14 יוני 2019, 06:03
14 יוני 2019, 06:20
אחדשיודע כתב:נגמרה הסדרה. הלך גם התומפסון.
עריכה: או שלא?
14 יוני 2019, 06:43
14 יוני 2019, 06:43
14 יוני 2019, 07:16
14 יוני 2019, 07:23
14 יוני 2019, 07:27
אי אפשר להוציא את אפקט המזל מאף תואר, לא משנה המפעל או הענףאחדשיודע כתב:כן, אבל היה להם גם הרבה מזל בדרך (ובעיקר בסוף הדרך). לא היה חסר הרבה שהם היו מפסידים את הגמר הזה, ויוצאים בידיים ריקות מכל הבחינות. אלוהי הכדורסל היו איתם.
דרוזן כנראה לא יתנחם בכך, אבל הוא היה חלק מרכזי בתהליך של הקבוצה הזאת. הם בנו את השלד הזה מסביבו, והמירו אותו בקוואי אחד.
14 יוני 2019, 07:31
14 יוני 2019, 07:33
ברור, אבל אל תשכח שהם ניצחו את גולדן סטייט גם במהלך העונה, ונצחונות משכנעים מאודאחדשיודע כתב:אה, אני לא מדבר על שריקה. אני מדבר על עצם זה שהם התמודדו בגמר מול קבוצה בלי 2 מ-3 השחקנים הטובים ביותר שלה.
במצב נתון, הם לא היו אמורים לזכות בתואר הזה. כלומר, לא היית מהמרת עליהם כאלופים במצב רגיל. המזל שיחק להם ביג-טיים, יותר מלקבוצה כזאת או אחרת.
הטרייד על קוואי היה הימור ענק. בסוף, הוא הצליח. אבל הם בקלות היו יכולים לצאת מופסדים ממנו. זאת הנקודה.
14 יוני 2019, 07:34
14 יוני 2019, 07:38
Holiday_Armadillo כתב:ברור, אבל אל תשכח שהם ניצחו את גולדן סטייט גם במהלך העונה, ונצחונות משכנעים מאודאחדשיודע כתב:אה, אני לא מדבר על שריקה. אני מדבר על עצם זה שהם התמודדו בגמר מול קבוצה בלי 2 מ-3 השחקנים הטובים ביותר שלה.
במצב נתון, הם לא היו אמורים לזכות בתואר הזה. כלומר, לא היית מהמרת עליהם כאלופים במצב רגיל. המזל שיחק להם ביג-טיים, יותר מלקבוצה כזאת או אחרת.
הטרייד על קוואי היה הימור ענק. בסוף, הוא הצליח. אבל הם בקלות היו יכולים לצאת מופסדים ממנו. זאת הנקודה.
אני לא בטוחה שהווריורס מנצחים אותם או את מילווקי, סגל מלא או לא
זה כמו שזכו נגד קליבלנד עם לאב לא בריא וקיירי שהלך להם בתחילת סדרת הגמר
לא מוריד מהאליפות
14 יוני 2019, 07:44
הליגה הזאת כל כך מלאה בכישרון וכל כך קשה שאין קבוצה שזכתה בלי איזושהי רמה של מזלאחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור, אבל אל תשכח שהם ניצחו את גולדן סטייט גם במהלך העונה, ונצחונות משכנעים מאודאחדשיודע כתב:אה, אני לא מדבר על שריקה. אני מדבר על עצם זה שהם התמודדו בגמר מול קבוצה בלי 2 מ-3 השחקנים הטובים ביותר שלה.
אני לא בטוחה שהווריורס מנצחים אותם או את מילווקי, סגל מלא או לא
זה כמו שזכו נגד קליבלנד עם לאב לא בריא וקיירי שהלך להם בתחילת סדרת הגמר
לא מוריד מהאליפות
ניצחונות משכנעים מאוד? לא. הם שיחקו מול הווריורס במשחקים הללו בלי קרי.
גולדן סטייט גדולה על הליגה הזאת, כשהיא בסגל מלא. בייחוד בפלייאוף, כשהכסף על השולחן ויש על מה לשחק.
ובעיניי, זה כן מוריד מהאליפות שלהם (כמו שזה אגב הוריד מהאליפות של גולדן סטייט ב-14/15). אולי לא יזכרו את זה יותר מידי בעוד 10-15 שנים, אבל זה פוגע בתחושה.
בכל אופן, לא על זה דיברתי. דיברתי על ההימור של הטרייד. גם בדיעבד, אחרי שזכו באליפות, צריך להגיד שזה היה הימור ענק. אבל אלו החיים. צריך לקחת סכונים לפעמים כדי להצליח.
14 יוני 2019, 07:45
14 יוני 2019, 07:47
לא מתווכחת איתך, פשוט אומרת שזה רלוונטי לרוב הקבוצות, כולל גולדן סטייט הגדולהאחדשיודע כתב:לא אמרתי שלא. אמרתי שזה היה הימור ענק והם בקלות היו יכולים לצאת עם ידיים ריקות.
14 יוני 2019, 07:57
Holiday_Armadillo כתב:לא מתווכחת איתך, פשוט אומרת שזה רלוונטי לרוב הקבוצות, כולל גולדן סטייט הגדולהאחדשיודע כתב:לא אמרתי שלא. אמרתי שזה היה הימור ענק והם בקלות היו יכולים לצאת עם ידיים ריקות.
מי יודע אם הם היו מנצחים את יוסטון לפני שנה אם לא הפציעה של פול, ואז כל העונה הייתה נראית אחרת
בסופו של דבר, אם כבר שקבוצה אחרת תזכה, אז לפחות זה הראפטורס (גם מילווקי לא היה אכפת לי אבל פחות)
14 יוני 2019, 08:33
After Klay Thompson exited the game in the 3rd quarter, Stephen Curry scored just 4 points on 1-6 FG
(0-4 from 3-point)
He was outscored by 3 other Warriors during that time
(Green, Iguodala, Cousins)
Curry now 0-8 on go ahead FG in the last :20 of playoff games. That’s a crazy stat
Kawhi Leonard won MVP, but his teammates stepped up throughout the series...
The Raptors are the 1st team since the 1986-87 Lakers to win the NBA Finals with 6 players averaging 10 PPG in the series
The Raptors finished +31 on the road in the NBA Finals. That is tied for the 2nd-best road differential in a single series in Finals history.
Only the Spurs were better in 2014 (+40)
14 יוני 2019, 08:50
14 יוני 2019, 08:54
Holiday_Armadillo כתב:אז קליי קרע את הצולבת
לא להאמין מה הפלייאוף הזה עשה
Golden State’s Klay Thompson has suffered a torn ACL in his left knee, his agent Greg Lawrence tells ESPN
Even if Warriors are able to keep Klay Thompson and Kevin Durant in free agency, it'll be a fight to reach playoffs in the Western Conference. Thompson's ACL rehab could take him into February or March -- and Durant likely misses entire season. Devastating turn of events
14 יוני 2019, 08:56
אמר לאבא שלו שהוא בסדר כי הוא לא הרגיש איזשהו pop בברך כשנחתאחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז קליי קרע את הצולבת
לא להאמין מה הפלייאוף הזה עשה
הצולבת הקדמית, כן.Golden State’s Klay Thompson has suffered a torn ACL in his left knee, his agent Greg Lawrence tells ESPNEven if Warriors are able to keep Klay Thompson and Kevin Durant in free agency, it'll be a fight to reach playoffs in the Western Conference. Thompson's ACL rehab could take him into February or March -- and Durant likely misses entire season. Devastating turn of events
לא אמיתי שהוא חזר כדי לזרוק את העונשין שלו אחרי הפציעה הזאת... (קיין, מישהו?)
https://twitter.com/SportsCenter/status ... 0580544512
14 יוני 2019, 09:04