ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2014, 14:28

שחף כתב:למה 5? סופו, ת'יוס, 4 ועוד סנטר מחליף.

ואז סמית ישלים דקות ב4?
אני לא מבין למה זה כל כך משנה אם במקום סנטר שלישי שקיים סיכוי טוב שיתייבש על הספסל חלק גדול מהזמן, נביא שחקן שיוכל לשחק בשתי העמדות בקו הקידמי, ואפילו נחסוך ככה דקות של סמית'\פניני ב4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 יוני 2014, 14:36

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:אני מקווה מאוד שכן למרות שזה נראה ככה ובשביל הפרוטוקול אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים להיות הסנטר הפותח של מכבי אבל הוא סופו וטיוס נראה לי פתרון מעולה לעמדות הפנים מכיוון שסופו מועד לפורענות (בעיקר עם השופטים של הליגה אבל גם באירופה הוא מאבד את זה לפעמים ) ולטיוס יש בעיית עבירות פלוס בעיית גובה מול קבוצות מסויימות .

אני רוצה להאמין שמישהו למד משהו מהעונה הזו וכל אלו שרצו לשחרר את בלאט ולהחליף שחקנים מבינים שאם ההנהלה לא היתה (הרבה!) יותר חכמה מהם העונה לא היתה נגמרת כמו שהיא נגמרה ואולי גם לגבי שחקנים יתחילו לגלות קצת יותר סבלנות , אין סיבה להעיף את ג'יימס לפני שבודקים לעומק מה מצבו בייחוד כשהוא השתלב כל כל כך טוב בקבוצה מבחינת האופי והמחוייבות ,לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.

אני מסכים.
אני גם חושב שזאת שלישיית גבוהים טובה מאוד, אפילו אם שון לא חוזר למה שהיה לפני. השאלה היא האם ייקחו סיכון עם שחקן גבוה שלא שיחק שנה בגלל פציעה (והוא גם לא זול).
אני מאוד אוהב אותו, ולכן אין לי שום בעיה אם יישאר.

לגבי מה שאמרת על ההנהלה, בוא רק נגיד שההנהלה היתה מאוד מאוד קרובה להעיף את בלאט בסביבות נובמבר דצמבר. שמעון כנראה היה זה שעצר את זה.

אני לא יודע אם היא היתה קרובה או לא כי אני לא נמצא במכבי ואם למדתי משהו במשך השנים זה שלתקשורת אין מושג מה הולך במכבי , במיוחד לסכסכנים סידרתיים כמו אלי סער , גרינוולד וחבריהם , הם פשוט יורים את מה שהם חושבים ומפילים את זה על "גורם בהנהלה" , כמה קל ופתטי .

אני יודע איזו החלטה התקבלה בסופו של דבר וזו ההחלטה הנכונה בניגוד ל"המלצות" שעפו פה ואם ההנהלה באמת רצתה להעיף את בלאט ונמנעה מזה אז גם הם צריכים ללמוד שיעור בסבלנות , מעטים מאוד המקרים שבהם שינוי מהותי תוך כדי העונה הביא לתוצאות חיוביות בדרך כלל בטווח הארוך זה מביא רק נזק .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2014, 15:01

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:אני מקווה מאוד שכן למרות שזה נראה ככה ובשביל הפרוטוקול אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים להיות הסנטר הפותח של מכבי אבל הוא סופו וטיוס נראה לי פתרון מעולה לעמדות הפנים מכיוון שסופו מועד לפורענות (בעיקר עם השופטים של הליגה אבל גם באירופה הוא מאבד את זה לפעמים ) ולטיוס יש בעיית עבירות פלוס בעיית גובה מול קבוצות מסויימות .

אני רוצה להאמין שמישהו למד משהו מהעונה הזו וכל אלו שרצו לשחרר את בלאט ולהחליף שחקנים מבינים שאם ההנהלה לא היתה (הרבה!) יותר חכמה מהם העונה לא היתה נגמרת כמו שהיא נגמרה ואולי גם לגבי שחקנים יתחילו לגלות קצת יותר סבלנות , אין סיבה להעיף את ג'יימס לפני שבודקים לעומק מה מצבו בייחוד כשהוא השתלב כל כל כך טוב בקבוצה מבחינת האופי והמחוייבות ,לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.

אני מסכים.
אני גם חושב שזאת שלישיית גבוהים טובה מאוד, אפילו אם שון לא חוזר למה שהיה לפני. השאלה היא האם ייקחו סיכון עם שחקן גבוה שלא שיחק שנה בגלל פציעה (והוא גם לא זול).
אני מאוד אוהב אותו, ולכן אין לי שום בעיה אם יישאר.

לגבי מה שאמרת על ההנהלה, בוא רק נגיד שההנהלה היתה מאוד מאוד קרובה להעיף את בלאט בסביבות נובמבר דצמבר. שמעון כנראה היה זה שעצר את זה.

אני לא יודע אם היא היתה קרובה או לא כי אני לא נמצא במכבי ואם למדתי משהו במשך השנים זה שלתקשורת אין מושג מה הולך במכבי , במיוחד לסכסכנים סידרתיים כמו אלי סער , גרינוולד וחבריהם , הם פשוט יורים את מה שהם חושבים ומפילים את זה על "גורם בהנהלה" , כמה קל ופתטי .

אני יודע איזו החלטה התקבלה בסופו של דבר וזו ההחלטה הנכונה בניגוד ל"המלצות" שעפו פה ואם ההנהלה באמת רצתה להעיף את בלאט ונמנעה מזה אז גם הם צריכים ללמוד שיעור בסבלנות , מעטים מאוד המקרים שבהם שינוי מהותי תוך כדי העונה הביא לתוצאות חיוביות בדרך כלל בטווח הארוך זה מביא רק נזק .

יש שני קצוות - תקשורת תמיד צודקת ותקשורת תמיד טועה.
זה לא נכון לחיות לא בקצה הזה ולא בשני.

בלאט היה קרוב מאוד להיות מפוטר. אף אחד גם לא ממש מכחיש את זה. אי אפשר להתחבא מאחורי המסכה ולטעון שזה לא היה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 13 יוני 2014, 15:06

הוא לא היה קרוב להיות מפוטר בשום שלב, תפסיקו עם זה. היו אנשים בהנהלה שלא אהבו אותו והתחילו לנדנד את הכיסא, מכאן ועד ל״קרוב מאוד להיות מפוטר״ הדרך רחוקה. תפסיקו להאמין למה שכותבים, וכן, לרוב הדברים מומצאים.
Roni1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2014, 15:10

שון וויליאמס שחקן מוכשר ומוכר בעיקר בגלל טיפשותו ויכולתו להתפס פעם אחר פעם כאשר הוא מסומם או מחזיק מריחואנה.
שם מיותר.

אגב,
אני זוכר את גודס כאחד שתמיד ידע להרכיב סגלים מאוזנים וטובים- גם בראשון, גם בירושלים בזמנו. מאמין שיידע להביא לפה לא מעט הברקות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2014, 15:13

Roni1 כתב:הוא לא היה קרוב להיות מפוטר בשום שלב, תפסיקו עם זה. היו אנשים בהנהלה שלא אהבו אותו והתחילו לנדנד את הכיסא, מכאן ועד ל״קרוב מאוד להיות מפוטר״ הדרך רחוקה. תפסיקו להאמין למה שכותבים, וכן, לרוב הדברים מומצאים.

אתם מצחיקים. אנשי מכבי בעצמם דיברו על זה ואף אחד לא הכחיש. היתה נקודה מסויימת שהיה ברור שדייויד הולך, ואז החליטו להשהות, ואח"כ מכבי ניצחה כמה משחקים
והעניין נגמר.
אני לא זוכר בדיוק מתי זה היה, האם המשחק מול אילת, או מיד אחרי הדרבי, או מה שלא יהיה. אבל זה היה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2014, 15:18

זאת תמימות לחשוב שבלאט לא היה קרוב לעוף הביתה העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2014, 15:21

סמית': מכבי? אם ישלמו לי מיליון דולר אלך גם לעפולה
אדיש, כועס, מוזר ומאוד מצחיק. אחרי שנתיים, השחקן הטוב בארץ סוף סוף התראיין, וכמה שהיה שווה לחכות: "לא משלמים לי מספיק, מקומי ב-NBA"; "לא כיבדתי את גרינברג"; "לא אלך למקום קפדני מדי שלא מאפשר לי לבלות"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 70741.html

אותו אתם רוצים במכבי? חרא אל אישיות. שחצן, מדבר כמו בלון מנופח. אין שום סיכוי שהוא מצליח במכבי ואני מקווה שלא יגיע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 13 יוני 2014, 15:23

כל זה הסטוריה חברים . אותם כתבים שהיום טוענים עד כמה אליפות הזאת היא של בלאט ועד כמה הוא גדול כתבו שכל מכבי על הפנים לפני חצי שנה . אתם אנשים שמגדירים את רייס כי אמ וי פי טענו באותה תקופה שבן הזרים הכי חלשים שמכבי החתימה . מה עוד שבאותה תקופה היה מין כדור שלג שבנס נעצר אפך לשלגיה .
נמתין למינוי המאמן ואז נראה איך ישלימו סגל .
בטוח שיצורף עוד ישראלי אחת לפחות וזה לא יהיה אליהו או הלפרין , גם יבזורי ממש לא ברמה שלנו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 13 יוני 2014, 15:28

מצתרף לשמואל , לא אוהב את הסגנון "הלברוני " הזה ... אני אני אני .
נראה לי בקבוצה טובה זה סרטן בחדר הלבשה שבנוסף להכל לא שם על מאמן קצוץ . אולי לחברות חוסרי אופי כמן אליהו והלפרין הוא מתאים . לגבר עם ביצים כמן רייס או סופו ממש לא .
לגבי אופי היחיד שכל הזמן מתלונן על אופי של סופו זה שלף . ככל הנראה גם הדלפות בקודנציה קודמת יצאו ממנו . השנה חוץ מעניין של אוהד הפועל לא היה כלום איתו . הוא בנגוד לאחרים הקריב את הגיף שלו שמכבי היתה צריכה את זה בנגוד לאחרים . דווין סמית הקריב .
אליהו כנגד נפצע בהצבע לא חזר לסידרה הכי חשובה של הקבוצה שלו - זה הבדל הקטן .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 13 יוני 2014, 15:30

שמואל1 כתב:סמית': מכבי? אם ישלמו לי מיליון דולר אלך גם לעפולה
אדיש, כועס, מוזר ומאוד מצחיק. אחרי שנתיים, השחקן הטוב בארץ סוף סוף התראיין, וכמה שהיה שווה לחכות: "לא משלמים לי מספיק, מקומי ב-NBA"; "לא כיבדתי את גרינברג"; "לא אלך למקום קפדני מדי שלא מאפשר לי לבלות"

אותו אתם רוצים במכבי? חרא אל אישיות. שחצן, מדבר כמו בלון מנופח. אין שום סיכוי שהוא מצליח במכבי ואני מקווה שלא יגיע.

צודק הפעם שמואל , הוא נראה פלוץ מהלך , מה גם ששחקן שאומר על המדינה שלי שהיא ' ישראל המזדיינת ' או ה'מזוינת ' בגלל שהפסיד אליפות בשיטה לא יותר מוזרה מהשיטה שלקח אותה לפני שנה לא ראוי לשחק פה , עם כל הכבוד מי צריך את הסרטן הזה בקבוצה שהגיע לאן שהגיע בזכות החומר האנושי והמרקם החברתי יוצא הדופן של ? נתן עונה גדולה בליגה פה וזהו הפכו אותו כבר ללברון או קובי , אני גם ראיתי שחקן אגואיסט ברמות חסר קליעה שחצן וחסר כבוד שילך להיות חופשי במקום אחר , טוב תעשה מכבי אם תתרחק מהיצור הזה כמו מאש .

אה וסליחה על החפירה ... לעשות מאמצים בשביל שהיקמן ישאר , בחור נהדר ושחקן מצוין .
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 13 יוני 2014, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי cannon » 13 יוני 2014, 15:31

אם אני מכבי ואני יודע שהיו מחשבות בכיוונים שאני עומד לציין כאן, הייתי סוגר את השחקנים הבאים כדבר ראשון:
1. דיאור פישר כסנטר מחליף - היתרונות:
א. הוא ישראלי ולכן בהיבט הזה חשוב לחוק הרוסי אחרי עזיבת בלו.
ב. מנוסה ומכיר את המערכת.
ג. יד רכה מחצי מרחק ויכולת חסימה - תכונות שמשלימות נהדר את טיוס וסופו.
ד. גבוה (2.11) ובעל מסה סבירה כך שיכול לשמור בהגנה גם על סוסים וג'מוסים למיניהם.
ה. לא יהיה יקר כיון שבעקרון היה בדעיכה אחרי שעזב את מכבי למרות שנתן מספרים לא רעים במסגרות המשניות באירופה.

2. דונטה סמית' כמחליף של אינגלס שנותן הרבה יותר - היתרונות:
א. לא שיחק ברמות יורוליג ולכן רעב. מניח שיוכל לעשות את ההתאמות בראש ולהבין שהגיע למקום שבו אינו כוכב בלעדי.
ב. יכול לשחק בעמדות 1-4 בעת הצורך כולל לשמור על שחקנים בעמדות האלה - אתלטי וחזק.
ג. שחקן התקפה מדהים וחכם.
ד. ביחס למשכורת שקיבל בחיפה גם אם תוכפל עדיין מדובר בתמורה מדהימה לכסף.

אח"כ יישאר להביא גארד אחד במקום היקמן ושחקן במקום בלו על אף שלפי השיטה שהיתה השנה גם דונטה סמית' יכול לשחק חלקים מהמשחק כ-4 ובוודאי לשים גוף בדומה לבלו. גם טיוס יוכל לשמור על 4 כשיהיה את פישר כשחקן שיכול לשמור על מספרי 5 כשסופו לא יכול.
cannon

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2014, 15:33

גם ראיתי קטע מתוך הראיון אתמול בחדשות הספורט והוא מדבר כאילו הוא מלך העולם. כל כך נפוח ואגואיסט. השחקן הזה יהרוג את חדר ההלבשה, מי הוא חושב שהוא?

הראיון המלא כאן:

אני מקווה שהראיון הזה סופית יוריד את ראשי ממכבי מהרעיון להביא אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2014, 15:53

לא יודע מה אתם רוצים. בחור בסדר גמור דווקא. אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי.
תעשו לעצמכם טובה ותראו את הראיון המלא. בכתבה הכל צהוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2014, 16:06

MTA2311 כתב:לא יודע מה אתם רוצים. בחור בסדר גמור דווקא. אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי.

הוא מתנשא ושחצן. סגנון הדיבור שלו מעיד גם על טיפשות וחוסר הבנה בסיסי של המתרחש סביבו. הוא חי בעולם משלו. הוא אמר בפה מלא שבעונה שעברה הוא שם פס על המאמן שלו, בראד גרינברג.
זה השחקן האחרון שהייתי רוצה במכבי, גם אם הוא היה משחק ברמה של לברון ג'יימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יוני 2014, 16:08

MTA2311 כתב:לא יודע מה אתם רוצים. בחור בסדר גמור דווקא. אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי.

זה נכון, צריך לראות את כל הוידאו, כי הדברים בכתבה מוצגים לא נכון ומוצאים מהקשרם.
בכל מקרה היו כמה דברים שלא אהבתי ממנו (הוא קצת לכלך בעדינות על חבריו לקבוצה), ואם היה לו קושי להסתדר עם גרינברג, אז מה יהיה עם גודס? האם הוא ידע לתת כבוד למאמן שעדיין לא זכה לכבוד בדעת הקהל וההנהלה וכל השאר? הרי גודס הוא לא מאמן בעל מעמד כמו שהיה בלאט, אז הילדים הטובים שיש לנו היום לא יעשו בעיות ויכבדו אותו, אבל דונטה? לא בטוח....

בכלל, לפי הדברים בראיון, כראה שיש סיבה למה שחקן מוכשר כמוהו הגיע בגיל כזה לקבוצה כמו חיפה ולא מעבר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 13 יוני 2014, 16:09

אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי ? כמה אמריקאים עברו פה בשנים האחרונות ואני לא זוכר אגו כזה גם מגדולים וטובים ממנו , אני מקווה שמכבי ירדו ממנו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2014, 16:09

לא היה מתנשא, לא שחצן ובטח שלא טיפש.
שנה שעברה הוא לא הסתדר עם המאמן, וגם אמר את זה. זה קורה כל הזמן, ובכל מקום.

אתה כמובן נדבק לסטיגמה בלי קשר למה שבאמת קרה בראיון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2014, 16:11

מקאדו 3 כתב:

אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי ? כמה אמריקאים עברו פה בשנים האחרונות ואני לא זוכר אגו כזה גם מגדולים וטובים ממנו , אני מקווה שמכבי ירדו ממנו .

תחזור לראיונות עם פארגו ולנגפורד.

חנוש, אם הסתדר כל כך טוב עם פרנקו(מאוד החמיא לו), אין סיבה שלא יסתדר עם גודס. דווקא אם לאט כנראה לא היה מסתדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יוני 2014, 16:11

MTA2311 כתב:לא היה מתנשא, לא שחצן ובטח שלא טיפש.
שנה שעברה הוא לא הסתדר עם המאמן, וגם אמר את זה. זה קורה כל הזמן, ובכל מקום.

אתה כמובן נדבק לסטיגמה בלי קשר למה שבאמת קרה בראיון הזה.

הוא בכלל לא היה נשמע טיפש ודווקא נשמע די אינטילגנט, אבל לא ברור איך בכל זאת הוא לא קלט את עניין ההפרשים בהארכה, זה לא עד כדי כך מסובך....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־18 אורחים