המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אם יביאו את שארס ב400K, עוד גארד נוסף כמו פרקינס ב800K, וסנטר ב1M לא תשמע ממני תלונות, ולא טענות שהתקציב ירד ל16M. למרות שבאופן אישי הייתי מעדיף לראות כאן גארד אחר במקום פרקינס, וגארד צעיר ומוכשר במקום שארס.
נכון לרגע זה, ואנחנו עוד רגע באוגוסט, השחקן הכי מוכח שחתום במכבי הוא ללא צל של ספק שמרדיני, שהיה אמור להיות בכלל סנטר מחליף.
בנתים מרשימת הסנטרים הפנויים שהיו נשארו בדיוק 2 סנטרים, אחד מאריץ כנראה הולך לברצלונה, שחסרה סנטר.
אבל מה לעשות, כנראה שזה לא אפשרי. למכבי כנראה אין 2.2 מיליון דולר נטו נוספים לרכש.
חוץ מזה זה אומר שיהיו 8 זרים, וזה לא אפשרי. לא יגיע יותר מגארד זר אחד, ואם זה יהיה שאראס אז כולם פה יצאו נגד ההנהלה. אבל בגלל שמכבי לא רוצה להביא אותו כנראה, אז שוב יש קולות של "מכבי לא יכולה להתמודד אפילו עם...".
ועם כל הכבוד, אתה לא יכול לטעון סתם על פי מה שאתה חושב, מה גובה התקציב של מכבי
gandya כתב:asafb96 כתב:אם יביאו את שארס ב400K, עוד גארד נוסף כמו פרקינס ב800K, וסנטר ב1M לא תשמע ממני תלונות, ולא טענות שהתקציב ירד ל16M. למרות שבאופן אישי הייתי מעדיף לראות כאן גארד אחר במקום פרקינס, וגארד צעיר ומוכשר במקום שארס.
נכון לרגע זה, ואנחנו עוד רגע באוגוסט, השחקן הכי מוכח שחתום במכבי הוא ללא צל של ספק שמרדיני, שהיה אמור להיות בכלל סנטר מחליף.
בנתים מרשימת הסנטרים הפנויים שהיו נשארו בדיוק 2 סנטרים, אחד מאריץ כנראה הולך לברצלונה, שחסרה סנטר.
אבל מה לעשות, כנראה שזה לא אפשרי. למכבי כנראה אין 2.2 מיליון דולר נטו נוספים לרכש.
חוץ מזה זה אומר שיהיו 8 זרים, וזה לא אפשרי. לא יגיע יותר מגארד זר אחד, ואם זה יהיה שאראס אז כולם פה יצאו נגד ההנהלה. אבל בגלל שמכבי לא רוצה להביא אותו כנראה, אז שוב יש קולות של "מכבי לא יכולה להתמודד אפילו עם...".
ועם כל הכבוד, אתה לא יכול לטעון סתם על פי מה שאתה חושב, מה גובה התקציב של מכבי
יכול בהחלט, הכל בהתבסס על הסגל שהיה כאן שנה שעברה, ומלפני שנתיים, ובנוסף להבטחה שתקציב הרכש השנה לא יקטן, הבטחה שחזרה כמה פעמים בקייץ הזה.
אם יגיעה לכאן שארס בתור הגארד הבכיר, זו תהיה בדיחה, ואני בהחלט ייצא כנגד ההחתמה. אין שום אסון ב8 זרים, בניגוד לכך הפקדה של עמדת הגארד הבכיר לפינסיונר שארס, היא בהחלט אסון.
שחף כתב:טוב, ראימת שחקנים חופשיים מעודכנת:
סנטרים:
מאריץ'
פרוביץ'
אנדרסן(סיינה רוצה להיפטר מהחוזה שלו)
.
.
.
.
.
.
מציאות מליגת הקיץ
גארדים:
אוקיץ'
מקאלב(לא מוצאים לו קבוצה עד כה)
.
.
.
.
אית'ואן מור(?)
.
.
.
שלל מציאות וקיצ'נים
עידן כתב:אז זהו? גם מאריץ' אין?
JeremyP כתב:עידן כתב:אז זהו? גם מאריץ' אין?
לא אבידה גדולה
לא הוא יציל את העונה של מכבי
עידן כתב:JeremyP כתב:עידן כתב:אז זהו? גם מאריץ' אין?
לא אבידה גדולה
לא הוא יציל את העונה של מכבי
אולי, השאלה איזה אופציות אחרות רלוונטיות יש בשוק שהולך ואוזל לו במהירות.
החציל האצטקי כתב:הדד-ליין בחוזה של איטוואן מור הוא הלילה. ישוחרר. מכבי תנסה את מזלה?
החציל האצטקי כתב:הדד-ליין בחוזה של איטוואן מור הוא הלילה. ישוחרר. מכבי תנסה את מזלה?
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:הדד-ליין בחוזה של איטוואן מור הוא הלילה. ישוחרר. מכבי תנסה את מזלה?
אם יחתום מבחינתי יהיה ה-החתמה של הקיץ
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:הדד-ליין בחוזה של איטוואן מור הוא הלילה. ישוחרר. מכבי תנסה את מזלה?
עד כדי כך את מתלהבת ממנו? הוא שחקן מוכשר אין ספק. אני לא בטוח שהוא רכז ודיברו טיפה על שליטה בעייתית בכדור אצלו.
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:הדד-ליין בחוזה של איטוואן מור הוא הלילה. ישוחרר. מכבי תנסה את מזלה?
עד כדי כך את מתלהבת ממנו? הוא שחקן מוכשר אין ספק. אני לא בטוח שהוא רכז ודיברו טיפה על שליטה בעייתית בכדור אצלו.
felix_r כתב:דרך אגב, אולי לא נקבל אפילו את קיצ'ן. סיינה רוצה אותו
מקאדו כתב:felix_r כתב:שחף כתב:הליצן הזה כתב שם שגם לברינוביץ' קרוב לקובאן ודקה אחר כך הוא חתם בז'לגיריס. סתם קשקשן. בקיצור מאריץ' עדיין שחקן חופשי.
אבל בארסה שוקלת לקחת אותו. היא רק מחכה לראות מה יעשה באולימפיאדה. בנתים במשחקי ההכנה של נבחרת אוסטרליה הוא אפס מאופס.
שזה מה שהוא בערך בשנתיים האחרונות , אבל העיקר שעל סופו ויתרו כי ייש עוד מלא סנטרים טובים ממנו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים