המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:סופו מסרב לשחק ביורובאסקט
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03297.html
itay92 כתב:מישהו יודע אם הפציעה בעין שהוא מתלונן עליה זה אמיתי או סתם תירוץ כדי לא לשחק?
yarinsaky כתב:ידידי, התקופה שלו ביוסטון נגמרה מזמן ומאז הוא מדשדש בקריירה שלו.
אין לי בכלל ספק שביינום היום שחקן טוב יותר מהד ולא במעט. לפחות ממה שראיתי בעונה האחרונה של ביינום בדטרויט.
yzafrir כתב:מה שכן אם לות'ר הד מגיע אז כנראה שבלאט בונה על פארגו לעמדת הרכז וכנראה שהלפרין ושייר יגבו אותו כי לות'ר הוא לא רכז וגם לא קומבו גארד...
asafb96 כתב:yzafrir כתב:מה שכן אם לות'ר הד מגיע אז כנראה שבלאט בונה על פארגו לעמדת הרכז וכנראה שהלפרין ושייר יגבו אותו כי לות'ר הוא לא רכז וגם לא קומבו גארד...
הד יכול בהחלט לשחק כרכז, בטח ליד שחקנים כמו הלפרין ושייר. לא רכז קלסי, אבל יכול לתפקד כקומבו
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:מה שכן אם לות'ר הד מגיע אז כנראה שבלאט בונה על פארגו לעמדת הרכז וכנראה שהלפרין ושייר יגבו אותו כי לות'ר הוא לא רכז וגם לא קומבו גארד...
הד יכול בהחלט לשחק כרכז, בטח ליד שחקנים כמו הלפרין ושייר. לא רכז קלסי, אבל יכול לתפקד כקומבו
הוא יכול לשחק ליד הלפרין שייר או פארגו אבל כשהוא השוטינג גארד והם מנהלים את המשחק...במכללה הוא אפילו שיחק 3 לפעמים אבל הוא 2 קלאסי...מזכיר מאוד את דרו ניקולאס או את מרכוס בראון אבל יותר אתלט מהם...
אני מסכים איתך שהוא יכול מאוד להתאים אבל מה הסטטוס שלו עכשיו ? תחת חוזה או לא ?
אני יודע שהוא שוחרר מסקרמנטו בסביבות מרץ אפריל אבל מאז לא שמעתי עליו....
Chen כתב:הפרסום על הד הוסר מהאתר. כנראה שזה לא רלוונטי?
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:מה שכן אם לות'ר הד מגיע אז כנראה שבלאט בונה על פארגו לעמדת הרכז וכנראה שהלפרין ושייר יגבו אותו כי לות'ר הוא לא רכז וגם לא קומבו גארד...
הוא יכול לשחק ליד הלפרין שייר או פארגו אבל כשהוא השוטינג גארד והם מנהלים את המשחק...במכללה הוא אפילו שיחק 3 לפעמים אבל הוא 2 קלאסי...מזכיר מאוד את דרו ניקולאס או את מרכוס בראון אבל יותר אתלט מהם...
אני מסכים איתך שהוא יכול מאוד להתאים אבל מה הסטטוס שלו עכשיו ? תחת חוזה או לא ?
אני יודע שהוא שוחרר מסקרמנטו בסביבות מרץ אפריל אבל מאז לא שמעתי עליו....
rc4991 כתב:אם זה נכון אז להביא ומהר.........
yarinsaky כתב:הד שחקן הגנה בינוני מאוד, בטח הד של היום. ביינום של היום שחקן הגנה טוב יותר.
חוץ מזה, הד הוא אנדרסייזד שוטר, ממש לא מה שמכבי צריכה. למעשה הוא תקוע בין עמדות 1 ל 2, כשיכולת הריכוז שלו בינונית מאוד.
קלעים מכבי לא צריכה מאחר שיש לה את שאייר וכנראה גם את הלפרין בכח מה שקשור לגארדים.
מכבי צריכה בולדוג הגנתי סטייל פרקינס עם יכולות התקפה אולי טובות יותר, אם יש דבר כזה ריאלי בשוק.
אני חושב שהשביתה בנ.ב.א נותנת למכבי אופציות יותר טובות גם מהד וגם מביינום, רק צריך סבלנות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־32 אורחים