פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה, הנדריקס בספרד

23 יולי 2015, 19:52

toja27 כתב:אני דווקא מרגיש שמקלין זה הפספוס הכי גדול שלנו העונה. אני חושב שאין 4 טובים בשוק. טיילור נראה שחקן טוב מאוד אבל בעמדה שלו יש יותר מלאי של שחקנים באופן טבעי ולא אהבתי משהו בארשת הפנים שלו(מכביסט 30 כבר ציין את זה), נראה לי כל כך קשוח וקשה במפנים דווקא.

יש מיליון 4 בשוק.

מקלין הוא שחקן לקבוצות קטנות, אלה שאין להן כסף לסנטר אמיתי. עובדה, שאף קבוצה גדולה לא לקחה אותו

23 יולי 2015, 19:56

0ved1212 כתב:זרקו מאינטרבסקט (לא אמין בעליל ) מפרסם שזורן ארצג קרום לסיכום במכבי לשתי עונות

אבל על פי הכותרת של הת'רד פה, הייתי בטוח שארצג כבר חתם בוואלה...

23 יולי 2015, 19:57

עידן כתב:
0ved1212 כתב:זרקו מאינטרבסקט (לא אמין בעליל ) מפרסם שזורן ארצג קרום לסיכום במכבי לשתי עונות

אבל על פי הכותרת של הת'רד פה, הייתי בטוח שארצג כבר חתם בוואלה...

החליפו טיוטות אבל מקורות קרובים לשחקן טוענים שלא נוח לו להיות מחליף לורד כהן

23 יולי 2015, 20:33

יש איזה משהו בסרביה על ארצג?

23 יולי 2015, 20:36

שחף כתב:יש איזה משהו בסרביה על ארצג?

מצאתי שני ציוצים עליו ועל מכבי מהשעה האחרונה ואני בטוחה במליון אחוז שהם מסתמכים על ההודעה של הטרול ההוא

23 יולי 2015, 20:49

לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן, לזכור שמכבי תחתים עוד שחקן...
תמונה

23 יולי 2015, 20:49

חחח, אם זארקו אמר אפשר להגיד בוודאות קדיש על ארצג. הוא כבר לא יהיה פה.

23 יולי 2015, 21:23

אחרי שדווח שהאריכו לו תחוזה לריברס עכשיו משחררים אותו , כנראה זה מעיד על חתימה או היתקרבות מצד טיילור , הוא ללא ספק לא יסכים להיות בכמות דקות של ריברס.
אני ממש מרגיש שפיספסנו את טילור , בליגה בכלל זה משנה את הכל וגם לדעתי ביורוליג.

23 יולי 2015, 21:55

ארצג ישחק באן בי איי עונה הבאה.

23 יולי 2015, 22:04

האמת, אין לי ציפיות יותר. השחקנים הטובים באמת כבר מצאו קבוצות. מכבי קצת איחרה את הרכבת בעניין הזה. לא יהיה לנו 4 טוב עונה הבאה. גם 5 טוב אין לנו.
יהיה לנו רכז טוב מאוד בכל רגע נתון (רוצסטי ופארמר), ועמדה 3 סבירה, ופה בערך מסתכם העניין. לא רוצה בכלל לדבר על הגנה. אין הגנה בעונה הבאה, שלא תטעו.
מצטער שאני נביא זעם, אבל בתכלס זו בניה גרועה מאוד של מכבי. עשו החתמות בשביל מנויים, וחבל שכך הדבר. הקבוצה הזו רחוקה מלהיות מאוזנת ועמוקה.

אה והכי חשוב - צוות מקצועי. גם את זה אין לנו.

23 יולי 2015, 22:07

Number8 כתב:האמת, אין לי ציפיות יותר. השחקנים הטובים באמת כבר מצאו קבוצות. מכבי קצת איחרה את הרכבת בעניין הזה. לא יהיה לנו 4 טוב עונה הבאה. גם 5 טוב אין לנו.
יהיה לנו רכז טוב מאוד בכל רגע נתון (רוצסטי ופארמר), ועמדה 3 סבירה, ופה בערך מסתכם העניין. לא רוצה בכלל לדבר על הגנה. אין הגנה בעונה הבאה, שלא תטעו.
מצטער שאני נביא זעם, אבל בתכלס זו בניה גרועה מאוד של מכבי. עשו החתמות בשביל מנויים, וחבל שכך הדבר. הקבוצה הזו רחוקה מלהיות מאוזנת ועמוקה.

לא לא.
את ההודעות האלה תשמור לאחרי השלמת הסגל. כל הדיבורים האלה באוויר לא שווים כלום.
כרגע עמדות 1-3 טובות מאוד, עמדה 5 טובה (אמבקווה באנקר, ופבראני עם אפסייד גבוה) ועמדה 4 ריקה לחלוטין. המהלכים שההנהלה עשתה, קנו לה שקט יחסי לפחות עד השלמת הסגל. חלאס עם החזירות.

23 יולי 2015, 22:09

MTA2311 כתב:
Number8 כתב:האמת, אין לי ציפיות יותר. השחקנים הטובים באמת כבר מצאו קבוצות. מכבי קצת איחרה את הרכבת בעניין הזה. לא יהיה לנו 4 טוב עונה הבאה. גם 5 טוב אין לנו.

לא לא.
את ההודעות האלה תשמור לאחרי השלמת הסגל. כל הדיבורים האלה באוויר לא שווים כלום.
כרגע עמדות 1-3 טובות מאוד, עמדה 5 טובה (אמבקווה באנקר, ופבראני עם אפסייד גבוה) ועמדה 4 ריקה לחלוטין. המהלכים שההנהלה עשתה, קנו לה שקט יחסי לפחות עד השלמת הסגל. חלאס עם החזירות.

אני לא חזיר, תן לי קבוצה כמו של פרקינס-פארגו-אידסון ב2011 ואני מבסוט הרבה יותר מאם תביא לי שמות מפוצצים בעמדה אחת וכלום בעמדות האחרות.
הבנייה פה לא טובה, לא חכמה, ורואים שזו בנייה של הנהלה ולא של צוות מקצועי. עמדה 5 לא טובה לדעתי, למרות שאתה חושב שכן.

23 יולי 2015, 22:10

איך אתה יודע שעמדה 5 לא טובה ?

23 יולי 2015, 22:15

אדגר פו כתב:איך אתה יודע שעמדה 5 לא טובה ?

אני לא יודע, רשמתי שזו דעתי. ושוב, הכל יחסי. ביחס למטרות של מכבי = פיינל פור ביורוליג, עמדה 5 לא מספיקה. אני לא בטוח שעמדה 5 שלנו יותר טובה משל ירושלים.

23 יולי 2015, 22:18

עמדה 5 של ירושלים זה פישר הזקן ו... ?
אני גם לא בטוח שהקו הקדמי שלנו שווה פיינלפור בעיקר כי לא ראיתי את שתי ההחתמות האחרונות. אחרי שזה יקרה נדבר.

23 יולי 2015, 22:31

לפני שבועיים אמרתי שהבנייה של מכבי היא פופוליסטית, לא מאוזנת, ונועדה לטובת מילוי ההיכל במנויים. אני עדיין מקווה להתבדות.

23 יולי 2015, 23:09

לא חושב שנכון לקבוע עכשיו האם עמדה 5 טובה או לא טובה. לקחו הימור ונאלץ לשפוט אותו בתוך העונה.
מה שכן, דווקא בגלל שאנחנו לא יודעים מה בדיוק נקבל מעמדת הסנטר, זה מחייב השקעה נכונה וטובה בעמדה 4 - בלי יותר מידי הימורים.

23 יולי 2015, 23:13

אחדשיודע כתב:לא חושב שנכון לקבוע עכשיו האם עמדה 5 טובה או לא טובה. לקחו הימור ונאלץ לשפוט אותו בתוך העונה.
מה שכן, דווקא בגלל שאנחנו לא יודעים מה בדיוק נקבל מעמדת הסנטר, זה מחייב השקעה נכונה וטובה בעמדה 4 - בלי יותר מידי הימורים.

מסכים ב100%. עמדה 5 שלנו נראית מבטיחה. אי אפשר להגיד שהיא טובה. יש לנו שם שחקן הגנה וריבאונדר טוב אחד, שלא ברור איך ההתקפה שלו, ועוד הימור מארץ ההימורים בדמות פבראני- שממש לא ברור מה נקבל ממנו.
ה-4 שאנחנו מביאים צריך להיות תותח. לא הימור, אלא מישהו שיהיה העוגן בקו הקדמי.

23 יולי 2015, 23:21

felix_r כתב:
toja27 כתב:אני דווקא מרגיש שמקלין זה הפספוס הכי גדול שלנו העונה. אני חושב שאין 4 טובים בשוק. טיילור נראה שחקן טוב מאוד אבל בעמדה שלו יש יותר מלאי של שחקנים באופן טבעי ולא אהבתי משהו בארשת הפנים שלו(מכביסט 30 כבר ציין את זה), נראה לי כל כך קשוח וקשה במפנים דווקא.

יש מיליון 4 בשוק.

מקלין הוא שחקן לקבוצות קטנות, אלה שאין להן כסף לסנטר אמיתי. עובדה, שאף קבוצה גדולה לא לקחה אותו

תביא כמה שמות שרלוונטים למכבי. זה שיש 4 בשוק שמשחקים בNBA ,בליגה הלאומיות והחובבניות זה ידוע אבל מדברים על אלה שמתאימים לרמה של מכבי ולטווח המחירים וגם כאלו שזמינים.
ואם ברצלונה הייתה לוקחת את מקלין אז זה היה מוכיח שהוא שחקן לקבוצות גדולות? לא מבין את הטיעון הזה. כמה כבר קבוצות גדולות יש? יכול להיות שהם מחפשים 4 מסוג אחר שישי להם קליעה מבחוץ כמו דריק בראון או תומפקינס. אבל למכבי הוא היה מתאים.

23 יולי 2015, 23:29

toja27 כתב:
felix_r כתב:

יש מיליון 4 בשוק.

תביא כמה שמות שרלוונטים למכבי. זה שיש 4 בשוק שמשחקים בNBA ,בליגה הלאומיות והחובבניות זה ידוע אבל מדברים על אלה שמתאימים לרמה של מכבי ולטווח המחירים וגם כאלו שזמינים.
ואם ברצלונה הייתה לוקחת את מקלין אז זה היה מוכיח שהוא שחקן לקבוצות גדולות? לא מבין את הטיעון הזה. כמה כבר קבוצות גדולות יש? יכול להיות שהם מחפשים 4 מסוג אחר שישי להם קליעה מבחוץ כמו דריק בראון או תומפקינס. אבל למכבי הוא היה מתאים.

מה זה תביא? מה אני סוכן שחקנים או שאני עובד בשכר כסקאוט של מכבי? אני לא עוקב אחרי שחקנים בארה"ב, שחקני ספסל ב NBA או שחקנים ב D-ליג. יש שם לא מעט שחקנים ברמה של דריק בראון או טרי טופקינס.

הרנגודי לא טוב? ארצג לא טוב? וזה רק השמות הכי מוכרים.

חוץ מזה השנה שיחקנו עם 4 שהביאו מהליגה. עד כמה שזכור לי, אף אחד לא אמר שהוא לא היה מספיק טוב. ויש הרבה שחקנים ברמה של רנדל, שמכבי יכולה להביא אם רק תרצה.

ברצלונה לא הייתה לוקחת את מקלין בחיים. זה לא עניין של רמה, אלא עניין של סגנון המשחק של השחקן.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 23 יולי 2015, 23:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול