NBA summer league

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA summer league

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2012, 05:29

er79 כתב:איזה דאנק ואסיסט מדהימים של פארגו. אני לא רואה מצב שהוא לא נשאר שם. אם הוא חוזר לאירופה הקבוצה שתזכה בו בהחלט תהיה קונטנדרית משמעותית

http://www.nba.com/summer-league/games/ ... einfo.html

דווקא מתאים לנו ג'וש סלבי :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2012, 05:43

אית'וואן מור ודונטה כריסמס ממשיכים לנפק תצוגות יפות בליגת הקיץ. מור בכלל נתן משחק מפלצתי אמש. גם ווילקרסון היה לא רע. נראה לי שווה לפזול לכיוונו של מור, הבעיה היא גם שמכבי קמצנים וגם יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2012, 05:44

felix_r כתב:
er79 כתב:איזה דאנק ואסיסט מדהימים של פארגו. אני לא רואה מצב שהוא לא נשאר שם. אם הוא חוזר לאירופה הקבוצה שתזכה בו בהחלט תהיה קונטנדרית משמעותית

בואנ'ה, ראית איזה הפגזות? הבן אדם לא ממצמץ גם בזריקות התאבדות. 7-8 משלוש. צלף אדיר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יולי 2012, 05:53

er79 כתב:
felix_r כתב:

בואנ'ה, ראית איזה הפגזות? הבן אדם לא ממצמץ גם בזריקות התאבדות. 7-8 משלוש. צלף אדיר.

מצד שני הוא משחק די פרוע שם...טוב זה ליגת קיץ...

בכל מקרה אותי דווקא יותר מרשימים השחקנים שבכל זאת מנסים לשחק סוג של משחק קבוצתי גם אם זה על חשבון הנקודות האישיות שלהם . לדעתי זה מראה על התאמה לכדורסל האירופאי יותר מרק יכולת אישית גבוהה...

פארגו היה נראה מצויין וגם קיצ'ן ניראה מצויין בנתיים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 18 יולי 2012, 06:09

er79 כתב:
קודי כתב:אליהו מסיים עם 0 נק' ב-10 דק, לנדסברג חימם את הספסל לאורך כל המשחק. את אליהו אנחנו עוד מכירים טוב אבל אולי העובדה שלנדסברג לא משותף, בעוד כל מיני קיצ'נים מככבים בליגת הקיץ, מראה במשהו על יכולתו, במיוחד כשכרגע מיועד לו התפקיד של הגארד השלישי?

לא יודע, אבל לי זה רווח דווקא שהם מפשלים שם. לאור המצב העגום של הישראלים וככל הנראה בחירתה של מכבי לשחק תחת חוקי החוק הרוסי (לפחות זה מה שאני חושב שהיא תעשה) אני שמח שהם כנראה בדרך חזרה לישראל.

ברור שגם אני מבסוט מכך שהם לא מצליחים שם כי אנחנו צריכים אותם כאן. הבעיה היא שהקו האחורי צפוי לכלול ארבעה שחקנים: היקמן, גארד זר נוסף, רוט ולנדסברג. כדי לעשות משהו ביורוליג אתה צריך לפחות 3-4 גארדים איכותיים ואני בספק אם יש לנו את זה. קשה לי מאוד להאמין שרוט, שהוא נמוך מאוחיון, פחות אתלטי ממנו, פחות חזק ממנו ופחות מוכשר, יצליח לעשות משהו ביורוליג ולנדסברג הוא סימן שאלה גדול, במיוחד שעד עכשיו הוא שיחק בקבוצה הגרועה ביותר בליגת העל שלנו ועדיין לא עשה כלום מעבר לזה. להבדיל מפרקינס, שהגיע כרכז שלישי וכגארד חמישי בסגל (והוא עדיין היה ה-MVP של הליגה הבלגית והוביל את חיפה לעונת שיא) או פארגו שהגיע בלית ברירה ברגע האחרון (ושהיה נהדר בגליל והוביל אותה לאליפות)
מה שאני אומר הוא שעצם העובדה שמאמן מינסוטה לא ראה לנכון אפילו לתת לו דקת משחק אחת, כשכל זב חוטם משחק בליגת הקיץ הזו והרמה שם לא מדהימה, יכולה להעיד על היכולות שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yehooda » 18 יולי 2012, 10:12

ג'וש סלבי וואו... פשוט מכונת נקודות. מכבי חייבת סקורר יותר מכל במיוחד לאחר שלנפורד עזב למילאנו. מדובר בבחור אתלט עם יכולת הובלת כדור מצויינת וקליעה טובה מכל מצב ייתכן ועמדת הרכז אינה בדיוק העמדה שלו אבל מצד שני גם לנגפורד לא היה בדיוק רכז. הבנאדם קלע עד עתה 27 נק' למשחק בשתי משחקים 12/15 לשלוש (80%) פשוט לא יאומן אם מכבי תצליח להחתים אותו זה יהיה וואו אחד גדול. קצת לחימום הקנה קבלו קליפ ביצועים שלו: http://www.youtube.com/watch?v=YEEGg_qIFvY זה בהנחה שקבוצה אחרת לא תיקח אותו כן....
yehooda

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 06:17

הנקניקיה הצרפתית שוב כיכבה היום בליגת הקיץ עם 3 נק'.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2012, 06:58

yehooda כתב:ג'וש סלבי וואו... פשוט מכונת נקודות. מכבי חייבת סקורר יותר מכל במיוחד לאחר שלנפורד עזב למילאנו. מדובר בבחור אתלט עם יכולת הובלת כדור מצויינת וקליעה טובה מכל מצב ייתכן ועמדת הרכז אינה בדיוק העמדה שלו אבל מצד שני גם לנגפורד לא היה בדיוק רכז. הבנאדם קלע עד עתה 27 נק' למשחק בשתי משחקים 12/15 לשלוש (80%) פשוט לא יאומן אם מכבי תצליח להחתים אותו זה יהיה וואו אחד גדול. קצת לחימום הקנה קבלו קליפ ביצועים שלו: http://www.youtube.com/watch?v=YEEGg_qIFvY זה בהנחה שקבוצה אחרת לא תיקח אותו כן....

יש לסלבי חוזה לעוד שנתים בממפיס. לא יודע למה הוא משחק בסאמר-ליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2012, 07:14

מעניין שדורון פרקינס משחק ביחד עם פי ג'' טאקר בפיניקס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 יולי 2012, 17:51

בשידור המשחק של ישראל רסקה נראה לי אמר שהוא קיבל דיווח שאליהו קלע במשחק האחרון של מינסוטה 12 נק', לא זוכר כמה ריב' ו-4 אס'.
יש למישהו אינפורמציה מעבר? צריכים להתחיל לדאוג?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 18:01

Mta_atic כתב:בשידור המשחק של ישראל רסקה נראה לי אמר שהוא קיבל דיווח שאליהו קלע במשחק האחרון של מינסוטה 12 נק', לא זוכר כמה ריב' ו-4 אס'.
יש למישהו אינפורמציה מעבר? צריכים להתחיל לדאוג?

הוא אמר שזה היה במשחק אימון לא רשמי של מינסוטה נגד דנבר.
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 יולי 2012, 03:18

היום אליהו קלע 6 נק' (3מ7 ) ולקח 2 ריבאונדים . לנסברג שוב לא שיחק .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קודי » 20 יולי 2012, 05:01

לנדסברג דווקא שיחק אתמול במדי הניקס וקלע 10 נק'.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יולי 2012, 05:41

קודי כתב:לנדסברג דווקא שיחק אתמול במדי הניקס וקלע 10 נק'.

שו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 20 יולי 2012, 05:54

מה באמת לנדסברג עושה במדי הניקס? יכול להיות שזו טעות של הסטטיסטיקאים? בכל מקרה, לא מוצא חן בעיניי שהוא וליאור מתעוררים. מקווה שהליגה הזו תסתיים כמה שיותר מהר ובלי כלום. אגב, דונטה כריסמס לא יורד מדאבל פיגרס, באף אחת משתי ליגות הקיץ בהן השתתף. נראה טוב יותר מאז שאני זוכר אותו בימי עפולה
er79

הודעהעל ידי זרובבל » 20 יולי 2012, 06:58

יש לליאור עוד שני משחקים. מה הסיכוי שלו, לפי מה שהוא מראה עד עכשיו, לקבל חוזה? יכול להיות שהוא יוחתם על חוזה מינמלי לשנה? גם אם יציעו לו 600,000 דולר הוא יילך על זה. הזדמנות היסטורית מבחינתו. לדעתי אגב הוא יכול להצליח שם עוד יותר מעומרי.
זרובבל

הודעהעל ידי אלמוג » 20 יולי 2012, 07:08

זרובבל כתב:יש לליאור עוד שני משחקים. מה הסיכוי שלו, לפי מה שהוא מראה עד עכשיו, לקבל חוזה? יכול להיות שהוא יוחתם על חוזה מינמלי לשנה? גם אם יציעו לו 600,000 דולר הוא יילך על זה. הזדמנות היסטורית מבחינתו. לדעתי אגב הוא יכול להצליח שם עוד יותר מעומרי.

הוא לעולם לא יקבל שם חוזה. וגם אם כן, הוא לא יהיה שווה כלום כפאוור פורוורד שם.
אולי אם היה לו טיפה קליעה ויכולת כידרור(אני אתפשר על ההגנה) הוא היה יכול להיות אחלה סמול, אבל אין לו את זה ופה נגמר הסיפור...
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 20 יולי 2012, 07:37

אלמוג כתב:
זרובבל כתב:יש לליאור עוד שני משחקים. מה הסיכוי שלו, לפי מה שהוא מראה עד עכשיו, לקבל חוזה? יכול להיות שהוא יוחתם על חוזה מינמלי לשנה? גם אם יציעו לו 600,000 דולר הוא יילך על זה. הזדמנות היסטורית מבחינתו. לדעתי אגב הוא יכול להצליח שם עוד יותר מעומרי.

הוא לעולם לא יקבל שם חוזה. וגם אם כן, הוא לא יהיה שווה כלום כפאוור פורוורד שם.
אולי אם היה לו טיפה קליעה ויכולת כידרור(אני אתפשר על ההגנה) הוא היה יכול להיות אחלה סמול, אבל אין לו את זה ופה נגמר הסיפור...

הצלחה בNBA זה הרבה עניין של מזל. מה שבטוח זה שלליאור באופן אישי, זה יעשה רק טוב, להעביר עונה אחת בNBA.
האמריקאים לא מסתכלים על הנתונים הפיזיים יותר מדי, כי הם יודעים איך להפוך את האיטריות האירופאיות, למרימי משקולות תוך מספר חודשים.
מה שהם כן מסתכלים עליו זה כשרון טהור, ואת זה לליאור יש בשפע.

הדבר שאולי כן יכול למנוע ממנו להגיע לשם, זה הקטע המנטלי. הוא חלש פיזית יחסית, אבל הוא גם לא ממש אוהב לדחוף, לשרוט ולהרביץ, וזה משהו שאי אפשר לשנות בחדר כושר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2012, 08:27

דיונטה קריסמאס, ששיחק בעבר בישראל, נותן מספרים לא מהעולם הזה.
לא ירד מ10 נקודות בכל 8 המשחקים
http://www.nba.com/summer-league/2012/p ... index.html

לפי כמות המשחקים והדקות שהוא מקבל, אפשר להבין שהקבוצה מגלה בו עניין ויש מצב שיקבל חוזה
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 20 יולי 2012, 08:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2012, 08:33

טרנס קינסי, שהוזכר כמועמד למכבי, קלע 14 במדי מילווקי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים