my man כתב:סילי או קינסי מי אתם לוקחים?
סוני וימס ודיווין סמית.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:סילי או קינסי מי אתם לוקחים?
Holiday_Armadillo כתב:אני כותבת את זה בתור אחת שאהבה את לינהארט - מתי פעם אחרונה הגיע לפה שחקן זול שמכרו לנו שהוא ''לא כוכב אבל יוכל לעזור'' והוא לא התגלה כצואה שכולנו חשבנו שהוא יהיה?
לא מדברת על הקימנים, רייסים, פארגואים וחיות אחרות שהגיעו לפה בתור שחקנים זולים אבל שיועדו להיות שחקני חמישייה
מדברת על הקצה של הקצה של הספסל
Holiday_Armadillo כתב:אני כותבת את זה בתור אחת שאהבה את לינהארט - מתי פעם אחרונה הגיע לפה שחקן זול שמכרו לנו שהוא ''לא כוכב אבל יוכל לעזור'' והוא לא התגלה כצואה שכולנו חשבנו שהוא יהיה?
לא מדברת על הקימנים, רייסים, פארגואים וחיות אחרות שהגיעו לפה בתור שחקנים זולים אבל שיועדו להיות שחקני חמישייה
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כותבת את זה בתור אחת שאהבה את לינהארט - מתי פעם אחרונה הגיע לפה שחקן זול שמכרו לנו שהוא ''לא כוכב אבל יוכל לעזור'' והוא לא התגלה כצואה שכולנו חשבנו שהוא יהיה?
על מי את מדברת האוול או סילי?
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כותבת את זה בתור אחת שאהבה את לינהארט - מתי פעם אחרונה הגיע לפה שחקן זול שמכרו לנו שהוא ''לא כוכב אבל יוכל לעזור'' והוא לא התגלה כצואה שכולנו חשבנו שהוא יהיה?
טיוס?
toja27 כתב:לא חושב שסילי ולינהרט זה אותה רמה בכלל. סילי מגיע לפה לתת תפוקה ולחבר את הקבוצה ולא להיות שחקן שולי.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא חושב שסילי ולינהרט זה אותה רמה בכלל. סילי מגיע לפה לתת תפוקה ולחבר את הקבוצה ולא להיות שחקן שולי.
מכורח המציאות, לא כי הוא יכול
אני חושבת שכולנו יודעים שסילי הולך להיות מפלה רצינית ובשיא הרצינות, אני מוכנה לאכול איזה כובע שתרצו עם איזה רוטב שתרצו אם בסוף העונה הוא יתברר כמשהו אחר חוץ מכישלון
אין לי אינטרס שהוא לא יצליח, אני רוצה שכל שחקן פה יצליח, אבל זה פשוט לא זה
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא חושב שסילי ולינהרט זה אותה רמה בכלל. סילי מגיע לפה לתת תפוקה ולחבר את הקבוצה ולא להיות שחקן שולי.
אני חושבת שכולנו יודעים שסילי הולך להיות מפלה רצינית ובשיא הרצינות, אני מוכנה לאכול איזה כובע שתרצו עם איזה רוטב שתרצו אם בסוף העונה הוא יתברר כמשהו אחר חוץ מכישלון
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא חושב שסילי ולינהרט זה אותה רמה בכלל. סילי מגיע לפה לתת תפוקה ולחבר את הקבוצה ולא להיות שחקן שולי.
אני לא שותף בתחזיות הפסימיות שלך לגביו. נכון שהייתי מעדיף שבמקומו היו מביאים איזה גארד ברמה גבוהה מאוד במקום לרוחב. אבל ההחתמה שלו בפני עצמה מרגישה כלא רעה ואלי אף טובה. לי הוא נראה שחקן שיכול לעזור בניהול משחק , לקלוע מבחוץ ופה ושם לחדור. אני דווקא אופטימי לגביו.
החציל האצטקי כתב:אני רק מזכיר שלגבי מרקז היינס אמרתי מלכתחילה שמדובר בכשלון. כנ"ל לינהארט.
יכול להיות שהתחזיות האובר-אופטימיות שלי לגבי אונואקו קצת בלבלו חלק מכם אבל אני לא אופטימיסט עד כדי עיוורון.
יש בסילי משהו לטעמי והוא יכול להצליח לעזור למכבי.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:אני רק מזכיר שלגבי מרקז היינס אמרתי מלכתחילה שמדובר בכשלון. כנ"ל לינהארט.
יכול להיות שהתחזיות האובר-אופטימיות שלי לגבי אונואקו קצת בלבלו חלק מכם אבל אני לא אופטימיסט עד כדי עיוורון.
על מרקיז לא זכרתי אבל על לינהארט אני לא זוכר פה אחד שנתן לזה סיכוי...
my man כתב:החציל האצטקי כתב:אני רק מזכיר שלגבי מרקז היינס אמרתי מלכתחילה שמדובר בכשלון. כנ"ל לינהארט.
yzafrir כתב:בניגוד לדעה של רבים פה אני חושב שהוא החתמה טובה . לא בגלל שהוא השרון או שחקן איכותי אלא בגלל שהוא מתאים בול למה שהמאמן רוצה . פועל שחור שעולה מהספסל ומשנה מומנטום . אני פחות או יותר מבין מה נקבל ממנו וזה מצדיק את המחיר ששילמו עליו . הוא לא השחקן שיעשה את ההבדל כמו שאינגלס לא היה כזה .
אולי אפילו מופתע לטובה....
MTA2311 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:אני רק מזכיר שלגבי מרקז היינס אמרתי מלכתחילה שמדובר בכשלון. כנ"ל לינהארט.
צפריר בנוהל:yzafrir כתב:בניגוד לדעה של רבים פה אני חושב שהוא החתמה טובה . לא בגלל שהוא השרון או שחקן איכותי אלא בגלל שהוא מתאים בול למה שהמאמן רוצה . פועל שחור שעולה מהספסל ומשנה מומנטום . אני פחות או יותר מבין מה נקבל ממנו וזה מצדיק את המחיר ששילמו עליו . הוא לא השחקן שיעשה את ההבדל כמו שאינגלס לא היה כזה .
אולי אפילו מופתע לטובה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־19 אורחים