13 נובמבר 2016, 00:26
13 נובמבר 2016, 00:29
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.
המאמן הזה לא אמור להיות במכבי. מכבי פשוט ניסתה לחסוך כסף כרגיל.
החלטתם לפטר את ארז? סבבה. תדאגו לתחליף ראוי.
אבל הם בחרו בו, כמו שהם בחרו בארז וזה מתחבר למה שאמרתי מקודם, אם אתם בוחרים במישהו תנו לו זמן לעבוד. ואם לא סמכתם עליו מלכתחילה אז למה מיניתם אותו?
כי הם לא באמת יודעים מה הם עושים.
אם היו יודעים, לא היו מפקידים את רמי הדר להיות המאמן של הקבוצה
רמי הדר בתכלס לא אשם בשום דבר.
13 נובמבר 2016, 00:29
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:הנהלת מכבי תתכנס עוד הלילה לישיבת חירום. הולך להיות מעניין.
פתטיים כאלה
13 נובמבר 2016, 00:30
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:הנהלת מכבי תתכנס עוד הלילה לישיבת חירום. הולך להיות מעניין.
פתטיים כאלה
חייב לדעת אם דני פדרמן שם...
13 נובמבר 2016, 00:31
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.
אבל הם בחרו בו, כמו שהם בחרו בארז וזה מתחבר למה שאמרתי מקודם, אם אתם בוחרים במישהו תנו לו זמן לעבוד. ואם לא סמכתם עליו מלכתחילה אז למה מיניתם אותו?
ושוב אתה מתייחס לרמי הדר ואני מתייחס להגיון ולדרך . רמי הדר הוא לא הנקודה, ארז פוטר אחרי שני מחזורים, ולפני העונה הזאת היו שורה של מאמנים שסיימו את תפקידם בזמן קצר. אני פשוט לא מבין מה הם מצפים מהמאמנים שלהם, הם לא קוסמים. רמי הדר, לא יכול להפוך את הקבוצה לקבוצה תוך 3 שבועות.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:הנהלת מכבי תתכנס עוד הלילה לישיבת חירום. הולך להיות מעניין.
פתטיים כאלה
חד משמעית
reuelc כתב:יותר דחוף להחליף את אוחיון
13 נובמבר 2016, 00:32
איתי-שגב כתב:reuelc כתב:יותר דחוף להחליף את אוחיון
ואת טראמפ. בביבי.
13 נובמבר 2016, 00:34
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
ושוב אתה מתייחס לרמי הדר ואני מתייחס להגיון ולדרך . רמי הדר הוא לא הנקודה, ארז פוטר אחרי שני מחזורים, ולפני העונה הזאת היו שורה של מאמנים שסיימו את תפקידם בזמן קצר. אני פשוט לא מבין מה הם מצפים מהמאמנים שלהם, הם לא קוסמים. רמי הדר, לא יכול להפוך את הקבוצה לקבוצה תוך 3 שבועות.
13 נובמבר 2016, 00:35
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:הנהלת מכבי תתכנס עוד הלילה לישיבת חירום. הולך להיות מעניין.
פתטיים כאלה
חד משמעית
13 נובמבר 2016, 00:37
13 נובמבר 2016, 00:38
שחף1 כתב:מוכן לסלוח על חלק מהשטויות שעשו בקיץ אם יתקנו עכשיו ויביאו את קאזלאוסקאס. כלומר, לא כל השטויות כמו ההחתמה של אלכסנדר או מקל, אבל על חלק מהן
13 נובמבר 2016, 00:39
13 נובמבר 2016, 00:41
שועל כתב:את השינויים היו צריכים לעשות מזמן, עכישו מאוחר מידיי
יש לי תחושה שהפרדמנים לא עשו שינויים בדווקא, להראות שהם יותר שקולים וחכמים מהתקשורת ומכל מי שמבקר אותם
13 נובמבר 2016, 00:43
yanay21 כתב:שועל כתב:את השינויים היו צריכים לעשות מזמן, עכישו מאוחר מידיי
יש לי תחושה שהפרדמנים לא עשו שינויים בדווקא, להראות שהם יותר שקולים וחכמים מהתקשורת ומכל מי שמבקר אותם
לא בטוח. הרי חלק מהכעס שלהם על ארז נבע מזה שהם באמת ובתמים מאמינים שזה סגל לטופ 8. הם הוזים.
13 נובמבר 2016, 00:43
reuelc כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:את השינויים היו צריכים לעשות מזמן, עכישו מאוחר מידיי
לא בטוח. הרי חלק מהכעס שלהם על ארז נבע מזה שהם באמת ובתמים מאמינים שזה סגל לטופ 8. הם הוזים.
הוא באמת טופ 8. אבל רק אם אתה משאיר את גאודלוק
13 נובמבר 2016, 01:04
13 נובמבר 2016, 01:05
13 נובמבר 2016, 01:07
שחף1 כתב:בקיצור שווה להישאר ערים היום? או שמחר עדיין קמים עם רמי בתור מאמן?
13 נובמבר 2016, 01:11
Bonbon כתב:שחף1 כתב:בקיצור שווה להישאר ערים היום? או שמחר עדיין קמים עם רמי בתור מאמן?
אין מצב שיפטרו אותו היום, הוא יהיה פה עד ירושלים בוודאות.
השבוע הזה זה השבוע הכי קריטי של העונה, הזמן הכי פחות מתאים להחלפת מאמנים. אם מפסידים לפנר ולקאזאן, אני לא רואה סרט שמכבי בשמונה הגדולות.