06 יולי 2016, 00:23
yanay21 כתב:הם יתנו עונה יפה, אבל אי אפשר לסמוך על אף אחד מהם במאני טיים לבד. הם לא מאנו:(
גמר מערב, חמישה משחקים, אני אהיה ממש מרוצה. שלא לדבר על זה שOKC יצאו מהתמונה פחות או יותר, אין סיבה לא להגיע לגמר. באמת רק שטימי ישאר. מקווה גם לראות את קייל מקבל יותר דקות, זה יכול להיות נחמד. בא לי כבר לקנות כרטיס
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הגם אתה, הודאל?
וזו ה-בדיחה הפורומית מבחינתי. זה חוצה את הספקטרום הפוליטי. ככה אנחנו הישראלים, אוהבים לצחוק על אלו שירדו לחו"ל.
הודאל לא ירד לחו''ל הוא ירד לזנות
הבן אדם בפאקינג אנגולה, זה נראה לך חו''ל? זה איידס
my man כתב:אגב זה נראה שבאנביאיי עושים לבלאט טרולינג...
כל שחקן שהוא רוצה לוקחים לו...
06 יולי 2016, 00:24
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הם יתנו עונה יפה, אבל אי אפשר לסמוך על אף אחד מהם במאני טיים לבד. הם לא מאנו:(
גמר מערב, חמישה משחקים, אני אהיה ממש מרוצה. שלא לדבר על זה שOKC יצאו מהתמונה פחות או יותר, אין סיבה לא להגיע לגמר. באמת רק שטימי ישאר. מקווה גם לראות את קייל מקבל יותר דקות, זה יכול להיות נחמד. בא לי כבר לקנות כרטיס
OKC ממש לא מחוץ לתמונה
06 יולי 2016, 00:24
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הגם אתה, הודאל?
וזו ה-בדיחה הפורומית מבחינתי. זה חוצה את הספקטרום הפוליטי. ככה אנחנו הישראלים, אוהבים לצחוק על אלו שירדו לחו"ל.
האמת שהתכוונתי לזה שאורי בחו"ל. הפעם אני סולח על זה, את תמיד תופסת את הפאנץ' המתנחלי.
06 יולי 2016, 00:26
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הגם אתה, הודאל?
האמת שהתכוונתי לזה שאורי בחו"ל. הפעם אני סולח על זה, את תמיד תופסת את הפאנץ' המתנחלי.
אם זה היה כל אחד חוץ מהודאל הייתי מבינה
כתבת את זה על הבן אדם היחידי שאשכרה לא גר בארץ
06 יולי 2016, 00:27
er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:הניקס בונים קבוצה טובה סוף סוף. אחלה של החתמה קוזמינסקס. שחקן שמאוד רציתי במכבי.
גוזמאות מהסוג הזה זה התחום של שמואל
למה גוזמאות? יופי של שחקן ספסל. היה אחד השחקנים הכי טובים באירופה השנה, והאמת מעדיף שישחק בספסל שם ולא יתפור אותנו עם הקבוצה של בלאט, שגם בלעדיו תהיה חזקה מספיק.
06 יולי 2016, 00:28
06 יולי 2016, 00:31
toja27 כתב:אגב לכל אלו שטוענים שהההבדלים בשכר השחקנים בNBA לא משפיע (אחדשיודע) רודריגז חתם בפילדלפיה תמורת 8 מיליון לעונה! ופרננדס לפי השמועות עשוי לחבור אליו. זה לא צירוף מקרים שדווקא העונה הם חוזרים לשם.
06 יולי 2016, 00:35
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אגב לכל אלו שטוענים שהההבדלים בשכר השחקנים בNBA לא משפיע (אחדשיודע) רודריגז חתם בפילדלפיה תמורת 8 מיליון לעונה! ופרננדס לפי השמועות עשוי לחבור אליו. זה לא צירוף מקרים שדווקא העונה הם חוזרים לשם.
אתה באיחור של יממה בערך, וכבר דנתי על הנושא הזה והסברתי את העניין. ראה תר'ד אירופי.
רודריגז הוא היוצא מן הכלל, כאחד שהיה שם כבר וקבוצות מכירות אותו, הוא משתייך היום לדרג השחקנים הבינוני ב-NBA.
ככלל, השחקנים שמגיעים מאירופה שייכים לדרג הנמוך - ואלו לא מושפעים מהתקרה.
והדיווח על פרננדס לא נכון.
06 יולי 2016, 00:36
06 יולי 2016, 00:38
אחדשיודע כתב:תקרא טוב. אמרתי שהשחקנים מהדרג הנמוך לא מושפעים.
06 יולי 2016, 00:39
06 יולי 2016, 00:40
אחדשיודע כתב:וכשרודריגז היה ב-NBA לפני מספר שנים, גם אמרת שיש השפעה? הוא שייך לרמה הזאת, והוא אמור להיות שם.
06 יולי 2016, 00:44
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:וכשרודריגז היה ב-NBA לפני מספר שנים, גם אמרת שיש השפעה? הוא שייך לרמה הזאת, והוא אמור להיות שם.
רק שמאז הוא בחר לחזור לספרד ודווקא העונה בחר לחזור לNBA , יש מסקנה מאוד פשוטה מכל הסיפור.
06 יולי 2016, 00:57
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:וכשרודריגז היה ב-NBA לפני מספר שנים, גם אמרת שיש השפעה? הוא שייך לרמה הזאת, והוא אמור להיות שם.
רק שמאז הוא בחר לחזור לספרד ודווקא העונה בחר לחזור לNBA , יש מסקנה מאוד פשוטה מכל הסיפור.
כי מה? אתה חושב שהוא מרוויח יותר מהסיפור הזה?
8 מיליון דולר ברוטו = 4.5 מיליון דולר נטו. מתוך הסכום הזה, יותר מ-3 מיליון דולר הוא צריך לשלם בייאאוט (רק 650 אלף דולר מגיע מפילדלפיה).
כלומר, הוא מקבל מהעסקה הזאת כ-2 מיליון דולר נטו - פחות ממה שהרוויח בריאל.
זה לא הכסף כמו שזאת ההזדמנות לחזור למרכז הבמה.
כמו שאמרתי, התקרה משפיעה על השכר של השחקנים מהדרג הבינוני ומעלה.
אז כמובן שעליו היא משפיעה באופן מסויים (בעיקר לא להפסיד יותר מידי כסף מהמעבר), אבל באופן כללי, ההשפעה על אירופה כולה היא שולית - וזה מה שאמרתי מהרגע הראשון. סוף סיפור.
06 יולי 2016, 00:59
toja27 כתב: רק שאם כל השחקנים מהדרג הבינוני באירופה יחליטו שהם רוצים לשחק בNBA כגון וסלי, רודריגז ופרננדז אז כבר יש השפעה על אירופה. גם ככה חסרים לאירופה שחקנים אירופאיים ברמה גבוהה, אז אם גם אלו ילכו אז זה כן מוריד את הרמה וזה לא כזה שולי.
06 יולי 2016, 01:37
06 יולי 2016, 01:41
Holiday_Armadillo כתב:דיבורים על שחקנים לווריורס (דיבורים) - צ'אלמרס, ריי אלן ופרקינס
גם שמועות על דיוויד לי וניסיון להחתים מחדש את ספייטס
06 יולי 2016, 01:43
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיבורים על שחקנים לווריורס (דיבורים) - צ'אלמרס, ריי אלן ופרקינס
גם שמועות על דיוויד לי וניסיון להחתים מחדש את ספייטס
ריי אלן??