המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:לא הייתי מזלזל בידיעה על שאראס, לדעתי פדרמן מפעיל לחץ על בלאט להחתים אותו כדי ליצור אווירה של הייפ סביב הקבוצה במצב תדמיתי - מקצועי די בעייתי למכבי בנקודת זמן זו של הקיץ .
מי יודע, אולי עוד יהיו בעיות במכירת מנויים . ( אני מקווה שלא ).
שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
yarinsaky כתב:שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
לא כל הקהל הוא עכבר כדורסל כמוך וכמונו , יש לא מעט שכן יתרשמו מהחתמה כזאת .
נו, ידיעה מוזמנת מראש יוצאת מההנהלה, זה בדיוק מה שאנחנו אומרים. אם תהיה החתמה או לא זה כבר תלוי גם בבלאט שיצטרך להגיד את דעתו.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
נו, ידיעה מוזמנת מראש יוצאת מההנהלה, זה בדיוק מה שאנחנו אומרים. אם תהיה החתמה או לא זה כבר תלוי גם בבלאט שיצטרך להגיד את דעתו.
זה כמו ששלמה שרף *יין את השכל לפדרמן "מה עם שאראס? שאראס. מה עם שאראס? מה עם שאראס? שאראס. מה עם שאראס?"
יש הרבה אנשים כאלה...
yarinsaky כתב:שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
שחף כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
הקהל של מכבי אכל כבר את סיפור העגלקטיקוס מהכדורגל. די קשה לי להאמין שהם יבלעו שוב כזאת צפרדע. אם פדרמן רוצה להרשים את האוהדים הוא יצטרך להחתים את פארמר,את את דאבל די או את לורבק(למרות שאת הראשון יותר אנשים מכירים).
yarinsaky כתב:ועל שאראס אפשר לשלם 10 אחוז או 15 אחוז ממה שצריך לשלם לפארמר או לורבק. הכדאיות הכלכלית כאן ברורה לגמרי.
שחף כתב:אני חושב שאנשים הלכו רחוק מידי עם ההצגה של פדרמן כשטן שבא להחריב את מכבי ומונע בצורה מוחלטת משיקולי רייטינג ומכירת מנויים.
שאראס לא יהיה פה.
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:נו באמת. אני לא חושב שהקהל של מכבי כל כך פתאטי שהוא יחדש מנויים בגלל שאראס שנה אחרי שהביאו לפה רכז מזדקן אחרי השיא שלו עם רקורד דומה. במקרה הרע זאת ידיעה מוזמנת מראש כדי להוריד את מדד הלחץ סביב הקבוצה. את זה לא הייתי פוסל.
זה כמו ששלמה שרף *יין את השכל לפדרמן "מה עם שאראס? שאראס. מה עם שאראס? מה עם שאראס? שאראס. מה עם שאראס?"
יש הרבה אנשים כאלה...
בדיוק כמו פרימו בכל ראיון ברדיו. רוב הקהל מתרשם משטויות כאלה. אל תשכח שבקיץ הזה צריך גם לחתום על הסכם חדש לזכויות שידור.
שחף כתב:אני חושב שאנשים הלכו רחוק מידי עם ההצגה של פדרמן כשטן שבא להחריב את מכבי ומונע בצורה מוחלטת משיקולי רייטינג ומכירת מנויים.
שאראס לא יהיה פה.
קודי כתב:יוני - עדיין, שים את פדרר כאן במשחק ראווה נגד דודי סלע ולא תוכל להכניס סיכה להיכל נוקיה, מה שלא יקרה גם לא עם ג׳וקוביץ ולא עם נדאל.
jol9 כתב:קודי כתב:יוני - עדיין, שים את פדרר כאן במשחק ראווה נגד דודי סלע ולא תוכל להכניס סיכה להיכל נוקיה, מה שלא יקרה גם לא עם ג׳וקוביץ ולא עם נדאל.
לאאאאאאאאא. אתה לא בכיוון. אנ נתתי את זה כדוגמא לכך שפרימו סתם אומר פדרר, בלי לדעת מה מצבו היום, או אפילו אפ הוא משתתף בתחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים