ולנסיה ממשיכה לשחק אותה גולדן סטייט, עם עוד נצחון ליגה. 9-0 בליגה ו8-0 ביורוקאפ. מי יודע אם אפשר לעצור אותם בכלל. מעניין איך היו אם היו משחקים ביורוליג השנה.
לפעמים אי אפשר לדעת כמה עבירה חזקה אלא אם כן אתה זה שחטפת את המכה (ואני בטוחה שאף אחד מאיתנו לא היה נהנה מזה) אבל גם אם זה לא כאב כמו שהוא עשה מזה, על הכוונה עצמה הוא היה צריך לקבל עונש כזה בבירור הלך עם המרפק לראש של השחקן, זאת עבירה שאין לה מקום בכדורסל
ביום שבת בערב המשיכה לימוז' את פתיחת העונה המאכזבת שלה בליגה הצרפתית, כשהפסידה 83:71 לאנטיב. בסיום המשחק רצה רכזה, הייקו שפרציק הגרמני, לפרוק קצת עול. הגארד בן ה-31 השתכר, ובסיום הלילה נכנס לדירה שלא שלו, ונרדם בה. כשבעלי הדירה נכנס אליה ביום ראשון בבוקר, מצא את כוכב הככדורסל ישן לו על הספה, ומיד התקשר למשטרה. לימוז' הודיעה שלא תקנוס את הרכז, שהצהיר: "אני רוצה להתנצל בפני החברים שלי לקבוצה, המאמנים וכל האוהדים. כשחקן מוביל אני חייב להוות דוגמא, ולא עשיתי כך. אקבל כל עונש שיוחלט לתת לי".
הגיוני, במיוחד לאור העובדה שנשיא פיב״א אירופה הוא טורקי. הם יארחו בסבירות גבוהה את השלבים הסופיים, השאלה האם יקבלו את האירוח כולו או שהאירוח יתחלק כפי שהיה בטורניר האחרון. אם זה תלוי נטו בפוליטיקה, יכול מאוד להיות שיארחו את כולו.
טורקיה בכל מקרה כבר מקבלת את אירוח השלבים המתקדמים פלוס בית מוקדם היות והיא היחידה שביקשה לארח את השלבים האלה בעצם המאבק הוא בין ישראל, רומניה, פולין ופינלנד כששלוש מהן יקבלו אירוח של בית מוקדם ויש סיכוי טוב שישראל תקבל אירוח
אני זוכר שדיברנו על זה לפני כמה שבועות ואמרת שהטורניר ב-2017 יהיה כמו האחרון, אבל בהצהרות של פיב״א כן מדברים על אפשרות שמדינה תארח את הטורניר כולו, ולא רק את השלבים הסופיים + בית מוקדם. יש לך מידע וודאי בעניין?
אחדשיודע כתב:אני זוכר שדיברנו על זה לפני כמה שבועות ואמרת שהטורניר ב-2017 יהיה כמו האחרון, אבל בהצהרות של פיב״א כן מדברים על אפשרות שמדינה תארח את הטורניר כולו, ולא רק את השלבים הסופיים + בית מוקדם. יש לך מידע וודאי בעניין?
כן, טורקיה תארח רק בית אחד ואת השלבים המכריעים שלושת הבתים הנוספים יחולקו בין ארבע המדינות