Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
ההשוואה לאנדסון לא במקום.
זה מה שאני מנסה להסביר לך- אני יודע שצריכים שחקן כזה, פשוט אני לא אוהב כאלה... אולי זה בגלל הטראומה מאנדרסון, אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים כאלה.
ברור לי שמכבי צריכה קלעי, אבל לדעתי יותר דחוף רכז למקרה שתיגמר השביתה (הלוואי שלא).
מה שכתבתי עליו כרכז- התכוונתי שאולי בגלל העלות הגבוהה של לאנגפורד לא יביאו רכז, ויסמכו עליו שישתתף בהובלת הכדור- מה שלדעתי הוא לא עושה טוב מספיק.
הנקודה היא שאני לא אוהב סקוררים, לא שהם לא חשובים למשחק, כי ברור שהם כן.
אז אם אתה לא אוהב, מה אתה רוצה קבוצה של 12 אידסונים? זה לא עובד ככה..
תשכחו מאנדרסון, לא אותו שחקן, לא דומה לא בכלום. זה שהוא גארד אמריקאי שמרבית עיסוקו זה לקלוע נקודות זה לא הופך אותו לאנדרסון אוטומטי.
למה רכז חשוב יותר? אם מתעלמים מפארמר שאולי יעזוב, ושאייר שיכול לשחק ב2 העמדות באותה מידה, למכבי בעמדה 1 יש את פאפאס ואוחיון, ובעמדה 2 את בורשטיין. אז אני ממש לא מבין למה כולם רוצים רכז. תוסיף את זה שגם יכול ליהיות שפרקינס יחזור..