פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: נבן ספאחיה

02 נובמבר 2018, 01:40

שועל כתב:לא הייתי שופט אותו לפי המשחק הזה. אין לו כלים.

ראינו אותו מספיק גם לפני המשחק הזה כדי להבין מה תרומתו ויכולותיו

02 נובמבר 2018, 02:01

הוא מאמן טוב יותר כנראה ממה שהראה כאן, ומסורתית בשנים האחרונות במכבי, מעט ממצים את הפוטנציאל שלהם כאן. גם איש ג'נטלמן ואדיב.
עם זאת , אם לשפוט לפי רמת האימון שלו עד כה, הוא חלש ולדעתי קשה ללכת עם זה שמאלה או ימינה. פשוט עבודה לא טובה עד כה.
מאחל לו רק טוב אבל אני חושב שצריך להביא מאמן אחר.

02 נובמבר 2018, 02:04

בשום פנים ואופן לא לשפוך עכשיו מאות אלפי דולרים על עוד מאמן. שיסיים את העונה ואחרי זה נראה.

02 נובמבר 2018, 02:05

רוני לוי וגוטמן מועמדים

02 נובמבר 2018, 02:06

jay כתב:בשום פנים ואופן לא לשפוך עכשיו מאות אלפי דולרים על עוד מאמן. שיסיים את העונה ואחרי זה נראה.

החשיבה הזאת על איך לחסוך כל הזמן זה מה שהשאיר אותו כאן מלכתחילה וזאת הסיבה שלא הביאו חיזוק עד כה. לפעמים צריך לעשות את מה שצריך לעשות גם אם זה עלה יותר ממה שציפית בהתחלה.

02 נובמבר 2018, 02:07

אם הוא הולך איזה אופציות כבר יש ? אני הייתי הולך על צביקה לפחות יבעט לשחקנים בתחת ויטריף קצת את כולם .

02 נובמבר 2018, 02:07

מקאדו 3 כתב:אם הוא הולך איזה אופציות כבר יש ? אני הייתי הולך על צביקה לפחות יבעט לשחקנים בתחת ויטריף קצת את כולם .

גם אני , אבל חתום כבר בראשון.

02 נובמבר 2018, 02:11

MTA2311 כתב:רוני לוי וגוטמן מועמדים
איי (שוב פעם פספוס בפורום)

02 נובמבר 2018, 02:16

החציל האצטקי כתב:הוא מסכן. הוא באמת מאמן חבורה של נגרים.

הוא בחר את אותם נגרים. כשהוא מחליט להשאיר את דיאנדרה קיין ומייקל רול לעונה נוספת במועדון, ואליהם לצרף נגר נוסף בדמותו של ריי, שלא יבוא אחרי זה בתלונות.
הוא נותן קרדיט בלתי מוסבר לאותם הנגרים.

02 נובמבר 2018, 02:18

toja27 כתב:
jay כתב:בשום פנים ואופן לא לשפוך עכשיו מאות אלפי דולרים על עוד מאמן. שיסיים את העונה ואחרי זה נראה.

החשיבה הזאת על איך לחסוך כל הזמן זה מה שהשאיר אותו כאן מלכתחילה וזאת הסיבה שלא הביאו חיזוק עד כה. לפעמים צריך לעשות את מה שצריך לעשות גם אם זה עלה יותר ממה שציפית בהתחלה.

החיזוק לא קשור, אני חושב שמזמן היה צריך להביא את קארוסו. בעמדת המאמן לעומת זאת לא יגיע לכאן אף אחד טוב יותר. ויש לי קיטונות של ביקורת עליו.

02 נובמבר 2018, 03:16

עונה הבאה המטרה הראשונה היא להעמיד פה מאמן .
ספאחיה הוכיח שהוא לא מתאים לרמה הזאת, מאמן זה לפניי הכל .
בכל מקרה אני לא חושב שלפטר אותו יהיה הפתרון אלא להפך רק יגרום ליותר נזק .
שיסיים את העונה הזאת ובעונה הבאה שיביאו מאמן ולא עוד ליצן .

Sent from my iPhone using Tapatalk

02 נובמבר 2018, 03:23

גם זה ששלושת רבעי מהספסל שלנו לא שווה כלום ברמת יורוליג לא בדיוק עוזר

02 נובמבר 2018, 14:48

ספאחיה חתום על הסגל הזה גם אם לא בחר אותם באופן אישי.
פצועים או לא, הקבוצה הזאת פשוט לא נראית מאומנת ומתואמת בשום צורה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

02 נובמבר 2018, 15:09

אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל

02 נובמבר 2018, 15:28

RomanR כתב:ספאחיה חתום על הסגל הזה גם אם לא בחר אותם באופן אישי.

מצער כמה שזה נכון. גם ווילבקין פארגו ובלאק לא ייעזרו לנו כל עוד זה יישאר ככה.

גם ככה הסגל לא מאוזן, זכור לי שציטטו איזשהו " גורם בכיר " שאמר : " כששם כמו בלאק נמצא באירופה, לא מפספסים אותו " . כרגיל, מחתימים רק שמות בלי קשר להתאמה של הקבוצה.

02 נובמבר 2018, 15:35

בשלות כתב:
RomanR כתב:ספאחיה חתום על הסגל הזה גם אם לא בחר אותם באופן אישי.

מצער כמה שזה נכון. גם ווילבקין פארגו ובלאק לא ייעזרו לנו כל עוד זה יישאר ככה.

גם ככה הסגל לא מאוזן, זכור לי שציטטו איזשהו " גורם בכיר " שאמר : " כששם כמו בלאק נמצא באירופה, לא מפספסים אותו " . כרגיל, מחתימים רק שמות בלי קשר להתאמה של הקבוצה.

לא נתת דוגמא טובה , בלאק הוא שחקן מצוין

02 נובמבר 2018, 18:52

MTA2311 כתב:אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל

השאלה איפה עובר הגבול?
אם נגיד מכבי מפסידה את 4 המשחקים הבאים ביורוליג, עדיין ממשיכים איתו כי לכאורה אין טוב ממנו כרגע וחבל על הכסף או שמתישהו אומרים עד כאן?

02 נובמבר 2018, 18:59

toja27 כתב:

השאלה איפה עובר הגבול?
אם נגיד מכבי מפסידה את 4 המשחקים הבאים ביורוליג, עדיין ממשיכים איתו כי לכאורה אין טוב ממנו כרגע וחבל על הכסף או שמתישהו אומרים עד כאן?

זאת שאלה טובה, ואין לי תשובה עליה. אני רק חושב על זה שאין באמת אלטרנטיבות ועל זה שלספאחיה יש חוזה עצום, ולשלם לו בשביל שישב בבית עד סוף העונה לא באמת עוזר למישהו.

אם היה מאמן מתאים שיושב בבית ומחכה אולי היה בזה הגיון, אבל את מי תביא עכשיו? בהתחשב בזה שלא נראה שמתכוונים להביא חיזוק, ובזה שכבר הפסדנו לפחות 3 משחקים מול קבוצות שמתחרות איתנו על המקום בהצלבה, לא רואה איך החלפה של מאמן הופכת לנו את העונה ביורוליג.

זה עדיין מוקדם, אבל קשה לי לראות את העונה הזאת מתהפכת. קשה להודות והכל, אבל נראה לי שעוד עונה הלכה לפח. יש פה יותר מדי חורים, ופחות מדי מאמץ של מקבלי ההחלטות בשביל לסתום אותם. בשביל אליפות בליגה גם ספאחיה יספיק.

02 נובמבר 2018, 19:11

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

השאלה איפה עובר הגבול?

זאת שאלה טובה, ואין לי תשובה עליה. אני רק חושב על זה שאין באמת אלטרנטיבות ועל זה שלספאחיה יש חוזה עצום, ולשלם לו בשביל שישב בבית עד סוף העונה לא באמת עוזר למישהו.

אם היה מאמן מתאים שיושב בבית ומחכה אולי היה בזה הגיון, אבל את מי תביא עכשיו? בהתחשב בזה שלא נראה שמתכוונים להביא חיזוק, ובזה שכבר הפסדנו לפחות 3 משחקים מול קבוצות שמתחרות איתנו על המקום בהצלבה, לא רואה איך החלפה של מאמן הופכת לנו את העונה ביורוליג.

זה עדיין מוקדם, אבל קשה לי לראות את העונה הזאת מתהפכת. קשה להודות והכל, אבל נראה לי שעוד עונה הלכה לפח. יש פה יותר מדי חורים, ופחות מדי מאמץ של מקבלי ההחלטות בשביל לסתום אותם. בשביל אליפות בליגה גם ספאחיה יספיק.

אני מסכים איתך, רק שעדיין קשה לי לקבל שאנחנו הולכים באזלת יד שכזאת לעבר הצוק וממשיכים לצעוד משם הלאה.
בעיני חייבים חיזוק והחלפת מאמן בצורה מיידית.
מה עם ג'ורג'ביץ עד סוף העונה? הוא בלי קבוצה והוא איש שמגיע ממסורת של כדורסל.

02 נובמבר 2018, 19:16

toja27 כתב:

השאלה איפה עובר הגבול?

זה לא עניין של גבול. זה עניין של סגל חסר.

מצד אחד אתה לא יכול לומר בודאות של 100% שספאחיה אשם בהפסדים, כשהוא נאלץ לשחק ללא שני הרכזים שלו.

מצד שני גם אוברדוביץ' לא יכול להראות תוצאות טובות כשאין לו רכזים, אז מה הטעם להחליף את ספאחיה?

מצד שלישי זה לא שמאמני-על מסתובבים חופשיים ומתחננים לפדרמן שיחתים אותם תמורת דמי כיס ומנת שווארמה בבגט.
נושא נעול