פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

12 יוני 2014, 17:43

זאת כנראה שאלת הטריוויה הכי פשוטה שנתקלתי בה.

Re: דייוויד בלאט

30 אוקטובר 2015, 14:43

שחף כתב:לא יודע. אני באמת חושב שאפילו עם גודס הסגל הזה יראה יותר טוב.

כן... חברה, מצחיק להוציא את האשכול הזה מהארכיב.
אבל אני זוכר אותו מצוין.

לגבי גודס- בניגוד למה שרבים חושבים, אני חושב שיום אחד הוא עוד יכול להפוך למאמן סולידי(דוויד בלאט הוא כבר לא יהיה, אבל מאמן סולידי כן), השאלה היא רק האם לקבוצה כמו מכבי יש זמן לגדל מאמנים.. (אני לא חושב שמכבי זה המקום, גודס צריך ללכת לאירופה ולהשתפשף), מצד שני כל מיני גנגים, פרופסורים למדעי המחשב, וכל שאר האלטרנטיבה שיש למאמני הכחול לבן, היום להציע פשוט לא באה בחשבון! עדיף כבר לתת לגודס ללמוד(וכמו שראינו בריאל, גם אפס כמו פאבלו לאסו, יכול במקרים מסוימים להניף גביעה), אם מחלפים את גודס, זה צריך להיות רק בעבור מאמן זר, שייתן את הערך המוסף, כל מאמן ישראלי לא בא בחשבון. או שמכבי משנים את הדיסקט, והולכים על מאמן זר, או שממשכים עם גודס.

30 אוקטובר 2015, 15:35

בואנה אחי מה זאת ההקפצה הזאת?

30 אוקטובר 2015, 15:59

rc4991 כתב:בואנה אחי מה זאת ההקפצה הזאת?

סתם נוסטלגיה, וכי אני זוכר איך רבים וטובים כאן רצו את גודס על הקווים, ועשיו כל האלו יורדים כאן על גודס, ועוד מרבים לעשות, ולא מבנים למה זה נורמלי לעודד את המאמן שלך בסיום המשחק.
אני רק אומר דבר אחרון, גודס היה בין הבודדים שהביא את ירושלים לשלבים סבירים באירופה, גודס הוא מאמן סביר, בעל ניסיון מועט, שיכול עוד להפוך למאמן טוב, אני מוכן לקבל את זה, שמכבי זה מועדון שצריך תמיד לכוון הכי גבוהה, ולחפש הישגים, ולכן סטודנטים כמו גודס מקומם לא כאן, רק אני מזהיר כאן את כולכם, אתם עוד תבכו אם מכבי תחליף את גודס במאמן ישראלי, גודס כבר חירב את העונה שעברה, הייתי נותן לו להמשיך ללמוד, או מביא מאמן זר ברמה.

30 אוקטובר 2015, 16:25

זה פשוט משעשע ...

ריפרפתי על האשכול ולא מצאתי תגובה שלי למרות שלא אהבתי אותו במיוחד , תמיד בבחירה בינו ובין פיני אהבתי יותר את הכדורסל של פיני ... סוג של ארצי / איינשטיין ירדנה / עופרה פדרר / נדאל ... יש שם סוג של יריבות שאתה בדרך כלל לוקח צד והכדורסל של פיני מענג , של בלאט פחות .

אבל המהפך פה בדעות של הגולשים תוך כדי עונה מהווה בסיס למחקר סוציולוגי מעמיק וכן , חשוב ללמוד מזה גם לגבי גודס , למרות שאני חושב שהוא מאמן לא טוב ... לבלאט עוד היו הוכחות עם נבחרת רוסיה וכעוזר מאמן של פיני ... לגודס אין כלום כרגע והוא נראה לי פשוט לא מספיק מוכשר כמאמן .

אהבתי בעיקר את השאלה הפשוטה שלי "מי אמר שהקבוצה הזו לא מספיק טובה" והתשובות המתחכמות ... זה נכון גם לגבי הקבוצה הזה ... סנטר אחד טוב / פבארני בכושר וזו קבוצת פיינל פור .

30 אוקטובר 2015, 16:37

יוסי22 כתב:זה פשוט משעשע ...

ריפרפתי על האשכול ולא מצאתי תגובה שלי למרות שלא אהבתי אותו במיוחד , תמיד בבחירה בינו ובין פיני אהבתי יותר את הכדורסל של פיני ... סוג של ארצי / איינשטיין ירדנה / עופרה פדרר / נדאל ... יש שם סוג של יריבות שאתה בדרך כלל לוקח צד והכדורסל של פיני מענג , של בלאט פחות .

אבל המהפך פה בדעות של הגולשים תוך כדי עונה מהווה בסיס למחקר סוציולוגי מעמיק וכן , חשוב ללמוד מזה גם לגבי גודס , למרות שאני חושב שהוא מאמן לא טוב ... לבלאט עוד היו הוכחות עם נבחרת רוסיה וכעוזר מאמן של פיני ... לגודס אין כלום כרגע והוא נראה לי פשוט לא מספיק מוכשר כמאמן .

אהבתי בעיקר את השאלה הפשוטה שלי "מי אמר שהקבוצה הזו לא מספיק טובה" והתשובות המתחכמות ... זה נכון גם לגבי הקבוצה הזה ... סנטר אחד טוב / פבארני בכושר וזו קבוצת פיינל פור .

גם אני רפרפתי עכשיו על כל התרד הזה, ולא ראיתי אותך.. תהרוג אותי, ואני לא זוכר למה... אבל את זכור לי במיוחד מהאלה שלא חיבבו את בלאט.. :)
אין ספק שגודס הוא לא בלאט, אבל הוא לא באמת כזה נורא(לפחות לדעתי), כמה שנים במכבי, והוא היה לומד, העניין הוא.. שאנחנו כנראה מעולם לא נדע. (לא תהיה כאן לאף אחד סבלנות לבדוק זאת).
תמיד צריך לזכור, כמה בלאט היה חלש בשני העונות הראשונות שלו במכבי... אולי לא חלש, אבל בינוני לכל הדעות.

30 אוקטובר 2015, 16:37

יש כאן מנהל שימחק את ההודעות האחרונות כדי שהת׳רד הזה יעוף מטה? מה זו ההקפצה הזו?! אם מישהו רוצה להזכיר משהו מהעבר שיביא לינק לאשכול.

30 אוקטובר 2015, 16:42

קובי כתב:יש כאן מנהל שימחק את ההודעות האחרונות כדי שהת׳רד הזה יעוף מטה? מה זו ההקפצה הזו?! אם מישהו רוצה להזכיר משהו מהעבר שיביא לינק לאשכול.

טוב אני מתנצל על ההקפצה, פשוט ההיסטריה כאן, לא נורמלית. ומה שיפה לראות שהרבה מהשמות באשכול ההוא, עושים זאת גם היום, האשכול ההוא רלוונטי מתמיד גם היום, אבל בפעם הבאה זה יעשה באמת בצורה של קישור.

30 אוקטובר 2015, 17:31

המנהלים בחול (רוני בשייט תענוגות בקריביים למי שלא ידע).
אז תעשו שכונה כמה שבא לכם

30 אוקטובר 2015, 17:39

מה זה הקשקוש הזה , ההקפצה הזו לגיטימית לחלוטין ...

נשימה ארוכה , עוד לא הרגה אף אחד .

30 אוקטובר 2015, 17:42

jol9 כתב:המנהלים בחול (רוני בשייט תענוגות בקריביים למי שלא ידע).

עדיין סאחי?

30 אוקטובר 2015, 18:28

יוסי22 כתב:מה זה הקשקוש הזה , ההקפצה הזו לגיטימית לחלוטין ...

נשימה ארוכה , עוד לא הרגה אף אחד .

מה הקשר לנשימה ארוכה? אין לך מושג זה פורום הא?
בפורומים אחרים לא רק שההודעות היו נמחקות תוך 5 דקות, אלא שהמקפיץ היה מקבל אזהרה כאשר פעם נוספת הייתה מעיפה אותו מהפורום לצמיתות.

לינק מכיר? היה אפשר לשים קישור לאשכול הזה בת׳רד על גודס.

30 אוקטובר 2015, 18:40

קודם כל ... תירגע .

שנית כל .. לא אני הקפצתי .

מי שהקפיץ עשה עבודה טובה .

ובפורומים עם מנהל נורמלי , שום דבר לא היה נמחק ...

30 אוקטובר 2015, 18:43

MTA2311 כתב:

עדיין סאחי?

בגילו מעשנים רק גראס רפואי.

30 אוקטובר 2015, 18:43

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

עדיין סאחי?

הלוואי על כולנו מריחואנה רפואית חביבי

30 אוקטובר 2015, 18:45

הדבר הכי מדהים פה זה שהסתכלתי בעמוד הקודם וראיתי שפליקס חשב שאנחנו מטומטמים.

30 אוקטובר 2015, 18:46

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

עדיין סאחי?

הלוואי על כולנו מריחואנה רפואית חביבי

ישתבח שמו אמן!

30 אוקטובר 2015, 22:14

סאחי מהריחות באוויר...מטורף העסק הזה

ד״א אנחנו בהופעת מחול עכשיו עם גיל ממוצע של 108

30 אוקטובר 2015, 22:16

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוני