פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר דיאמנטידיס: מכבי נגד פנאתינייקוס - שישי 21:00, ספ

17 ספטמבר 2016, 11:05

יש פה חבורת לחוצים שזה לא יאומן... אני דווקא יצאתי עם תחושה טובה מהמשחק הזה. אני חושב שלמכבי יש סגל עמוק ומוכשר ומאמן מצויין ואנחנו עוד נהיה קבוצה טובה השנה. ווימס בכלל לא מטריד אותי, הוא נראה במצב גופני טוב (למרות המחלה שהייתה לו או מה שזה לא היה), סופר אתלט, חזק ומהיר. הגבוהים שלנו אחלה בעייני, וראד שחקן עם פוטנציאל מעולה. בכל מקרה, כשגאודלוק יחזור נהיה יותר חכמים.

מה שכן, איזה פאקינג שחקן מייק ג'יימס.

17 ספטמבר 2016, 11:19

הרשמים של רועי גלדסטון:

מחכים לגאודלוק ואפקט סופו: על מכבי החדשה
ווימס איכזב, צירבס שלט אבל בלי הגארד זה עדיין לא זה. רשמים ראשונים לאחר ההפסד לפנאתינייקוס.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 25724.html

17 ספטמבר 2016, 11:21

סטטיסטיקה

תמונה

אייברסון עם 10 ריבאונדים ב 14 דקות, יפה.
גיא פניני עם משחק מושלם.

17 ספטמבר 2016, 11:22

אז גאודלוק לא נרשם בסוף ?.

17 ספטמבר 2016, 11:24

איתי-שגב כתב:אז גאודלוק לא נרשם בסוף ?.

לא נרשם בטופס.

17 ספטמבר 2016, 12:00

מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו

17 ספטמבר 2016, 12:01

מקל לדעתי דומה לרוצסטי בדבר הזה. אם הוא לא יזרוק הרבה ולא יחזיק בכדור הרבה, הוא יהיה פחות אפקטיבי. אבל הוא צריך להיות פחות אפקטיבי, בטח כשבקרוב מאוד גאודלוק חוזר (אני מקווה).

17 ספטמבר 2016, 12:02

שחף1 כתב:מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו

אני לא מודאג ממקל. ליד שחקן כמו גאודלוק זה יהיה אחרת לגמרי.
אתמול לא היה למכבי שחקן בעמדה 2 וסילי היה חלש, לכן מקל ואוחיון לקחו על עצמם יותר.
גאודלוק יחזיק הרבה בכדור וייצור לעצמו ולאחרים.

17 ספטמבר 2016, 12:02

מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.

יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.

17 ספטמבר 2016, 12:03

אגב ראד, בונה ממנו לעתיד. מקווה מאוד שיהיה המחליף של סמית ב3. יכול להיות שובר שיוויון מסוים במחליף לווימס.

17 ספטמבר 2016, 12:05

מקל זה השחקן הכי אוברייטד בתולדות הכדורסל הישראלי , שחקן ממוצע שהשד יודע מי החליט שהוא איזה עלוי עולמי , טפירו בשיאו היה שחקן הרבה יותר טוב ממנו ואף פעם לא שיחק בקבוצה גדולה בטח לא חלם על אנ בי איי .

17 ספטמבר 2016, 12:06

החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.

צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.

17 ספטמבר 2016, 12:10

אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב

17 ספטמבר 2016, 12:26

שמואל1 כתב:

צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.

אל תבנה על זה. גאודלוק אולי יהיה הפינישר, מקל להערכתי יוביל את הכדור במרבית שלבי ההתקפה.

17 ספטמבר 2016, 12:39

שחף1 כתב:מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו

זריקה אחת כל 2.5 דקות. הוא עוד עשה לך הנחות. האחוזים (22% מהשדה) מזכירים את האחוזים מהכוכב ומהפליקנס.

שיהיה לארז בהצלחה לנסות "לחנך" את מקל לזרוק פחות. ריק קרלייל ואלווין ג'נטרי לא כל כך הצליחו בזה.

מכבי שיחקה הרבה יותר טוב עם אוחיון וכמו שאמרתי לפני כמה שבועות, לדעתי אוחיון יחזור להיות הרכז הפותח.

(והנה מגיע הפסיכופת של הפורום להתחיל להשתולל).

17 ספטמבר 2016, 12:42

שחף1 כתב:אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב

כי ארז מעולם לא אימן ברמות האלה. הוא חשב שמה שעובד בליגה הישראלית יעבוד לו גם באירופה. בארץ, מקל מגיע לבל בלי בעיה בזכות הפיזיות שלו. באירופה השחקנים שמולו לא פחות פיזיים ובלי הייתרון הפיזי אין לו מה למכור.

17 ספטמבר 2016, 12:44

roy1000 כתב:

זריקה אחת כל 2.5 דקות. הוא עוד עשה לך הנחות. האחוזים (22% מהשדה) מזכירים את האחוזים מהכוכב ומהפליקנס.

שיהיה לארז בהצלחה לנסות "לחנך" את מקל לזרוק פחות. ריק קרלייל ואלווין ג'נטרי לא כל כך הצליחו בזה.

מכבי שיחקה הרבה יותר טוב עם אוחיון וכמו שאמרתי לפני כמה שבועות, לדעתי אוחיון יחזור להיות הרכז הפותח.

(והנה מגיע הפסיכופת של הפורום להתחיל להשתולל).

עזוב, אסור פה לגעת במקל.
גם אם יסיים את העונה עם ממוצעים של 4 נקודות ב15%, 3 אסיסטים וחמישה איבודים יהיו פה כאלה שיספרו סיפורים ויתרצו תירוצים ונשמע ששנה הבאה הוא יהיה יותר טוב יבנו סביבו קבוצה מתאימה יותר.

17 ספטמבר 2016, 12:45

ליאב, דווקא מחנה "שונאי מקל" יותר גדול ממחנה "תומכי מקל", לפחות ממה שראיתי.

17 ספטמבר 2016, 12:49

איתי-שגב כתב:ליאב, דווקא מחנה "שונאי מקל" יותר גדול ממחנה "תומכי מקל", לפחות ממה שראיתי.

ובצדק, הבעיה היא שמעריצי מקל הזויים ברמות, בערך כמו המיעוט של מרצ (סליחה).

17 ספטמבר 2016, 12:51

תמונה
פרסם תגובה