פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 06:51

גם זה מגוחך בעיניי.
אין היום בנים ואין טעוני טיפוח ! היום הכול ביזנס וכל אחד עשוי לעזוב אם יקבל הצעה קצת גבוהה יותר, אני לא מאמין בכל הבולשיט הזה. כל שחקן עושה מה שהאינטרס שלו אומר ברגע מסויים.
כך עשה הלפרין, כך עושה אוחיון וכך יעשה היום כל שחקן. ישראלי כזר.

שכחת את הבא בתור ברשימה-לנגפורד
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 06:53

er79 כתב:
גם זה מגוחך בעיניי.
אין היום בנים ואין טעוני טיפוח ! היום הכול ביזנס וכל אחד עשוי לעזוב אם יקבל הצעה קצת גבוהה יותר, אני לא מאמין בכל הבולשיט הזה. כל שחקן עושה מה שהאינטרס שלו אומר ברגע מסויים.
כך עשה הלפרין, כך עושה אוחיון וכך יעשה היום כל שחקן. ישראלי כזר.

שכחת את הבא בתור ברשימה-לנגפורד

בוודאי, אין לי ספק.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יוני 2012, 06:56

אוחיון צודק 100%. אני הייתי עושה בדיוק אותו הדבר.

השדרוג שמכבי הציעו לו מבייש. יש לו סעיף יציעה בפועל ומכבי לא יכולים להתבכיין על טעות הדפסה.

לא יכול להיות שאליהו היום מרוויח יותר מפי 2 ממנו וגם לא יתכן שהוא ירוויח פחות מפניני למשל. חלק מהכסף על עזיבת בורשטיין היה צריך ללכת אליו.

ההתנהלות הכספית לאחרונה של מכבי מוזרה לטעמי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:00

drorshra כתב:
קודי כתב:
drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).

חוץ מזה בוא נחשוב רגע מהצד של יוגב - מכבי חתמה איתו בקיץ על חוזה שהיא יכולה להשתחרר ממנו בקיץ תמורת 25 אלף דולר , במידה ויוגב היה נותן עונה גרועה כולם כאן היו קוראים להתיר את החוזה ובצדק.

ומצד שני , אם אכן ישנו סעיף שמתיר ליוגב להשתחרר תמורת 200 אלף דולר (ושוב במידה וסעיף כזה אכן קיים) יושב יוגב בבית ואומר , אני יכול לקבל פי כמה בקבוצה אחרת , סיכוי טוב שכשאני ירצה אני יוכל לחזור למכבי בזרועות פתוחות (עיין ערך הלפרין ), ובנוסף אם אני ישאר במכבי ולא יהיה טוב העונה אני עלול למצוא את עצמי בחזרה בגליל.

אני לא רואה שום סיבה למה לו לא לקבל את ההצעות מבחוץ .

אין בעיה, רק שבגליל הוא אולי יקבל חצי מהשכר שהיה לו במכבי. אני חושב שפדרמן, שישב ושמר על יוגב כל העונה, דאג שהוא ישחק והבטיח לו אישית שהוא ישוחרר אם לא ישחק, יקח עזיבה שלו ברמה האישית. אין לי בכלל ספק שפדרמן גם יבהיר לאוחיון שבמידה שהוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה למכבי. בשונה מהלפרין, שהיה לו די רע כאן וגם יחס הקהל אליו לא היה בשמיים, יוגב נתן בסך הכל עונה אחת לא רעה וזכה לגיבוי מטורף מהמאמן, ההנהלה והקהל. מבחינת האוהדים וגם מבחינת פדרמן עזיבתו תהיה יריקה בפרצוף שאין עליה סליחה, משהו בסגנון של עזיבת ספאנוליס את פאו ליריבתה השנואה (גם ספאנוליס לא גדל באואקה), עזיבה עליה אובראדוביץ כבר הצהיר שלעולם לא יסלח. אמנם לא מדובר כאן על עזיבה ליריבה השנואה אבל מדובר על שחקן תחת חוזה שמנצל איזו חצי פירצה שכנראה נולדה בטעות כדי לעזוב ולא מוקיר אפילו קצת את מה שעשו בשבילו. מעניין איך אוחיון היה מתנהג אם הוא היה נותן עונה נוראית - האם הוא היה מוכן לוותר על חלק משכרו?

אבל אתה בעצם רק מחזק את זה שכדאי לו לעזוב .
אם הוא ייתן עונה גרועה שנה הבאה במכבי יש סיכוי טוב שמכבי תשתחרר מהחוזה שלו והוא ימצא את עצמו בגליל כאשר הוא בעצם ויתר על האפשרות אולי היחידה בקריירה שלו לעשות כסף גדול.

הרי חצי עונה כל הפורום פה חשב שהוא צריך לעזוב ואמר שהוא נגר ולא שחקן לרמות של היורוליג.
וזה בדיוק מה שיקרה אחרי שלושה ארבעה משחקים לא טובים בפתיחת העונה הבאה.

אני לא מצליח להבין מה האינטרס שלו להישאר במידה והחוזה שלו לא מחייב , הוא יכול רק להפסיד מזה.
זה לא שאומרים לו כך שידרוג בשכר ותהייה הרכז הראשון ותוביל קבוצה מובילה באירופה , אז בשביל להיות מחליף לאיזה זר ב 200 אלף דולר לעונה הוא צריך לוותר על הצעות של פי 3 בשכר .

מכיוון שפדרמן לקח אותו כפרוייקט אישי והבטיח לשמור עליו, הוא לא יזרוק אותו סתם כך לרחוב גם אם הוא ינגר כאן למוות. אני מניח שבמכבי גם היו מוכנים לשדרג לו את השכר עבור חוזה ארוך טווח (בלי נקודות יציאה) אבל לגובה סביר של כ-300 אלף דולר ואני מתאר לעצמי שהתיאבון שלו גדול הרבה יותר. מעבר לכך, אם הוא יעזוב יש לו דבר אחד להספיד וזה את האפשרות לחזור למכבי. אמנם יש הרבה קבוצות בעולם בהן הוא יוכל לשחק אבל לצערו יש קבוצה נורמלית אחת בישראל שיכולה גם לשלם לו שכר סביר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:02

yellowaura כתב:אוחיון צודק 100%. אני הייתי עושה בדיוק אותו הדבר.

השדרוג שמכבי הציעו לו מבייש. יש לו סעיף יציעה בפועל ומכבי לא יכולים להתבכיין על טעות הדפסה.

לא יכול להיות שאליהו היום מרוויח יותר מפי 2 ממנו וגם לא יתכן שהוא ירוויח פחות מפניני למשל. חלק מהכסף על עזיבת בורשטיין היה צריך ללכת אליו.

עם כל הכבוד לאוחיון, הוא עוד לא עשה רבע ממה שאליהו, פניני או הלפרין עשו. לאליהו היה חוזה עתק באחת הקבוצות המובילות באירופה והוא היה אחד המצטיינים כשאותה קבוצה זכתה באליפות ספרד. פניני היה אחד השחקנים המובילים במכבי כשהקבוצה הגיעה לגמר היורוליג ואילו הלפרין היה שחקן מוביל במכבי כשהיא הגיעה לגמר היורוליג וקיבל גם הוא חוזה עתק בקבוצת תמרת אירופאית. אוחיון בסך הכל נתן כמה חודשים טובים במכבי וזהו. אם על זה צריך להכפיל את שכרו אז אני מקווה שזה יקרה במקום אחר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 07:04

yellowaura כתב:אוחיון צודק 100%. אני הייתי עושה בדיוק אותו הדבר.

איזה הגזמה מטורפת
מה אוחיון עשה שמגיע לו לקבל כמו אליהו או פניני?
כולה נתן כמה משחקים טובים בסוף השנה וגם זה באופן לא רציף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:05

מכבי מוציאה הודעה רשמית:
"לאור הפרסומים האחרונים, מכבי אלקטרה ת"א מבהירה כי יוגב אוחיון חתום במועדון על חוזה לעונת 2012/2013 ללא זכות יציאה."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 07:06

זה רק מחזק את הידיעות שיש נתק ומתיחות בין הצדדים
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 07:13

קודי כתב:מכבי מוציאה הודעה רשמית:
"לאור הפרסומים האחרונים, מכבי אלקטרה ת"א מבהירה כי יוגב אוחיון חתום במועדון על חוזה לעונת 2012/2013 ללא זכות יציאה."

זו בסך הכול הודעה עם ניחוח משפטי שבאמת מחזקת את מה שקורה. זה אומר שמכבי חושבת שיש לה בסיס מוצק אם זה יגיע לבוררות.

ד"א, גם להלפרין לא הייתה זכות יציאה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 11 יוני 2012, 07:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:13

er79 כתב:זה רק מחזק את הידיעות שיש נתק ומתיחות בין הצדדים

ברור לגמרי. ההודעה הזו היא עדות ללחץ במכבי ולנתק בין הצדדים, שהרי מכבי לא מתייחסת רשמית כמעט לאף ידיעה בעיתון ואין ספק שהם היו מעדיפים לסגור את זה ביניהם בלי צורך בהתכתשויות פומביות. אני עדיין מעריך ומקווה שההגיון יגבר ויגרום לשני הצדדים לשבת יחד ולסגור עניין, שהרי עזיבה של אוחיון היא צעד רע עבור שני הצדדים.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 07:16

yarinsaky כתב:

זו בסך הכול הודעה עם ניחוח משפטי שבאמת מחזקת את מה שקורה. זה אומר שמכבי חושבת שיש לה בסיס מוצק אם זה יגיע לבוררות.

לי ההגיון אומר שאם מישהו עשה שטות ובעקבות ריכוז לקוי רשם 2012 במקום 2013 בסעיף היציאה אז למה שיתחשבו בו? כתב 2012 אז זה 2012
אם באמת החוזה לא נוסח טוב והשנים לא נכונות אז אולי אפילו מגיע למי שעשה את הטעות להידפק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 07:18

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:

לי ההגיון אומר שאם מישהו עשה שטות ובעקבות ריכוז לקוי רשם 2012 במקום 2013 בסעיף היציאה אז למה שיתחשבו בו? כתב 2012 אז זה 2012
אם באמת החוזה לא נוסח טוב והשנים לא נכונות אז אולי אפילו מגיע למי שעשה את הטעות להידפק

זה כבר סיפור אחר.
אם מכבי טעתה בניסוח החוזה יש לאוחיון קייס רציני. ( אפילו אם זו טעות בתום לב ).

מוזר בעיניי שלא עוברים על חוזים בשתיים או שלוש עיניים, הרי מכבי מוקפת בכל מיני מנהלים ועו"ד ( אם זה נכון ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 07:25

מי לעזאזל עושה שם את החוזים הקיקיוניים בקבוצה הזאת? הטעויות האלו לא הולמים למועדון בסדר גדול כזה. אני מקווה שלגלדסטון אין שמץ של מושג על מה הוא מדבר, לפחות בסוגיית החוזים.
er79

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:28

er79 כתב:מי לעזאזל עושה שם את החוזים הקיקיוניים בקבוצה הזאת? הטעויות האלו לא הולמים למועדון בסדר גדול כזה. אני מקווה שלגלדסטון אין שמץ של מושג על מה הוא מדבר, לפחות בסוגיית החוזים.

שוב - עורך הדין של מכבי הוא אחיינו של פדרמן.
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 20,00.html
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 07:29

אז פדרמן כלשהוא שוב אשם בכל זאת ? :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 07:31

yarinsaky כתב:אז פדרמן כלשהוא שוב אשם בכל זאת ? :)

בקבוצה בה פדרמן האב עומד בראש, פדרמן הבן הוא הג'נרל מנג'ר, פדרמן הנכד הוא הסקאוט ופדרמן האחיין הוא עורך הדין, חייב להיות פדרמן אחד שאשם כמעט בכל דבר...
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 07:31

קודי כתב:
yarinsaky כתב:אז פדרמן כלשהוא שוב אשם בכל זאת ? :)

בקבוצה בה פדרמן האב עומד בראש, פדרמן הבן הוא הג'נרל מנג'ר, פדרמן הנכד הוא הסקאוט ופדרמן האחיין הוא עורך הדין, חייב להיות פדרמן אחד שאשם כמעט בכל דבר...

:o :bigsmile2 :crybaby
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2012, 07:50

yarinsaky כתב:
קובי כתב:
yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.

גם בזה פדרמן אשם... בטח.

לא אמרתי שהוא אשם, אני חושב שצריך להיזהר בדברים שאתה אומר בלי קשר למה שקרה עם הבחור עכשיו.

אוחיון עדיין טירון במכבי ולא קושרים כתרים לפני הזמן. זה בדיוק מה שפיני גרשון טען לא מזמן לגביו.

כתבת בפירוש שפדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של אוחיון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יוני 2012, 07:53

אני בספק כמה הידיעה הזו נכונה.
כמו כן, ראינו שאת מכבי קשה לרמות לאחר שחוזה כבר נחתם.
כמו שאני רואה את הדברים, זה או שאוחיון נשאר וסותם את הפה, או שיהיה כאן מקרה פארגו 2.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 07:56

קובי
אבל זו לא האשמה הישירה למה שקורה עכשיו, זה קודם כל אשמתו של השחקן שהשתן עלה לו לראש. עדיף כמה שפחות דיבורים מיותרים היום, אין היום שחקנים שיכירו טובה.
מכבי טיפחה לא מעט שחקנים בשנים האחרונות וכל אחד עזב מתי שהיה לו נוח. הלפרין, אליהו, בורשטיין וכדומה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים