אדגר פו כתב:כן, ממש מסכן.
אני חושב שזה לא היה עניין כספי פרופר אלא חשש לחזור ולהוכיח את עצמו במערכת לחוצה כמו מכבי.
נו, באמת. כ התיאוריות האלה מצחיקות אותי. הח'ברה האלה משחקים בשביל כסף.ב- 90% מהמקרים הם ילכו למקום שמציע להם הכי הרבה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:כן, ממש מסכן.
אני חושב שזה לא היה עניין כספי פרופר אלא חשש לחזור ולהוכיח את עצמו במערכת לחוצה כמו מכבי.
אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
אני חושב שמכבי צריכה לעזוב את מקל וללכת על יבזורי , את היתרה להוציא על רכש זר.
אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
ankram כתב:אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
למה שיבזורי ירצה לבוא למכבי שעל המשבצת שלו יושבים : סמית,לאנסברג ופניני???
בנוסף המידה ומכבי גם מחתימה את פישר , יבזורי הוא הישראלי ה"בכיר" החמישי , דהיינו סיכויים יותר מטובים שהוא ישב ל הספסל בליגה בכמה משחקים טובים. בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?
ankram כתב:למה שיבזורי ירצה לבוא למכבי שעל המשבצת שלו יושבים : סמית,לאנסברג ופניני???
בנוסף המידה ומכבי גם מחתימה את פישר , יבזורי הוא הישראלי ה"בכיר" החמישי , דהיינו סיכויים יותר מטובים שהוא ישב ל הספסל בליגה בכמה משחקים טובים. בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?
er79 כתב:יבזורי אך ורק 2. לא רואה פה בעיה
felix_r כתב:ankram כתב:אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
שכחת לשתות את הקפה של הבוקר?
איך סמית', לאנדסברג ופניני יושבים על המשבצת של יבזורי, אם יבזורי הוא 2 ?
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
יבזורי הוא לא 2 בכל הקשור ליורוליג.
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:אדגר פו כתב:אני טוען שזה לא היה רק עניין כספי והוא לא היה חוזר בשום מקרה, זה הכול. מכבי חיזרה אחריו כמה שנים אחרי שעזב אותה, זה פשוט שידוך שלא היה קורה אף פעם.
יבזורי הוא לא 2 בכל הקשור ליורוליג.
מה?... אז מה הוא? שוער? קוואטרבק? קשר 50/50?
מילוס כתב:לא התעייפתם קצת מלעשות כזה רצח אופי למקל?
הוא לא התראיין פעם אחת בחודש האחרון, איך הסקתם את כל המסקנות האלה? אם הוא רוצה מכבי, לא רוצה מכבי, שונא את מכבי, משחק איתה משחקים... רב עם פארגו ורוצה לעשות דווקא.. וואט דה פאק?..
אף אחד לא באמת יודע פה אפילו פרט אחד לגבי מה שקורה..
זה שוואן כתבו שיש משא ומתן, אז מה? לא למדתם קצת איך התקשורת עובדת?..
כל מה שאנחנו יודעים זה שמקל רוצה NBA..
אז נגיד ומכבי הניחה הצעה על השולחן, והוא אמר להם שהוא רוצה עוד חודש כדי למצות את עניין ה-NBA........ לא לגיטימי?.... מישהו פה באמת יודע משהו מעבר לזה? כנראה שלא.. אז מה אתם רוצים?
אדגר פו כתב:ankram כתב:צריך לשאול את עצמנו שאלה מאד כואבת: למה שחקנים ישראלים בורחים ממכבי?
מדוע שון דוסון מוותר בכלל על האופצייה לנהל איתנו מגעים.
מדוע ליאור אליהו מעדיף פחות כסף ולחתום אצל קבוצה יריבה , ומדוע הוא כל כך שונא אותנו.
מדוע גל מקל מושך אותנו מינימום הוא לברון.
מדוע בר טימור מוחתם בהפועל ירושליים ולא אצלנו.
הגיע הזמן שנסתכל על עצמנו בעניים ונבחון איך הפכנו להיות כל כך מוקצים מבחינת ישראלים , עד כדי כך שאפילו ביותר כסף אנחנו לא מסוגלים להחתים שחקנים.
לא יורוליג או כן יורוליג זה העניין , לא יותר כסף או פחות כסף , מכבי של היום לא מסוגלת לשכנע שחקנים לבוא אליה כקישוט לספסל , כי השחקן הישראלי עבר איזה שהוא מהפך , והוא רוצה לשחק , לא להופיע על פוסטר.
השחקן הישראלי באמת עבר מהפך - הוא כבר לא שווה כלום ברמות האירופיות הגבוהות. לא הלפרין ולא אליהו מסוגלים לתת תוצרת ביורוליג היום והם יודעים את זה.
לדעתי חלק מזה זה גם ההסתה התקשורתית נגד מכבי כאילו היא הורסת שחקנים ומיבשת אותם, זה מחלחל בסוף לכמה נשמות צעירות, בניהם דאוסן.
מילוס כתב:לא התעייפתם קצת מלעשות כזה רצח אופי למקל?
הוא לא התראיין פעם אחת בחודש האחרון, איך הסקתם את כל המסקנות האלה? אם הוא רוצה מכבי, לא רוצה מכבי, שונא את מכבי, משחק איתה משחקים... רב עם פארגו ורוצה לעשות דווקא.. וואט דה פאק?..
אף אחד לא באמת יודע פה אפילו פרט אחד לגבי מה שקורה..
זה שוואן כתבו שיש משא ומתן, אז מה? לא למדתם קצת איך התקשורת עובדת?..
כל מה שאנחנו יודעים זה שמקל רוצה NBA..
אז נגיד ומכבי הניחה הצעה על השולחן, והוא אמר להם שהוא רוצה עוד חודש כדי למצות את עניין ה-NBA........ לא לגיטימי?.... מישהו פה באמת יודע משהו מעבר לזה? כנראה שלא.. אז מה אתם רוצים?
felix_r כתב:יבזורי הוא 2. ה-2 האמיתי היחיד בליגה. שחקן בסגנון ג'ייסי קארול, רק ב 10 רמות פחות טוב.
זה שהרגלים שלו איטיות , זה בגלל שהוא כבר לא צעיר, מה נעשה? אז תגיד שהוא סנטר, כי גם לסופו יש רגלים איטיות?
אין לו שום יכולת לשחק 3. לא גובה (הוא רק 193), לא כח, לא מבנה גוף, לא אתלטיות. כלום.
צ'שר כתב:כשעשו כתבה על דוסון בחמישיות זה היה דווקא נשמע שהוא מאוד רוצה להגיע לכאן...בכלל, הוא דיבר רק על מכבי כאופציה להתקדם ולא על אף אלופת יורוליג פוטנציאלית באדום. פשוט אמר, בגיבוי אבא שלו, שהוא רוצה להגיע בתור כוכב ולא בתור שחקן ספסל.
בנוגע למקל... השורה התחתונה היא שהוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בשביל הסכום ההזוי שרוצים לשים עליו. אני באמת ובתמים חושב שהסגל הישראלי שלנו מספיק טוב גם כרגע... גםאני בעד להביא את יבזורי בתור חיזוק ועיבוי ותו לא. אם נביא לפה זרים בסכומים שרוצים להוציא על מקל אנחנו נקח את הליגה הזו בהליכה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים