Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא החלטתי אם פרקינס חוצפן או אידיוט...
איזה עוד קבוצה תשלם לו את מה שהוא רוצה כשלא ברור אם הוא אפילו יוכל לשחק בתחילת החצי השני של העונה?
לא רוצה לחתום,שלא יחתום..זה פשוט חוצפה\אידיוטי..
בכלל..במצב שיש כרגע עם הזרים במכבי,מכבי לא יכולים להרשות לעצמם לעבור חצי עונה בלי רכז שני זר וגם אז,לא לדעת איך הוא יחזור..
פרקינס(עם כל הכבוד וההערכה האדירה שיש לי אליו),צריך ללכת..בגלל כל הסיבות שרשמתי כאן
עוד שמועה,הפעם ממישהו שידוע כבן אדם מאוד אמין(פירסם על נדוביץ' כבר לפני איזה חודש-חודש וחצי)
Strong roumors that Boštjan Nachbar is heading to Makkabi Tel-Aviv
לא לשכוח שהייתה לו עונה טובה תחת בלאט בדינאמו..
אם הוא יגיע זה כי בלאט מכיר אותו ורוצה אותו והוא מכיר את בלאט..יכולה להיות יופי של החתמה..
בעונה שהוא שיחק תחת בלאט בדינאמו(עונת 09\08)הוא נתן עונת יורוליג טובה..
16.1 נקודות
51.1% ל-2
32.2% מחוץ לקשת
91.2% מהקו
4.8 ריבאונדים
2.2 אסיסטים
1.1 חטיפות
מדד 17.5
מה שכן,אני מקווה שהוא שיפר את העניין של האיבודים,למה באותה עונה גם היו לו 3.4 איבודים למשחק
זה היה ביורוקאפ, לא ביורוליג..
העונה, וגם בעונה שעברה, הוא היה מאוד בינוני, עם ממוצעים נמוכים
הוא יהיה בן 32 בעונה הבאה, אפשר למצוא יותר טוב..
הוא עכשיו בן 30,הוא יהיה בן 31..
רציתם את צ'אקי לא? הוא צעיר ב-3 חודשים מנאכבר..
ושוב,אם היית קורא את כל ההודעה שלי היית רואה למה הוא היה בינוני..הוא שיחק בעמדה 4,עמדה שהיא לא שלו והוא היה מאוד מאוד מתוסכל מזה..
במכבי הוא ישחק 3,ואם הוא יגיע הנה זה בגלל שבלאט רוצה אותו..למה לאנשים יש בעיה לסמוך על בלאט?
הוא יליד 80, היום 2011, הוא בן 31
רצו את איידסון כי הוא היה טוב העונה (לפחות בפיינל 4). זה לא עניין של גיל, גם דיא ונאברו בגילם. הם לעומתו נתנו עונה טובה, ובגיל הזה, אין כבר לאן להתקדם ואיך להשתפר..
בנוגע לעמדה, אני דווקא שמעתי שהוא אמר שכיום הוא מעדיף לשחק 4
אם בלאט באמת רוצה אותו, אין לי בעיה, רק שיוכיח שהוא ראוי