Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:שמתם לב שגרשון נהיה האברם גרנט של הכדורסל?
ולשניהם יש תחת שיכול להאכיל מדינה מורעבת באפריקה
*מנסה נואשות להבין אם התכוונת לתחת שלהם ליטרלי או אולי לזה ששניהם מזליקים*
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:שמתם לב שגרשון נהיה האברם גרנט של הכדורסל?
ולשניהם יש תחת שיכול להאכיל מדינה מורעבת באפריקה
בן82 כתב:פיני בבעיה, הוא מת לחזור לאמן מועדון גדול אבל ככה לוותר על הטיסות עם רסקה לערי אירופה ולבלבל את המוח מאחורי המיקרופון? המממ... דילמה. מצד שני, יש לו טייטל של אחד המאמנים הגדולים והמוערכים רק שמאז מכבי (לא כעוזר) הוא עשה קריירה לא מרשימה במיוחד, ואני מניח שהאגו שלו כן רוצה לאמן ולהראות שעדיין יש לו את זה.
אני לא רואה אותו חותם שם, אבל אם כן זה יהיה מאוד מאוד מעניין.
roy1000 כתב:בן82 כתב:פיני בבעיה, הוא מת לחזור לאמן מועדון גדול אבל ככה לוותר על הטיסות עם רסקה לערי אירופה ולבלבל את המוח מאחורי המיקרופון? המממ... דילמה. מצד שני, יש לו טייטל של אחד המאמנים הגדולים והמוערכים רק שמאז מכבי (לא כעוזר) הוא עשה קריירה לא מרשימה במיוחד, ואני מניח שהאגו שלו כן רוצה לאמן ולהראות שעדיין יש לו את זה.
אני לא רואה אותו חותם שם, אבל אם כן זה יהיה מאוד מאוד מעניין.
הייתי רוצה לראות את פיני לוקח את זה.
בן82 כתב:גם אני. מאוד מסקרן אותי לראות אותו תופס קבוצה אחרי שנים בחוץ ומשחק איתה את הכדורסל שלו עם התאמה לכדורסל המודרני, כי פיני לא אימן למעשה את הכדורסל של היום, זה עם הרבה הסבות עמדה, סנטרים שהם לא 5 במובן הקלאסי, הרבה שלשות וכו'.
פיני תמיד היה גדול באלתורים ויצירתיות, והכדורסל של היום נראה תפור עליו בעיני.
roy1000 כתב:בן82 כתב:גם אני. מאוד מסקרן אותי לראות אותו תופס קבוצה אחרי שנים בחוץ ומשחק איתה את הכדורסל שלו עם התאמה לכדורסל המודרני, כי פיני לא אימן למעשה את הכדורסל של היום, זה עם הרבה הסבות עמדה, סנטרים שהם לא 5 במובן הקלאסי, הרבה שלשות וכו'.
פיני תמיד היה גדול באלתורים ויצירתיות, והכדורסל של היום נראה תפור עליו בעיני.
מעל לכל, אחרי כל הלכלוך לגבי מה שהלך במכבי, אני חושב שמגיע לפיני צ'אנס ל- redemption. שייקח את פאו ונראה מה הוא יכול לעשות בלי ניקולה, בלי הג'וניורים ובלי תירוצים. אני מניח שישבקש איזה גארד זריז כמחליף למייק ג'יימס.
ankram כתב:נראה לך שסתם באירופה לא סופרים מאמן שזכה ב 3 אליפויות אירופה? אם מוציאים סיבות אנטישמיות , הרי ברור הוא שלפיני יצא שם של מאמן לא רציני , שלא נותן עבודה , ובא למשחקים רק כדי להעביר אותם (בתחושות המשחק , אין שני לו) , דהיינו הוא זקוק לעוזר מאמן דומיננטי שיעשה בשבילו את העבודה השחורה , קרי בחירת השחקנים, עבודה סזיפית באימונים , ניתוח וידאו , וכמובן נכונות להיות השעיר לעזעזל במידה של כישלון , כי גרשון לא אוהב שכישלון נדבק בו.
ממה שרפרפתי , אוהדי פאו ממש לא רוצים את פיני , ואני יכול להבין אותם.
roy1000 כתב:ankram כתב:נראה לך שסתם באירופה לא סופרים מאמן שזכה ב 3 אליפויות אירופה? אם מוציאים סיבות אנטישמיות , הרי ברור הוא שלפיני יצא שם של מאמן לא רציני , שלא נותן עבודה , ובא למשחקים רק כדי להעביר אותם (בתחושות המשחק , אין שני לו) , דהיינו הוא זקוק לעוזר מאמן דומיננטי שיעשה בשבילו את העבודה השחורה , קרי בחירת השחקנים, עבודה סזיפית באימונים , ניתוח וידאו , וכמובן נכונות להיות השעיר לעזעזל במידה של כישלון , כי גרשון לא אוהב שכישלון נדבק בו.
ממה שרפרפתי , אוהדי פאו ממש לא רוצים את פיני , ואני יכול להבין אותם.
כן. ברור לחלוטין. עדיין היה מעניין לראות אם הוא מסוגל לעשות משהו בפאו. כדורסל הוא יודע.
וכן, הוא צריך עוזר מאמן טוב. בחירת שחקנים זה כבר לא בעיה.
ankram כתב:ראינו מה עשה באולימפיאקוס , אמנם היתה לו מכת פציעות , אבל הוא לא הרשים שם יותר מדי , לזכותו יאמר שהוא התמודד מול פאו בשיאה.
my man כתב:למה גם הם לא חושבים על קאזה?
איתי-שגב כתב:רוני, אם אתה מדבר על זה שבאמברג לא משחררת שחקנים, אני מאמין שאתה עוקב קצת..
מתי נגמרים החוזים של תייס ומלי ?.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים