פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 16/17 - מתחילים!

19 נובמבר 2016, 21:37

yanay21 כתב:להודאל אני תמיד כותב פה, אני לא מזניח אותו, הוא יודע שלבי איתו

וואלה. איזה כיף להודאל.

19 נובמבר 2016, 21:37

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:שומרים פשוט רע.

עדכנני קצת על המשחק

לא ראיתי את ה2 האחרונים, אבל עושה רושם שבמשחקים האחרונים טוני ופאו נכנסים לעניינים, ואלו בשורות מצויינות בשבילנו.
טוני פתח את העונה מזוויע אבל ב4 האחרונים קלע מעל 14 למשחק, בשני המשחקים שכן ראיתי מתוכם, מעבר לסטטיסטיקה, הוא גם נראה טוב אחרי פתיחה מאוד כבוייה שלו.
גם דני גרין נכנס לעונה לאט לאט והקליעה (טפו טפו) נראית לא רע בינתיים.

בגדול, השחקנים משחקים טוב מבחינת המספרים. כמו שאמרת, פאו וטוני אחלה, מאנו תענוג(קלעו כולם בספרות כפולות), וטוני אפילו ניהל משחק בצורה משובחת מהרגיל, כאילו הוא לא בן מאתיים. אבל ההגנה ממש בעייתית, יותר ממה שחשבתי שתהיה העונה, ויש לנו חוסר יכולת משווע לסגור משחקים מוקדם, לפרק קבוצות, מה ששוחק את השחקנים שלנו. סתם לדוגמה, חטפנו מהלייקרס 36 ברבע השני, ו31 ברבע הרביעי. היסטורית ובאופן מתמשך, אנחנו קבוצה הגנתית קודם כל, תמיד היינו. לא יודע אם אפשר לשנות את זה ולהגיע רחוק, למרות שיש לנו יכולות התקפיות טובות. בעונה הקודמת היינו ראשונים בפלוס מינוס במשך כל העונה(אולי גולדן סטייט עברה אותנו ממש לקראת הסוף), עכשיו אנחנו לא בשלישייה הראשונה אפילו. וזה לא שההגנה שלנו תשתפר ככל שהשחקנים שלנו יתעייפו. פאו וטוני חייבים לנוח דחוף, גם במחיר של הפסד. גם לאולדריג' לא יזיק.

הייתי מחכה מעט לפני שהייתי מסיק מסקנות לגבי ההגנה, מן הסתם העזיבה של דאנקן (וההגעה של גאסול במקומו) היא מכה רצינית להגנה, טימי על כיסא גלגלים עם דלקת פרקים בשלבים מתקדמים עדיין מגן על הטבעת יותר טוב מפאו (ומ90% מהגבוהים בליגה) אבל אל תשכח שגם גרין רק התחיל לחזור לעניינים.
אבל כן, הגנה טובה בקנה מידה היסטורי כמו בעונה שעברה כנראה שלא תהיה לנו העונה..
ובנוגע למנוחה-חד משמעית, על זה נקום וניפול העונה, כל עוד אנחנו לא נופלים מהמקום ה3 שיקריב כמה משחקים שהוא רוצה.

19 נובמבר 2016, 21:38

MTA2311 כתב:

וואלה. איזה כיף להודאל.

זה הכי הרבה אהבה שאני אקבל ממך בחיים, תן לי קצת להתענג על זה. אני לא אשם שמכבי גורמת לי להדחיק כל דבר שקשור אליה. וגם יש לימודים פה ושם פתאום
נערך לאחרונה על ידי yanay21 בתאריך 19 נובמבר 2016, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 נובמבר 2016, 21:38

ימותו הקנאים (או יחיו וילמדו בבינתחומי)

19 נובמבר 2016, 21:40

MTA2311 כתב:

וואלה. איזה כיף להודאל.

תן לבן אדם, זה ה-win היחיד בחיים שלו
אל תהיה חזיר

19 נובמבר 2016, 21:40

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:שומרים פשוט רע.

עדכנני קצת על המשחק

לא ראיתי את ה2 האחרונים, אבל עושה רושם שבמשחקים האחרונים טוני ופאו נכנסים לעניינים, ואלו בשורות מצויינות בשבילנו.
טוני פתח את העונה מזוויע אבל ב4 האחרונים קלע מעל 14 למשחק, בשני המשחקים שכן ראיתי מתוכם, מעבר לסטטיסטיקה, הוא גם נראה טוב אחרי פתיחה מאוד כבוייה שלו.
גם דני גרין נכנס לעונה לאט לאט והקליעה (טפו טפו) נראית לא רע בינתיים.

בגדול, השחקנים משחקים טוב מבחינת המספרים. כמו שאמרת, פאו וטוני אחלה, מאנו תענוג(קלעו כולם בספרות כפולות), וטוני אפילו ניהל משחק בצורה משובחת מהרגיל, כאילו הוא לא בן מאתיים. אבל ההגנה ממש בעייתית, יותר ממה שחשבתי שתהיה העונה, ויש לנו חוסר יכולת משווע לסגור משחקים מוקדם, לפרק קבוצות, מה ששוחק את השחקנים שלנו. סתם לדוגמה, חטפנו מהלייקרס 36 ברבע השני, ו31 ברבע הרביעי. היסטורית ובאופן מתמשך, אנחנו קבוצה הגנתית קודם כל, תמיד היינו. לא יודע אם אפשר לשנות את זה ולהגיע רחוק, למרות שיש לנו יכולות התקפיות טובות. בעונה הקודמת היינו ראשונים בפלוס מינוס במשך כל העונה(אולי גולדן סטייט עברה אותנו ממש לקראת הסוף), עכשיו אנחנו לא בשלישייה הראשונה אפילו. וזה לא שההגנה שלנו תשתפר ככל שהשחקנים שלנו יתעייפו. פאו וטוני חייבים לנוח דחוף, גם במחיר של הפסד. גם לאולדריג' לא יזיק.

הייתי מחכה מעט לפני שהייתי מסיק מסקנות לגבי ההגנה, מן הסתם העזיבה של דאנקן (וההגעה של גאסול במקומו) היא מכה רצינית להגנה, טימי על כיסא גלגלים עם דלקת פרקים בשלבים מתקדמים עדיין מגן על הטבעת יותר טוב מפאו (ומ90% מהגבוהים בליגה) אבל אל תשכח שגם גרין רק התחיל לחזור לעניינים.
אבל כן, הגנה טובה בקנה מידה היסטורי כמו בעונה שעברה כנראה שלא תהיה לנו העונה..
ובנוגע למנוחה-חד משמעית, על זה נקום וניפול העונה, כל עוד אנחנו לא נופלים מהמקום ה3 שיקריב כמה משחקים שהוא רוצה.

מסכים לגמרי, המקום השלישי צריך להיות הכיוון. הקליפרס בתנופה פסיכית, וגולדן סטייט זו גולדן סטייט. אם זה ימשך ככה, אנחנו פוגשים את גולדן סטייט בסיבוב השני, אז לא כזה משנה אם נבוא עם ביתיות או בלי.
אני ממש אשמח אם יתנו ללפרוביטולה(אני לא יודע אם זה האיות הנכון, אנחנו צריכים לקצר לו את השם) הרבה זמן במשחק הבא על חשבון פארקר, ודייויד לי על חשבון גאסול. אני ממש ממש מסמפט את לי, לא יודע למה אפילו

19 נובמבר 2016, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

וואלה. איזה כיף להודאל.

אל תהיה חזיר

אם כבר בחזירים עסקינן, איך ברייך?

19 נובמבר 2016, 21:46

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

וואלה. איזה כיף להודאל.

אל תהיה חזיר

אתה לא תחזור וישר תזיין ת'רד
הכל כתוב בת'רדים הנכונים

19 נובמבר 2016, 21:48

האמת שאני איתך בנוגע ללי, חששתי ממנו לפני העונה אבל אני אוהב אותו, שחקן לבן חצי מגושם בגיל העמידה, זה פשוט צועק ספרס.

ולגבי לפרוביטולה (נראה לי שככה מאייתים באמת), הרעיון של קרדיט מוגזם לא רע בכלל, שווה להקריב כמה משחקים עכשיו בשביל לבנות לנו עוד גארד שיעמיק את הספסל לימים אפורים וייתן דקות איכותיות, גם בפלייאוף. ואני מאמין שהוא מסוגל לזה.

19 נובמבר 2016, 21:50

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

וואלה. איזה כיף להודאל.

אל תהיה חזיר

הכל כתוב בת'רדים הנכונים

כמה זמן לא הייתי פה, פור גאד סייק? את מתנגדת לזיון ת'רדים?

19 נובמבר 2016, 21:54

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:[quote="yanay21"]להודאל אני תמיד כותב פה, אני לא מזניח אותו, הוא יודע שלבי איתו

וואלה. איזה כיף להודאל.

אל תהיה חזיר

הכל כתוב בת'רדים הנכונים

כמה זמן לא הייתי פה, פור גאד סייק? את מתנגדת לזיון ת'רדים?[/quote]
בגרמניה התנהג כגרמני

20 נובמבר 2016, 20:42

יש עכשיו ניקס נגד הוקס. בינתיים משחק גרוע.

21 נובמבר 2016, 01:22

ניו אורלינס שיחררה את ארצ'י גודווין (שהוחתם רק לפני זמן קצר) והחתימה במקומו את אנתוני בראון (ששוחרר לפני תחילת העונה מהלייקרס).

21 נובמבר 2016, 01:23

אחדשיודע כתב:ניו אורלינס שיחררה את ארצ'י גודווין (שהוחתם רק לפני זמן קצר) והחתימה במקומו את אנתוני בראון (ששוחרר לפני תחילת העונה מהלייקרס).

מוזר הקטע עם גודווין.
שחקן טוב.

21 נובמבר 2016, 01:25

Pelicans remain intrigued with Goodwin, but with Jrue Holiday back and Tyreke Evans nearing return, no immediate role in backcourt.

21 נובמבר 2016, 01:30

גם הארדן, גורדון ודוראנט תומכים בלברון.
אין מה להגיד, ג׳קסון היה צריך לשקול מילים.

21 נובמבר 2016, 01:34

נמאס כבר מרגישות היתר של השחורים בארה"ב. בלי קשר ללברון.

21 נובמבר 2016, 01:34

LIAV10 כתב:גם הארדן, גורדון ודוראנט תומכים בלברון.
אין מה להגיד, ג׳קסון היה צריך לשקול מילים.

תגיד את זה לטראמפ.

21 נובמבר 2016, 12:44

גדול
http://sports.walla.co.il/item/3015226

21 נובמבר 2016, 15:41

חוקי או לא?
נושא נעול