26 ספטמבר 2011, 12:51
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
ההשוואה לאנדסון לא במקום.
זה מה שאני מנסה להסביר לך- אני יודע שצריכים שחקן כזה, פשוט אני לא אוהב כאלה... אולי זה בגלל הטראומה מאנדרסון, אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים כאלה.
ברור לי שמכבי צריכה קלעי, אבל לדעתי יותר דחוף רכז למקרה שתיגמר השביתה (הלוואי שלא).
מה שכתבתי עליו כרכז- התכוונתי שאולי בגלל העלות הגבוהה של לאנגפורד לא יביאו רכז, ויסמכו עליו שישתתף בהובלת הכדור- מה שלדעתי הוא לא עושה טוב מספיק.
הנקודה היא שאני לא אוהב סקוררים, לא שהם לא חשובים למשחק, כי ברור שהם כן.
26 ספטמבר 2011, 12:54
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..
הוא לא יראה אף אחד ממטר וייקח הכל עליו..
לא יודע, גם על סופו אמרו שיש לו התנהגות בעייתית ושהוא כל הזמן נפצע (אגב, גם לשאראס בזמנו ייחסו בעיות התנהגות...) ואני לא יוגע איפה היינו היום בלעדיו. חימקי גם ויתרה בזמנו על לאמפה ובקיץ הזה הציעה לו הון בשביל שיחזור. אין הרבה גארדים באירופה עם יכולות כמו של לנגפורד ואני מצליח לחשוב אולי על אחד (נבארו) או אולי שניים (לא יודע מי עוד...) שטובים ממנו.
ההבדל מבחינתי בין סופו ללנגפורד זה שלנגפורד מזכיר לי שחקן שהיה פה לפני שנתיים ושנאתי שנאת מוות..אז הפלאשבקים חוזרים..
26 ספטמבר 2011, 12:56
26 ספטמבר 2011, 12:58
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
זה מה שאני מנסה להסביר לך- אני יודע שצריכים שחקן כזה, פשוט אני לא אוהב כאלה... אולי זה בגלל הטראומה מאנדרסון, אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים כאלה.
ברור לי שמכבי צריכה קלעי, אבל לדעתי יותר דחוף רכז למקרה שתיגמר השביתה (הלוואי שלא).
מה שכתבתי עליו כרכז- התכוונתי שאולי בגלל העלות הגבוהה של לאנגפורד לא יביאו רכז, ויסמכו עליו שישתתף בהובלת הכדור- מה שלדעתי הוא לא עושה טוב מספיק.
אז אם אתה לא אוהב, מה אתה רוצה קבוצה של 12 אידסונים? זה לא עובד ככה..
תשכחו מאנדרסון, לא אותו שחקן, לא דומה לא בכלום. זה שהוא גארד אמריקאי שמרבית עיסוקו זה לקלוע נקודות זה לא הופך אותו לאנדרסון אוטומטי.
למה רכז חשוב יותר? אם מתעלמים מפארמר שאולי יעזוב, ושאייר שיכול לשחק ב2 העמדות באותה מידה, למכבי בעמדה 1 יש את פאפאס ואוחיון, ובעמדה 2 את בורשטיין. אז אני ממש לא מבין למה כולם רוצים רכז. תוסיף את זה שגם יכול ליהיות שפרקינס יחזור..
26 ספטמבר 2011, 12:59
26 ספטמבר 2011, 13:01
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..
הוא לא יראה אף אחד ממטר וייקח הכל עליו..
לא יודע, גם על סופו אמרו שיש לו התנהגות בעייתית ושהוא כל הזמן נפצע (אגב, גם לשאראס בזמנו ייחסו בעיות התנהגות...) ואני לא יוגע איפה היינו היום בלעדיו. חימקי גם ויתרה בזמנו על לאמפה ובקיץ הזה הציעה לו הון בשביל שיחזור. אין הרבה גארדים באירופה עם יכולות כמו של לנגפורד ואני מצליח לחשוב אולי על אחד (נבארו) או אולי שניים (לא יודע מי עוד...) שטובים ממנו.
ההבדל מבחינתי בין סופו ללנגפורד זה שלנגפורד מזכיר לי שחקן שהיה פה לפני שנתיים ושנאתי שנאת מוות..אז הפלאשבקים חוזרים..
אתם שוב משווים את אנדרסון לכל גארד אמריקאי... זה לא אותו שחקן, לא אותו סגנון, לא אותו אופי, לא אותו ראש. תשכחו ממנו כבר.
לא יכול ליהיות שכל גארד אמריקאי מזכיר את אנדרסון. אז נוותר על אחד הגארדים הטובים באירופה בגלל שהוא מזכיר לכם בדרך כלשהי שלא ברורה לי, מישהו שהיה פה לפני שנתיים? תשתחררו מאנדרסון כבר..
26 ספטמבר 2011, 13:02
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
26 ספטמבר 2011, 13:06
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
האם אתה שונא גם סקוררים כמו נוביצקי ונבארו? כי אלה סקוררים שונים לחלוטין משחקנים כמו קובי, לברון וווייד.
אני חושב שלהגיד "אני לא אוהב סקוררים", זה כמו להגיד "אני לא אוהב סנטרים". אני בטוח שיש סקוררים שאהבת מאוד (כמו פארקר למשל). זה פשוט סוג של שחקנים,
שאפשר לקרוא להם תואמי אנדרסון, שכנראה רוב רובנו לא ממש אוהב.
קודי כתב:מסכים לחלוטין עם אסף. כל גארד אמריקאי לבן הופך אוטומטית לשחקן חכם על גבול הגאונות עם אוריאנטציה קבוצתית ואילו כל גארד שחור מיד מושווה לאלן אנדרסון וברור שהוא איזה סוציומט טיפש שהגיע מהשכונות בדטרויט. לא מבין מה גורם לכם בכלל לחשוב על אנדרסון בהקשר של לנגפורד. אל תשכחו שבדיוק כמו שחימקי החליטה לשחרר אותו היא גם החליטה לפני כמה חודשים לתת לו חוזה עתק (מהגבוהים ביבשת) לארבע שנים וזה אחרי שהוא שיחק שם שנתיים.
אחרי עזיבת פארגו, ובוודאי שאחרי עזיבת פרמאר, מכבי חייבת שחקן שיוכל לעשות סל באחד על אחד כשההתקפה תקועה לגמרי. זה אולי לא קורה הרבה מול שולה ונאנסי אבל יקרה לא מעט מול קבוצות יורוליג קצת יותר טובות. בנוסף, מכבי מתחילה עונה עם 3 מסגרות בלי סקנד גארד מוכח אחד לרפואה - יש לה אמנם את בורשטיין (ששחף היטיב לתאר אותו אתמול כשכינה אותו גוויה ספורטיבית) ואת שאייר (שהוא ילד שעוד לא קרע נעליים מקצועניות ועבר פציעה קשה והיכולת שלו עדיין בסימן שאלה גדול) אבל ברור לכולם שזה רחוק מלהיות מספיק.
קודי כתב:מסכים לחלוטין עם אסף. כל גארד אמריקאי לבן הופך אוטומטית לשחקן חכם על גבול הגאונות עם אוריאנטציה קבוצתית ואילו כל גארד שחור מיד מושווה לאלן אנדרסון וברור שהוא איזה סוציומט טיפש שהגיע מהשכונות בדטרויט. לא מבין מה גורם לכם בכלל לחשוב על אנדרסון בהקשר של לנגפורד. אל תשכחו שבדיוק כמו שחימקי החליטה לשחרר אותו היא גם החליטה לפני כמה חודשים לתת לו חוזה עתק (מהגבוהים ביבשת) לארבע שנים וזה אחרי שהוא שיחק שם שנתיים.
26 ספטמבר 2011, 13:08
צודק.. אני באמת לא שונא שחקנים כמו נוביצקי, נבארו ופארקר, אלא יותר כמו קובי, וויד ואנדרסון
שילוב של סקורריות + סגנון משחק אמריקאי של יכולת אישית וחדירות (אם שמת לב, שלושת הסקוררים שהזכרת שאני לא שונא, הם אירופאיים, השאר אמריקאיים).
26 ספטמבר 2011, 13:11
asafb96 כתב:קודי כתב:מסכים לחלוטין עם אסף. כל גארד אמריקאי לבן הופך אוטומטית לשחקן חכם על גבול הגאונות עם אוריאנטציה קבוצתית ואילו כל גארד שחור מיד מושווה לאלן אנדרסון וברור שהוא איזה סוציומט טיפש שהגיע מהשכונות בדטרויט. לא מבין מה גורם לכם בכלל לחשוב על אנדרסון בהקשר של לנגפורד. אל תשכחו שבדיוק כמו שחימקי החליטה לשחרר אותו היא גם החליטה לפני כמה חודשים לתת לו חוזה עתק (מהגבוהים ביבשת) לארבע שנים וזה אחרי שהוא שיחק שם שנתיים.
אשכרה.. אנשים פה פשוט מגיבים מתוך איזהשהי אסוסיאציה שעולה להם בראש.
לאנפורד לא קשור לאנדרסון בשום דרך כזאת או אחרת. שחררו.
מצחיק שווקא הרכז הגדול בכל הזמנים, מג'יק כמובן, והרכז אולי החכם והקבוצתי ביותר היום בעולם, הלא הוא רונדו, הם שחורים.
חברה, לא כל שחור הוא טיפש, ולא כל סקורר אמריקאי באירופה זה אנדרסון.. די עם הסטיגמות
26 ספטמבר 2011, 13:12
Ido_Maccabi כתב:jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:עידו
האם אתה שונא גם סקוררים כמו נוביצקי ונבארו? כי אלה סקוררים שונים לחלוטין משחקנים כמו קובי, לברון וווייד.
אני חושב שלהגיד "אני לא אוהב סקוררים", זה כמו להגיד "אני לא אוהב סנטרים". אני בטוח שיש סקוררים שאהבת מאוד (כמו פארקר למשל). זה פשוט סוג של שחקנים,
שאפשר לקרוא להם תואמי אנדרסון, שכנראה רוב רובנו לא ממש אוהב.
צודק.. אני באמת לא שונא שחקנים כמו נוביצקי, נבארו ופארקר, אלא יותר כמו קובי, וויד ואנדרסון
שילוב של סקורריות + סגנון משחק אמריקאי של יכולת אישית וחדירות (אם שמת לב, שלושת הסקוררים שהזכרת שאני לא שונא, הם אירופאיים, השאר אמריקאיים).
26 ספטמבר 2011, 13:18
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:מסכים לחלוטין עם אסף. כל גארד אמריקאי לבן הופך אוטומטית לשחקן חכם על גבול הגאונות עם אוריאנטציה קבוצתית ואילו כל גארד שחור מיד מושווה לאלן אנדרסון וברור שהוא איזה סוציומט טיפש שהגיע מהשכונות בדטרויט. לא מבין מה גורם לכם בכלל לחשוב על אנדרסון בהקשר של לנגפורד. אל תשכחו שבדיוק כמו שחימקי החליטה לשחרר אותו היא גם החליטה לפני כמה חודשים לתת לו חוזה עתק (מהגבוהים ביבשת) לארבע שנים וזה אחרי שהוא שיחק שם שנתיים.
אשכרה.. אנשים פה פשוט מגיבים מתוך איזהשהי אסוסיאציה שעולה להם בראש.
לאנפורד לא קשור לאנדרסון בשום דרך כזאת או אחרת. שחררו.
מצחיק שווקא הרכז הגדול בכל הזמנים, מג'יק כמובן, והרכז אולי החכם והקבוצתי ביותר היום בעולם, הלא הוא רונדו, הם שחורים.
חברה, לא כל שחור הוא טיפש, ולא כל סקורר אמריקאי באירופה זה אנדרסון.. די עם הסטיגמות
בבקשה בבקשה אל תנסה להוציא אותנו כאילו אנחנו גזענים..
אתה ראית מישהו אומר על סמית' שהוא טיפש? שהוא מזכיר את אנדרסון?
לנגפורד מזכיר לי את אנדרסון וביותר ממובן אחד(תנועה,אופי על המגרש,דקות אחרונות וכו')..אין לזה שום קשר לצבע העור חוץ מצירוף מקרים..למרות שאני בטוחה שפיני יטען אחרת..
בבקשה אל תערב בזה גזענות או איזשהי הנחה כאילו אנחנו טיפשים וכל שחקן נראה לנו אותו דבר..
אני חושבת שכבר קראת מספיק הודעות שלנו בשביל לדעת שאנחנו מסתכלים מעבר לזה..
זה שהוא לא מזכיר לך את אנדרסון זה דבר אחד..להאשים מישהו אחר בגזענות כי הוא כן מזכיר לו את אנדרסון זה דבר אחר..
26 ספטמבר 2011, 13:20
זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
אם את אומרת שלנגפורד מזכיר את אנדרסון זה או שלא ראית אותו מספיק, או שאת כותבת את זה על סמך סטיגמה. אוקי, הוא מזכיר אותו בסגנון צבירת הנקודות, בעיקר חודר. אבל חוץ מזה? כלום. לא אגואסיט, ממש לא הולך ראש בקיר, קבוצתי שצריך, שום בעיות חברתיות. להגיד שאת פוחדת שהוא "יהפוך לאנדרסון, ויקח הכל על עצמו ולא יראה אף אחד ממטר", "יכול להפוך לאנדרסון 2". זה ממש תמוה לדעתי.
26 ספטמבר 2011, 13:24
Holiday_Armadillo כתב:זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
אם את אומרת שלנגפורד מזכיר את אנדרסון זה או שלא ראית אותו מספיק, או שאת כותבת את זה על סמך סטיגמה. אוקי, הוא מזכיר אותו בסגנון צבירת הנקודות, בעיקר חודר. אבל חוץ מזה? כלום. לא אגואסיט, ממש לא הולך ראש בקיר, קבוצתי שצריך, שום בעיות חברתיות. להגיד שאת פוחדת שהוא "יהפוך לאנדרסון, ויקח הכל על עצמו ולא יראה אף אחד ממטר", "יכול להפוך לאנדרסון 2". זה ממש תמוה לדעתי.
אני לא מסכימה איתך..ראיתי אותו מספיק..
נגד ז'לגיריס זה הלך לו מצויין עם 35 נקודות..נגד מכבי(ברוסיה)הוא זה שהחזיר את מכבי למשחק עם מהלכים של אחד על אחד במקום לשתף את לונצ'אר,מוניה ולופז שלהטו כל המשחק..
26 ספטמבר 2011, 13:27
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
נגד ז'לגיריס זה הלך לו מצויין עם 35 נקודות..נגד מכבי(ברוסיה)הוא זה שהחזיר את מכבי למשחק עם מהלכים של אחד על אחד במקום לשתף את לונצ'אר,מוניה ולופז שלהטו כל המשחק..
את טועה. נגד מכבי ברוסיה, מכבי עשו עליו הגנה חזקה, והתמקדו בו, והוא ממש לא הלך רק ראש בקיר כמו אנדרסון, אלא שיתף את הקבוצה בצורה מצוינת (מה לעשות שהוא היה בחימקי, ובמקום סופו, אליהו ופארמר היו לו לופז, לונצ'ר ואזה?). הוא קלע 9 נקודות, ולקח סך הכל 10 זריקות מהשדה (ממש לא הרבה לשחקן במעמדו), ומסר 5 אסיסטים. זה לא לשתף? וזה ממש לא סטטיסטיקה נטו, אני עקבתי אחריו במשחק הזה באופן ספציפי, ומאוד אהבתי את הקבוצתיות שלו והשיתוף שלו, למרות שהוא 2 רמות מעל כל הקבוצה.
הוא ראה את מכבי עם שמירה צמודה של פרקינס ועזרה מהסנטר של מכבי כשהוא חדר, אז מסר במקום לזרוק מעל מגדלים בצבע, ועשה את זה מצוין.
26 ספטמבר 2011, 13:27
Holiday_Armadillo כתב:זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
26 ספטמבר 2011, 13:28
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
באותו משחק מכבי עזבה את כל יתר השחקנים והרגה אותו עם שמירות כפולות ומשולשות וגם אז הוא בסך הכל זרק 10 פעמים מהשדה (קלע 4 זריקות ו-9 נקודות) ומסר 5 אסיסטים. לא ממש זוועה.
26 ספטמבר 2011, 13:32