פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

09 יוני 2011, 16:31

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא החלטתי אם פרקינס חוצפן או אידיוט...
איזה עוד קבוצה תשלם לו את מה שהוא רוצה כשלא ברור אם הוא אפילו יוכל לשחק בתחילת החצי השני של העונה?
לא רוצה לחתום,שלא יחתום..זה פשוט חוצפה\אידיוטי..

בכלל..במצב שיש כרגע עם הזרים במכבי,מכבי לא יכולים להרשות לעצמם לעבור חצי עונה בלי רכז שני זר וגם אז,לא לדעת איך הוא יחזור..
פרקינס(עם כל הכבוד וההערכה האדירה שיש לי אליו),צריך ללכת..בגלל כל הסיבות שרשמתי כאן

עוד שמועה,הפעם ממישהו שידוע כבן אדם מאוד אמין(פירסם על נדוביץ' כבר לפני איזה חודש-חודש וחצי)
Strong roumors that Boštjan Nachbar is heading to Makkabi Tel-Aviv

לא לשכוח שהייתה לו עונה טובה תחת בלאט בדינאמו..
אם הוא יגיע זה כי בלאט מכיר אותו ורוצה אותו והוא מכיר את בלאט..יכולה להיות יופי של החתמה..
בעונה שהוא שיחק תחת בלאט בדינאמו(עונת 09\08)הוא נתן עונת יורוליג טובה..
16.1 נקודות
51.1% ל-2
32.2% מחוץ לקשת
91.2% מהקו
4.8 ריבאונדים
2.2 אסיסטים
1.1 חטיפות
מדד 17.5
מה שכן,אני מקווה שהוא שיפר את העניין של האיבודים,למה באותה עונה גם היו לו 3.4 איבודים למשחק

זה היה ביורוקאפ, לא ביורוליג..
העונה, וגם בעונה שעברה, הוא היה מאוד בינוני, עם ממוצעים נמוכים
הוא יהיה בן 32 בעונה הבאה, אפשר למצוא יותר טוב..

הוא עכשיו בן 30,הוא יהיה בן 31..
רציתם את צ'אקי לא? הוא צעיר ב-3 חודשים מנאכבר..

ושוב,אם היית קורא את כל ההודעה שלי היית רואה למה הוא היה בינוני..הוא שיחק בעמדה 4,עמדה שהיא לא שלו והוא היה מאוד מאוד מתוסכל מזה..
במכבי הוא ישחק 3,ואם הוא יגיע הנה זה בגלל שבלאט רוצה אותו..למה לאנשים יש בעיה לסמוך על בלאט? :rolleyes

הוא יליד 80, היום 2011, הוא בן 31
רצו את איידסון כי הוא היה טוב העונה (לפחות בפיינל 4). זה לא עניין של גיל, גם דיא ונאברו בגילם. הם לעומתו נתנו עונה טובה, ובגיל הזה, אין כבר לאן להתקדם ואיך להשתפר..
בנוגע לעמדה, אני דווקא שמעתי שהוא אמר שכיום הוא מעדיף לשחק 4
אם בלאט באמת רוצה אותו, אין לי בעיה, רק שיוכיח שהוא ראוי

09 יוני 2011, 16:34

רצו את איידסון כי הוא היה טוב העונה (לפחות בפיינל 4). זה לא עניין של גיל, גם דיא ונאברו בגילם. הם לעומתו נתנו עונה טובה, ובגיל הזה, אין כבר לאן להתקדם ואיך להשתפר..

הוא יליד 80 אבל גם יליד יולי,מה שאומר שהוא עדיין בן 30.
אם בלאט רוצה אותו,אם הוא מאמין ביכולות שלו,מי אנחנו שנגיד ''לא''?
הם לעומתו נתנו עונה טובה כי הם שיחקו בקבוצה שנתנה להם לשחק כמו שצריך..הוא סבל באפס פילזן

09 יוני 2011, 16:39

Holiday_Armadillo כתב:

הם לעומתו נתנו עונה טובה כי הם שיחקו בקבוצה שנתנה להם לשחק כמו שצריך..הוא סבל באפס פילזן

אז עוד חודש הוא יהיה בן 31 :confused
אם בלאט רוצה אותו, אין לי בעיה, אבל מי אמר שבלאט רוצה?
הוא בתקופה לא טובה בקריירה שלו, עבר את השיא, עדיף ללכת שחקנים צעירים, שהשיא עוד לפניהם, ויש להם לאן להתקדם

09 יוני 2011, 16:44

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז עוד חודש הוא יהיה בן 31 :confused
אם בלאט רוצה אותו, אין לי בעיה, אבל מי אמר שבלאט רוצה?
הוא בתקופה לא טובה בקריירה שלו, עבר את השיא, עדיף ללכת שחקנים צעירים, שהשיא עוד לפניהם, ויש להם לאן להתקדם

אם הוא יגיע,זה כי בלאט רצה אותו..
עד שהוא לא יגיע,או עד שלא יתחילו לפרסם על שיחות רשמיות..אתה יכול לפקפק בזה שהוא רוצה אותו..ברגע שזה יתחיל..אתה(וכולנו)תצטרך לכבד את זה שבלאט חושב שנאכבר יתאים למכבי,ויש לו את הסיבות שלו

09 יוני 2011, 16:46

אם הוא יגיע,זה כי בלאט רצה אותו..
עד שהוא לא יגיע,או עד שלא יתחילו לפרסם על שיחות רשמיות..אתה יכול לפקפק בזה שהוא רוצה אותו..ברגע שזה יתחיל..אתה(וכולנו)תצטרך לכבד את זה שבלאט חושב שנאכבר יתאים למכבי,ויש לו את הסיבות שלו

אבל זה בדיוק מה שאני אומר, אני לא מאמין שבלאט חושב שנאכבר מתאים, בגלל הסיבות האלו
אבל כמובן שאם הוא ירצה אותו, נאחל לו בהצלחה..

09 יוני 2011, 16:49

שיביאו את לייטי..ממה שהבנתי יש לו הגנה רצחנית

09 יוני 2011, 16:55

נאכבר זה שחקן שאני לא יודע איך לאכול אותו , מצד אחד כשרון גדול , מצד שני אף פעם בקרירה לא הציג יכולת מספיק משכנעת בשביל להצדיק את כל הבאז סביבו...אישית אני לא חושב שהוא מה שמכבי צריכה. עצה זה שמתווכחים פה אם הוא 4 או 3 כבר אומר לי שהוא לא מתאים כי מכבי צריכה שחקן 2-3 ולא 3-4 ( כי יש לה כזה, בלו )
הגיל שלא גם לא מוסיף לאטרקטיביות שלו....
אני כבר מעדיף שבלאט יהמר על יוצא קולג' כמו לייטי מאשר נאכבר....

09 יוני 2011, 17:15

אם אתה שואל אותי, אז אני לא רוצה את נאכבר במכבי. אני בטוח, שהוא יתרום פחות ממה שהוא עולה, ובסוף כולם יתאכזבו ממנו.

הבעיה של נאכבר שהוא טווינר 3-4, כמו דיוויד בלו. הוא עצמו אוהב לשחק 4, ושונא לשחק 3. יש לנו כבר הרבה שחנים בעמדה 4, ואם הוא יגיע, הוא יצטרך לשחק בעמדה הלא אהובה עליו.

אז נכון, יש לו יכולות גדולות, שלפעמים הוא אפילו מראה אותן במגרש, אבל יש לו גם אגו גדול ואופי לא הכי נוח.

09 יוני 2011, 17:39

אני מחזק את צפריר ופליקס. אסור להביא את נכבאר. למה?

1. צריך שחקן 2-3 ולא שחקן בעמדה 4
2. נכבאר אמנם רק בן 31 אך הוא לא "שמור" בניגוד לאידסון. יש שחקנים שמגיעים לשיא בשלב יותר מאוחר בקריירה נכבאר הוא לא אחד מהם.
3. נכבאר הוא "שם מוכר". אתה משלם עוד אקסטרה 300K לפחות עבור השם גם שהיכולת כבר לא שם
4. נכבאר מגן בינוני והאמת שחקן כיום די דומה מבחינת תפקוד לאליהו ואפילו פחות טוב ממנו (אני חושב שאליהו היום טוב יותר משמעותית.)

לצפריר,
בד"כ גם אני מתנגד לשחקנים שמגיעים ממכללות אבל אסור להתעלם מהצלחות של שחקנים כאלה בשנים האחרונות (למשל מקאלב ופארגו).
שיש בסיס חזק זה יכול להיות דווקא מאוד משתלם ויש בסיס (פארגו, סופו).
אני מקווה שמכבי תנצל את הכסף שיחסכו על שחקנים פחות מוכרים להחתמה אחת גדולה (מבחינתי בתקווה לסנטר איכותי)

09 יוני 2011, 17:54

גם זה שיש לנו מאמן כמו בלאט שמתמחה בלטפח צעירים אמריקאים ודובר את השפה ומבין את המנטאליות שלהם רק מפחית מהסיכון .
אם לא נמצא מעומד טוב עם נסיון אירופאי אז בהחלט צריך ללכת על הימור כזה ולא על שחקן ותיק מעל 30 שהשיא מאחוריו...

09 יוני 2011, 18:00

felix_r כתב:אם אתה שואל אותי, אז אני לא רוצה את נאכבר במכבי. אני בטוח, שהוא יתרום פחות ממה שהוא עולה, ובסוף כולם יתאכזבו ממנו.

הבעיה של נאכבר שהוא טווינר 3-4, כמו דיוויד בלו. הוא עצמו אוהב לשחק 4, ושונא לשחק 3. יש לנו כבר הרבה שחנים בעמדה 4, ואם הוא יגיע, הוא יצטרך לשחק בעמדה הלא אהובה עליו.

אז נכון, יש לו יכולות גדולות, שלפעמים הוא אפילו מראה אותן במגרש, אבל יש לו גם אגו גדול ואופי לא הכי נוח.

אתה לא צודק במקרה הזה..
היה הרי את כל הסיפור הענקי,גם ראקובצ'יץ' היה שותף לזה..
הכריחו את נאכבר לשחק 4 באפס והוא שונא את זה,הוא סמול פורוורד,הוא שנא לשחק פאוור-פורוורד באפס פילזן..
נכון,הוא גבוה מאוד לעמדה הזאת(2.07),אבל הוא לא מחשיב את עצמו כטווינר,הוא 3 ששונא לשחק 4

09 יוני 2011, 18:14

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:אם אתה שואל אותי, אז אני לא רוצה את נאכבר במכבי. אני בטוח, שהוא יתרום פחות ממה שהוא עולה, ובסוף כולם יתאכזבו ממנו.

אתה לא צודק במקרה הזה..
היה הרי את כל הסיפור הענקי,גם ראקובצ'יץ' היה שותף לזה..
הכריחו את נאכבר לשחק 4 באפס והוא שונא את זה,הוא סמול פורוורד,הוא שנא לשחק פאוור-פורוורד באפס פילזן..
נכון,הוא גבוה מאוד לעמדה הזאת(2.07),אבל הוא לא מחשיב את עצמו כטווינר,הוא 3 ששונא לשחק 4

ככה אני זוכר, שהוא אמר. אבל זכרוני גם יכול להטעות אותי.

09 יוני 2011, 18:26

אני גם זוכר שנאכבר אמר שהוא מעדיף 4
קשה לו מאוד לשמור סמולים כמו מיקאל, סאן אמטריו, אנדרסון וכו'...

09 יוני 2011, 20:01

אני גם לא חושב שנאכבר מתאים למכבי, צריך להביא מישהו רעב לעמדה הזאת, למשל סאמי מאחייה, או דיויד לייטי, יש לי הרגשה טובה לגבי הבחור.
לגבי פרקינס אני מקווה שישאר, אני מאוהב בשחקן הזה!

09 יוני 2011, 20:16

where is the love? כתב:אני גם לא חושב שנאכבר מתאים למכבי, צריך להביא מישהו רעב לעמדה הזאת, למשל סאמי מאחייה, או דיויד לייטי, יש לי הרגשה טובה לגבי הבחור.

אני סומך יותר על בלאט מאשר על ההמלצות כאן.
אם בלאט רוצה את נכבאר, בדגש עם אם, אני איתו.
הרי ביננו, חוץ מהחציל מישהו באמת שמע או יודע מי זה הקפה לאטה הזה?

Re: כדורסל ישראלי2010-11: משחקים, חדשות וכו'

09 יוני 2011, 22:21

לא הבנתי, כרגע מכבי אמורה להיות עם 8 ישראלים כדי להשתתף בקופל-ליג.
מי אלה יהיו?
1.פניני
2. ליאור
3. בלו
4. בורשטיין
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?

מה כרגע המצב בגזרת הישראלים? גרין לא חתום לעונה הבאה ולא נראה שהוא בתוכניות. כדיר לא נתן עונה טובה אבל אולי יחזור בכל זאת בשל הצורך בישראלים?
רוט סירב לחוזה, הלפרין במגעים אבל כנראה יש פערים, לא ברור כמה מכבי מתה שהוא יחזור. שייר הוזכר כמועמד, אולי גם הוא מחכה לראות מה יעלה בגורל האנ בי איי.
לאנדסברג מתקרב-מתרחק. אם נעימי עוזב את הליגה, וגם מקל, מה זה משאיר פה? טפירו אחד?
אני חושב שזה דווקא ממש יפגע בשחקן הישראלי כל השיטה הזאת. זה מטעה כי כאילו פתאום יש הרבה ביקוש לישראלים, אבל בגלל שהרמה לא גבוהה ואפשר לשחק עם 4 זרים, ישקיעו ב-4 זרים איכותיים, השחקן הישראלי יקבל את שאריות הכסף והדקות. מה שמשאיר דקות ל-4 מחליפים סוג ב' לזרים, ועוד ישראלי "בכיר" אחד עם מחליף משלו בכל קבוצה. ("בכיר" זה יחסי, כי עם ליגה של 12 קבוצות כולל מכבי שמחזיקה 4 שחקני נבחרת, אתה נשאר עם פחות משחקן נבחרת אחד בממוצע לקבוצה - וזה עוד הרבה פחות כשמורידים את כספי, מקל ונעימי שרוצים לעזוב).
לא שהפער היה קטן בין מכבי לליגה אבל עכשיו הוא בלתי נתפס. הוכח גם שמי שעושה את ההבדל במעמדים הקובעים הם הישראלים. כשמכבי תחזיק אצלה 6 ישראלים חזקים מאוד ועוד 2 שהיו פותחים חמישיה בכל קבוצה אחרת ואצל מכבי ישבו על הספסל, לא יהיה טעם לפתוח משחק בכלל. (והישראלים של מכבי יזכו לעוד יותר דקות בליגה כדי לתת לזרים לנוח לשאר המסגרות).

10 יוני 2011, 06:04

בעל זבוב כתב:
where is the love? כתב:אני גם לא חושב שנאכבר מתאים למכבי, צריך להביא מישהו רעב לעמדה הזאת, למשל סאמי מאחייה, או דיויד לייטי, יש לי הרגשה טובה לגבי הבחור.

אני סומך יותר על בלאט מאשר על ההמלצות כאן.
אם בלאט רוצה את נכבאר, בדגש עם אם, אני איתו.
הרי ביננו, חוץ מהחציל מישהו באמת שמע או יודע מי זה הקפה לאטה הזה?

אתה צודק, אני חושב שבלאט יודע הכי טוב, אבל האמת שבפורום הזה תמיד מעלים שמות נהדרים.
אגב לייטי הוא בגדר סימן שאלה, אבל עדיין זה לא שאנחנו מכירים מצויין את מחיה ושות'.
בכל אופן אני מסכים איתך בלאט יודע הכי טוב.

10 יוני 2011, 06:55

צריך לזכור שיש כבר 2 SF בלו ופניני לכן הצורך העיקרי זה לאו דווקא SF אלא יותר גארד שני גבוה (כרגע אין SG ואין PG מחליף).

10 יוני 2011, 07:01

yellowaura כתב:צריך לזכור שיש כבר 2 SF בלו ופניני לכן הצורך העיקרי זה לאו דווקא SF אלא יותר גארד שני גבוה (כרגע אין SG ואין PG מחליף).

בלו בשנים האחרונות הוא PF לכל דבר. הוא יכול לשחק בעמדה 3 רק לדקות בודדות פה ושם, אבל ממש לא לאורך זמן בשלב הזה של הקריירה.

10 יוני 2011, 07:15

misha כתב:
yellowaura כתב:צריך לזכור שיש כבר 2 SF בלו ופניני לכן הצורך העיקרי זה לאו דווקא SF אלא יותר גארד שני גבוה (כרגע אין SG ואין PG מחליף).

בלו בשנים האחרונות הוא PF לכל דבר. הוא יכול לשחק בעמדה 3 רק לדקות בודדות פה ושם, אבל ממש לא לאורך זמן בשלב הזה של הקריירה.

ואישית , אני לא חושב שפניני מספיק טוב בשביל להיות הסמול הפותח בקבוצת יורוליג בכירה . בתור מחליף הוא אדיר...
נושא נעול