פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פאקינ איי

22 יוני 2012, 13:08

חנו'ש כתב:זה באמת כל כך משנה איזה ישראלי זה יהיה??
אני רוצה שיביאו זר ראוי וטוב להיות הרכז הבכיר שלנו!!
ביחד עם לאנגפורד והיקמן יש לנו קו אחורי שישאיר כמה דקות ספורות ביורוליג לישראלי (אפילו פניני יוכל לתת דקות ב-2).
ות'אמת, לא ממש אכפת לי מי זה יהיה.

איזה לאנגפורד ואיזה נעליים.
אם אוחיון מקבל 850 אלף, לאנגפורד יקבל כפול במקום אחר.

22 יוני 2012, 13:11

גרינוולד יוצא מהמאורה ומרחיב על פרשת אוחיון:

לפני יומיים, בזמן שטייל בארה"ב, יוגב אוחיון קיבל שיחה דחופה מרוסיה. תגיע, אמרו לו אנשי לוקומוטיב קובאן. אוחיון תפס טיסה, עבר בדיקות רפואיות וסיכם בחשאיות על חוזה לשנתיים. הוא אמור להשתכר במהלכן 1.7 מיליון דולר נטו; לשם השוואה, בפרק הזמן הזה אמור היה להשתכר במכבי תל אביב 440,000 דולר בלבד לא כולל הוצאות דירה ורכב.
אוחיון יודע שמכבי לא תעבור על כך לסדר היום. יש למועדון הזה כבוד עצמי, וגאווה, ועם כל הפרגון לשחקנים שרוצים לפרוש כנפיים ולעוף אל עבר אופק מדושן דולרים - בשנים האחרונות היו רבים כאלה - מכבי חייבת לשמור על האינטרסים שלה. ככלות הכל, אוחיון הוא שחקן שקיבל את ההזדמנות הראשונה ופרץ במדיה; לטענתה, הוא מחזיק בחוזה חתום לעונה נוספת, ללא סעיף יציאה. הטעות בחוזה היא טעות סופר, אומרים במכבי, ולראיה התכתבויות קודמות עם אנשי אוחיון שבהן מדובר בפירוש על אופציית יציאה החל מקיץ 2013 בלבד

מכבי תיקח את אוחיון לבוררות, אבל לא כדי להשאיר אותו במערכת; אנשי מכבי תמיד אומרים שהם לא מחזיקים אף אחד בכוח. אבל הם כן ירצו להוציא פיצוי של מאות אלפי דולרים מהסיפור, אף שבהתחשב בתקדים פרגו, גם פיצוי של רבע מיליון דולר עדיין יהפוך את העסקה הזו לכדאית מאוד מבחינת אוחיון.

http://sports.walla.co.il/?w=//2543828
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 22 יוני 2012, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 יוני 2012, 13:12

למי שחושב שיהיה לו משהו עלולה להיות לו אכזבה. לכל היותר יצטרך לשלם קצת למכבי.
במכבי הוא לא יישאר כי מכבי לא תחייב שחקן לשחק אצלה.

22 יוני 2012, 13:13

אני חושב שמכבי לא תעבור על זה לסדר היום ותכנס חזק מאוד עם אוחיון בבוררות כי באמת משהו פה לא נראה לי.
בכלל, אני מאוד מבין את הרצון של יוגב להרוויח הרבה כסף, וזה לגיטימי. אבל כשיש לך מאמן כמו בלאט שקידם אותך מבחינה מקצועית, האמין בך וגרם לך להיות שחקן
טוב יותר משהיית, ואתה בוחר ללכת לשחק במינוס 30 מעלות בישביל עוד כמה דולרים, אתה מטומטם.

אני מקווה שלא יחזור יותר לעולם למכבי. אפס.

22 יוני 2012, 13:15

מה שמעניין בכתבה זה גם שהיקמן מתעתד להיות הרכז הפותח של מכבי .

בנוסף לאנגפורד כמובן בדרך החוצה כי הוא מחזיק הצעות גבוהות. גרינוולד טוען יש כאן גם סוג של פספוס של מכבי . לא אתפלא אם רצו לפספס קצת גם במקרה שלו.

22 יוני 2012, 13:17

jol9 כתב:למי שחושב שיהיה לו משהו עלולה להיות לו אכזבה. לכל היותר יצטרך לשלם קצת למכבי.
במכבי הוא לא יישאר כי מכבי לא תחייב שחקן לשחק אצלה.

אתה לא מבין דבר בסיסי, פיב"א מרחמת על השחקנים ה"חלשים", בפני מעסיקיהם, ונוהגת בהם ביד רכה, לא כך פיב"א נוהגת עם קבוצות, ולכן עם דבריו של פדרמן הם אמת, ההתהלות של קובאן היא הזויה, העונש שהיא עלולה לספוג, עשוי להיות כבד מאוד, למשל פרידה לעונה ממסגרת אירופאית, וקנס מאוד כבד.

22 יוני 2012, 13:18

האמת... אני פחות כועס על אוחיון ויותר על מכבי, שכבר עונה שניה ברציפות לא מסוגלת להחתים שחקנים על חוזים בלי פאקים.

22 יוני 2012, 13:18

yarinsaky כתב:
ביחד עם לאנגפורד והיקמן יש לנו קו אחורי שישאיר כמה דקות ספורות ביורוליג לישראלי (אפילו פניני יוכל לתת דקות ב-2).

טוב בסדר, מספיק אני בבאסה, למה לבאס יותר?? :tongue3
יכול להיות שכרגע, סוף יוני, ויש לנו רק שחקן אחד חתום (אפילו לא חתם... סיכם...) בקו האחורי?? וגם הוא סימן שאלה אחד גדול ובטח שלא שחקן שסביבו בונים קבוצה.

22 יוני 2012, 13:20

Assaf M כתב:אני חושב שמכבי לא תעבור על זה לסדר היום ותכנס חזק מאוד עם אוחיון בבוררות כי באמת משהו פה לא נראה לי.
בכלל, אני מאוד מבין את הרצון של יוגב להרוויח הרבה כסף, וזה לגיטימי. אבל כשיש לך מאמן כמו בלאט שקידם אותך מבחינה מקצועית, האמין בך וגרם לך להיות שחקן
טוב יותר משהיית, ואתה בוחר ללכת לשחק במינוס 30 מעלות בישביל עוד כמה דולרים, אתה מטומטם.

אני מקווה שלא יחזור יותר לעולם למכבי. אפס.

רק בשביל להעמיד דברים על השולחן אז זה לא "כמה דולרים" אלא מליון דולר נטו. המון כסף.

22 יוני 2012, 13:21

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:

טוב בסדר, מספיק אני בבאסה, למה לבאס יותר?? :tongue3
יכול להיות שכרגע, סוף יוני, ויש לנו רק שחקן אחד חתום (אפילו לא חתם... סיכם...) בקו האחורי?? וגם הוא סימן שאלה אחד גדול ובטח שלא שחקן שסביבו בונים קבוצה.

צודקת, אבל אם כבר אז כבר. :)

כן, זה המצב. מי חשב שאחרי חודש זה יראה כך ? לדעתי גם לא הפסימיסטים הגדולים של הפורום. כולל קודי . ;)

22 יוני 2012, 13:22

נשבר כבר מכל השטויות האלה בחוזים של מכבי 1 פלוס 1 מינוס 1 כפול 1...

22 יוני 2012, 13:24

yarinsaky כתב:מה שמעניין בכתבה זה גם שהיקמן מתעתד להיות הרכז הפותח של מכבי .

בנוסף לאנגפורד כמובן בדרך החוצה כי הוא מחזיק הצעות גבוהות. גרינוולד טוען יש כאן גם סוג של פספוס של מכבי . לא אתפלא אם רצו לפספס קצת גם במקרה שלו.

רוב הכתבה זה כל מיני פרשנויות שלו שדי מנגחות את מכבי ומאשימות אותה בהכל (כולל הוצאת מכבי הרעה בכל הסיפור עם אוחיון).
אולי יש לו סקופים והוא מצליח לגלות עובדות לפני כולם ולכן אני לא לגמרי מפקפקת בידיעות שלו.
אבל צריך לדעת להפריד אצלו בין הידיעות שהוא משיג לבין הפרשנויות שהוא מוסיף לכתבות שלו ומציג אותם בתור עובדות.
אולי לאנגפורד לא יישאר במכבי, אבל אני לא מאמינה לשטות הזו שאם מכבי היתה מממשת את האופציה עליו מזמן, אז הוא היה נשאר. הוא לא אדיוט, ואם מה שהוא רוצה זה יותר כסף, הוא היה משהה את מכבי עד הדדליין לראות אילו הצעות יהיו לו ולא מסכים מיידית לאופציה.

22 יוני 2012, 13:27

אני בעיקר מרוצה מהחלק על היקמן בכתבה. לא יודע אם זה נכון שעתידו כרכז הראשון (אני בספק, בטח לאור עזיבה אפשרית של לנגפורד)- אבל בכל אופן, נראה שקיבלנו בחור מצויין.

22 יוני 2012, 13:28

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:מה שמעניין בכתבה זה גם שהיקמן מתעתד להיות הרכז הפותח של מכבי .

רוב הכתבה זה כל מיני פרשנויות שלו שדי מנגחות את מכבי ומאשימות אותה בהכל (כולל הוצאת מכבי הרעה בכל הסיפור עם אוחיון).
אולי יש לו סקופים והוא מצליח לגלות עובדות לפני כולם ולכן אני לא לגמרי מפקפקת בידיעות שלו.
אבל צריך לדעת להפריד אצלו בין הידיעות שהוא משיג לבין הפרשנויות שהוא מוסיף לכתבות שלו ומציג אותם בתור עובדות.
אולי לאנגפורד לא יישאר במכבי, אבל אני לא מאמינה לשטות הזו שאם מכבי היתה מממשת את האופציה עליו מזמן, אז הוא היה נשאר. הוא לא אדיוט, ואם מה שהוא רוצה זה יותר כסף, הוא היה משהה את מכבי עד הדדליין לראות אילו הצעות יהיו לו ולא מסכים מיידית לאופציה.

יכול להיות, לא יודע.
אני מאוד מקווה שיש מבוגר אחראי שעדיין מנהל את העסק הזה של ניהול מ"ומ וכתיבת חוזים ושלא הכול עכשיו זה בידיים של הבנים של .

22 יוני 2012, 13:29

החציל האצטקי כתב:אני בעיקר מרוצה מהחלק על היקמן בכתבה. לא יודע אם זה נכון שעתידו כרכז הראשון (אני בספק, בטח לאור עזיבה אפשרית של לנגפורד)- אבל בכל אופן, נראה שקיבלנו בחור מצויין.

נכון.
אחרי הכל אסור לשכוח שכל הטררם סביב יוגב יצא קצת מפרופורציה, מדובר כולה על שחקן של 5.6 נקודות ו 2.6 אסיסטים ביורוליג, ממש לא אבידה כמו שהיה פארגו בשנה שעברה.

22 יוני 2012, 13:33

מסכים עם פליקס. כמה ראשים צריכים להיערף, הבעיה היא שהראשים האלה שייכים למשפחת פדרמן, כולל אחיינו שאין לי מושג איך קיבל תואר במשפטים. נשבר כבר הזין, מצד אחד הם מחרטטים לנו שהם לא מחתימים שחקן לעונה אחת, ומצד שני הם עשו זאת עם לנגפורד, עם סופו, עם שרמדיני, היקמן ואלוהים יודע עם מי עוד. איך קבוצה שהיו״ר שלה עורך דין עושה כאלו חוזים מסריחים ולא ברורים. למה אי אפשר לעשות חוזה עם ביי אאוט של חצי טריליארד כמו שהספרדים עושים, למשל עם פרילנד וטלטוביץ׳? בזיון, אין מילה אחרת.

22 יוני 2012, 13:39

er79 כתב:מסכים עם פליקס. כמה ראשים צריכים להיערף, הבעיה היא שהראשים האלה שייכים למשפחת פדרמן, כולל אחיינו שאין לי מושג איך קיבל תואר במשפטים. נשבר כבר הזין, מצד אחד הם מחרטטים לנו שהם לא מחתימים שחקן לעונה אחת, ומצד שני הם עשו זאת עם לנגפורד, עם סופו, עם שרמדיני, היקמן ואלוהים יודע עם מי עוד. איך קבוצה שהיו״ר שלה עורך דין עושה כאלו חוזים מסריחים ולא ברורים. למה אי אפשר לעשות חוזה עם ביי אאוט של חצי טריליארד כמו שהספרדים עושים, למשל עם פרילנד וטלטוביץ׳? בזיון, אין מילה אחרת.

למה כי במכבי עשו חישוב(כלכלי), והגעו למסקנה שכך יותר משתלם לחתוך שחקנים שלא מרוצים מהם(ולשלם הרבה פחות), הבעיה שהחוזים הללו חוזרים כמו בומראנג.

er79 כתב:מסכים עם פליקס. כמה ראשים צריכים להיערף, הבעיה היא שהראשים האלה שייכים למשפחת פדרמן, כולל אחיינו שאין לי מושג איך קיבל תואר במשפטים. נשבר כבר הזין, מצד אחד הם מחרטטים לנו שהם לא מחתימים שחקן לעונה אחת, ומצד שני הם עשו זאת עם לנגפורד, עם סופו, עם שרמדיני, היקמן ואלוהים יודע עם מי עוד. איך קבוצה שהיו״ר שלה עורך דין עושה כאלו חוזים מסריחים ולא ברורים. למה אי אפשר לעשות חוזה עם ביי אאוט של חצי טריליארד כמו שהספרדים עושים, למשל עם פרילנד וטלטוביץ׳? בזיון, אין מילה אחרת.

גם אני לגמרי עצבני על חלק מהדברים,
אבל דחיל ראבק אתם שוכחים שבינתיים מכבי יצאה זכאית מהסאגה של פארגו ומי שהפר חוזה זה השחקן ולא המועדון!
כל מי שמבין דבר או שניים במשפטים יודע שיש לא מעט מושגי שסתום שמי אם לא עורכי דין נהנים להיתלות עליהם ולתת כל מיני פרשנויות.
החוזים לא מושלמים, אבל לרוב מדובר פשוט בחרא של שחקנים.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 22 יוני 2012, 13:41, נערך 4 פעמים בסך הכל.

אין פה בעיה של חוזה, הגם שכנראה נערכה לו הגהה רשלנית. החוזה ברור, ולטובת מכבי.
יש פה הפרה של החוזה לטובת הכסף הגדול של מוסקבה, עם מודעות שיידרש לפצות את מכבי (100-200 אלף דולר להערכתי לא יותר), ונכונות לשלם את הפיצוי בשביל הכסף הזה.
מקרה פארגו 2.
וכמו פארגו, יתגלה כמיקח טעות עבור השחקן.
אני מאוד מקווה עבור יוגב שהידיעה אינה נכונה.

22 יוני 2012, 13:44

argof כתב:אין פה בעיה של חוזה, הגם שכנראה נערכה לו הגהה רשלנית. החוזה ברור, ולטובת מכבי.
יש פה הפרה של החוזה לטובת הכסף הגדול של מוסקבה, עם מודעות שיידרש לפצות את מכבי (100-200 אלף דולר להערכתי לא יותר), ונכונות לשלם את הפיצוי בשביל הכסף הזה.
מקרה פארגו 2.
וכמו פארגו, יתגלה כמיקח טעות עבור השחקן.
אני מאוד מקווה עבור יוגב שהידיעה אינה נכונה.

יוגב ישלם כמינימום 200 אלף דולר בכל מקרה - בין הבוררות תפסוק לטובתו ובין אם היא תפסוק נגדו פשוט כי הסכום הזה מעוגן בחוזה שלו בשביל שיוכל להשתחרר. אם הבוררות תפסוק נגדו אז הוא ישלם יותר וייתכן שאף קובאן תקבל בראש (או לחילופין אוחיון יקבל בראש מקובאן).
פרסם תגובה