אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 13:53

where is the love? כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אסף, אתה צודק, אבל אני לא אומר שצריכים לזרוק את העונה הפח, אלא להיות קצת מצאותיים יותר ולהנמיח צפיות.
עצם העובדה שהגענו למצב בו בכל מקרה מכבי תצטרך לעשות מהפכות בקו האחורי בקיץ, קצת מעידה על טעויות שנעשו בקיץ ועל חולשתו של הסגל הקיים.
הזכיה בהשגים מתחילה כבר בקיץ, ובקיץ הנוכחי מכבי די פשילה ונעשו יותר מדי נזקים בכדי שיהיה ניתן לתקן אותם תוך כדי תנועה.

לצפות מהקבוצה הזאת לשחזר את אותו השיג מזה של העונה שעברה, נראה לי פשוט לא ראלי.
אני מקווה מאוד שאתבדה, אבל אני חושב שפשוט צריכים להנמיך ציפיות.

אני גם חושב שצריך להנמיך צפיות , במיוחד שהמצב לא נראה מעודד כל כך... בכל אופן חביב גם אני בעד להחתים שחקן בעל פוטנציאל לשנים הבאות, אם יש אחד כזה מאשר להביא שחקן רק בשביל לסגור את הפער שנוצר ואז בסוף השנה שוב ילך, כי אז עוד פעם תהיה בעיה של כסף.

אם מכבי באמת יכולה לשים את ידה על שחקן שבסבירות גבוהה ישדרג אותה ויגדיל משמעותית את הסיכויי לעליה לפיינל-פור, אז כדאי להחתים אותו גם אם זה רק עד לסוף העונה.
תמיד כדאי לסיים עונה בפיינל-פור והדבר משאיר גם רוח גבית טובה לעונה שאחרי.

עם זאת, אני לא חושב שזה המצב. בשוק אין שום שחקן שבאמת יכול לשדרג את מכבי באופן משמעותי ובטח שלא להכנס לנעליו של פארמר, וגם מכבי עצמה לא נראת חזקה מספיק בכדי להתמודד על עליה לפיינל פור עם או בלי אותו שחקן.
שוב, אני מקווה מאוד שאני טועה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 14:11

לא היה צריך מההתחלה להיכנס להרפתקאות עם פארמר. :::
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 14:22

Chen כתב:לא היה צריך מההתחלה להיכנס להרפתקאות עם פארמר. :::

כמובן שההפך הוא הנכון.
רק בזכות פארמר מכבי עדיין בתמונה.
בלאט אמר שהחתמתו של פארמר נועדה בכדי להציל את העונה ועד עתה הוא צדק.
מכבי דוקא נמנעה מהרבה הרפתקאות בקיץ ומגיע לה על זה קרדיט; מכבי לא החתימה את פרקינס ובטח שלא עבור הסכום האסטרונומי אותו הוא דרש (מהלך שיכול היה לחסל את העונה הזו לגמרי), לא התפתתה ללכת על שאראס הגמור ובכלל לא התפרעה יותר מדי עם כסף בקיץ.

הטעיות שנעשו היו בבחירת שחקנים אחרים.
מכבי יכלה להביא שחקנים טובים יותר מסמית' ופאפאלוקאס, ואני משער שגם בגזרת הישראלים היה ניתן להביא דברים טובים יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי petrovich » 30 נובמבר 2011, 14:44

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.111315.html
כתבה נחמדה על ג'ורדן פארמר.
בנאדם גדול, כ"כ קל לאוהדים להתחבר לשחקן מסוגו.
petrovich

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 14:57

אז מה יצא? הוא העביר אותנו רק את השלב הראשון, נגד הקבוצות בטופ 16 מה שיש עכשיו לא יספיק. היה עדיף לאתר להחתים רכז טוב מראש שלא ינטוש אותנו באמצע ואם זה להסתדר עד איפה שנגיע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 נובמבר 2011, 15:02

מכירים את סיינה של העונה שעברה?
כמדומני, הרכז הבולט שלה, בו מקאלב, שחקן לא פחות משמעותי מפארמר, נפצע בערך באותו שלב.
ניקוס זיזיס ומאוחר יותר גם מרקו יאריץ' סחבו אותה לפיינל פור. הכל בזכות השיטה והאמונה.
שמרו על חיוך והשאירו את נבואות הזעם בבית...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 15:30

Chen כתב:אז מה יצא? הוא העביר אותנו רק את השלב הראשון, נגד הקבוצות בטופ 16 מה שיש עכשיו לא יספיק. היה עדיף לאתר להחתים רכז טוב מראש שלא ינטוש אותנו באמצע ואם זה להסתדר עד איפה שנגיע.

קצת מפתיע אותי מה שאתה כותב, שהרי דבריך הם אינם נכונים ברמה העובדתית.
ברשותך, אעשה סדר בעובדות.

ממכבי נפרדו בקיץ משלושה שחקנים משמעותיים - פרקינס, פארגו ואידסון.
מכבי הביאה להם מחליפים - סמית' החליפה את אידסון בעמדה מס' 3 ופאפאלוקאס ולנגפורד (יחד עם גיבוי של אוחיון) החליפו את פרקינס ופארגו בעמדות 1-2.
מכבי הביאה את פארמר כבונוס.
במכבי ידעו שפארמר יעזוב, אך ציפו שלאחר עזיבתו ישאר במכבי קו אחורי טוב ויציב, אבל לצערינו כאן הם טעו.
הפרופסור הגדול התגלה כשחקן די אנמי, שאייר שהגיע כהבטחה הפך לנער פוסטר, בורשטיין ממשיך להיות אותו שחקן בינוני גם העונה, פאפלוקאס לא עושה יותר מדי (וגם כמעט לא משחק) ולגנרפוד לא מחובר לשום דבר.
כשמתבוננים בעובדות רואים שאין שום קשר לפארמר. מכבי היא לא קבוצה שתקום ותיפול על שחקן אחד, גם אם הוא כוכב גדול. פארמר היה שחקן מאוד משמעותי במכבי ואחת הסיבות המרכזיות להצלחתה, אבל הסיבה לחולשותיה לא תלויה בו, אלא הרבה יותר בשחקנים אחרים.

אני משער שלאחר שהתבוננת בעובדות, גם אתה מבין מדוע הבאתו של פארמר היתה כ"כ חשובה וחיונית למכבי.
מכבי לא יכלה להביא שום שחקן ברמות שלו או מישהו שיביא אותה לאותם השגים.
יאמר לזכותה של מכבי, שבצוות המקצועי הבינו את חשיבותו של פארמר והחלו לחפש לו מחליף כבר לפני הרבה זמן. לצערינו, אין אף שחקן בשוק שבאמת יכול לתת את אותה תרומה בלי קשר לאיך ומתי הוא יצטרף.

הטענה שלך על כך שמכבי היתה צריכה להביא רכז בינוני כלשהו במקום פארמר באמת מאוד תמוהה (שמא נאמר הזויה).
אני לא רואה איך מכבי היתה מסתדרת בטופ 16 עם רכז פחות טוב מפארמר ובכלל, החתמתו של פארמר לא היתה קשורה לאותו רכז שלדבריך היה צריך לבוא. כאמור, הוא הובא כבונוס וגם לאחר שהוא הצטרף מכבי המשיכה בלחפש לו מחליפים.
אגב, אתה קצת יותר מכיר את השוק ממני, איזה שחקן לדעתך היה צריך לבוא לכאן במקום פארמר?
לכל הידוע לי (ואני ממש לא מומחה), שוק הרכזים היה די מת וזאת גם אחת הסיבות שמכיב לא הביא מחליף לפארמר עד עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 17:04

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.

אם מכבי תצליח לנצח מחר, היא כנראה תבטיח את המקום הראשון בבית.
במקרה כזה, שלב הטופ 16 יהיה יחסית יותר קל משלב הבתים ומכבי ככל הנראה תסיים בין שני המקומות הראשונים ותעפיל לשלב ההצלבה.
מעבר לשלב ההצלבה, אין למכבי הרבה מה לחפש, עם או בלי חיזוק. אני בספק שגם אם פארמר כן היה נשאר, מכבי יכלה להתמודד עם קבוצות כמו צסקא וברצלונה.
מכבי לא בנתה בקיץ קבוצה ששווה פיינל-פור ובטח שלא אליפות אירופה.

רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב על העונה הבאה.
טופ 8 זה הישג לא בכלל ואולי עם קצת לחימה מכביסטית נוכל להגיע לקצת יותר.

עובדתית אתה טועה. עם פארמר, מכבי שולטת ביד רמה בבית המוקדם, ונראית כקבוצת פיינל פור לכל דבר ועניין. בלעדיו, אי אפשר לדעת מה יהיה.

אבל עם הרעיון הכללי שלך אני מסכים. אם לא מדובר במישהו שהוא שדרוג אמיתי, אז אולי עדיף בכלל לא להביא אף אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 17:20

חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:אז מה יצא? הוא העביר אותנו רק את השלב הראשון, נגד הקבוצות בטופ 16 מה שיש עכשיו לא יספיק. היה עדיף לאתר להחתים רכז טוב מראש שלא ינטוש אותנו באמצע ואם זה להסתדר עד איפה שנגיע.

קצת מפתיע אותי מה שאתה כותב, שהרי דבריך הם אינם נכונים ברמה העובדתית.
ברשותך, אעשה סדר בעובדות.

ממכבי נפרדו בקיץ משלושה שחקנים משמעותיים - פרקינס, פארגו ואידסון.
מכבי הביאה להם מחליפים - סמית' החליפה את אידסון בעמדה מס' 3 ופאפאלוקאס ולנגפורד (יחד עם גיבוי של אוחיון) החליפו את פרקינס ופארגו בעמדות 1-2.
מכבי הביאה את פארמר כבונוס.
במכבי ידעו שפארמר יעזוב, אך ציפו שלאחר עזיבתו ישאר במכבי קו אחורי טוב ויציב, אבל לצערינו כאן הם טעו.
הפרופסור הגדול התגלה כשחקן די אנמי, שאייר שהגיע כהבטחה הפך לנער פוסטר, בורשטיין ממשיך להיות אותו שחקן בינוני גם העונה, פאפלוקאס לא עושה יותר מדי (וגם כמעט לא משחק) ולגנרפוד לא מחובר לשום דבר.
כשמתבוננים בעובדות רואים שאין שום קשר לפארמר. מכבי היא לא קבוצה שתקום ותיפול על שחקן אחד, גם אם הוא כוכב גדול. פארמר היה שחקן מאוד משמעותי במכבי ואחת הסיבות המרכזיות להצלחתה, אבל הסיבה לחולשותיה לא תלויה בו, אלא הרבה יותר בשחקנים אחרים.

אני משער שלאחר שהתבוננת בעובדות, גם אתה מבין מדוע הבאתו של פארמר היתה כ"כ חשובה וחיונית למכבי.
מכבי לא יכלה להביא שום שחקן ברמות שלו או מישהו שיביא אותה לאותם השגים.
יאמר לזכותה של מכבי, שבצוות המקצועי הבינו את חשיבותו של פארמר והחלו לחפש לו מחליף כבר לפני הרבה זמן. לצערינו, אין אף שחקן בשוק שבאמת יכול לתת את אותה תרומה בלי קשר לאיך ומתי הוא יצטרף.

הטענה שלך על כך שמכבי היתה צריכה להביא רכז בינוני כלשהו במקום פארמר באמת מאוד תמוהה (שמא נאמר הזויה).
אני לא רואה איך מכבי היתה מסתדרת בטופ 16 עם רכז פחות טוב מפארמר ובכלל, החתמתו של פארמר לא היתה קשורה לאותו רכז שלדבריך היה צריך לבוא. כאמור, הוא הובא כבונוס וגם לאחר שהוא הצטרף מכבי המשיכה בלחפש לו מחליפים.
אגב, אתה קצת יותר מכיר את השוק ממני, איזה שחקן לדעתך היה צריך לבוא לכאן במקום פארמר?
לכל הידוע לי (ואני ממש לא מומחה), שוק הרכזים היה די מת וזאת גם אחת הסיבות שמכיב לא הביא מחליף לפארמר עד עכשיו.

גם אם פארגו ופרקינס היו היה צריך עוד גארד בגלל הכניסה לליגה האדריאטית והרחבת הסגל וגם במכבי דיברו על להרחיב את הסגל. והיו מועמדים,בין המועמדים שעלו אז בתקשורת הם ארון ג'קסון (קומבו) וג'ייסי קארול (2 שהיה יותר צריך אז לפי מה שאני זוכר) כבר אז היה כדאי להחתים אחד מהם או מישהו אחר. ואחר כך להחתים את מי שצריך בעקבות מי שעזב. רק בסוף להחתים את פארמר או לא להחתים(כי יהיו יותר מידי שחקנים)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 נובמבר 2011, 17:53

אל תגזימו, מכבי צריכה להתחזק בגארד גם אם לא בונים על זה שנגיע לפיינלפור האירופי, יש גם מטרות בארץ ואפילו באדריאטית. עומס גדול מדי על הגארדים הקיימים, בטח על פאפלוקאס, יביא את השחקנים עם הלשון בחוץ בסוף העונה ואז גם האליפות בארץ בסכנה.
מכבי תביא חיזוק, בלי ספק.
לצפות לאיזה כוכב גדול ? לא צריך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 19:34

חן, אתה שוב טועה.
לג'קסון וקארול היו חוזים בבילבאו וריאל (בהאתאמה) עוד הרבה לפני שפאפאס חתם, פארמר הגיע ופארגו הבריז.
מכבי לא יכלה להביא אף אחד מהם - וזאת עובדה.

את הרחבת הקו האחרוי מכבי עשתה באמצעות הבאתם של שאייר ואוחיון.
אולי זה נראה הזוי, אבל אילו השחקנים שעליהם מכבי בנתה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 19:46

לאוו דווקא אותם אבל גם אותם הם יכלו בתקופות מסויימות לפני שהם חתמו.
באמת עצוב שזאת ההרחבה שדוברה עליה, אבל לפני כל ההרחבות של הסגל יכלו להביא שחקנים חופשים שהיו.
למעשה גם שארפ פרש והיינו מצפים שבורשטיין יקבל את מקומו ויבוא לנו עוד ישראלי, בסוף קיבלנו 2 גם שאייר וגם אוחיון, אבל אני לפחות ציפיתי לחיזוק זר נוסף במקום אחד מהם אולי.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 30 נובמבר 2011, 19:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 נובמבר 2011, 19:51

חביב,
בוא נעשה עוד קצת סדר בדברים שלך.
אם נבדוק רק את קו הגארדים העונה (בעמדה 3 סמית' החליץ את איידסון ואני מניחה שלדעת רובינו מדובר בירידה ברמה), אז נראה שלמכבי היה שנה שעברה את הצמד פרקינס-פארגו.
במקור הצמד היה אמור לתפקד כשני הרכזים כשאחד המחליף של השני, אך מכיוון שמכבי לא הביאו שוטינג גארד, הם בעצם תיפקדו כצמד גארדים אחד ליד השני ולשמחתינו זה עבד יפה מאוד.
אבל די ברור שלמכבי היה מחסור חמור במחליפים בעמדות הגארדים מכיוון שדריק ובורשטיין לא היו ממש פאקטורים בעניין.

השנה, הצמד חמד עזבו, והיה צורך להביא במקומם 2 גארדים מובילים שיהיו איתנו לכל העונה, עם דגש על מובילים ולא מחליפים.
בנוסף היה צורך גם לחזק את קו המחליפים שהיה חלש שנה שעברה (בטח עם ההצטרפות לאדריאטית).
מה שעשו בפועל, זה חיזוק קו המחליפים עם שאייר (שהפך בינתיים לעציץ), אוחיון ופאפאס, כאשר האחרון לא יכול להיות בשום אופן מחליף לפארגו או פרקינס כי הוא שחקן מחליף ולא יכול להיות שחקן מוביל (יש לציין שכמחליפים נעשתה דווקא עבודה טובה ובחירת שחקנים נכונה).
אבל תחליפים אמיתיים לצמד פ"פ, קרי צמד גארדים מובילים, פה היתה הפאשלה הרצינית של מכבי, משום שאם באמת רוצים להתייחס לפארמר כאל בונוס, אז מכבי היתה אמורה להחתים 2 גארדים מובילים עוד בקיץ אך היא לא עשתה זאת אלא הביאה את לאנגפורד בשלב מאוד מאוחר, וכנראה תחתים גארד נוסף רק בתקופה הקרובה.

כלומר, בסופו של דבר, מי שאמורים להיות המחליפים העיקריים של פארגו את פרקינס יהיו שחקנים שלא הוחתמו בכלל בקיץ, אלא רק אחרי שהעונה כבר החלה.
כך שאי אפשר להגיד שזה רק טעיויות של בלאט שהביא את השחקנים הלא נכונים, אלא גם יש כאן בעיה גדולה של תיזמון לא נכון והחלטות שגויות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 נובמבר 2011, 20:00

האמת שממש לא צריך לחפש אשמים ספיציפיים כאן, מכבי כמכבי לא התכוננה טוב הקיץ ל 3 ליגות וזה ברור לכל בר דעת. מכבי זה כולם. מאמן, מנהלים מקצועיים, בעלים, ממש לא מעניין אותי מי.
עצם זה שמחתימים שחקן של מיליון דולר, אולי השחקן היקר בקבוצה, חודש אחרי תחילת העונה, זה אומר הכול.

אבל מגיע למכבי הנחה - סיפור פארגו והלפרין הוציא אותה משיווי משקל ודפק את הכול, אי אפשר להתעלם מזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 נובמבר 2011, 20:08

גם להגיד שמכבי נראתה רע עד עכשיו זה מנותק מהמציאות , מכבי הציגה 3 משחקים גדולים עד עכשיו מול ריאל , פילזן ומילאנו שהן 3 קבוצות שנבנו לפיינל פור ומכבי ניצחה את שלושתן.
יוסי22

הודעהעל ידי where is the love? » 30 נובמבר 2011, 20:08

חנו'ש כתב:חביב,
בוא נעשה עוד קצת סדר בדברים שלך.
אם נבדוק רק את קו הגארדים העונה (בעמדה 3 סמית' החליץ את איידסון ואני מניחה שלדעת רובינו מדובר בירידה ברמה), אז נראה שלמכבי היה שנה שעברה את הצמד פרקינס-פארגו.
במקור הצמד היה אמור לתפקד כשני הרכזים כשאחד המחליף של השני, אך מכיוון שמכבי לא הביאו שוטינג גארד, הם בעצם תיפקדו כצמד גארדים אחד ליד השני ולשמחתינו זה עבד יפה מאוד.
אבל די ברור שלמכבי היה מחסור חמור במחליפים בעמדות הגארדים מכיוון שדריק ובורשטיין לא היו ממש פאקטורים בעניין.

השנה, הצמד חמד עזבו, והיה צורך להביא במקומם 2 גארדים מובילים שיהיו איתנו לכל העונה, עם דגש על מובילים ולא מחליפים.
בנוסף היה צורך גם לחזק את קו המחליפים שהיה חלש שנה שעברה (בטח עם ההצטרפות לאדריאטית).
מה שעשו בפועל, זה חיזוק קו המחליפים עם שאייר (שהפך בינתיים לעציץ), אוחיון ופאפאס, כאשר האחרון לא יכול להיות בשום אופן מחליף לפארגו או פרקינס כי הוא שחקן מחליף ולא יכול להיות שחקן מוביל (יש לציין שכמחליפים נעשתה דווקא עבודה טובה ובחירת שחקנים נכונה).
אבל תחליפים אמיתיים לצמד פ"פ, קרי צמד גארדים מובילים, פה היתה הפאשלה הרצינית של מכבי, משום שאם באמת רוצים להתייחס לפארמר כאל בונוס, אז מכבי היתה אמורה להחתים 2 גארדים מובילים עוד בקיץ אך היא לא עשתה זאת אלא הביאה את לאנגפורד בשלב מאוד מאוחר, וכנראה תחתים גארד נוסף רק בתקופה הקרובה.

כלומר, בסופו של דבר, מי שאמורים להיות המחליפים העיקריים של פארגו את פרקינס יהיו שחקנים שלא הוחתמו בכלל בקיץ, אלא רק אחרי שהעונה כבר החלה.
כך שאי אפשר להגיד שזה רק טעיויות של בלאט שהביא את השחקנים הלא נכונים, אלא גם יש כאן בעיה גדולה של תיזמון לא נכון והחלטות שגויות.

חנוש אני מסכים עם הדיעה שלך, למעשה לנגפורד והשחקן שיבוא הם אמורים להיות המובילים, יש בעיה של החלטות לא טובות.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 20:09

בקיצור השחקן צריך להיות תלוי בקבוצה ולא הקבוצה תלויה בשחקן.
גם עם פארגו, היינו קצת תלויים בו ושהוא עזב נכנסו ללחץ והחתימו את פאפלוקאס.
גם עם הלפרין שהחזיק אותנו שבועות ובסוף אמר שהוא לא יבוא.
גם עם אוחיון, שלקח לו כמה זמן לחתום סופית על החוזה.
גם עם פארמר שעכשיו קשה לנו להיפרד ממנו כל כך.

אולי היה אפשר לעשות דברים אחרת כדי למנוע את התלות הזאת שנוצרה בשחקנים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 נובמבר 2011, 20:13

מה שצריך בקיץ הבא זה שבלאט יתרכז רק במכבי ! ואני מאוד מקווה שיגמור כבר עם סיפור הנבחרת הרוסית.
אני גם מקווה שמכבי תתכנן כך את התקציב ששחקנים מרכזיים יגיעו בקיץ ולא בסתיו.

אני גם חושב שמכבי לא תחזור על עניין 3 הליגות בשנה הבאה, זה כבר לא יעבוד. בקיצור, זו עונה מיוחדת וקשה שגם בלאט בעצמו הזהיר מפניה.

ד"א, חנוש ניתחה יפה מאוד את השתלשלות העיניינים הקיץ במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 נובמבר 2011, 20:31

yarinsaky כתב:מה שצריך בקיץ הבא זה שבלאט יתרכז רק במכבי ! ואני מאוד מקווה שיגמור כבר עם סיפור הנבחרת הרוסית.
אני גם מקווה שמכבי תתכנן כך את התקציב ששחקנים מרכזיים יגיעו בקיץ ולא בסתיו.

אני גם חושב שמכבי לא תחזור על עניין 3 הליגות בשנה הבאה, זה כבר לא יעבוד. בקיצור, זו עונה מיוחדת וקשה שגם בלאט בעצמו הזהיר מפניה.

ד"א, חנוש ניתחה יפה מאוד את השתלשלות העיניינים הקיץ במכבי.

לא רואה את בלאט מוותר על הכסף מהרוסים בכזאת קלות..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 נובמבר 2011, 20:45

מה דעתכם על טי גי פורד שמשחק בזאגרב שמשחקת ביורוליג.
במשחק הראשון שלו(שבוע שעבר) הוא הוא סיים עם 0 נקודות, 1 ריבאונד, 10 אסיסטים, 3 איבודים ב13 דקות.
הוא נתן כמה עונות לא רעות בNBA. צריך לראות באיזה כושר הוא נמצא עכשיו. אם הוא בכושר טוב שווה להסתכל לכיוון שלו... נראה לי שיהיה קשה למצוא קובי ברייאנט חופשי עכשיו באירופה...
כרגע היא במאזן 2-4 שלילי ומתמודדת על המקום הרביעי בבית...
BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־25 אורחים