פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

06 יוני 2012, 19:04

טלפלא לא הולך לשום נ.ב.א בינתיים , קראתי ראיון עם הסוכן שלו. זה יקח עוד שנה - שנתיים אם בכלל . קאחה לא כל כך עשירים שהם הולכים לשפוך מחר מיליון יורו על הסרבי .
חפש פראיירית אחרת.
יוני צודק בניתוח שלו באופן כללי.

06 יוני 2012, 19:04

אני לא מאמין שניתן לעשות על מאצ'בן קופה, אם אנחנו וכל מי שקורא חדשות בארץ - מבין שמכבי רוצה לזרוק אותו ככל הנראה, כנראה שגם המנהלים של כל קבוצת כדורסל אחרת באירופה מבינה את זה.. ואני מאמין שממש לא יציעו כל סכומים עליו..

06 יוני 2012, 19:08

yarinsaky כתב:טלפלא לא הולך לשום נ.ב.א בינתיים , קראתי ראיון עם הסוכן שלו. זה יקח עוד שנה - שנתיים אם בכלל . קאחה לא כל כך עשירים שהם הולכים לשפוך מחר מיליון יורו על הסרבי .
חפש פראיירית אחרת.
יוני צודק בניתוח שלו באופן כללי.

אם הוא לא הולך, אז ברור שזה לא רלוונטי. הסתמכתי על זה שכתבו פה שהוא בדרך לNBA.
אם הוא הולך לשם, כסף זאת לא תהיה הבעיה שלהם. 3 מיליון דולר+השכר שלו, יחד עם הכסף שהכניסו ממכירת הוארטס, באראץ ובאטיסטה, שהוציאו בערך רבע ממנו על רכש עלוב שנה שעברה (דבר שהוביל להדחה משפילה), יש להם כסף למאצ'בן. והם גם קבוצה שרצת אותו בעבר, ומאוד אוהבת כשרונות אירופאים כאלה
אבל שוב, עדיין אני מקווה לי בתמימותי שמאצ'בן ילבש צהוב בעונה הבאה :whistle

06 יוני 2012, 19:12

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.

תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' או באטיסטה שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה

אסף, מדובר בחלומות לא רלוונטיים. זה לא יקרה.
אם מכבי היתה רוצה למכור אותו ביוקר, היא היתה צריכה לשדר לכל העולם, שמצ'באן הוא שחקן מפתח ושבונים עליו לעונה הבאה.
כשמשדרים לכל העולם, שרוצים שהוא לא יהיה בקבוצה, אז לא רק שלא יהיה ביי אאוט של מליון, אלא לא יהיה ביי אאוט בכלל.

מי אמר שמכבי לא רוצה למכור? ומי אמר מה מכבי "משדרת"? מכבי עוד לא התבטא, ולו פעם אחת, בעניין מאצ'בן.
באירופה לא יודעים מה מכבי בונים עליו ואיך הוא, ותהיה בטוח שזה לא מעניין אותם. יש עובדות, מאצ'בן חתום לעוד 3 שנים, בשכר לא גבוה בכלל, נתן עונה מעולה ונחשב לכשרון ענק באירופה, וקאחה לחוצים מאוד על PF אם וכאשר טלפלא אכן ילך לNBA. יש פה צ'אנס גדול לדעתי לעשות קופה. אבל אני בתמימותי עדיין מקווה שהוא ישאר פה

עצם זה שמכבי מנהלת מו"מ עם שחקנים אחרים לעמדה 4, זה מספיק "שידור" בשביל הקבוצות האחרות.

06 יוני 2012, 19:27

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.

תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' או באטיסטה שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה

אם מכבי היתה רוצה למכור אותו ביוקר, היא היתה צריכה לשדר לכל העולם, שמצ'באן הוא שחקן מפתח ושבונים עליו לעונה הבאה.
כשמשדרים לכל העולם, שרוצים שהוא לא יהיה בקבוצה, אז לא רק שלא יהיה ביי אאוט של מליון, אלא לא יהיה ביי אאוט בכלל.

מי אמר שמכבי לא רוצה למכור? ומי אמר מה מכבי "משדרת"? מכבי עוד לא התבטא, ולו פעם אחת, בעניין מאצ'בן.
באירופה לא יודעים מה מכבי בונים עליו ואיך הוא, ותהיה בטוח שזה לא מעניין אותם. יש עובדות, מאצ'בן חתום לעוד 3 שנים, בשכר לא גבוה בכלל, נתן עונה מעולה ונחשב לכשרון ענק באירופה, וקאחה לחוצים מאוד על PF אם וכאשר טלפלא אכן ילך לNBA. יש פה צ'אנס גדול לדעתי לעשות קופה. אבל אני בתמימותי עדיין מקווה שהוא ישאר פה

עצם זה שמכבי מנהלת מו"מ עם שחקנים אחרים לעמדה 4, זה מספיק "שידור" בשביל הקבוצות האחרות.

בסדר, לא תיתנו לבן אדם לפנטז?? :nono

06 יוני 2012, 19:34

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אתה תמים בשני הדברים לדעתי, בעיקר בזה שאתה חושב שבאירופה לא יודעים מה מכבי הולכים לעשות.
זה לא משחק מנג'ר שיש לך שחקן חתום, ואתה צריך לשלם כמה שמבקשים וזהו. ברור שכולם יודעים שמכבי לא מעוניינת במצ'באן ומחפשת להיפטר ממנו.
אתה באמת רואה תסריט שבו קבוצה חכמה כמו קאחה, משלמת ביי אאוט על שחקן שהקבוצה שלו בכלל לא רוצה אותו, והוא כנראה גם לא ממש רוצה לשחק בה?

וד"א מצ'באן הוא לא הPF היחיד באירופה. נכון הוא נתן עונה טובה, אבל מבחינת קאחה ישנם עוד שחקנים. אני לא חושב שהם יסתכלו בכלל על מצ'באן.

06 יוני 2012, 19:45

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אתה תמים בשני הדברים לדעתי, בעיקר בזה שאתה חושב שבאירופה לא יודעים מה מכבי הולכים לעשות.
זה לא משחק מנג'ר שיש לך שחקן חתום, ואתה צריך לשלם כמה שמבקשים וזהו. ברור שכולם יודעים שמכבי לא מעוניינת במצ'באן ומחפשת להיפטר ממנו.
אתה באמת רואה תסריט שבו קבוצה חכמה כמו קאחה, משלמת ביי אאוט על שחקן שהקבוצה שלו בכלל לא רוצה אותו, והוא כנראה גם לא ממש רוצה לשחק בה?

וד"א מצ'באן הוא לא הPF היחיד באירופה. נכון הוא נתן עונה טובה, אבל מבחינת קאחה ישנם עוד שחקנים. אני לא חושב שהם יסתכלו בכלל על מצ'באן.

נו, יותר טוב, אף אחד לא יציע כסף עליו, ובסוף הוא ישאר פה ;)
אבל ברצינות, אני לא כל כך מסכים. אני לא יודע מה קאחה יודעים, כי אפילו אנחנו לא יודעים מה המצב האמיתי של מאצ'בן כרגע, אבל אם הם ירצו אותו (ונכון שהוא לא ה4 היחיד, אבל אין היום יותר מדי PF ברמה גבוה, שיוכלו להיכנס לנעליים של טלפלא, והוא אחד הכישרונות הגדולים באירופה, ושוב, הם הביעו בו עניין בעבר), אני חושב שהם יהיו מוכנים לשלם לא מעט. שוב, אם אכן הם ירצו אותו, ואם טלטוביץ' ילך לNBA, וקאחה יקבלו עבורו 3 מיליון דולר, עם הסכומים שמשלמים היום באירופה, אני חושב שאפשר לקבל עליו סכום יפה מאוד. כי על שחקנים פחות טובים הוציאו הרבה יותר כסף באירופה בשנים האחרונות
אבל עזוב, זה וויכוח תיאורתי ומיותר. בוא נקווה שמאצ'בן ישאר בצהוב, יחד עם לאנגפורד

06 יוני 2012, 19:48

אסף, מכבי לא קבוצה שנמצאת בעמדת כוח במו"מ מסיבה פשוטה והיא התקציב.
ברגע שמכבי לא משתמשת בשחקן כמו מצ'באן זה עולה לה המון כסף (באיזור ה-750K דולר) שממש אין לה לבזבז.
כשקבוצה תציע על מצ'באן הצעה היא יכולה לתקוע את מכבי בין הפטיש לסדן - בין תשלום באיאוט בינוני לבין תשלום גבוהה שמכבי תשלם לשחקן שמשחק כמות חד ספרתית של דקות.
כמו שכבר כתבתי - אם מצ'באן היה שחקן מפתח בקבוצה היה מדובר באופרה אחרת כי למכבי לפחות היה תמורה למשכורת שהיא משלמת לו.

06 יוני 2012, 19:51

Mta_atic כתב:אסף, מכבי לא קבוצה שנמצאת בעמדת כוח במו"מ מסיבה פשוטה והיא התקציב.
ברגע שמכבי לא משתמשת בשחקן כמו מצ'באן זה עולה לה המון כסף (באיזור ה-750K דולר) שממש אין לה לבזבז.
כשקבוצה תציע על מצ'באן הצעה היא יכולה לתקוע את מכבי בין הפטיש לסדן - בין תשלום באיאוט בינוני לבין תשלום גבוהה שמכבי תשלם לשחקן שמשחק כמות חד ספרתית של דקות.
כמו שכבר כתבתי - אם מצ'באן היה שחקן מפתח בקבוצה היה מדובר באופרה אחרת כי למכבי לפחות היה תמורה למשכורת שהיא משלמת לו.

נו, זה בדיוק למה זה טוב. או שמכניסים עליו ים כסף, או שהוא נשאר פה כמחליף של בלו. יודע מה? מצידי שזה יהיה בכפייה של ההנהלה. שיגידו לבלאט, או מאצ'בן+ליאור, או ליאור בלבד.

06 יוני 2012, 20:34

וואו! איזה משחק בין ברצלונה לריאל! אין דברים כאלה!
ריאל הובילה כל המשחק והיתרון הגיע לקראת סוף הרבע השלישי ל- 17 הפרש ול- 12 הפרש בסיום הרבע. ברצלונה צימצמה וצימצמה עד ש- 44 שניות לסיום שלשה מדהימה של נבארו קבעה שוויון. ריאל קלעה שתי קליעות עונשין 32 שניות לסיום וברצלונה הלכה על שלשה מהירה של נבארו שהוחטאה. ריאל יצאה לתקפה 28 שניות לסיום ומשום מה ברצלונה לא ניסתה לעשות עבירה. יול זרק שלשה 5 שניות לסיום והוארטס לקח את הריבאונד ורץ איתו עד 10 מטר מהסל וזרק שלשה מטורפת עם הקרש שניצחה את המשחק. מדהים!

06 יוני 2012, 20:36

לשה על הבאזר של מרסליניו הוארטס מכמעט חצי מגרש שהופכת פיגור 78-80 של בארסה מול ריאל ל-81-80!

06 יוני 2012, 20:38

asafb96 כתב:

נו, זה בדיוק למה זה טוב. או שמכניסים עליו ים כסף, או שהוא נשאר פה כמחליף של בלו. יודע מה? מצידי שזה יהיה בכפייה של ההנהלה. שיגידו לבלאט, או מאצ'בן+ליאור, או ליאור בלבד.

באמת חשוב לך יותר ששחקן שאתה תופס ממנו ישאר ובלאט לא יואהב את זה מאשר ששחקן שבלאט כנראה לא מי יודע מה יעזוב ובלאט יהיה מאושר?

06 יוני 2012, 20:39

ריאל נראה לי בין היחידות השנה באירופה שעברו מול ברצלונה 80 נקודות, ועוד יותר מפעם אחת. בעיקר כי הם קבוצה שחיה הרבה על קליעה מבחוץ ופחות על חדירות וגבוהים דומינננטיים, מה שהופך את הסייז של ברסה לפחות רלוונטי ומכריח גם את הגבוהים שלהם לצאת החוצה מול צלפים כבדים כמו יול וקארול. מכבי צריכה לשים לב לזה לאור הנטייה שלנו לחטוף מברצלונה בשנים האחרונות. אי אפשר לחיות על הקליעה של דווין סמית' מהשלוש. זה לא ילך.

06 יוני 2012, 20:45

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

באמת חשוב לך יותר ששחקן שאתה תופס ממנו ישאר ובלאט לא יואהב את זה מאשר ששחקן שבלאט כנראה לא מי יודע מה יעזוב ובלאט יהיה מאושר?

זה לא שבלאט ישנא את ההנהלה עד מוותר על זה שמשאירים את מאצ'בן, זה לא שהכריחו אותו להחזיק את פאפאס כרכז יחיד. "מכריחים" אותו להחזיק בכשרון גדול. בלאט רצה אותו, מכבי הוציאו בשביל בלאט המון המון כסף עבורו, ובלאט פתאום לא רוצה אותו. אז אישית, לא אכפת לי ש"יפילו אותו" על הראש של בלאט, כמו שעשו עם סופו, ליאור ופוט. מבחינתי עדיף על כל דולמן כזה או אחר

06 יוני 2012, 20:48

פוט ? פול פוט ? איזה פוט הפילו על בלאט ?

06 יוני 2012, 20:51

yarinsaky כתב:פוט ? פול פוט ? איזה פוט הפילו על בלאט ?

ג'ף פוט. כבר שכחת את "האפמן הבא"??

06 יוני 2012, 20:53

asafb96 כתב:

הא.
אבל כתבת שטוב שהפילו אותו על בלאט כמו במקרה סופו ואליהו, או שלא הבנתי מה אתה רוצה.

06 יוני 2012, 20:54

asafb96 כתב:

חחח.. גם אני הספקתי לשכוח אותו. לקח לי איזה דקה להזכר בשם הפרטי שלו מרוב שהוא לא שיחק כמעט.

06 יוני 2012, 20:56

yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:

הא.
אבל כתבת שטוב שהפילו אותו על בלאט כמו במקרה סופו ואליהו, או שלא הבנתי מה אתה רוצה.

לא, לא אמרתי שטוב שהפילו עליו אותו. אמרתי שמבחינתי, אין לי בעייה שההנהלה תתעקש על מאצ'בן ו"תכריח" את בלאט לקבל אותו, אחרי שהוא עצמו רצה אותו וגרם להנהלה להוציא המון כסף עבורו, ועכשיו פתאום לא בא לו עליו, למרות עונה באמת נפלאה שלו, כולל מספרים אדירים בשלב הראשון ביורוליג, בגיל 22 בלבד. אם ההנהלה תאמר לו, אם תסכים לקבל את מאצ'בן, אז ניתן לך את לאנגפורד, אז בכלל מצוין ;) למרות שזה די נראה כמו אשליה ופנטזיה היום

06 יוני 2012, 20:57

מתAMסרת כתב:
asafb96 כתב:

חחח.. גם אני הספקתי לשכוח אותו. לקח לי איזה דקה להזכר בשם הפרטי שלו מרוב שהוא לא שיחק כמעט.

מעניין אותי איך היו פה התגובות אם פדרמן או פדרמן ג'וניור היה מביא אותו, ולא שמעון... נראה לי היו זוכרים את הבחור הזה לדורות
נושא נעול