פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

08 ינואר 2012, 18:18

וואו, חולון פשוט אונסת את נתניה!

08 ינואר 2012, 18:23

איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
עושים את הקטע שמישהו מהאוהדים יורד לפרקט ואז מתחילים למחוא כפיים..

08 ינואר 2012, 18:31

Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!

גם היווניות מעתיקות מאיתנו..

08 ינואר 2012, 18:32

LIAV10 כתב:

מבחינתי לקחת שירים מקבוצות אחרות זה לגיטימי,כל העולם עושה את זה..אבל כשאתה לוקח משהו כזה שרק התחיל וזה כל כך ברור שהעתקת את זה יומיים אחרי..קצת כבוד..

08 ינואר 2012, 18:34

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

מבחינתי לקחת שירים מקבוצות אחרות זה לגיטימי,כל העולם עושה את זה..אבל כשאתה לוקח משהו כזה שרק התחיל וזה כל כך ברור שהעתקת את זה יומיים אחרי..קצת כבוד..

לא הבנתי למה פאוק זה בסדר וראשל"צ לא..
או שלא אמרת את זה בכלל..לא הבנתי..

08 ינואר 2012, 18:34

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

את מודעת לעניין שגם אנחנו העתקנו את הירידה של האיש גדר לפרקט (במקרה שלהם לדשא) מבאשיקטאש?

08 ינואר 2012, 18:35

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

לא הבנתי למה פאוק זה בסדר וראשל"צ לא..
או שלא אמרת את זה בכלל..לא הבנתי..

זה לא מה שאמרתי(ורוב הזמן אנחנו מעתיקים מהיוונים ולא להפך)
אמרתי שזה דבר אחד לקחת מנגינה לשיר,כל העולם עושה את זה וכולם מעתיקים מכולם..דיברתי על התיזמון..שמכבי רק התחילו עם זה וראשל''צ עושים בול אותו דבר(מורידים מישהו לפרקט,מוחאים כפיים,אותו שיר הכל)..

את מודעת לעניין שגם אנחנו העתקנו את הירידה של האיש גדר לפרקט (במקרה שלהם לדשא) מבאשיקטאש?

מה לא ברור ב''אין לי בעיה עם העתקות רק עם תיזמון''?
מה גם שהם אחת הקבוצות השנואות עליי בליגה עם זה שאיזה שבוע אחרי מה שקרה עם מוני הם הרגישו שזה בסדר להרים שלטים ולשיר שירים על זה..
אני תמיד ארצה שהם ינצחו את הפועל ועם הקבוצה עצמה אין לי בעיה..אבל אוהדים זוועה..

08 ינואר 2012, 18:45

לפי מה שאני מבין - אם עונה הבאה, אחרי שה"מ-כ-ב-י" יהיה עוצמתי ברמה שקשה לתאר. ויהפוך למסורת שתטריף את השחקנים ואת ההיכל עצמו אפילו יותר מהיום.
( רק אני מנסה לדמיין את ה"מ-כ-ב-י" שהולך להיות נגד ברצלונה, במיוחד במצב שבו אנחנו מובילים? )
יהיה בסדר מבחינתך אם ראשון או כל קבוצה אחרת תעתיק. אבל עכשיו, בגלל שזה נכנס אצלינו לא מזמן- אז זה לא בסדר.

08 ינואר 2012, 18:46

עזריאל כתב:לפי מה שאני מבין - אם עונה הבאה, אחרי שה"מ-כ-ב-י" יהיה עוצמתי ברמה שקשה לתאר. ויהפוך למסורת שתטריף את השחקנים ואת ההיכל עצמו אפילו יותר מהיום.
( רק אני מנסה לדמיין את ה"מ-כ-ב-י" שהולך להיות נגד ברצלונה, במיוחד במצב שבו אנחנו מובילים? )
יהיה בסדר מבחינתך אם ראשון או כל קבוצה אחרת תעתיק. אבל עכשיו, בגלל שזה נכנס אצלינו לא מזמן- אז זה לא בסדר.

כן זה פחות או יותר מה שאני אומרת..לכל קבוצה יש זכות לקחת כל שיר או מנגינה או מסורת שהוא רוצה..בעיניי פשוט לקחת את זה פעמיים אחרי שזה התחיל(וכן אני יודעת שזה היה יותר מפעמיים)זה פאתטי..זאת רק ההשקפה שלי :neutral

08 ינואר 2012, 18:58

משה מזרחי משאיר בינתיים את מגדל בחיים.

08 ינואר 2012, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:
עזריאל כתב:לפי מה שאני מבין - אם עונה הבאה, אחרי שה"מ-כ-ב-י" יהיה עוצמתי ברמה שקשה לתאר. ויהפוך למסורת שתטריף את השחקנים ואת ההיכל עצמו אפילו יותר מהיום.

כן זה פחות או יותר מה שאני אומרת..לכל קבוצה יש זכות לקחת כל שיר או מנגינה או מסורת שהוא רוצה..בעיניי פשוט לקחת את זה פעמיים אחרי שזה התחיל(וכן אני יודעת שזה היה יותר מפעמיים)זה פאתטי..זאת רק ההשקפה שלי :neutral

אוקי, אני מבין את מה שאת אומרת.
לדעתי, אין לי שום בעיה שקבוצות בארץ "יעתיקו" מנגינות מקבוצות מחו"ל.
אבל ברגע שקבוצה בארץ מכניסה שיר כל שהוא, זה מגוחך להעתיק אותו. לא משנה אחרי כמה זמן.

08 ינואר 2012, 19:01

ביי ביי הפועל :hi

08 ינואר 2012, 19:02

סוף סוף אפי עושה משהו מועיל ומעיף את מגדל מעוד מפעל. וזה עוד בלי באומן ועם רוטציה מאוד קצרה.
קיצ'ן גדול. ראשון הרגה אותם בריבאונד התקפה.

08 ינואר 2012, 19:05

Holiday_Armadillo כתב:ביי ביי הפועל :hi

ואולי שלום להפועל השניה והמגעילה יותר.... :throwup2

08 ינואר 2012, 19:08

איזה שופטים, כ"כ שקוף שהם רוצים שהפועל ת"א יעלו (ואומר את זה עוד אחד שרוצה שהפועל יעלו..הלוואי דרבי)

08 ינואר 2012, 19:19

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ביי ביי הפועל :hi

ואולי שלום להפועל השניה והמגעילה יותר.... :throwup2

בינתיים גליל נחנקים, אבל אני לא אתנגד לדרבי. מזמן לא פגשנו (ופירקנו) אותם.

08 ינואר 2012, 19:22

אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.

08 ינואר 2012, 19:29

והנה התחילו שירי ה"עידוד" שמשום מה כוללים את שמעון מזרחי שמאוד קשור למשחק.... :throwup2

08 ינואר 2012, 19:33

Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.

אני לא רוצה מסיבה אחרת. זה סתם יגרום לי להתעצבן: השיפוט, השדרנים וכל החרא האדום הזה.

08 ינואר 2012, 19:34

Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.

אני לא בטוח בכלל..
לדרבי חוקים משלו..
אני לא יודע ממתי אתה מנוי, אבל בתור אחד שמנוי מ-2004, הפועל אפף פעם לא הביכו אותנו מבחינת קהל בנוקיה..
יבואו הרבה אוהדי כדורגל של מכבי גם..
נושא נעול