30 יולי 2012, 13:48
LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..
ציטוט שלהם:לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.
"חולפות שנים, מתחלפים השחקנים אך את מכבי תל אביב נאהב לעולמים"
30 יולי 2012, 21:08
LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..
ציטוט שלהם:לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.
30 יולי 2012, 21:22
מקובי כתב:LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..
חבורה של אפסים?
למה? בגלל שאנחנו לא הולכים אחרי מחאה וירטואלית?
בגלל שאנחנו מאמינים שלצוות המקצועי יש טיפה יותר ידע מאשר אנשים בפורום ולכן אנחנו לא רוצים להתערב בנושאים מקצועיים?
בגלל זה אנחנו חבורה של אפסים?
זאת האידיאולוגיה של הארגון, הארגון לא מתערב בדברים מקצועיים. נקודה.
אנחנו שם בשביל הקבוצה גם ברגעים הקשים ולא רק ברגעים הטובים שכולם מאחוריהם.
אני גאה להיות חבר בארגון כזה. (ולא אני לא דובר הארגון או משהו כזה)
30 יולי 2012, 21:35
LIAV10 כתב:מקובי כתב:LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..
חבורה של אפסים?
למה? בגלל שאנחנו לא הולכים אחרי מחאה וירטואלית?
בגלל שאנחנו מאמינים שלצוות המקצועי יש טיפה יותר ידע מאשר אנשים בפורום ולכן אנחנו לא רוצים להתערב בנושאים מקצועיים?
בגלל זה אנחנו חבורה של אפסים?
זאת האידיאולוגיה של הארגון, הארגון לא מתערב בדברים מקצועיים. נקודה.
אנחנו שם בשביל הקבוצה גם ברגעים הקשים ולא רק ברגעים הטובים שכולם מאחוריהם.
אני גאה להיות חבר בארגון כזה. (ולא אני לא דובר הארגון או משהו כזה)
קודם כל לא רציתי להעליב וזה לא בא ממקום כזה..
דבר שני, אם אתה חושב שלג'וניורים יש ידע יותר רחב משלך כנראה שאתה לא מאמין בעצמך מספיק, אולי יש להם ידע עיסקי, אבל שום דבר שקשור לכדורסל (ומסתבר שגם חוזים הם לא יודעים לכתוב)
הקטע של האידיאולוגיה של ללכת בכל מצב הוא אידיוטי, ברור שללכת בכל מצב, אבל לא יותר פשוט להמנע ממצבים שכאלה? מצבים לא נעימים..
מספיק לחשוב שתמיד נצא מכל בוץ, וששמעון הוא אלוהים ויחלץ אותנו מכל מצב..
הקטע הזה של האהבה עיוורת גורם לאירגון הזה להיות (מצטער) חבורת אפסים שנמנעים, זה דווקא לא נשמע לי הגוש הכי מכביסטי ולוחם, זה נשמע כמו יותר האוהדי רולקסים האלה שלא אכפת להם מכלום, זה מה שאתם משדרים..
30 יולי 2012, 21:58
30 יולי 2012, 22:24
LIAV10 כתב:עזוב, אתה מחמיץ את הנקודה..זה בכלל לא קשור ליכולת הקבוצה, אלא לתנהלות..
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מזלזלים באוהדים וגייט 11 משחקים אותם יפי נפש ואצילים עם האידיאולוגיה הזאת כאילו מי שיושב שם ושייך לאירגון אוהד יותר טוב ממני..
עם האידיאולוגיה הזאת בסוף באמת נגיע לליגה שלישית אחרי ששמעון יפרוש וכל המושכות יגיעו במלואן לג'וניורים, אבל מה זה משנה, גייט 11 תמיד יתמכו בהחלטות ההנהלה..
30 יולי 2012, 23:32
31 יולי 2012, 06:18
), אבל נראה לי שהעניין הזה של מחאה יצא מפרופורציה...
, אלא רק בזה שלמכבי אין ולא הייתה שליטה על זה. אני רק מקווה שהוא יענש החומרה ושיאלצו אותו לשלם למכבי הרבה יותר מהסכומים שהוא שילם (200K$).
31 יולי 2012, 06:29
מקובי כתב:LIAV10 כתב:עזוב, אתה מחמיץ את הנקודה..זה בכלל לא קשור ליכולת הקבוצה, אלא לתנהלות..
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מזלזלים באוהדים וגייט 11 משחקים אותם יפי נפש ואצילים עם האידיאולוגיה הזאת כאילו מי שיושב שם ושייך לאירגון אוהד יותר טוב ממני..
עם האידיאולוגיה הזאת בסוף באמת נגיע לליגה שלישית אחרי ששמעון יפרוש וכל המושכות יגיעו במלואן לג'וניורים, אבל מה זה משנה, גייט 11 תמיד יתמכו בהחלטות ההנהלה..
יש לארגון אוהדים דברים שהוא מאמין בהם, ואחד מהם זה לא להתערב בהחלטות מקצועיות, לא רואה בזה שום בעיה. (אני יכול לתת לך דוגמא של ארגונים בכדורגל שכן מנסים להתעסק בהחלטות מקצועיות והורידו אותנו לשאול אבל אני לא רוצה להיכנס לזה..)
ומתי אמרו שמי שבארגון נחשב ליותר אוהד ממי שלא בארגון? כולנו אוהדי מכבי, זכותנו לא להסכים אחד עם השני אבל אין אחד שהוא יותר אוהד מהשני. יש כאלה שמשקיעים יותר מבחינת זמן, יש כאלו שמשקיעים יותר מבחינת כסף, ויש כאלה שהקבוצה מאוד חשובה להם והם יהיו מוכנים להשקיע הרבה אנרגיה בשבילם- אבל זה לא סותר שכולנו אוהדי מכבי.
בסה"כ יש דרך שעל פיה מכבי עובדת, וזה לא דבר חדש, אנשי מקצוע יושבים וחושבים על שחקני רכש, אתה יכול לדבר על הג'וניורים עד מחר, אבל זה לא שיטת עבודה חדשה במכבי.
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מנסים לעשות קבוצה טובה ולא לזלזל באוהדים. מכבי תמיד הביאה הימורים, זה דרך העבודה שלנו ואני לא יודע מאיפה המסקנות האלה אם לא הביאו שחקנים של מיליון וחצי דולר זה אומר שמזלזלים באוהדים. זה שרוצים לשמור על תקציב שפוי ולא להתחרות עם כל מיני תקציבים באירופה שבסוף יגרמו לקבוצות להתרסק זה זלזול באוהדים.
אמרתי, אם תהיה פה קבוצה לא טובה, אני בטוח שבהנהלת מכבי "ישמעו את הקולות" וידעו איך לשפר אותה בצורה כזו או אחרת. אני חושב שכרגע הם חושבים שיש קבוצה טובה שיכול להיות שתפרוץ. (כמו כל קבוצה שתבנה, גם אם תביא את מקאלב לא בטוח שתגיע להצלבה בסיטואציה כזו או אחרת)
בוא רק נגיד שברור לכולם שאף אחד בהנהלה לא עושה דווקא.
הרי כישלון של מכבי זה כישלון של ההנהלה שבשנה הבאה לא תמכור היכל מלא מנויים, ואז תיאלץ להוריד בתקציב והופ המעגל הזה לא נגמר ואנחנו חוזרים לשנות ה90. ברור שמכבי תנסה לבנות קבוצה חזקה, ועם כל הכבוד לדעות שרצות כאן בפורום- אני עדיין סומך על המנהלים שמנהלים שם 40 שנה והובילו אותנו למרות התקציב הנמוך שלנו ביחס לאירופה לדרג הראשון בהגרלה השנה.
אז לפני שאני רץ לתמוך באיזשהי מחאה, אני חושב שצריך לתת טיפה כבוד למנהלים של מכבי, טיפה להסתכל קצת על התמונה הכוללת וטיפה לבלוע רוק ולחכות ולראות איזה קבוצה מכינים לנו כאן ואיזה תבשיל מתבשל.
ורק אז להחליט אם יש טעם בכלל לצאת במחאה (כי לדעתי במצב לא טוב הקולות כבר ישמעו בהיכל ולא במרחב הוירטואלי...)
31 יולי 2012, 13:55
LIAV10 כתב:הקטע שהאירגון יצא בהודעה שאין לו קשר למחאה, זה כמו להגיד, אנחנו לא קשורים אליהם, אנחנו אוהדים טובים מהם..
אתה לא מבין שאני לא מדבר על יכולת? לא צריך לחכות לראות איזו קבוצה תהיה, ההתנהלות היא לא טובה, עזוב את זה שלא מכניסים שקל מהכיס שלהם, גם לא יכול להיות שם משתמשים בכל הכסף שנכנס..
אז למה אני לא מנהל את הקבוצה? זה זלזול בקהל, מכבי לא אמור להיות עסק מרוויח, אתה רוצה להרוויח על חשבון תקציב הקבוצה? לא פה..
נמאס כבר כל שנה לשלם פאקינג 8,000 שקל על שני מנויים ולקבל שחקנים חסרי נסיון והימורים, רוצים קצת שמות מעניינים..
31 יולי 2012, 14:14
קובי אחי, אנחנו מכירים כבר הרבה זמן ואתה יודע שמה שאני אומר זה לא נגדך באופן אישי, אבל בתור מי שרואה ויודע מה קורה אצל ארגוני האוהדים, אם אתם חושבים שהבעיות ייפתרו בכך שלא תצאו נגד ההנהלה ותהפכו כל שחקן ל"אח על מלא" (כמו אוחיון למשל) זה לא מה שישפר את הקבוצה ולא יגרום לה לשחק יותר טוב.
בשנים האחרונות קרו פה כמו מחדלים שהם ממש זריית חול בעיני האוהדים (אני לא מדבר על הרולקסים שגם כך לא איכפת להם מי משחק, העיקר שיהיה להם מנוי ושיוכלו להצטלם) ואף אחד לא אומר כלום.
זה נראה לך הגיוני שמאמן כ"כ מוערך ומכובד לא מקבל את הסמכות להחליט בנושאים מקצועיים והחתמות שחקנים? מה בדיוק פדרמן האב או הבן שלו או רקנאטי מבינים בזה? יש תקציב - המאמן יודע מספיק טוב איך לחלק אותו בין כל השחקנים. תראה לי עוד קבוצה באירופה שזה מה שקורה אצלה (ולא, אל תביא כדוגמא את צסק"א או ברצלונה או קובאן, גם בקבוצות קטנות לכאורה ועם תקציב יותר מוגבל אין התערבות של ההנהלה בבחירות השחקנים).
בינתיים מכל הדיבורים שלהם על שהם רוצים שחקן שהוא 5 ולא 4.5 נראה שנקבל אותו דבר אם לא גרוע יותר (וכן בונסו הוא סתם זונת סטטיסטיקות ולא יותר מזה. לא תורם בשיט לקבוצות שלו).
שלא תבין לא נכון, אני לא הולך לבטל את המנוי או למחות אבל אני כן יחסית מאוכזב כי ציפיתי בסוף העונה האחרונה שבקיץ הזה יבנו קבוצה יותר טובה עם שלד טוב מהסגל שזכה באליפות. באמת שלא היו צריכים לעשות בו יותר מדי שינויים, רק להביא רכז וסנטר טובים. בינתיים במקום להביא את השניים האלה, מביאים 5-6 שחקנים בינוניים שלכל אחד יש תכונה אחרת. שוב אותה בניה מיותרת לרוחב... מה בדיוק יצא מזה? כנראה שנדע רק במהלך העונה או בטופ 16 כשנחטוף מהגדולות. אם לזה אנשים שגם אני וגם אתה מכירים מסוגלים לקרוא "גאונות שיווקית" אז באמת שאין מה להגיד. זה פשוט עצוב.
02 אוגוסט 2012, 01:30
02 אוגוסט 2012, 04:15
02 אוגוסט 2012, 17:22
yellowaura כתב:למה מחאה ?
1. אני לא חושב שצריך להתחיל את העונה בשביל לראות את המגמה כמו שאנשים טוענים. תראו את מילאן... האוהדים לא היו צריכים להתחיל את העונה בשביל לראות שלוקחים אותם לסיבוב. ברגע שמכרו את השחקנים הטובים והביאו מחליפים לא ראויים הם הבינו את המגמה וביקשו שיחזירו להם את הכסף על המנויים.
2. העובדה היא שההכנסות לא השתנו כל כך לאורך השנים. ההכנסות כ- 20 מיליון ש"ח +- 2 מיליון. אגב חלק מההכנסות מהיורוליג מקבלים בכסף זר אם אני לא טועה. בפועל כמו שפדרמן עצמו טוען במכבי תקציב השחקנים הוא רק פי 2 או 3 מתקציב הפועל ירושלים (שיש לה הכנסות מזעריות). השנה עוד יש ירידה בתקציב השחקנים כך שהמצב נהיה רע יותר
3. ההוצאות על שחקנים השנה צפויות להיות כ- 8 מיליון דולר שב 2009 היו כ- 16 מיליון דולר. ב- 2010 היו הוצאות שחקנים כ- 11 מיליון דולר. כלומר יש ירידה חדה ומתמשכת בתקציב השחקנים ולעומת זאת בתקציב הכללי יש עלייה. ב- 2010 למשל סה"כ התקציב היה 17.2 מיליון לעומת 20 מיליון השנה.
במידה והיו אומרים, רוצים לשמור על שפיות תקציבית לכן מקצצים את כל התקציב ב- 3-4 מיליון עוד הייתי יכול להבין. אבל התקציב הכולל עלה כלומר מושכים אותה מידה של כסף ואפילו קצת יותר מהמועדון רק הורידו את תקציב השחקנים. מדובר בחלוקה תמוהה של הכסף. לאיפה הולך הכסף שנחסך על השחקנים ?
4. התנהלות לא נכונה בעניין בניית הקבוצה.
אוחיון- לא נתנו לא העלאה כמו שהייתה מגיעה לו ויותר גרוע שרפו אותו. אפשר לטעון שגם הוא לא התנהג כשורה. אבל בפועל מכבי השפילה אותו בתקשורת, איימה עליו ונתנה לו העלאה של 30,000 דולר בלבד שהיה כבר ברור שהשווי שוק שלו עלה משמעותית. היה אפשר לסגור איתו סיפור ב- 400,000+- דולר כבר בהתחלה (ללוגן משלמים 500K שהוא שחקן פחות טוב). בכל מקרה שיטת האיומים לא עובדת וגורמת לנו לשם רע...זה התחיל כבר עם פארגו. תחשבו שהשחקנים מדברים ביניהם על הקבוצות. מעסיק צריך לנסות להימנע מפיצוצים אם אפשר... זה לא שעשינו בכסף הזה משהו מיוחד
הנדריקס- היה כבר חצי רגל בפנים. רצה להמשיך במכבי וגם בלאט רצה אותו. בפועל הפסידו אותו על כמה עשרות אלפים בודדים.
לאנגפורד- היו חייבים להחתים אותו הרבה לפני...מכבי ניסתה להוריד אותו בשלב הראשוני מסכום האופציה שלו במקום לממש מהר. אחרי זה הם התחרטו אך זה היה מאוחר מדי.
5. בפועל גם במכבי, מציטוטים מהתקשורת, אנו למדים שהם די מודים שהשנה הם לא הצליחו לצרף שמות גדולים ודי התרחקו מכל תחרות על שחקנים. יש השענות מוחלטת על בלאט... לומר ש "כבר ראינו היטב ששמות גדולים בהרבה כסף לא תמיד תורמים לתלכיד קבוצתי ויש לנו אמונה גדולה שדיויד בלאט יודע את העבודה ויעשה הכל כדי שהקבוצה תצליח" זו אמירה מקוממת. דרך לפטור אותך מלהשקיע בקבוצה ופשוט לא אמרה נכונה כי ברור שצריך לשלב כסף וניהול נכון. לא סתם ברצלונה, צסק"א ופאו מגיעות לטופ העולמי ואנחנו מתרחקים משם. לקחת את הטורקיות כדוגמה זה פשוט לא נכון.
http://www.sport2.co.il/content/74293
אגב אפילו ההחתמה היחידה שיש לה איזשהו קליבר (בונסו) עדיין לא אושרה סופית... אם את מסתכל על מכבי בלי ההחתמה הזו זה גובל בביזיון.
03 אוגוסט 2012, 20:04
04 אוגוסט 2012, 09:21
04 אוגוסט 2012, 16:11
06 אוגוסט 2012, 22:10
06 אוגוסט 2012, 23:03
Yoni306 כתב:מי היה מאמין: אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל פתחו במחאה נגד התנהלות המועדון. בתפריט: טענות על מדיניות הרכש, מחירי המנויים הגבוהים ועמוד פייסבוק ביקורתי. האוהדים הוותיקים יוצאים נגד המוחים. שמעון מזרחי מבהיר: המצב שלנו מצוין
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html
דעה אישית: אני חושב שהדבר היחיד שצריך לעשות זה להפעיל לחץ על פדרמן שישחרר יותר מזומנים. לא יתכן שיוגב כך יעזוב (לא שאני מצדיק את יוגב) ולוגאן הנווד יחתום על חשבון פרקינס. אך מחאה ממשלדעתי זה ממש מוגזם.
עגב הפורם שלנו מוזכר בכתבה
רף הציניות הגואה בפורום האוהדים, "צהבת" למשל, מעולם לא היה גבוה יותר, והגיע לשיאים חדשים עם החתמתו האחרונה של דייויד לוגן בקבוצה. "הנהלה של חוצפנים, איבדתי את האמון בהם לחלוטין", מצהיר המשתמש "LIAV10", וממשיך: "מקווה שהשנה לא נזכה באף תואר, ואז הקהל עם האהבה העיוורת למועדון יתעורר ויבין שלא הכול ורוד".
"זהו, מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לתל אביב להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה אני חושב עליהם", מוסיף הגולש "מכביסט". "אני אוהד משנות ה־80 ואף פעם לא הרגשתי כל כך מושפל כאוהד. זו לא הקבוצה שלי, זה לא המותג שלי, לא מה שהיה ב־30 השנים האחרונות", משתף בעצב גלעד א'. "אני מקווה שמשפחת פדרמן תקבל בוז יותר גדול מהשחקנים של היריבות כשייכנסו להיכל", מוסר הגולש "שחף".
"אם יש למישהו שאלה או הבהרה — הוא תמיד יכול לפנות אליי. הטלפון והמשרד שלי פתוחים, וגם המייל. כל אחד יכול לדבר, לכתוב ולקבל תשובה".
06 אוגוסט 2012, 23:13