הנדריקס חתם לשנתיים במילאנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הנדריקס חתם לשנתיים במילאנו

הודעהעל ידי מתAMסרת » 19 יוני 2012, 15:59

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.

לא הזוי
אני זוכרת שלפני שנתיים פורסם בכל האתרים כמה פרקינס אוהב את ישראל ואת מכבי וכמה הוא רוצה להישאר אבל הסוכן שלו לא רוצה
הסוכנים הרבה פעמים מובילים את השחקנים שלהם למקומות לא טובים ובניגוד לרצונם(במידה והם רוצים להישאר בקבוצה)רק בשביל טובתם האישית
אני לא מופתעת בכלל מהמשפט הזה

למיטב הבנתי, הסוכן אמור לשרת את האינטרסים של הלקוח שלו. לא את אלה של עצמו.
אם סוכן מוביל את השחקן שלו למקום לא טוב ובניגוד לרצון השחקן, זה אומר משהו על השחקן עצמו. חכם גדול הוא לא... בלשון המעטה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי Dperk » 19 יוני 2012, 15:59

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.

לא הזוי
אני זוכרת שלפני שנתיים פורסם בכל האתרים כמה פרקינס אוהב את ישראל ואת מכבי וכמה הוא רוצה להישאר אבל הסוכן שלו לא רוצה
הסוכנים הרבה פעמים מובילים את השחקנים שלהם למקומות לא טובים ובניגוד לרצונם(במידה והם רוצים להישאר בקבוצה)רק בשביל טובתם האישית

איך סוכן יכול לכפות על שחקן לעשות משהו בניגוד לרצונו? מי עובד אצל מי?

לפעמים גם אני שואלת את זה
זה ברור שבשלב האחרון השחקן צריך לחתום על החוזה אבל לסוכנים יש הרבה יותר השפעה ממה שאנשים חושבים..לפעמים הם עושים טרור בשביל שהשחקן לא יחתום בקבוצה שהוא רוצה

ולמה שחקן לא מעיף סוכן שעושה לו טרור? איפה גם המשפחה והחברים שלו, הם לא רואים את ההשפעה המזיקה הזו?
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2012, 16:00

מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא הזוי

למיטב הבנתי, הסוכן אמור לשרת את האינטרסים של הלקוח שלו. לא את אלה של עצמו.
אם סוכן מוביל את השחקן שלו למקום לא טוב ובניגוד לרצון השחקן, זה אומר משהו על השחקן עצמו. חכם גדול הוא לא... בלשון המעטה.

את כל כך תמימה זה פשוט כיף לראות :dance4

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא הזוי

איך סוכן יכול לכפות על שחקן לעשות משהו בניגוד לרצונו? מי עובד אצל מי?

לפעמים גם אני שואלת את זה
זה ברור שבשלב האחרון השחקן צריך לחתום על החוזה אבל לסוכנים יש הרבה יותר השפעה ממה שאנשים חושבים..לפעמים הם עושים טרור בשביל שהשחקן לא יחתום בקבוצה שהוא רוצה

ולמה שחקן לא מעיף סוכן שעושה לו טרור? איפה גם המשפחה והחברים שלו, הם לא רואים את ההשפעה המזיקה הזו?

כדורסל זה עסק מסובך
לפעמים זה נראה כאילו רק צריך לשים את הכדור בסל אבל מאחורי הקלעים יש כל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה אינטרסים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 19 יוני 2012, 16:05

כדורסל זה עסק מסובך
לפעמים זה נראה כאילו רק צריך לשים את הכדור בסל אבל מאחורי הקלעים יש כל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה אינטרסים[/quote]

הכל פשוט נהיה כלכלי מדי וחסר נשמה. אני אמנם צעיר מכדי לזכור תקופה אחרת, אבל המצב הזה פשוט רע. שחקני כדורסל אמורים להיות יותר משכירי חרב.
Dperk

הודעהעל ידי מתAMסרת » 19 יוני 2012, 16:08

כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה. :cool
ועדיין, שחקן שנמצא בצומת דרכים, מופעלים עליו המון לחצים מכיוונים שונים. מי בסופו של יום בוחר ? השחקן או הסוכן ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2012, 16:08

מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה. :cool
ועדיין, שחקן שנמצא בצומת דרכים, מופעלים עליו המון לחצים מכיוונים שונים. מי בסופו של יום בוחר ? השחקן או הסוכן ?

אני לא חושבת שהתשובה תמצא חן בעינייך :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 19 יוני 2012, 16:11

Holiday_Armadillo כתב:
מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה. :cool

אני כבר יודעת שלא.. ;)
תסבירי...
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2012, 16:19

מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני כבר יודעת שלא.. ;)
תסבירי...

לא חסרים שחקנים שהסוכנים שלהם משכנעים אותם שמעבר לקבוצה X הוא הצעד הטוב ביותר בשבילם גם אם הוא לא וגם אם הם מאוד רוצים להישאר בקבוצה הקודמת

למשל עם פרקינס הסיפור היה שהסוכן שניהל את המשא ומתן מול מכבי היה סוכן חדש, לא אותו אחד שאיתו פרקינס חתם על החוזה הראשון במכבי
מה שזה אומר בעצם זה שבמידה ופרקינס היה חותם על חוזה חדש שמבוסס על האופציה מהחוזה הראשון הוא היה משאיר את הסוכן החדש שלו בלי עמלה מהחתימה כי האופציה בעצם לקוחה מהחוזה הישן ועל החוזה הישן חתם סוכן אחר
פרקינס רק רצה לחתום במכבי אבל הסוכן שלו שרצה כסף ניסה לשכנע אותו לחתום בקבוצות אחרות כמו ולנסיה בשביל שייצא לו משהו מהעסקה, למרות שהלקוח שלו שבשבילו הוא אמור לעבוד רצה להישאר בקבוצה אחרת
אם לפרקינס לא הייתה אופציה בחוזה(שזה אומר שהוא היה צריך לשלם למכבי הרבה כסף מהחוזה החדש בקבוצה החדשה)אז רוב הסיכויים שגם הסוכן היה משיג את מבוקשו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 יוני 2012, 16:20

לסוכן תמיד עדיף שהשחקן יחליף קבוצה, כי אז בוא (הסוכן) יקבל עמלה גבוהה הרבה יותר מאשר בהארכת חוזה בקבוצה העכשיוית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2012, 16:23

טוב שעזב,מדובר בשחקן עם בעיית גובה קשה שהקשתה עליו הן בהגנה האישית מול סנטרים שגבוהים ממנו(ולא חסרים כאלה)והן בהתקפה
מה שכן מדובר בבחור מאוד חיובי ונחמד ואני מקווה שעוד ניפגש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 19 יוני 2012, 16:31

Holiday_Armadillo כתב:
מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני כבר יודעת שלא.. ;)
תסבירי...

לא חסרים שחקנים שהסוכנים שלהם משכנעים אותם שמעבר לקבוצה X הוא הצעד הטוב ביותר בשבילם גם אם הוא לא וגם אם הם מאוד רוצים להישאר בקבוצה הקודמת

למשל עם פרקינס הסיפור היה שהסוכן שניהל את המשא ומתן מול מכבי היה סוכן חדש, לא אותו אחד שאיתו פרקינס חתם על החוזה הראשון במכבי
מה שזה אומר בעצם זה שבמידה ופרקינס היה חותם על חוזה חדש שמבוסס על האופציה מהחוזה הראשון הוא היה משאיר את הסוכן החדש שלו בלי עמלה מהחתימה כי האופציה בעצם לקוחה מהחוזה הישן ועל החוזה הישן חתם סוכן אחר
פרקינס רק רצה לחתום במכבי אבל הסוכן שלו שרצה כסף ניסה לשכנע אותו לחתום בקבוצות אחרות כמו ולנסיה בשביל שייצא לו משהו מהעסקה, למרות שהלקוח שלו שבשבילו הוא אמור לעבוד רצה להישאר בקבוצה אחרת
אם לפרקינס לא הייתה אופציה בחוזה(שזה אומר שהוא היה צריך לשלם למכבי הרבה כסף מהחוזה החדש בקבוצה החדשה)אז רוב הסיכויים שגם הסוכן היה משיג את מבוקשו

אוקיי. זה ברור שלסוכן יש אינטרסים נוספים. מן הסתם, גם השחקן מודע לזה. ונגיד שהסוכן מנסה לשכנע את השחקן לכיוון מסויים, עדיין, בסופו של דבר הבחירה היא של השחקן.
וכמו שאמרתי, אם השחקן נוח לשכנוע, ובסוף משתכנע ובוחר בהחלטה שלא טובה לו - האחריות היא עליו. ומבחינתי, זה אומר משהו עליו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי Chen » 19 יוני 2012, 17:31

עצוב שבגלל 30K וחוסר כימיה עם הסוכן שחקן כזה חומק לנו בין הידיים, ועוד לקבוצה כמו מילאנו, לא מדובר כאן בברצלונה, ריאל או צסק"א. שוב אנחנו מאבדים שחקנים ואין לנו אפילו עוד מענה לעזיבתו של סופו. שלא נדבר על זה שעכשיו לא נראה שאוחיון ימשיך איתנו ועתידו של לנגפורד שנוי במחלוקת, מחתימים לנו שחקן שלא ברור מה תפקידו ולמה הוא מסוגל במקום להביא שחקן מוכח כמו ג'קסון ולגייס את הכספים הדרושים לכך מכל השחקנים שהתפנו.. עכשיו מה שיציל את הקו האחורי זה אם יביאו את רייס או בברלי(פחות סביר) ויתנו להיקמן להיות מחליף.

למרות ההתנהלות הלא משהו בכלל עד עכשיו, אפשר להציל עוד את העונה אבל צריך לפעול מהר לפני שיגמרו המועמדים, ראינו ששחקנים טובים חותמים ולא מחכים. אסור להגיע למצב שמתחילים להתאמן בלי רכז אמיתי, מוביל, מוכח ומחוספס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 19 יוני 2012, 17:44

קודי כתב:אגב, בוואלה טוענים שכנראה שון ג׳יימס יחליף את הנדריקס. לא מאריץ, לא ויוקאס ולא טומיץ...

אותי ד"א זה לא מפתיע בכלל. אני כבר באיזשהו מקום מזוכיסטי מחכה לפרסומים האלה... :confused
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 יוני 2012, 17:46

אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
יובל כבר במוד מזוכיסטי ובעוד שעה יביא לפה בטח ידיעה על צסק''א שתהיה איכשהו קשורה בעקיפין בצורה שלילית למכבי.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 17:54

אנשים, תהיו ריאליים. מכבי לא תסגור את עמדה 5 על ג'יימס ושרמדיני בלבד.
er79

הודעהעל ידי itay92 » 19 יוני 2012, 17:59

er79 כתב:אנשים, תהיו ריאליים. מכבי לא תסגור את עמדה 5 על ג'יימס ושרמדיני בלבד.

עזוב בזמן האחרון האנשים פה פסימיים בצורה מוגזמת(ותאמת זה נראה כאילו הם אוהבים את זה) אין מה לעשות הזמן והמציאות יעשו את שלהם...
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2012, 18:11

מה שמדהיםאותי זה ש-80% מהמשתמשים פה לא רצו שהנדריקס יישאר ועכשיו פתאום ''איזה חבל שהפסדנו שחקן כזה''
סינדרום קלאסי של ''הדשא של השכן''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יוני 2012, 18:16

Holiday_Armadillo כתב:מה שמדהיםאותי זה ש-80% מהמשתמשים פה לא רצו שהנדריקס יישאר ועכשיו פתאום ''איזה חבל שהפסדנו שחקן כזה''
סינדרום קלאסי של ''הדשא של השכן''

מי שלא רצה את הנדריקס חשב לתומו שמאריץ או ויוקאס יגיעו במקומו אבל הסיכוי שזה יקרה נראה לי אפסי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 יוני 2012, 18:17

אני לא רציתי שהוא ישאר ואני שמח שהוא לא נשאר.

דווקא שנה שעברה רציתי שהוא ישאר כי הוא מתאים כסנטר מחליף אבל מאז שהוא קודם לעמדת הסנטר הפותח רוב הזמן הוא היה זוועה ובסכומים שהוא דרש (וקיבל) הוא פשוט לא רלוונטי.

לגבי הסכומים שמכבי מוכנה לשלם , למכבי אין בעיה לשלם מיליון דולר ויותר על שחקנים ששווים את זה (לאנגפורד , איידסון לדעת בלאט , פארגו , סופו עד הפציעונת וההחלטה שנגמרה לו הקריירה ), לא על שחקן כמו הנדריקס.
יוסי22

הודעהעל ידי Chen » 19 יוני 2012, 18:28

אני רציתי לראות את מאריץ' סנטר ואת הנדריקס PF לצידו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־26 אורחים