ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 01:14

MTA2311 כתב:
jay כתב:
yanay21 כתב:אין לי כוח להתייחס להכול, אבל שני דברים:

1.הבעיה העיקרית, בעיניי רוב האנשים פה, היא לא האימון(כלומר, לא התרגילים והחיבור) אלא עצם העובדה שהקבוצה לא מאוזנת. כלומר, בניגוד לשושלת הראשונה או השנייה, זו לא קבוצה שיש בה את הכלים וצריכה להתחבר, אלא שכלים חסרים(רמז, הכלים האלו אמורים להיות מעל שני מטר). ארז פשוט מעצים את הבעיה, כי הוא לא יודע לעשות לימונדה מלימונים, לא משהו שלא ידעו.

2.ואם כבר הוזכרו השושלות, כל השוואה כזו לקבוצות האלו היא מגוחכות. אלו קבוצות יוצאות מן הכלל, לא הכלל. טייריס רייס יצא פה מלך, אחרי שכמעט עף. זה לא אומר שכל היינס, סילי, ואייברסון יהיו טובים, כי "תראו את רייס". רוב 'הברקות' הסקאוטינג של הקבוצה יצאו פלופים בסוף. שוב, רייס ודומיו הם היוצאים מן הכלל.

אני מבין את זה כ: תסתכלו אחורה על הרבה מהעונות המוצלחות שלנו, הן מעולם לא היו מוצלחות ויפות לעין מהרגע הראשון. כל איש מקצוע שכן הצליח פה, עבר תקופות זמן משמעותיות שבהן הקבוצה נראית רע / לא מאומנת (אני מזכיר: בין 1/2 ל-3/4 עונה ב-2014 דייויד בלאט היה מהמאמנים היותר גרועים באירופה). זה שאנחנו נראים רע לא מבטיח לא הצלחה ולא כשלון - סבלנות היא פשוט תנאי הכרחי בכל מקרה. סבלנות זה אומר לתת לגיא גודס לסיים עונה אחת אם כבר החליטו למנות אותו, אבל לא בהכרח להמשיך לשנייה (גם בעיניי הוא בינוני מינוס). סבלנות אומר לתת לאדלשטיין להשלים את העונה שלו אם הגיעו להחלטה למנות אותו, ולא לפטר אותו באוקטובר, בלילה אחרי נצחון.

הייתי הכי בעד אדלשטיין, אבל אם הוא לא מתאים ללחצים של מכבי אין לי מה לסנגר עליו. אני פשוט מתבייש במועדון שלי. מתפקידה של ההנהלה לתת למאמן את מירב התנאים להצליח. זה אשכרה אמור להיות חלק מהגדרת התפקיד של אנשים מסוימים במועדון. כמו שגודס עשה ב-2014 עבור בלאט. הביאו את אדלשטיין לא בגלל שחשבו שהוא מנותק מהתקשורת ורגוע בכל מצב, אלא בגלל שחשבו שיש לו ראש כדורסל מבריק (והוא ישראלי זול). העמידה של ההנהלה לצד השחקנים לא זכורה לי במכבי. זאת לא סתם פאניקה, זאת קריסת מערכות, מערכות שיוחצן לנו שעברו הבראה. ההנהלה מצאה לה עוד שעיר לעזאזל, והמטרה הברורה שלה עכשיו זה להעלות במדיה על האג'נדה את אדלשטיין החלש/הפסיכופט וכו' כמסך עשן שמסתיר את ההתנהלות הכושלת שלה.

לגבי הסיקור בערוץ הספורט, איך שעידו גור קפץ להגן על פנאן בצורה כזאת אמוציונליות, היה ברור שהשניים בקשרי חברות. מגוחך שכל הפאנל מורכב מאנשים שמגנים על החברים שלהם, אבל גרשון ברוב דבריו איכשהו בכל זאת קלע בול, בין אם נאמרו כצורך להגן על אדלשטיין או לא.

וכל ה-shit storm הזה בשביל מה? בשביל שרמי הדר יוביל את המערכת בשני המשחקים הקריטיים, בדיוק כמו אבי אבן שנה שעברה. אדלשטיין לא מספיק מנוסה, אבל הדר כן. הוא יכניס איזוריות, אותו השחקנים יכבדו, הוא ינהל משחק אחרת לגמרי. וכל זה יקרה תוך כמה ימים, כאילו הוא לא היה עוזר המאמן עד עכשיו. האבסורד הוא שיש לו סיכוי לנצח וליצור מראית עין כזו, כי אלה באמת משחקים שאנחנו אמורים לקחת, בדיוק כמו שלאבן היה סיכוי שנה שעברה.

אני חושב שההנהלה לא באמת רצתה לפטר את ארז. לא כרגע לפחות. לא כי האמינה בו יותר מדי, אלא מתוך הבנה שאין אלטרנטיבות בשוק, אבל נוצר מצב חסר תקדים במכבי, בו השחקנים (ולתחושתי גם עוזר המאמן) לא מסוגלים להשלים עם נוכחותו של המאמן בקבוצה. אני חושב שלא הייתה ברירה אחרת.

ההתמקדות שלנו כאוהדים צריכה להיות בהחלטה למנות אותו מראש, ולא בפיטורים.

פה אני אוחז בדעה הסופר לא פופולרית, ולאחר הפיטורים כנראה עד כדי חסימה מהפורום, שהבחירה בו טובה לעומת גודס/טבק/בירנבוים. לכן אני כאוהד מתמקד באיך שההנהלה שמה רגליים למאמן שלה, וסייעה ללינץ' בו בתוך המועדון ומחוצה לו. היום זה מאמן שאני מעריך, מחר זה מאמן שאתה מעריך. ההתנהלות כולה כמכלול היא הרקובה.

לגבי עוזר המאמן - אולי פיספסתי, אבל לא ראיתי אחד שהעלה את ההשערה שהוא פשוט "שאפתן" והריח לאן נושבת הרוח, עשה חישוב אינטרסנטי, והצטרף למחנה של הרוב על מנת לתת לעצמו צ'אנס בקריירה שככל הנראה בשום מצב אחר לא היה מגיע.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 01:18

jay כתב:
MTA2311 כתב:
jay כתב:
yanay21 כתב:אין לי כוח להתייחס להכול, אבל שני דברים:

1.הבעיה העיקרית, בעיניי רוב האנשים פה, היא לא האימון(כלומר, לא התרגילים והחיבור) אלא עצם העובדה שהקבוצה לא מאוזנת. כלומר, בניגוד לשושלת הראשונה או השנייה, זו לא קבוצה שיש בה את הכלים וצריכה להתחבר, אלא שכלים חסרים(רמז, הכלים האלו אמורים להיות מעל שני מטר). ארז פשוט מעצים את הבעיה, כי הוא לא יודע לעשות לימונדה מלימונים, לא משהו שלא ידעו.

2.ואם כבר הוזכרו השושלות, כל השוואה כזו לקבוצות האלו היא מגוחכות. אלו קבוצות יוצאות מן הכלל, לא הכלל. טייריס רייס יצא פה מלך, אחרי שכמעט עף. זה לא אומר שכל היינס, סילי, ואייברסון יהיו טובים, כי "תראו את רייס". רוב 'הברקות' הסקאוטינג של הקבוצה יצאו פלופים בסוף. שוב, רייס ודומיו הם היוצאים מן הכלל.

אני מבין את זה כ: תסתכלו אחורה על הרבה מהעונות המוצלחות שלנו, הן מעולם לא היו מוצלחות ויפות לעין מהרגע הראשון. כל איש מקצוע שכן הצליח פה, עבר תקופות זמן משמעותיות שבהן הקבוצה נראית רע / לא מאומנת (אני מזכיר: בין 1/2 ל-3/4 עונה ב-2014 דייויד בלאט היה מהמאמנים היותר גרועים באירופה). זה שאנחנו נראים רע לא מבטיח לא הצלחה ולא כשלון - סבלנות היא פשוט תנאי הכרחי בכל מקרה. סבלנות זה אומר לתת לגיא גודס לסיים עונה אחת אם כבר החליטו למנות אותו, אבל לא בהכרח להמשיך לשנייה (גם בעיניי הוא בינוני מינוס). סבלנות אומר לתת לאדלשטיין להשלים את העונה שלו אם הגיעו להחלטה למנות אותו, ולא לפטר אותו באוקטובר, בלילה אחרי נצחון.

הייתי הכי בעד אדלשטיין, אבל אם הוא לא מתאים ללחצים של מכבי אין לי מה לסנגר עליו. אני פשוט מתבייש במועדון שלי. מתפקידה של ההנהלה לתת למאמן את מירב התנאים להצליח. זה אשכרה אמור להיות חלק מהגדרת התפקיד של אנשים מסוימים במועדון. כמו שגודס עשה ב-2014 עבור בלאט. הביאו את אדלשטיין לא בגלל שחשבו שהוא מנותק מהתקשורת ורגוע בכל מצב, אלא בגלל שחשבו שיש לו ראש כדורסל מבריק (והוא ישראלי זול). העמידה של ההנהלה לצד השחקנים לא זכורה לי במכבי. זאת לא סתם פאניקה, זאת קריסת מערכות, מערכות שיוחצן לנו שעברו הבראה. ההנהלה מצאה לה עוד שעיר לעזאזל, והמטרה הברורה שלה עכשיו זה להעלות במדיה על האג'נדה את אדלשטיין החלש/הפסיכופט וכו' כמסך עשן שמסתיר את ההתנהלות הכושלת שלה.

לגבי הסיקור בערוץ הספורט, איך שעידו גור קפץ להגן על פנאן בצורה כזאת אמוציונליות, היה ברור שהשניים בקשרי חברות. מגוחך שכל הפאנל מורכב מאנשים שמגנים על החברים שלהם, אבל גרשון ברוב דבריו איכשהו בכל זאת קלע בול, בין אם נאמרו כצורך להגן על אדלשטיין או לא.

וכל ה-shit storm הזה בשביל מה? בשביל שרמי הדר יוביל את המערכת בשני המשחקים הקריטיים, בדיוק כמו אבי אבן שנה שעברה. אדלשטיין לא מספיק מנוסה, אבל הדר כן. הוא יכניס איזוריות, אותו השחקנים יכבדו, הוא ינהל משחק אחרת לגמרי. וכל זה יקרה תוך כמה ימים, כאילו הוא לא היה עוזר המאמן עד עכשיו. האבסורד הוא שיש לו סיכוי לנצח וליצור מראית עין כזו, כי אלה באמת משחקים שאנחנו אמורים לקחת, בדיוק כמו שלאבן היה סיכוי שנה שעברה.

אני חושב שההנהלה לא באמת רצתה לפטר את ארז. לא כרגע לפחות. לא כי האמינה בו יותר מדי, אלא מתוך הבנה שאין אלטרנטיבות בשוק, אבל נוצר מצב חסר תקדים במכבי, בו השחקנים (ולתחושתי גם עוזר המאמן) לא מסוגלים להשלים עם נוכחותו של המאמן בקבוצה. אני חושב שלא הייתה ברירה אחרת.

ההתמקדות שלנו כאוהדים צריכה להיות בהחלטה למנות אותו מראש, ולא בפיטורים.

פה אני אוחז בדעה הסופר לא פופולרית, ולאחר הפיטורים כנראה עד כדי חסימה מהפורום, שהבחירה בו טובה לעומת גודס/טבק/בירנבוים. לכן אני כאוהד מתמקד באיך שההנהלה שמה רגליים למאמן שלה, וסייעה ללינץ' בו בתוך המועדון ומחוצה לו. היום זה מאמן שאני מעריך, מחר זה מאמן שאתה מעריך. ההתנהלות כולה כמכלול היא הרקובה.

לגבי עוזר המאמן - אולי פיספסתי, אבל לא ראיתי אחד שהעלה את ההשערה שהוא פשוט "שאפתן" והריח לאן נושבת הרוח, עשה חישוב אינטרסנטי, והצטרף למחנה של הרוב על מנת לתת לעצמו צ'אנס בקריירה שככל הנראה בשום מצב אחר לא היה מגיע.

ההתנהלות מביכה, על זה אין ויכוח.
השאלה שלי, היא כשכבר קרה הפיצוץ עם השחקנים, מה היית מצפה מההנהלה לעשות? היא יכלה לגבות אותו, יכלה לקנוס וכו', אבל שנינו יודעים שמאמן שאיבד את חדר ההלבשה לא יכול לזכות בו שוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 01:32

בוא נתחיל מזה שאין לי/לנו מושג מה הלך שם. אם אדלשטיין היה נכנס לאימונים כלארי:

אז כנראה שלא הייתה ברירה, השחקנים צודקים, הכל טוב ויפה.

אם הוא בסה"כ היה מוטרד מדי מהביקורות, דיבר בלשון לא נכונה / לא מדויקת עם התקשורת, הרגיש שווייצ'יץ' לא רצה בטובתו (הפתעה), היה רך מדי כלפי הכוכבים שלו וכתוצאה התכסח איתם כשהם מאתגרים אותו כמו שילדים עושים כשהם מזהים חולשה, ההנהלה הייתה צריכה לעשות כל מאמץ, וזה כולל מלחמת חורמה מול השחקנים, כדי להבהיר את ההיררכיה. לא נכנעים בדברים כאלה מראש. המחיר שמכבי תשלם על המהלך הזה כמועדון, הוא הרבה יותר כבד ממה שזה נראה ברגע הראשון.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 01:36

אני חושב ששתי השאלות חשובות - איך מינו מאמן שסיכויי ההצלחה שלו מראש היו מוטלים בספק (ולמען
הסר ספק, לאחר מינוי כל הצוות דווקא הייתי אופטימי) ואיך מגיעים למצב שבו אחרי 5 משחקים רשמיים,
מכבי מוצאת את עצמה עם צוות מקצועי שעלול להתברר כקטסטרופלי לא פחות מזה של העונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 01:52

http://sports.walla.co.il/item/3007105

מאיק צירבס היה נסער מכולם, ומצבו הרגשי בלט בצורה ברורה 48 שעות מאוחר יותר מול ריאל.

צירבס "פתח רגליים" כמו שאמרתי. זה או זה או שהוא גרוע ברמות אחרות.

אז עכשיו, אט אט, יופצו הסיפורים על העבודה הבלתי אפשרית עם אדלשטיין. על החרדתיות, על הצלילה לפרטים הכי קטנים, על חוסר היכולת להבדיל בין עיקר לטפל, על הפראנויה ועל תחושת הרדיפה, על חוסר היכולת להעניק שקט למועדון - מאחרון העובדים ועד ראשון המעסיקים.

אלה מזמורים ישנים ומוכרים, ייתכן שגם חלקם נכונים. אבל הם, כאמור, היו ידועים. צריך להיזהר מלהאמין באופן אוטומטי למי מהצדדים. הספינולוגים עובדים שעות נוספות בעיתות כאלה. כל אחד מנסה לשרת את הנרטיב של עצמו, וכולם מפסידים.

בול.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 01:58

jay כתב:http://sports.walla.co.il/item/3007105

מאיק צירבס היה נסער מכולם, ומצבו הרגשי בלט בצורה ברורה 48 שעות מאוחר יותר מול ריאל.

צירבס "פתח רגליים" כמו שאמרתי. זה או זה או שהוא גרוע ברמות אחרות.

אז עכשיו, אט אט, יופצו הסיפורים על העבודה הבלתי אפשרית עם אדלשטיין. על החרדתיות, על הצלילה לפרטים הכי קטנים, על חוסר היכולת להבדיל בין עיקר לטפל, על הפראנויה ועל תחושת הרדיפה, על חוסר היכולת להעניק שקט למועדון - מאחרון העובדים ועד ראשון המעסיקים.

אלה מזמורים ישנים ומוכרים, ייתכן שגם חלקם נכונים. אבל הם, כאמור, היו ידועים. צריך להיזהר מלהאמין באופן אוטומטי למי מהצדדים. הספינולוגים עובדים שעות נוספות בעיתות כאלה. כל אחד מנסה לשרת את הנרטיב של עצמו, וכולם מפסידים.

בול.

זה שאדלשטיין לא יודע להבדיל בין עיקר לטפל, ידענו רק מלשמוע אותו מפרשן משחקים בערוץ הספורט. הבן אדם אשכרה זיין לנו את האוזן בכל משחק עם ניתוחים מיקרוסקופיים של כל מהלך :duh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 02:01

עשית ממנו עפר שלח.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 02:09

לפחות בשבילי, הפתעה גדולה.
אחרי אינספור ההזדמנויות שקיבל גודס ו-0 הזדמנויות שקיבל ארז והכרזות ההנהלה על ״אי התאמה״ ופיטורים ללא סנטימנטים, אין ספק שמדובר פה על משהו מאוד בסיסי שקוראים לו תיאום ציפיות.
שום קישקוש מתחושות בטן של ארז, או כרס של פיני לא ישכנעו אותי שווימס גרם לפיטורים של אדלשטיין.
פדרמן ומזרחי עבדו במהלך הקריירה עם שחקנים פרובלמטיים פי מליון מווימס. ווימס לא מזיז להם את קצה הביצה לדעתי.

הייתה פה כנראה התנהלות אישית טיפוסית של ארז, שלא התאימה להנהלה. אולי רצה חיזוק, אולי דרש גיבוי, אולי הציב אולטימטום. בשורה התחתונה, אין לי ספק שארז בעצמו חפר את הבור שגרם לפיטוריו.
ההחלטה באישון לילה, ללא תוכנית גיבוי (ולא - רמי הדר הוא ממש לא תוכנית גיבוי) רק מחזקת את התחושה שזו הייתה החלטה אמוציונאלית חזקה מאוד של ההנהלה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 02:16

קובי כתב:לפחות בשבילי, הפתעה גדולה.
אחרי אינספור ההזדמנויות שקיבל גודס ו-0 הזדמנויות שקיבל ארז והכרזות ההנהלה על ״אי התאמה״ ופיטורים ללא סנטימנטים, אין ספק שמדובר פה על משהו מאוד בסיסי שקוראים לו תיאום ציפיות.
שום קישקוש מתחושות בטן של ארז, או כרס של פיני לא ישכנעו אותי שווימס גרם לפיטורים של אדלשטיין.
פדרמן ומזרחי עבדו במהלך הקריירה עם שחקנים פרובלמטיים פי מליון מווימס. ווימס לא מזיז להם את קצה הביצה לדעתי.

הייתה פה כנראה התנהלות אישית טיפוסית של ארז, שלא התאימה להנהלה. אולי רצה חיזוק, אולי דרש גיבוי, אולי הציב אולטימטום. בשורה התחתונה, אין לי ספק שארז בעצמו חפר את הבור שגרם לפיטוריו.
ההחלטה באישון לילה, ללא תוכנית גיבוי (ולא - רמי הדר הוא ממש לא תוכנית גיבוי) רק מחזקת את התחושה שזו הייתה החלטה אמוציונאלית חזקה מאוד של ההנהלה.

גודס היה שחקן במכבי ועוזר מאמן הרבה שנים. ארז תמיד היה אדום שונא מכבי אז למה שיקבל הרבה הזדמנויות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 02:19

לכל הפחות ברמת התזמון, הפתעה בשביל כולם.

וזה בדיוק מה שאמרתי, התזמון מעיד על תגובה אמוציונלית ולא תכנון רציונלי. יש אבל סברה שאומרת שהדר היה מועמד למשרת המאמן הראשי, ויש סברה נוספת שאומרת שהדר ידע כבר יומיים לפני על המינוי שלו. לא ברור איך הכל מתיישב יחד.

חוץ מזה שהוא "אדום", אני לא יכול שלא להשתעשע ברעיון זה שזו נקמה קטנה על זה שהוא אמר למכבי "לא" בעונה שעברה. לא שזו הסיבה, אבל זרז או הדובדבן שעל הקצפת.
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 24 אוקטובר 2016, 02:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 02:20

טוב הרגשתי צורך לחוות את דעתי למה שקרה כאן למרות הנאמר כאן על ידי בעבר..בעודי מתאושש מלילה נורא של שילשולים והקאות ובקושי מסוגל ללכת בפוקט ונדהם מהחדשות ההזויות האלו..
מודה שלא ציפיתי לזה, אולי כי אני חצי מנותק ממה שקורה ולא שומע את כל הראיונות ומרגיש הלכי רוח אבל להבנתי אלו היו חדשות מפתיעות לכולם, לפחות העיתוי המוקדם. להגיד את האמת לא יודע אפילו אם זה לטובה או לרעה.
קודם כל על פני השטח נראה שסיבת הפיטורין היא מסיבות פחות מקצועיות אלא יותר של האישיות של המאמן שהראה סימנים שהוא לא מסוגל להתמודד עם הלחץ ולא מסוגל להתמודד עם חדר ההלבשה. וכנראה שיש כאן אמת גם אמת מסויימת. הוא היה נשמע נרגש בדיבור ובכלל נרגש מהמעמד. חלק מהשחקנים טענו שהם לא מבינים את החלטות המאמן ומה הוא עושה. ושוב אני לא לגמרי שולל את מה שהם אומרים, יכול להיות שהאישיות של ארז לא איתנה מספיק לעמוד מול שחקנים דומיננטים כמו גאודלוק ווימס ובכלל כל הלחץ שיש על הקבוצה. יכול להיות שמפנים הרגישו חולשות מסוימות של ארז שקשה יותר להרגיש מבחוץ. אבל אני שואל את עצמי האם הסיבה המקצועית היא לא הדבר העיקרי שמניע את כל העסק כאן? למשל אני חושב שזה מאוד ברור שחסרים לנו שחקן או שניים עם אורינטציה הגנתית (הבנתי שארז גם דרש מההנהלה לחזק את הסגל הקיים וכנראה בשחקן מהסוג הזה) אז מה הדבר הנכון לעשות? אז כנראה שבהנהלה לא רוצים לשפוך עוד כסף והם מקווים שעד חזרתו של מילר הקבוצה תצליח להחזיק מעמד וטומנים את הראש בחול. אז מצאו פתרון קל לדרישות של ארז וזה להיפטר מהמקור ולכן גם מדרישותיו .כאילו יעלימו את הבעיה בכך . עוד דוגמא, אני שואל את עצמי האם החוסר היכולת של וימס למשל (או צירבס) עד עכשיו לעמוד בציפיות במגרש גררה מצידו האשמות מחוץ למגרש? מבחינתי וימס עד עכשיו לא עומד בציפיות. ציפיתי לשחקן טוב יותר בהגנה , חזק יותר וזריז יותר. במשחק האחרון שראיתי נגד ריאל מצ'וליאוס חפר עליו ווימס היה נראה חסר אונים מולו. כאילו מצ'וליאוס, לא איזה כוכב גדול. מה ארז יכול לעשות כאן? וציברס זה בכלל שערוריה.. ארז יקפוץ במקומו לריבאונד? אם מאמן עם יותר רזומה היה מגיע לכאן אז וימס היה שומר טוב יותר וציבראס היה קופץ טוב יותר לריבאונד והקבוצה הייתה משתפרת בהגנה? לא יודע. אז אני שואל את עצמי האם הסיבות המקצועיות הן הן הסיבות שבסופו של דבר הובילו לפיטורים במסכה של דברים מסביב כמו האישיות והשחקנים?
לא יכול להיות מרוצה לגמרי ממה שהלך כאן כי לדעתי אולי עם קבוצה מאוזנת יותר (תומאס רובינסון שכזה במקום ציברס ומילר בהרכב ) ואז כל הדיבורים על איך שארז מדבר לפני ריאל לא היו מעניינים אף אחד כי כשאתה מנצח אז כל השטיות האלו נשכחות בצד ומה גם ארז היה נשמע נרגש גם כשפרשן בחמישיות.
מצד שני עולה בי מחשבה שהשחקנים שהגיעו לכאן לא מוכנים להתפשר עם בינוניות משהו שמכבי התרגלו אליו ואולי הם הרגישו שפשוט ארז הוא לא הבן אדם הנכון להנהיג אותם. לא יודע. יש בי רגשות מעורבים.
בכל אופן אני לא הייתי סוגר עונה. אני כן מאמין שיכולים לקרות דברים יפים העונה ביחד עם רמי הדר.
קצת לגבי השחקנים : צירבאס עד עכשיו התקפית עולה על הציפיות אבל אם הייתה אפשרות אני חושב שמכבי לא היו מחתימים אותו במיליון דולר לעונה. שחקן רך מאוד ונראה שרך גם מנטלית.
איברסון שחקן סביר לגמרי כמחליף, הבעיה שהשחקן הראשי בעמדה הזאת חלש מהמצופה.
ראד - כישרון התקפי ברמה הגבוהה ביותר אבל החוסר מחוייבות שלו בהגנה לפעמים זה נורא. כאילו נרדם בעמידה ומסתכל על איזה סרט עם פופקרן מה השחקן היריב הולך לעשות. היה תמוה מאוד בעיני שארז נתן לו כל כך הרבה קרדיט גם כשלא הגיע לו באותו זמן שהוא מייבש את אלכסנדר.
אלכסנדר- לא יודע. ארז ייבש לו את הצורה. איך אפשר לדעת? בזמן שראד לועס פופקרן ומסתכל על איך השחקן היריב לוקח לו ריבאונד אלכנדר יושב לו עם פנים עגומות על הספסל. הסתכלתי על ההרצאה של רמי הדר שחציל העלה ואחד הדברים שהוא האמר זה שהוא מבוייש כשהוא מוצא את עצמו גוער בשחקן האחרון מבחינת המעמד כי זה הדבר הקל לעשות. רמי הדר טען שאם יש לך דרישות אז שקודם כל אתה מצפה מהשחקן הראשון בהיררכיה למלא אותן ואם הוא לא ממלא אז אתה מטפל בצורה ברוטלית (כלשונו) , קל יותר לומר מאשר לעשות כן אבל הרעיון המוסרי נכון. מצאתי שארז עשה בדיוק ההפך לאלכסנדר. זה השחקן שנמצא בתחתית ההירכיה ועליו היה קל לבוא בצעקות והאשמות. כוחניות שחזרה כבומרנג אליו מכיוון אחר..
וימס- מרגיש שעדיין יכול לתת עונה טובה אבל נמצא בשלהי הקריירה ברמות שהוא יכול לתרום ברמות הגבוהות. זה לא אותו הוימס של ז'לגיריס לטעמי.
גאדולוק- סקורר מחונן מאוד כמו שציפינו.
סילי- ההחתמה האהובה עלי עד כה! איזה תענוג של שחקן. גם בראש וגם במגרש. שחקן מחליף קלאסי למכבי לשנים הבאות!

בכל אופן שתהיה לנו עונה מוצלחת והעונה רק התחילה ומאחל לרמי הדר הצלחה בתפקידו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 02:20

כן , התיזמון הוא באמת לא משהו. לפחות מהעונה שעברה הם היו צריכים ללמוד, שלא מפטרים מאמן מבלי שיש מחליף טוב יותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 02:22

מתרגש לקרוא אותך, טוז׳ה!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2016, 02:27

טוז׳ה מה דעתך לחזור?
יש לך המון מה לתרום פה, אנחנו סתם ציניקים רעים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 02:29

felix_r כתב:
קובי כתב:לפחות בשבילי, הפתעה גדולה.

גודס היה שחקן במכבי ועוזר מאמן הרבה שנים. ארז תמיד היה אדום שונא מכבי אז למה שיקבל הרבה הזדמנויות?

תרשה לי לנחש שזה לא היה ממש פקטור בהחלטה.
מכבי כבר שנים לא קלים על ההדק בפיטורי מאמנים ושחקנים.
אני משוכנע שארז לא פוטר בקור רוח, במהירות כזו וללא תוכנית מגירה, על הפסד נגד ריאל מדריד.
אפילו אפי, ״שונא מכבי״ אחר, לא סולק בכזו מהירות ובכזו בושת פנים ובישלו את ההחלטה הזו עם קאמבק של השמן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 02:33

מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.

בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.

תרגיש טוב!
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 02:34

תודה חברים:) כיף לשמוע, בינתיים אני אסתפק בהופעות אורח לטובת כולם :) אבל בכיף אקפוץ לחוות דעות פה ושם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 02:47

jay כתב:מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.

בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.

תרגיש טוב!

האהא תאמין לי שרוב הזמן אני נמצא במלון המאוד נחמד שמצאתי לי כאן. חוץ מאיזה מסאז' עם איזה האפי אנדיג שטחי ביותר לא עשיתי כלום מבטיח. בעיקרון הייתי צריך לנסוע לקו פאנגן לפני אבל אז תקף אותי איזה זיהום וגם ככה חיכיתי שהתאריך של הפול מון פארטי יגמר( וזה למרות שאין כאן פול מון פארטי בגלל מות המלך שלהם אבל האי עדיין יהיה מלא באנשים שהזמינו מקומות ואי אפשר לבטל הזמנות חמלון) כדי שהאי יתרוקן וקו פאנגן יהיה דליל באנשים כמו שאני אוהב. בכלאופן מחר אני כבר שם. ותודה רבה אני מרגיש היום טוב יותר אתמול הייתי גמור ברמות שקשה לתאר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 אוקטובר 2016, 02:50

jol9 כתב:אני חושב ששתי השאלות חשובות - איך מינו מאמן שסיכויי ההצלחה שלו מראש היו מוטלים בספק (ולמען
הסר ספק, לאחר מינוי כל הצוות דווקא הייתי אופטימי) ואיך מגיעים למצב שבו אחרי 5 משחקים רשמיים,
מכבי מוצאת את עצמה עם צוות מקצועי שעלול להתברר כקטסטרופלי לא פחות מזה של העונה שעברה.

אלו באמת השאלות החשובה ...

לא אהבתי את ההחתמה שלו מלכתחילה אבל אחרי שמינו אותו זו התנהלות שערורייתית לפטר אותר כל כך מהר בלי אלטרנטיבה .

אני ממש לא אוהב את ההתנהלות של מכבי בהקשר הזה .

מכבי פתחה עם הפסדים נסבלים , בפתח של שבוע קריטי ראשון לעונה שמכבי חייבת להשיג בו שני ניצחונות ולהתחיל להתגבש , למה זה טוב הכאוס הזה ??

וברוך השב טוז'ה...
יוסי22

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 03:04

אם אתה שונא המוניות אז עשית בשכל, פאנגן ממוסחרת בפול מון אחושרמוטה, וים ישראלים. למרות שזה רק האד רין, איפה שהמסיבות. קצת כמו אילת. שאר האי רגוע. הוא דיי הררי, שזה יכול להיות מעצבן / יפה למראה. יש שוק מדליק בטונג סאלה, אבל נראה לי בסופ"ש, לא בטוח.

חייב לפחות ביקור בטאו, האי הכי יפה ידיים למטה.

מגיע לסאמוי?
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים