03 יולי 2012, 06:51
EulGam05 כתב:yarinsaky כתב:לבלאט לא חשוב אם הוא מרוצה או לא ? איזה בולשיט דיפלומטי שלו. לפעמים אני יכול לחטוף את החלסטרה מההצהרות שלו.
לבלאט לא חשוב אם חשוב לו או לא.
03 יולי 2012, 06:58
03 יולי 2012, 07:10
03 יולי 2012, 15:12
מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
לפי בדיקה שערכתי אתמול- מחירי המנוי עלו רק באולם 1-4-7-10 וגם זה ב50 שקלים. אם זה מעניין מישהו אני כבר אעלה את הלינקים של המחירים של שנה שעברה ושל השנה.
תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה אבל אתם באמת לוקחים כתבה שנאמר שם ש"גורם במכבי" טוען שינמיכו ציפיות וזה עוד לפני שבנו כאן סגל?
אם אחרי שיהיה כאן סגל יגידו שיש כאן עונה פיננסית זה דבר אחד, נכון לעכשיו החתמה גדולה של שחקן אחד והסגל פתאום משנה כיוון.
התקשורת השנה יותר מתמיד באמת שלא יודעת מה קורה עם מכבי, ככה שהייתי נזהר עם קביעת מטרות נכון לעכשיו.
03 יולי 2012, 15:14
Allan Turing כתב:ואם אתם רוצים קבוצה חזקה עם תקציב גדול, שימו כסף, או שתעבירו את הקבוצה למישה אחר שישים.
03 יולי 2012, 15:26
Allan Turing כתב:מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
לפי בדיקה שערכתי אתמול- מחירי המנוי עלו רק באולם 1-4-7-10 וגם זה ב50 שקלים. אם זה מעניין מישהו אני כבר אעלה את הלינקים של המחירים של שנה שעברה ושל השנה.
תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה אבל אתם באמת לוקחים כתבה שנאמר שם ש"גורם במכבי" טוען שינמיכו ציפיות וזה עוד לפני שבנו כאן סגל?
אם אחרי שיהיה כאן סגל יגידו שיש כאן עונה פיננסית זה דבר אחד, נכון לעכשיו החתמה גדולה של שחקן אחד והסגל פתאום משנה כיוון.
התקשורת השנה יותר מתמיד באמת שלא יודעת מה קורה עם מכבי, ככה שהייתי נזהר עם קביעת מטרות נכון לעכשיו.
למה מחיר המנוי צריך לעלות?
אם כבר, הוא צריך לרדת. אין החתמות גדולות, שחקנים בורחים לכל עבר, וגם התירוץ של "יש לכם המון משחקים" כברל לא עובד.
לי אין בעיה שיגידו "אין מה לעשות, אין לנו כסף, ולכן הקבוצה תהיה מורכבת משחקני נוער + 2 זרים".
אבל אז אל תמכרו לי מנוי באלפי שקלים. יש גבול גם לזה.
ואם אתם רוצים קבוצה חזקה עם תקציב גדול, שימו כסף, או שתעבירו את הקבוצה למישה אחר שישים.
03 יולי 2012, 15:44
מקובי כתב:Allan Turing כתב:מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
אם כבר, הוא צריך לרדת. אין החתמות גדולות, שחקנים בורחים לכל עבר, וגם התירוץ של "יש לכם המון משחקים" כברל לא עובד.
לי אין בעיה שיגידו "אין מה לעשות, אין לנו כסף, ולכן הקבוצה תהיה מורכבת משחקני נוער + 2 זרים".
ואם אתם רוצים קבוצה חזקה עם תקציב גדול, שימו כסף, או שתעבירו את הקבוצה למישה אחר שישים.
כמו שרשמתי- מחיר המנוי נשאר ללא שינוי ל90% מההיכל.
לגבי החתמות גדולות- נבחן את זה בסוף הקיץ. ובלי קשר בד"כ מכבי לא מחתימה החתמות גדולות ומפוצצות, מכבי תמיד הופכת את השחקנים שלה לשחקנים ששווים הרבה יותר ממה שהיא קונה אותם, מלבד ארויו ששם באמת היה שידוד מערכות בבניית הקבוצה ופארקר בקדנציה השנייה לקראת הפיינל פור בת"א- מכבי תמיד הביאה שחקנים בחוזה יחסית נמוך.
המון משחקים אמנם אין אבל יש 4 משחקי טופ 16 נוספים ככה שזה שווה הרבה יותר מ20 משחקי אדריאטית שנפלו.
אם תהיה פה קבוצה של שחקני נוער ו2 זרים אני בטוח שבשנה הבאה לא תהיה נהירה של קניית מנויים, מכבי הוכיחה בשנים האחרונות שהיא יודעת לבנות את הקבוצה, ומעמידה תמיד קבוצות שמתחרות ברמה הכי גבוהה של אירופה ככה שיש לה את הפריבילגיה למכור מנויים יקרים.
אני לא מבין מאיפה החוצפה להגיד למנהלים של הקבוצה לשים את המפתחות בגלל שהם לא מוכנים להשתגע ולשפוך כסף כמו משוגעים- אתה באמת רוצה שנגמור כמו בית"ר ירושלים שארקדי גידמאק שפך שם כסף ועכשיו הם על גבול הפירוק? גומא? אלכס שניידר שעזב את מכבי די מהר? דניאל יאמר?
אני מעדיף את שיטת הניהול הזאת- אנחנו מאוזנים +- ויודעים מה אנחנו שווים ואין פחד ששנה הבאה או עוד שנתיים אנחנו ניפול.
03 יולי 2012, 15:48
03 יולי 2012, 15:48
03 יולי 2012, 15:52
מקובי כתב:Allan Turing כתב:מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
כמו שרשמתי- מחיר המנוי נשאר ללא שינוי ל90% מההיכל.
לגבי החתמות גדולות- נבחן את זה בסוף הקיץ. ובלי קשר בד"כ מכבי לא מחתימה החתמות גדולות ומפוצצות, מכבי תמיד הופכת את השחקנים שלה לשחקנים ששווים הרבה יותר ממה שהיא קונה אותם, מלבד ארויו ששם באמת היה שידוד מערכות בבניית הקבוצה ופארקר בקדנציה השנייה לקראת הפיינל פור בת"א- מכבי תמיד הביאה שחקנים בחוזה יחסית נמוך.
המון משחקים אמנם אין אבל יש 4 משחקי טופ 16 נוספים ככה שזה שווה הרבה יותר מ20 משחקי אדריאטית שנפלו.
אם תהיה פה קבוצה של שחקני נוער ו2 זרים אני בטוח שבשנה הבאה לא תהיה נהירה של קניית מנויים, מכבי הוכיחה בשנים האחרונות שהיא יודעת לבנות את הקבוצה, ומעמידה תמיד קבוצות שמתחרות ברמה הכי גבוהה של אירופה ככה שיש לה את הפריבילגיה למכור מנויים יקרים.
אני לא מבין מאיפה החוצפה להגיד למנהלים של הקבוצה לשים את המפתחות בגלל שהם לא מוכנים להשתגע ולשפוך כסף כמו משוגעים- אתה באמת רוצה שנגמור כמו בית"ר ירושלים שארקדי גידמאק שפך שם כסף ועכשיו הם על גבול הפירוק? גומא? אלכס שניידר שעזב את מכבי די מהר? דניאל יאמר?
אני מעדיף את שיטת הניהול הזאת- אנחנו מאוזנים +- ויודעים מה אנחנו שווים ואין פחד ששנה הבאה או עוד שנתיים אנחנו ניפול.
03 יולי 2012, 15:59
דני? אתה בלאס ווגאס לך לקזינו קצת.
לא מבקשים מהמנהלים להשתגע ולשפוך כסף כמו משוגעים, אבל נראה שמעונה לעונה יש מגמת חיסכון וקיצוץ בתקציב, ולא נראה שהבעלים שמים כסף בכלל, אז אל תדבר על לשפוך כסף כמו משוגעים. כמו שזה נראה כרגע שיטת הניהול הזאת בונה לנו קבוצת יורוקאפ.
03 יולי 2012, 16:04
לא ולא, לא הוכיחו שום דבר, השנתיים האחרונות היו מקריות לחלוטין, אין שום קרדיט מיוחד שאפשר לתת כאן להנהלה(פרט לכך שהחזירו ישראלי בכיר לקבוצה, דברים כאלה מעוררים גאווה), השנה תוכיח באופן נחרץ שמה שהיה כאן שנתיים קודם לכן היה לא יותר ממזל(אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה), מה שמכבי ראתה על בשרה בשנים שמאז פרוק השושלת, שחייבים מאמן טוב בכדי להצליח, היינו קרובים למדי השנה לאבד את המאמן היחיד שנשאר בשוק(במונחים של מכבי) שמתאים לרמה הגבוהה, אבל גם דיויד הוא הס"כ בן אדם, והשנה הקבוצה תיפול, דיויד קיבל לפני שנתיים קבוצה עם בסיס ישראלי טוב, אם שני זרים איכותיים, אליהם הוסיפו את ליאור, עם סגל כזה היה אפשר לצפות לעונה סבירה, המזל הגדול היה עם הפשלה עם טורנס, וצלחה של ההחתמה בדקה ה90(פארגו). שנה שעברה ההנהלה במזל גדול(הרבה יותר משכל בטוח), קיבלה כאן את לנגפורד(תודה לחימקי), בלעדיו העונה הקודמת כבר הייתה כישלון צורם, וגם איתו בקושי עברנו את שלב הטופ16. אם אתה קורה לזה "הוכחה לבנייה טובה", את משקר על עצמך.
03 יולי 2012, 16:18
מקובי כתב:לא ולא, לא הוכיחו שום דבר, השנתיים האחרונות היו מקריות לחלוטין, אין שום קרדיט מיוחד שאפשר לתת כאן להנהלה(פרט לכך שהחזירו ישראלי בכיר לקבוצה, דברים כאלה מעוררים גאווה), השנה תוכיח באופן נחרץ שמה שהיה כאן שנתיים קודם לכן היה לא יותר ממזל(אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה), מה שמכבי ראתה על בשרה בשנים שמאז פרוק השושלת, שחייבים מאמן טוב בכדי להצליח, היינו קרובים למדי השנה לאבד את המאמן היחיד שנשאר בשוק(במונחים של מכבי) שמתאים לרמה הגבוהה, אבל גם דיויד הוא הס"כ בן אדם, והשנה הקבוצה תיפול, דיויד קיבל לפני שנתיים קבוצה עם בסיס ישראלי טוב, אם שני זרים איכותיים, אליהם הוסיפו את ליאור, עם סגל כזה היה אפשר לצפות לעונה סבירה, המזל הגדול היה עם הפשלה עם טורנס, וצלחה של ההחתמה בדקה ה90(פארגו). שנה שעברה ההנהלה במזל גדול(הרבה יותר משכל בטוח), קיבלה כאן את לנגפורד(תודה לחימקי), בלעדיו העונה הקודמת כבר הייתה כישלון צורם, וגם איתו בקושי עברנו את שלב הטופ16. אם אתה קורה לזה "הוכחה לבנייה טובה", את משקר על עצמך.
אני משקר לעצמי?
יותר טוב להגיד שהכל עניין של מזל?
יותר טוב להגיד שהעונה הזאת גמורה ואין סיכוי לכלום עוד לפני שהסגל בנוי ויודעים איך זה יראה?
יותר טוב לצאת נגד כל העולם ולהתחיל לדבר על אורוות הסוסים של פדרמן?
ההנהלה של מכבי לא שווה כלום. שכולם יתפטרו! יאללה חרם מנויים! (בגלל זה חגגנו את האליפות ה50 הקיץ)
נ.ב.- אי אפשר לדעת מה היה קורה אם טורנס היה פה ולא ג'רמי, כמו שאי אפשר לדעת מה היה קורה אם קית' לא היה משוחרר. ככה שזה לא באמת פאקטור.
03 יולי 2012, 16:26
gandya כתב:מקובי כתב:לא ולא, לא הוכיחו שום דבר, השנתיים האחרונות היו מקריות לחלוטין, אין שום קרדיט מיוחד שאפשר לתת כאן להנהלה(פרט לכך שהחזירו ישראלי בכיר לקבוצה, דברים כאלה מעוררים גאווה), השנה תוכיח באופן נחרץ שמה שהיה כאן שנתיים קודם לכן היה לא יותר ממזל(אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה), מה שמכבי ראתה על בשרה בשנים שמאז פרוק השושלת, שחייבים מאמן טוב בכדי להצליח, היינו קרובים למדי השנה לאבד את המאמן היחיד שנשאר בשוק(במונחים של מכבי) שמתאים לרמה הגבוהה, אבל גם דיויד הוא הס"כ בן אדם, והשנה הקבוצה תיפול, דיויד קיבל לפני שנתיים קבוצה עם בסיס ישראלי טוב, אם שני זרים איכותיים, אליהם הוסיפו את ליאור, עם סגל כזה היה אפשר לצפות לעונה סבירה, המזל הגדול היה עם הפשלה עם טורנס, וצלחה של ההחתמה בדקה ה90(פארגו). שנה שעברה ההנהלה במזל גדול(הרבה יותר משכל בטוח), קיבלה כאן את לנגפורד(תודה לחימקי), בלעדיו העונה הקודמת כבר הייתה כישלון צורם, וגם איתו בקושי עברנו את שלב הטופ16. אם אתה קורה לזה "הוכחה לבנייה טובה", את משקר על עצמך.
אני משקר לעצמי?
יותר טוב להגיד שהכל עניין של מזל?
יותר טוב להגיד שהעונה הזאת גמורה ואין סיכוי לכלום עוד לפני שהסגל בנוי ויודעים איך זה יראה?
יותר טוב לצאת נגד כל העולם ולהתחיל לדבר על אורוות הסוסים של פדרמן?
ההנהלה של מכבי לא שווה כלום. שכולם יתפטרו! יאללה חרם מנויים! (בגלל זה חגגנו את האליפות ה50 הקיץ)
נ.ב.- אי אפשר לדעת מה היה קורה אם טורנס היה פה ולא ג'רמי, כמו שאי אפשר לדעת מה היה קורה אם קית' לא היה משוחרר. ככה שזה לא באמת פאקטור.
די הגזמת!
פארגו שחקן שקיבל כאן גרושים, והתגלה כשחקן ענק, פגיעות כאלה גם עם הרבה מזל קורות פעם בשנתיים!(במקרה טוב), אגב להנהלה בכל מקרה לא מגיעה שום קרדיט במקרה הזה, אם זה היה תלוי בנהלה היינו רואים כאן איזה גימיק בשם שארס, רחוק מאוד אחרי השיא.
אם קיט לא היה מגיעה ההנהלה הייתה מוצאת את עצמה עם המכנסיים למטה, לא היה שום שחקן ברמתו מוכח(פחות או יותר) פנוי בשוק, האופציה היחידה שלהם ללא קיט הייתה להכניס כסף עמוק מאוד לכיס, וגם במקרה שהיו עושים זאת, זה היה כישלון מצד ההנהלה, שהחתימה שחקן שבסבירות גבוהה מאוד חוזר הביתה עוד לפני תום שלב הבתים, שפיכת כסף(אם הייתה מתרחשת), הייתה עוד יותר פוגעת בקבוצה השנה, שגם כך נראית קטסטרופה!
*אני לא דברתי על פדרמן, ועל סוסים, אם כבר אז ההיפך הגמור, הוא הנכון.
03 יולי 2012, 16:28
03 יולי 2012, 16:32
די הגזמת!
פארגו שחקן שקיבל כאן גרושים, והתגלה כשחקן ענק, פגיעות כאלה גם עם הרבה מזל קורות פעם בשנתיים!(במקרה טוב), אגב להנהלה בכל מקרה לא מגיעה שום קרדיט במקרה הזה, אם זה היה תלוי בנהלה היינו רואים כאן איזה גימיק בשם שארס, רחוק מאוד אחרי השיא.
אם קיט לא היה מגיעה ההנהלה הייתה מוצאת את עצמה עם המכנסיים למטה, לא היה שום שחקן ברמתו מוכח(פחות או יותר) פנוי בשוק, האופציה היחידה שלהם ללא קיט הייתה להכניס כסף עמוק מאוד לכיס, וגם במקרה שהיו עושים זאת, זה היה כישלון מצד ההנהלה, שהחתימה שחקן שבסבירות גבוהה מאוד חוזר הביתה עוד לפני תום שלב הבתים, שפיכת כסף(אם הייתה מתרחשת), הייתה עוד יותר פוגעת בקבוצה השנה, שגם כך נראית קטסטרופה!
*אני לא דברתי על פדרמן, ועל סוסים, אם כבר אז ההיפך הגמור, הוא הנכון.
03 יולי 2012, 16:33
LIAV10 כתב:בואו נפשט את זה..
מה ההישג מינימום שהייתם מקבלים ולאן נראה לכם מכבי מכוונים?
03 יולי 2012, 16:38
Mta_atic כתב:="מקובי"]
להנהלה יש קרדיט על כל שחקן שמגיע לכאן. אתה זה שמאשר את ההגעה שלו? אתה זה שמשלם לו את המשכורת?
לא צריך לחפש השמצות מתחת לבלטות.
ג'רמי פארגו חתם אחרי הסיפור של טורנס, אבל אני זוכר שעוד בזמנו דיברו על כך שמכבי ביקשה להתקשר איתו בחוזה עוד טרם הסאגה הזו, הבעיה הייתה שהוא שקל ללכת לאנ.בי.אי ולכן מכבי לא הייתה מוכנה להמתין להתפתחויות מצידו, ככה שלא בהכרח מדובר בברירת מחדל כמו שהתקשורת ציירה את זה בזמנו.
03 יולי 2012, 17:05
gandya כתב:Mta_atic כתב:="מקובי"]
להנהלה יש קרדיט על כל שחקן שמגיע לכאן. אתה זה שמאשר את ההגעה שלו? אתה זה שמשלם לו את המשכורת?
לא צריך לחפש השמצות מתחת לבלטות.
ג'רמי פארגו חתם אחרי הסיפור של טורנס, אבל אני זוכר שעוד בזמנו דיברו על כך שמכבי ביקשה להתקשר איתו בחוזה עוד טרם הסאגה הזו, הבעיה הייתה שהוא שקל ללכת לאנ.בי.אי ולכן מכבי לא הייתה מוכנה להמתין להתפתחויות מצידו, ככה שלא בהכרח מדובר בברירת מחדל כמו שהתקשורת ציירה את זה בזמנו.
מי לדעתך מקור ההכנסה העקרי(באי פאר) של הקבוצה? לאוהדים יש זכות מלאה לעלות ביקורת, ולשאול שאלות.
לא קונה את זה שהיה מגיעה לכאן גם פארגו, וגם טורנס, התכנון(של ההנהלה) היה להביא את שארס, ואת זה כולנו יודעים וזוכרים. כן פארגו הוזכר לפני, אבל לא בתור משהו רציני, עוד מלפפון לרשימה, המגעים איתו תפסו תאוצה, והוא חתם רק בזכות מה שקרה לטורנס.
03 יולי 2012, 17:12
jol9 כתב:LIAV10 כתב:בואו נפשט את זה..
מה ההישג מינימום שהייתם מקבלים ולאן נראה לכם מכבי מכוונים?
הישג המינימום לכל הדעות הוא טופ 16, אבל עבור מועדון כמו מכבי, לכוון לטופ 16 זה ממש לא לעניין, והיא חייבת לכוון לפיינל פור. בגלל זה,
הרוב סה"כ היו מרוצים מה"הישג" של מכבי העונה - הצלבה.