המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:שיין ויתינגטון מאינדיאנה חתם באובריידרו בספרד. היה יכול להיות אחלה 5 אצלנו.
שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
לא ראיתי את קופלנד אבל אם התיאורים נכונים אז גם אני מרגיש שצריך משהו אחר. גם ראד לא מתאים מסיבות אחרות. צריך 4 אחר באמת.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
לא ראיתי את קופלנד אבל אם התיאורים נכונים אז גם אני מרגיש שצריך משהו אחר. גם ראד לא מתאים מסיבות אחרות. צריך 4 אחר באמת.
מה צריך לדעתך?
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
אנטוניו כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
דימיטריוס ניקולס הכי ראלי ומתאים להרכב שמתגבש.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
4 מאוזן שכזה , לא חייב להיות קילר הגנתי וגם לא צלף מבחוץ , סוג של מלי נגיד( לא חייב להיות הוא) אבל 4 רך שזורק שלושות בלי ריבאונד, הגנה אני לא רוצה בטוח. גם מישהו כמו ראד אני לא רוצה.
אולי שווה לחכות לניפויים בנבא או שהסיכון גבוה מדי?
toja27 כתב:אנטוניו כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
דימיטריוס ניקולס הכי ראלי ומתאים להרכב שמתגבש.
היה קשה לי להתרשם ממנו מהסיבה שהוא עשה עבודה לא רעה בצסקא כשנתנו לו את הדקות ומצד שני זה קל יותר לשחק כמחליף שולי בצסקא כשאין עליך שום אחריות.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
4 מאוזן שכזה , לא חייב להיות קילר הגנתי וגם לא צלף מבחוץ , סוג של מלי נגיד( לא חייב להיות הוא) אבל 4 רך שזורק שלושות בלי ריבאונד, הגנה אני לא רוצה בטוח. גם מישהו כמו ראד אני לא רוצה.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
אוקיי, אני מסכים ש4 מאוזן זאת האופציה המועדפת, רק צריך לקחת בחשבון שהרבה יותר קשה למצוא אחד כזה. בטח עכשיו. אני גם חושב שקופלנד הרבה פחות רך ממה שעושים אותו פה. הוא גם היה ריבאונדר לא רע בכלל בשנים שלו באירופה.
אני הייתי מחתים עכשיו 5 הגנתי כמו לאוול (אחרי האולימפיאדה), ומחכה לאוקטובר בשביל ה4 הפותח. זה סיכון שאפשר לקחת מבחינתי.
שועל כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:לא ראד ולא קופלנד הם אופציות טובות. צריך למצוא רעיונות אחרים.
מה צריך לדעתך?
מסכים
מכבי צריכה שחקן שיש לו יכולת סבירה בכל האספקטים הבאים והוא טוב מאוד בלפחות אחד מהם: קליעה ל3, הגנה, אינטליגנציית משחק וריבאונד.
אי אפשר להתפשר על אף אחת מהתכונות הללו. מכבי חייבת קלעי לצד צירבס ועמדת רכז עם בעיית קליעה, מכבי חייבת הגנה לצד צירבס וגאודלוק, ובלי אינטליגנציית משחק וריבאונד אין לשחקן בעמדה 4 מה לחפש ברמות הגבוהות.
מה שכן הוא לא צריך להיות בטופ בכל אחת מהתכונות הללו, הוא כן צריך להיות בעל ערך מוסף בלפחות אחת מהן.
שועל כתב:למרות הפציעה שהשביתה את לוואל לכמה חודשים, היכולות הלא מרשימות שלו בעונה הקודמת גם כששיחק, והעובדה שמדובר באחד משני הסנטרים היחידים שיהיו למכבי?
אני לא הייתי לוקח סיכון כזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים