פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 יולי 2013, 20:38
יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
קודם כל, כפי שכבר ציינתי, אף פעם לא התלהבתי ממנו. שחקן שבדרך כלל מתחיל לעשות שטויות כשהמאני-טיים מגיע.
לכל מי שמתלהב ממנו, אני רוצה להזכיר, שהרבה יותר קל לשחק בבארסה, כאשר ההגנה היריבה מתרכזת בנבארו ושאר הכוכבים. במכבי לא יהיה לו את הלוקסוס הזה.
מצד שני אני לא פוסל אותו על סף, כי הוא רק בן 25, והשיא עוד לפניו (לפחות כך אני מקווה).
אני גם מבין מה דיוויד בלאט מנסה לבנות (בהנחה שזה הוא שרוצה את אינגלס). בלאט רוצה מקסימום קלעים בחמישיה עם סופו, שימשכו החוצה את ההגנה, ולא ייתנו לה להתרכז בשחורציון.
18 יולי 2013, 20:42
אינגלס שחקן לא רע בכלל, שיכול לעשות את הקפיצה במכבי.
הוא בטח יהיה שדרוג לעומת קיינר מדלי העלוב.
18 יולי 2013, 20:45
זה מה שבלאט צריך, מן הסתם, כי זה אחד הבונוסים בלשחק עם סופו, הבעיה היא שאף שחקן העונה במכבי, כולל אינגלס לצורך העניין, לא קלעי ברמה הכי גבוהה. למען האמת, לא נראה לי שמי מהם קולע טוב יותר מלוגאן. בגלל זה הייתי בדעה שמכבי חייבת לפחות קלעי אחד מהרמות הגבוהות ביותר. חבל שהיא לא השכילה לעשות זאת. מצד שני, סגל של רייס, היקמן, אינגלס, סמית׳ וג׳יימס שרץ על אותו הרכב הוא סגל אנרגטי, זריז, עם הגנה חזקה מאוד. יהיה קשה ליריבות נגד סגל כזה.
18 יולי 2013, 20:47
er79 כתב:זה מה שבלאט צריך, מן הסתם, כי זה אחד הבונוסים בלשחק עם סופו, הבעיה היא שאף שחקן העונה במכבי, כולל אינגלס לצורך העניין, לא קלעי ברמה הכי גבוהה. למען האמת, לא נראה לי שמי מהם קולע טוב יותר מלוגאן. בגלל זה הייתי בדעה שמכבי חייבת לפחות קלעי אחד מהרמות הגבוהות ביותר. חבל שהיא לא השכילה לעשות זאת. מצד שני, סגל של רייס, היקמן, אינגלס, סמית׳ וג׳יימס שרץ על אותו הרכב הוא סגל אנרגטי, זריז, עם הגנה חזקה מאוד. יהיה קשה ליריבות נגד סגל כזה.
מסכים איתך שלמכבי תהיה בעיה חמורה בקליעה.
כמו שכתבתי קודם, אינגלס שחקן לא רע אבל לא מהווה שדרוג אדיר לקבוצה. מכבי תהיה בעונה הבאה קבוצת יורוליג בינונית ששווה טופ 16 ולא מעבר לזה. אולי הקבוצה תהיה יותר אנרגטית, אבל עדיין בינונית.
18 יולי 2013, 20:48
למישהו יש קישור לסטט' שלו מהאולימפיאדה?
18 יולי 2013, 20:51
עושה רושם שבלאט מנסה להחזיר עטרה ליושנה, ומהמר על שיטת הגנת הלחץ שלו מעונת הפ״פ.
18 יולי 2013, 20:55
תודה
זכרתי שהוא נתן טורניר נהדר אבל לא מצאתי את הסטט'
felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
קודם כל, כפי שכבר ציינתי, אף פעם לא התלהבתי ממנו. שחקן שבדרך כלל מתחיל לעשות שטויות כשהמאני-טיים מגיע.
לכל מי שמתלהב ממנו, אני רוצה להזכיר, שהרבה יותר קל לשחק בבארסה, כאשר ההגנה היריבה מתרכזת בנבארו ושאר הכוכבים. במכבי לא יהיה לו את הלוקסוס הזה.
מצד שני אני לא פוסל אותו על סף, כי הוא רק בן 25, והשיא עוד לפניו (לפחות כך אני מקווה).
אני גם מבין מה דיוויד בלאט מנסה לבנות (בהנחה שזה הוא שרוצה את אינגלס). בלאט רוצה מקסימום קלעים בחמישיה עם סופו, שימשכו החוצה את ההגנה, ולא ייתנו לה להתרכז בשחורציון.
רק חבל שאף אחד מהגארדים שלנו, הוא לא יותר מקלעי סביר במקרה הטוב.
הבעיה היא שאני לא בטוח איך הוא יבוא לידי ביטוי כארבע
18 יולי 2013, 20:57
MTA2311 כתב:felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
דווקא אני לא מסכים בקטע הזה
היקמן קלעי יותר טוב מפרקינס ולרייס יש פוטנציאל כמו של פארגו עם ניהול משחק פחות טוב
דווקא מבחינת נקודות נראה לי שנקבל לא מעט כאלה מהצמד הזה,הבעיה איתם היא ניהול המשחק
18 יולי 2013, 21:19
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
דווקא אני לא מסכים בקטע הזה
היקמן קלעי יותר טוב מפרקינס ולרייס יש פוטנציאל כמו של פארגו עם ניהול משחק פחות טוב
דווקא מבחינת נקודות נראה לי שנקבל לא מעט כאלה מהצמד הזה,הבעיה איתם היא ניהול המשחק
גם אני קלעי יותר טוב מפרקינס( באמת). אז מה? לא כל כך הבנתי למה זה קשור.
לא דיברנו על יכולת הסקורינג שלהם, אלא על יכולת הקליעה. בזה שניהם לא מצטיינים.
18 יולי 2013, 21:20
רייס והיקמן אולי סקוררים, אבל לא קלעים. לוגאן היה אמנם סטריקי, אבל היה קלעי בהגדרה.
סך הכול אני לא יודע מה מכבי רוצה לעשות, זה שעם סופו צריך קלעים זה ברור וידוע, השאלה אם בונים קבוצה על פי 15 דקות של סופו או גם על שאר הדקות של ג'יימס.
בינתיים זה נראה יותר כמו שעטנז כזה , קבוצה שיכולה באמת ללחוץ בהגנה , לשחק מהר אולי , אבל לא יודע מי הולך כאן להוביל את העסק או לנהל אותו.( רייס ? ).
18 יולי 2013, 21:23
הטמטום של ההנהלה ובלאט שוברת כל שיאים השנה אני שוקל אם לבכות או לצחוק
אינגלס כ-4???? wtffff
זה הכי טוב שמצאתם?עזבו את זה דהוא בכלל לא מתקרב לעמדה הזאת הוא פשוט שחקן מעצבן שאני לא סובל
18 יולי 2013, 21:29
refael כתב:הטמטום של ההנהלה ובלאט שוברת כל שיאים השנה אני שוקל אם לבכות או לצחוק
אינגלס כ-4???? wtffff
זה הכי טוב שמצאתם?עזבו את זה דהוא בכלל לא מתקרב לעמדה הזאת הוא פשוט שחקן מעצבן שאני לא סובל
קודם כל אף אחד לא חתם.
אם אינגלס יגיע, לדעתי זו החתמה לא רעה בכלל. אני לא בטוח שאיזשהו קפיץ בעמדה 4(כמו תומאס) יעזור יותר(יש לנו אחד כזה כבר - טיוס) וברור לכולם שלא נקבל כאן איזה קלייזה.
ככה שאינגלס זו אופציה טובה מאוד לדעתי.
18 יולי 2013, 21:39
למה לא לשים את העאלק ״2M$״ של פארגו על לינאס קלייזה שהוא גם סטאר, גם קלעי ברמה הכי גבוהה וגם ריבאונר מפלצתי?
18 יולי 2013, 21:53
התשובה בגוף השאלה שלך: כי זה עאלק 2 מליון
18 יולי 2013, 21:55
קלייזה באמת שחקן מעולה שגם יכול מאוד להתאים.
לא מבין מה יש לנו לחפש אצל אינגלס, שהוא כשלעצמו שחקן טוב, אבל אם היינו באמת רוצים אותו- היינו מביאים אותו כמחליפו של דווין סמית', לא לצדו.
נראה מה יהיה
18 יולי 2013, 22:02
קלייזה לא בקידומת של פדרמן. שכחו ממנו. זה שהוא מקבל אמנסטי ויקבל את כל שכרו מהאנ.בי.איי השנה, זה עדיין לא אומר שהחצי פולקע של פדרמן יפתה אותו. הוא יכול בשקט לעשות קופה של מליונים בעונה אחת משתי קבוצות: אחת מהאנ.בי.איי והשנייה קבוצה ספרדית/רוסית/טורקית. אם אני צריך להמר, צסק״א, שניסתה להנחית את קירילנקו אך כשלה במשימה, תקטוף אותו כפרס ניחומים.
18 יולי 2013, 22:05
אם כבר קבוצה אירופאית שתלך עליו אז פנר׳