01 יולי 2012, 08:33
er79 כתב:טוב, זה מצד אחד מפתיע כי הדיווחים היו שמילאנו הציעו 1.5 מליון והיו קבוצות שהציעו יותר. אם העסקה באמת הייתה על 1.5 מליון, מכבי עשו טעות שלא הוסיפו לו עוד 400K. מצד שני, אולי השכר יהיה גבוה יותר. לפחות הוא מתאחד עם חבר שלו. בונים שם קבוצה לא רעה, אבל אני מניח שהיירסטון יעזוב אם לנגפורד מגיע.
01 יולי 2012, 08:36
tomerp כתב:er79 כתב:טוב, זה מצד אחד מפתיע כי הדיווחים היו שמילאנו הציעו 1.5 מליון והיו קבוצות שהציעו יותר. אם העסקה באמת הייתה על 1.5 מליון, מכבי עשו טעות שלא הוסיפו לו עוד 400K. מצד שני, אולי השכר יהיה גבוה יותר. לפחות הוא מתאחד עם חבר שלו. בונים שם קבוצה לא רעה, אבל אני מניח שהיירסטון יעזוב אם לנגפורד מגיע.
אולי נביא לכאן את היירסטון?
01 יולי 2012, 08:39
01 יולי 2012, 17:06
tomerp כתב:er79 כתב:לינק, אחי
ספורטאנדו:In Italy it's reported that Keith Langford will play in Milano next season. Deal done
Holiday_Armadillo כתב:זה שמנהל את האתר ''ספורטאנדו'' ציטט את לאנגפורד אומר ''אני יכול להגיד לך שאני בודאות לא הולך למילאנו''
האמת? הייתי מהמרת על מילאנו לפני צסק''א או ברצלונה אבל עכשיו כשמילאנו ככל הנראה ירדו מהפרק אני מהמרת על ברצלונה
01 יולי 2012, 19:31
קודי כתב:יהיה קצת עצוב אם אנחנו מפסידים את שני השחקנים הכי טובים שלנו לקבוצה כמו מילאנו, שהיא ממש לא מעשירות היבשת.
02 יולי 2012, 05:01
התנין כתב:קודי כתב:יהיה קצת עצוב אם אנחנו מפסידים את שני השחקנים הכי טובים שלנו לקבוצה כמו מילאנו, שהיא ממש לא מעשירות היבשת.
דווקא מסתמן שכן, עם נפילתה של פאו, התקציב המצומצם של אולימפיאקוס, והבעיות בסיינה.
מילאנו לדעתי צפוייה להיות הקבוצה הכי עשירה ביורוליג. כלומר הכי עשירה מתחת לקבוצה של ריאל, בארסה וצסק''א כמובן.
02 יולי 2012, 05:08
מכבי אפילו לא בעשיריה הראשונה מבחינת תקציב. לדעתי איפה שהוא בין מקומות 12-14 ביורוליג (אחרי צסק"א, חימקי, אפס, פנר, ברצלונה, ריאל, קאחה לבוראל, מלאגה, סיינה, מילאנו, אולימפיאקוס (גם אחרי הקיצוץ), ואולי גם אחרי פאו ובשיקטאש)
02 יולי 2012, 06:25
קודי כתב:התנין כתב:קודי כתב:יהיה קצת עצוב אם אנחנו מפסידים את שני השחקנים הכי טובים שלנו לקבוצה כמו מילאנו, שהיא ממש לא מעשירות היבשת.
דווקא מסתמן שכן, עם נפילתה של פאו, התקציב המצומצם של אולימפיאקוס, והבעיות בסיינה.
מילאנו לדעתי צפוייה להיות הקבוצה הכי עשירה ביורוליג. כלומר הכי עשירה מתחת לקבוצה של ריאל, בארסה וצסק''א כמובן.
היא גם פחות עשירה משתי הטורקיות. מכבי אפילו לא בעשיריה הראשונה מבחינת תקציב. לדעתי איפה שהוא בין מקומות 12-14 ביורוליג (אחרי צסק"א, חימקי, אפס, פנר, ברצלונה, ריאל, קאחה לבוראל, מלאגה, סיינה, מילאנו, אולימפיאקוס (גם אחרי הקיצוץ), ואולי גם אחרי פאו ובשיקטאש), כלומר איפה שהוא באמצע. ברגע שגם הניהול הוא לא יותר מהממוצע אין הרבה סיבות שהקבוצה הזאת תתבלט מעל היתר - בעונה רגילה נגיע לטופ 16, בעונה טובה נעפיל לרבע הגמר ובעונה קצת פחות טובה ננשור בסיבוב הראשון.
02 יולי 2012, 08:59
התנין כתב:קודי כתב:התנין כתב:קודי כתב:יהיה קצת עצוב אם אנחנו מפסידים את שני השחקנים הכי טובים שלנו לקבוצה כמו מילאנו, שהיא ממש לא מעשירות היבשת.
היא גם פחות עשירה משתי הטורקיות. מכבי אפילו לא בעשיריה הראשונה מבחינת תקציב. לדעתי איפה שהוא בין מקומות 12-14 ביורוליג (אחרי צסק"א, חימקי, אפס, פנר, ברצלונה, ריאל, קאחה לבוראל, מלאגה, סיינה, מילאנו, אולימפיאקוס (גם אחרי הקיצוץ), ואולי גם אחרי פאו ובשיקטאש), כלומר איפה שהוא באמצע. ברגע שגם הניהול הוא לא יותר מהממוצע אין הרבה סיבות שהקבוצה הזאת תתבלט מעל היתר - בעונה רגילה נגיע לטופ 16, בעונה טובה נעפיל לרבע הגמר ובעונה קצת פחות טובה ננשור בסיבוב הראשון.
מילאנו לא פחות עשירה מהטורקיות בוודאות.
02 יולי 2012, 09:20
02 יולי 2012, 09:42
er79 כתב:הטורקיות התורניות הן גאלא' ופנר. קונות כל מה שזז.
02 יולי 2012, 09:45
02 יולי 2012, 09:50
er79 כתב:הספונסר הראשי שלה קרס. ככה זה שאתה חוגג על אייברסון, דרון וויליאמס ועוד כמה שחקנים ברמה של יורוליג. המטומטמת התורנית היא גאלא'. פנר קצת יותר יציבה לאורך שנים.
02 יולי 2012, 10:19
דרון וויליאמס ברמה של יורוליג??? מה עם אפס, ממשיכים לשפוך כספים או שגם אצלם הספונסרית חברת הבירות בקשיים?
02 יולי 2012, 11:11
er79 כתב:דרון וויליאמס ברמה של יורוליג??? מה עם אפס, ממשיכים לשפוך כספים או שגם אצלם הספונסרית חברת הבירות בקשיים?
מה לא ברור בניסוח התחבירי שלי? אייברסון, (פסיק), וויליאמס, (פסיק) ו- (ו' החיבור) עוד כמה שחקנים ברמה של יורוליג (שלא קשורים כמובן לאייברסון וויליאמס. התכוונתי לארויו, פופס ועוד כמה קישואים). לגבי אפס, אני מניח שהלבל הכלכלי שלהם יהיה כמו בעונה שעברה, פחות או יותר.
02 יולי 2012, 11:15
02 יולי 2012, 11:23
02 יולי 2012, 11:25
er79 כתב:דרון וויליאמס ברמה של יורוליג??? מה עם אפס, ממשיכים לשפוך כספים או שגם אצלם הספונסרית חברת הבירות בקשיים?
מה לא ברור בניסוח התחבירי שלי? אייברסון, (פסיק), וויליאמס, (פסיק) ו- (ו' החיבור) עוד כמה שחקנים ברמה של יורוליג (שלא קשורים כמובן לאייברסון וויליאמס. התכוונתי לארויו, פופס ועוד כמה קישואים). לגבי אפס, אני מניח שהלבל הכלכלי שלהם יהיה כמו בעונה שעברה, פחות או יותר.
02 יולי 2012, 11:38
02 יולי 2012, 11:39
Dperk כתב:er79 כתב:דרון וויליאמס ברמה של יורוליג??? מה עם אפס, ממשיכים לשפוך כספים או שגם אצלם הספונסרית חברת הבירות בקשיים?
כן, התבלבלתי, קורה, אני בתקופת מבחנים ולומד לתוך הלילה, וזה משפיע על העירנות שלי.