16 יוני 2012, 19:21
jol9 כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמוליק כתב:כנסו ללינק:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Yph6ZMnGM#!
שימו לב לדקות
0:55
2:06
3:07
הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא םותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.
יהיה לו השנה שני שחקנים בקו הקדמי שיודעים לזוז נהדר(אליהו ושרמאן)..אני בטוחה שבלאט יעבוד איתו על חדירה ומסירה במידה שיבוא שחקן גבוה לעזור עליו
העיקר שהוא שחקן ב-350 אלף דולר כמו שפדרמן אוהב. אני מקווה שהוא לא הגירסה הצעירה של מאלט. בכלל מקרה בלאט לא הולך להפוך אף אחד לרכז. אני מקווה שהוא הולך להביא אחד כזה.
יש לי תחושה שאיפשהו באיזור סוף אוגוסט - תחילת ספטמבר, בעוד כולנו מנסים חפש בנרות שמות של גארד בכיר ש"חייב" להגיע, תצא הודעה מסודרת של ההנהלה
שנכון לעכשיו הסגל סגור, אבל בודקים עוד מועמדים, ושדייויד בלאט וההנהלה סמוכים ובטוחים שהקו האחורי שכולל את היקמן, קיצ'ן, מקל ולאנדסברג הוא עמוק ואיכותי ויוביל
את מכבי להצלחות גדולות בשנים הקרובות.
16 יוני 2012, 19:22
16 יוני 2012, 19:23
tomerp כתב:לפי פיק:
היקמן בחר במכבי וויתר על הצעה של סיינה...ויש מצב שסיינה תאבד את מאמנה ואת בו מקאלב
16 יוני 2012, 19:25
tomerp כתב:לפי פיק:
היקמן בחר במכבי וויתר על הצעה של סיינה...ויש מצב שסיינה תאבד את מאמנה ואת בו מקאלב
16 יוני 2012, 19:27
16 יוני 2012, 19:27
jol9 כתב:שמוליק כתב:חנו'ש כתב:asafb96 כתב:הלפרין יכול להיות שיהיה פה וגם אוחיון עדיין לא עף (שמעון אמר שכנראה הוא ישאר פה, וגם אוחיון אמר שהוא רוצה להישאר). היקמן יודע לרכז לא רע בכלל, ואפילו לאנגפורד הראה שהוא יודע לעשות את זה שנה שעברה. לא חושב שזאת תהיה בעיה, אבל קודם כל שלאנגפורד ישאר
ועדיין יש לי תחושת מחסור ברכז קבוצתי וחכם.
הבעיה היא שאנחנו עדיין לא יודעים אם לאנגפורד נשאר או הולך, אם אוחיון נשאר או הולך והאם הלפרין יגיע או לא.
קצת קשה להחתים שחקן שנראה לי כשחקן די משלים כשאתה לא יודע עדיין את מי בדיוק הוא אמור להשלים.
למרות שהוא תפקד כרכז (שים לב שהוא אוהב להחזיק יותר מדי את הכדור) הוא יכול לתפקד היטב גם במקום לנגפורד למרות שאני מעדיף את בנקס במקום קיט-שלמונים-לנגפורד (כן, כן, שוב אני מפמפם את אדריאן)
אדריאן??? חשבתי כל הזמן הזה שאתה מדבר על ג'ינו... (בדיחת זקנים שכזו)
16 יוני 2012, 19:28
16 יוני 2012, 19:29
rc4991 כתב:tomerp כתב:לפי פיק:
העובדה שגם סיינה רצתה אותו בהחלט מחזקת את הביטחון שלי בשחקן
16 יוני 2012, 19:30
חנו'ש כתב:בינתיים מכבי עשתה 2 החתמות, שניהם מהליגה האיטלקית.
האם יש כאן איזה טרנד??
16 יוני 2012, 19:30
16 יוני 2012, 19:31
האם יש כאן איזה טרנד??
16 יוני 2012, 19:32
tomerp כתב:חנו'ש כתב:בינתיים מכבי עשתה 2 החתמות, שניהם מהליגה האיטלקית.
האם יש כאן איזה טרנד??
בו מקאלב יהיה השלישי?
16 יוני 2012, 19:32
האם יש כאן איזה טרנד??
16 יוני 2012, 19:33
חנו'ש כתב:אני מאוד מקווה שההחתמה הבאה תהיה של סנטר ותעבור מאיטליה אל הצד הירקרק של אתונה....
16 יוני 2012, 19:34
16 יוני 2012, 19:37
LIAV10 כתב:שמוליק כתב:כנסו ללינק:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Yph6ZMnGM#!
שימו לב לדקות
0:55
2:06
3:07
הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא פותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.[youtube][/youtube]
הוא מזכיר לי מאוד את מקאלב..מאוד..
הוא גם אותו סוג של תפקיד, רכז אבל לא בדיוק רכז אלא סקורר..
16 יוני 2012, 19:42
16 יוני 2012, 19:42
16 יוני 2012, 19:43
קודי כתב:האמת היא שקשה עדיין להעריך את ההחתמה הזו, מאחר שצריך לראות מה יהיו המהלכים בהמשך ומי יהיה הזר השני בקו האחורי. בסך הכל מדובר בהחתמה שנראית על פניה טובה: שחקן טוב מאוד שעולה מדי שנה, בגיל טוב, עם נתוני פתיחה (אתלטיות, קליעה, אגרסיביות וגיוון) מצויינינם ולא פחות חשוב שהוא מגיע במחיר מצויין שמשאיר מקום לעוד גארד מצויין, בתקווה שזה יהיה לנגפורד.
בואו נאמר שממש לא הייתי מתנגד לקו אחורי שיכלול את היקמן, הלפרין, לנגפורד ולנדסברג, למרות שנראה לי שבלאט יעדיף במקום לנדסברג (או הלפרין, אם ענייני המס לא יסתדרו) רכז טבעי דוגמת אוחיון או רוט.
16 יוני 2012, 19:45
חנו'ש כתב:אם השחקן הזה הוא סקורר שיודע לייצר נקודות, אולי כדאי לחשוב על אופציה של איידסון ב-2 במקום לאנגפורד (במידה והאחרון יחליף את הראשון בבארסה)??
ככה גם יהיה שחקן סקורר שיוכל לייצר נקודות בדריכם מגוונות וגם אחד קבוצתי וחכם שיעזור בהובלת הכדור וינהל את העניינים בצורה אחראית וטובה.
ואם זה יבוא בתוספת של הלפרין, מה טוב.
גם בעיית קליעה לא תהיה לנו מכיוון שגם הלפרין וגם היקמן הם קלעים טובים וכמובן שיש גם את סמית' ופניני ב-3.