פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

29 ספטמבר 2012, 16:50

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:גם אני לא הכי שמח מהחתימה של תומאס אבל לא מובן לי איך כולכם כבר קוברים שחקן לפני שאתם מכירים אותו,הוא כנראה הכי טוב שהיה בשוק.אפשר לחשוב שבונסו(שאני אוהב מאוד)סנטר
מה שכן מעצבן זה שהגענו למצב הזה שאנחנו צריכים להתפשר על שחקנים שהם לא סנטרים ובטח שלא מוכחים,וכאן יש מקום להרבה ביקורת

אז מה לא מובן לך? תומאס הוא לא סנטר( ראיתי ראיון איתו שבו הוא אמר שהוא יותר 3 אפילו), והוא הגיע לפה בחצי מהמחיר של פופס. זה לא השחקן שצריך להגיע לפה כסנטר המוביל, ועל זה הביקורת. יכול להיות שהוא יפתיע? כן, אבל לא סביר בהתחשב בנתונים שלו.

הביקורת צריכה להיות על שהגענו למצב שאנחנו מביאים שחקן שהוא לא סנטר
עכשיו זה כנראה הכי טוב שהיה ולכן אי אפשר להעביר ביקורת (לדעתי) על ההחתמה עצמה אלא על ההתנהלות של מכבי שגרמה לכך שהגענו למצב הזה

מקווה שעכשיו הסברתי את הנקודה שלי

29 ספטמבר 2012, 16:54

לא צריך לעניין אותי בתור אוהד, למה הגענו למצב הזה. בשורה התחתונה, שחררנו שחקן ב950 אלף, והבאנו סוג של פורוורד צעיר שעוד לא קרע זוג נעליים ב450 אלף. ככה, שגם ההחתמה צריכה לזכות את ההנהלה בביקורת.
אם עוד חודש היו מביאים את ג'וש דאנקן, גם לא היית מבקר את ההחתמה כי הוא היה הכי טוב בשוק? לא קונה את התירוצים האלה.

29 ספטמבר 2012, 16:58

אגב, תומאס עוד לא חתם. HOLD YOUR HORSES

29 ספטמבר 2012, 17:04

felix_r כתב:אגב, תומאס עוד לא חתם. HOLD YOUR HORSES

יש לי תחושה גם שלא יחתום. איפה ההודעה הרשמית של מכבי על הסיכום? כנראה שבאמת יש התקרבות בין הצדדים אבל זה יכול ליפול ברגע האחרון על פרט כזה או אחר.

29 ספטמבר 2012, 17:21

אל תטפחו אשליות. הוא כבר אמר שהוא בדרך למכבי בטוויטר שלו. אני לא רואה סיכוי שהוא לא יהיה פה, והלוואי ואני אתבדה.

29 ספטמבר 2012, 17:59

er79 כתב:אל תטפחו אשליות. הוא כבר אמר שהוא בדרך למכבי בטוויטר שלו. אני לא רואה סיכוי שהוא לא יהיה פה, והלוואי ואני אתבדה.

איזה אשליות ? באופן מסורתי כשמכבי מביאים מחליף או מחליף למחליף זה רק הולך ונהיה יותר גרוע , אם תומאס שהוא הרע במיעוטו כרגע לא יחתום המועמדים הבאים יהיו כל מיני ארון מגי וצארלי גיינס למינייהם או מקסימום איזה יניב גרין בחצי מהמחיר של תומאס.

29 ספטמבר 2012, 18:05

er79 כתב:אל תטפחו אשליות. הוא כבר אמר שהוא בדרך למכבי בטוויטר שלו. אני לא רואה סיכוי שהוא לא יהיה פה, והלוואי ואני אתבדה.

דרך אגב, גם אני קראתי את זה ב ONE אתמול (לגבי הטוויטר שלו), אחר כך נכנסתי לטוויטר שלו ועברתי על כל ההודעת של היומים האחרונים, ולא היה שם כלום על מכבי

29 ספטמבר 2012, 18:10

felix_r כתב:

דרך אגב, גם אני קראתי את זה ב ONE אתמול (לגבי הטוויטר שלו), אחר כך נכנסתי לטוויטר שלו ועברתי על כל ההודעת של היומים האחרונים, ולא היה שם כלום על מכבי

מישהו שאל אותו מה הצעד הבא שלו, הוא ענה שמשהו מעבר לים, אותו אחד שאל אותו לאן בדיוק, והוא ענה שישראל. אפשר לקוות שהוא התכוון לראשון לציון או משהו, אבל לא נראה לי.

29 ספטמבר 2012, 18:40

felix_r כתב:
itay92 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:
itay92 כתב:מי עכשיו לא היה חותם על זה שהנדריקס יהיה פה בחוזה של 850K?
עוד חשבו שיביאו מישהו נורמאלי...

אני , לא אהבתי את העובדה שמשחקים עם 'סנטר ' גמד , הטעות היא הוויתור על אחד הסנטרים הטובים שהיו פה איי פעם וזה סופו זה לא שעמדו פקוביץ קרסטיץ ולורבק בתור ... איך לעזאזל בלאט וויתר על סופו ? הריי הוא אמור לדעת בדיוק עם מי יש לו עסק ולהבין ש 'סנטר תותח ' הוא לא יקבל מההנהלה הזו לא ?

גם אני ממש שמח שאין את הנדריקס ב 850K.
שחקן שפשוט לא מצטיין בכלום.
מסכים איתך גם לגבי סופו

גם אני הייתי מעדיף את סופו,אבל לא הגיעו איתו למו"מ בכלל על הישארות.
עם הנדריקס היו קרובים.
איך לא? אתם מעדיפים שחקן בן 24 בלי ניסיון שהוא גם לא סנטר,ולא יודעים מה תקבלו ממנו?

אני אסביר לך למה אנחנו מעדיפים חתול בשק ולא את הנדריקס. כי לגבי הבחור החדש עדיין יש לנו תקווה שאולי הוא יפרוץ במכבי ויהפוך לכוכב, ואילו לגבי הנדריקס אין שום אשליות, הוא לא מספיק מוכשר ולא מספיק גבוה, ככה שאין שום סיכוי שהוא פתאום יפרוץ ויהפוך ליהלום. כמה הזדמנויות הנדריקס צריך? סופו היה פצועה 2/3 עונה והנדריקס לא פרץ (נתן כמה משחקים טובים בשלב הטופ-16 ונעלם עד סוף העונה). לעומתו תראה את אוחיון, שקיבל הזדמנות פז לאחר עזיבתו של פארמר ולא ביזבז אותה!

לא מסכים איתך. הנדריקס הוא שחקן טוב מאוד. הוא לא עילוי כמו שסופו היה בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל הוא סנטר נהדר, שתכלס תפקד רוב העונה כסנטר ראשון ועשה את זה טוב.
אם היה מדובר באמת בשחקן בינוני, אז הייתי מסכים שעדיף אולי להמר על מישהו לא מוכר, אבל הנדריקס הוא שחקן טוב, ועל כזה עדיף לא להמר.

29 ספטמבר 2012, 18:42

MTA2311 כתב:לא צריך לעניין אותי בתור אוהד, למה הגענו למצב הזה. בשורה התחתונה, שחררנו שחקן ב950 אלף, והבאנו סוג של פורוורד צעיר שעוד לא קרע זוג נעליים ב450 אלף. ככה, שגם ההחתמה צריכה לזכות את ההנהלה בביקורת.
אם עוד חודש היו מביאים את ג'וש דאנקן, גם לא היית מבקר את ההחתמה כי הוא היה הכי טוב בשוק? לא קונה את התירוצים האלה.
+

זה התירוץ שאני הכי אוהב: "לא קרע זוג נעליים"
ג'רמי פארגו וויל ביינום קרעו זוג נעליים לפני שהם באו למכבי? הם הביאו אותך לגמר היורוליג.
פארקר בקדנציה הראשונה הגיע לכאן אחרי ממוצעים מזוויעים בNBA והוא השחקן הכי טוב ששיחק כאן אי פעם.

אני לא מת על ההחתמה, אבל אני בהחלט אומר שאם זה מה שדיוויד רצה (כמו שרשמו כאן, השחקן הוזכר עוד לפני פופס) אז אני שמח שהוא הגיע.

אני מת על כדורסל ורואה לא מעט (וגם מאמן) אבל כל הקיץ אתם בוכים על זה שבונים קבוצה בלי לשאול את דעתו של דיוויד, עכשיו שדיוויד בחר שחקן אתם בוכים למה השחקן חלש (וזה עוד לפני שמישהו ראה אותו משחק בכלל)

רק שיתחיל כבר.
עוד 15 יום למנאייק :wubyellow

29 ספטמבר 2012, 18:46

מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:כמו שנאמר, זכותו של בלאט לבחור לא להתעסק עם סופו, אבל גם הגיע הזמן שנודה באמת, לדיוויד יש נטייה ללכת עם השחקנים האפורים, שברור בדיוק מה הוא יקבל מהם כל ערב( גם אם זה לא הרבה), מאשר עם הכישרוניים שיכולים(בפוטנציה) להוביל אותו הרבה יותר רחוק. תכונה של מאמן גדול? לא בטוח...

כן, מאמן גדול.
כך לדוגמא את אוברדוביץ׳ שאת הכישרונות הוא החתים כמו זבל, רק כישרונות גדולים יותר ויקרים יותר והרס אותם כשהפך אותם לשחקנים לסיטואציות מסויימות, לא זכור לי שהוא אי פעם ניסה לגוע בסופו..
ואז כשהורידו לו את התקציף ממפלצתי לפחות מפלצתי הוא עזב את הבית וברח למועדון לוזרי כמו פנר׳..

קשה לי להאמין שעם עוד 2-3 מליון דולר (תקציב סביר באירופה אם מוסיפים את התקציב הנוכחי של מכבי) בלאט היה הולך על כשרונות..
קצת קשה למצוא כשרון שמכציבים לל לכל שחקן בממוצע חצי מליון דולר..

מאמן גדול צריך לדעת גם לדרוש ולעמוד על שלו , בלאט לפחות על פניו נראה כמי שבד'כ מקבל דיי בהכנעה את מה שההנהלה מכתיבה לו , אני בטוח שאוברדוביץ לא היה מסכים לכך .

נ.ב מארי'ץ ממשיך להיראות כמו גורטאה במקרה הטוב , מזל שלא הגיע לפה.

אני לא ממש מבין את הנקודה הזאת. האם לדעתך עדיף היה שבלאט היה שם את המפתחות ועוזב, ובמקומו היה מגיע למכבי מאמן הרבה פחות טוב?
זה היה הופך אותו לכן מאמן גדול?

בלאט לא חייב להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא כבר השיג מספיק, והוא לא סתם מאמן גדול, אלא המאמן הכי גדול שמכבי יכולה או תוכל להביא בשנים הקרובות.

29 ספטמבר 2012, 18:48

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:לא צריך לעניין אותי בתור אוהד, למה הגענו למצב הזה. בשורה התחתונה, שחררנו שחקן ב950 אלף, והבאנו סוג של פורוורד צעיר שעוד לא קרע זוג נעליים ב450 אלף. ככה, שגם ההחתמה צריכה לזכות את ההנהלה בביקורת.
+

ג'רמי פארגו וויל ביינום קרעו זוג נעליים לפני שהם באו למכבי? הם הביאו אותך לגמר היורוליג.
פארקר בקדנציה הראשונה הגיע לכאן אחרי ממוצעים מזוויעים בNBA והוא השחקן הכי טוב ששיחק כאן אי פעם.

אני לא מת על ההחתמה, אבל אני בהחלט אומר שאם זה מה שדיוויד רצה (כמו שרשמו כאן, השחקן הוזכר עוד לפני פופס) אז אני שמח שהוא הגיע.

אני מת על כדורסל ורואה לא מעט (וגם מאמן) אבל כל הקיץ אתם בוכים על זה שבונים קבוצה בלי לשאול את דעתו של דיוויד, עכשיו שדיוויד בחר שחקן אתם בוכים למה השחקן חלש (וזה עוד לפני שמישהו ראה אותו משחק בכלל)

רק שיתחיל כבר.

אתה רוצה שאני אתן לך רשימה של שחקנים שהגיעו לפה בלי שום קבלות ולא שרדו פה חצי שנה? על כל פארגו אחד, יש 10 גף פוט.
זה התירוץ שאני הכי אוהב:" אם זה מה שבלאט רצה, אז אני שמח שהוא כאן". בוא אני אחדש לך, בלאט רצה את הנדריקס, ואת מאריץ, ואת וויוקאס. לא את תומאס. גם את לוגאן הוא לא רצה. ממש חוכמה מצד ההנהלה להביא את העדיפות העשירית של בלאט ואז להגיד " אין בקבוצה אף שחקן שבלאט לא רצה". מאכילים את האוהדים בשקרים, והאוהדים אוכלים הכל בתיאבון רב.

29 ספטמבר 2012, 18:49

מקובי כתב:
+

רק שיתחיל כבר.

אני חותם לך שהוא לא היה האופציה הראשונה שלו ואפילו לא החמישית

29 ספטמבר 2012, 18:50

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:
+

רק שיתחיל כבר.

אתה רוצה שאני אתן לך רשימה של שחקנים שהגיעו לפה בלי שום קבלות ולא שרדו פה חצי שנה? על כל פארגו אחד, יש 10 גף פוט.
זה התירוץ שאני הכי אוהב:" אם זה מה שבלאט רצה, אז אני שמח שהוא כאן". בוא אני אחדש לך, בלאט רצה את הנדריקס, ואת מאריץ, ואת וויוקאס. לא את תומאס. גם את לוגאן הוא לא רצה. ממש חוכמה מצד ההנהלה להביא את העדיפות העשירית של בלאט ואז להגיד " אין בקבוצה אף שחקן שבלאט לא רצה". מאכילים את האוהדים בשקרים, והאוהדים אוכלים הכל בתיאבון רב.

זה הדבר שהכי מטריף אותי
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 29 ספטמבר 2012, 18:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 ספטמבר 2012, 18:52

לא מסכים איתך. הנדריקס הוא שחקן טוב מאוד. הוא לא עילוי כמו שסופו היה בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל הוא סנטר נהדר, שתכלס תפקד רוב העונה כסנטר ראשון ועשה את זה טוב.
אם היה מדובר באמת בשחקן בינוני, אז הייתי מסכים שעדיף אולי להמר על מישהו לא מוכר, אבל הנדריקס הוא שחקן טוב, ועל כזה עדיף לא להמר.

הנדריקס שחקן נחמד,לא יותר
הוא מקריב 100% מעצמו בכל ערב ושחקן נשמה אבל יש לו בעיה חמורה של גובה שלא מאפשרת לא לשמור על סנטרים אמיתיים וגם מקשה עליו בהתקפה
אני מאוד אוהב את האישיות שלו אבל האם היכולות שלו שוות 850 אלף דולר? בהחלט לא!

29 ספטמבר 2012, 19:06

התנין כתב:
MTA2311 כתב:שוב הקטע ההזוי שלך עם אובראדוביץ?
עזוב את זה שהוא לקח את אליפות אירופה עם פרטיזן( שלא הייתה קבוצה עשירה להזכירך) בגיל 32, ועם בדאלונה בגיל 34, גם בפאו הוא הגיע להישגים מדהימים מול קבוצות עשירות בהרבה( אולימפיאקוס, בארסה, ריאל, צסקא).
בלאט מאמן טוב מאוד, איו מתאים ממנו לאמן את מכבי, אבל הוא לא מאמן גדול, והוא בטח לא ברמה של ז'ליקו.
לא מאמין שאנחנו מנהלים ויכוח על יכולות האימון של אובראדוביץ'.

בדיוק. בלאט בכלל לא בליגה של אובראדוביץ'. בעצם אף אחד לא ממש בליגה של אובראדוביץ' בעיניי.
חוץ מזה, צריך לזכור שבלאט לא בדיוק היה הצלחה גדולה בכל קבוצה שהגיע אליה. אני זוכר את התקופות שלו בבנטון, ברוסיה, ובאפס פילזן. הוא לא היה הצלחה גדולה באף אחת מהתחנות הללו, כשבפילזן הוא נכשל טוטאלית, והזרים שהביא לקבוצה היו בינוניים עד מחפירים.
מכבי היא הקבוצה היחידה בה הוא באמת הצליח, ובעיניי הוא נמצא במקום טוב עם מאמנים כמו פיאנג'יאני, אוקטאי מחמוטי, וויושביץ' ואיבאנוביץ', עד שיוכח אחרת.

לבלאט יש שלושה הישגים ששמים אותו הרבה מעל החבורה שציינת - אליפות אירופה עם רוסיה, מדליה אולימפית עם רוסיה וגמר יורוליג עם מכבי.
אני בכוונה לא מזכיר פיינל פור בקדנציה הקודמת שלו, ואת זה שהוא לא איבד שום תואר בזירה המקומית.

כשהשמות שהבאת יגיעו למה שהוא הגיע, תוכל להשוות בינהם.

29 ספטמבר 2012, 19:12

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:
+

רק שיתחיל כבר.

אני מכיר טוב מאוד את ההיסטוריה של מכבי. תודה.
בכל מקרה הבאת שחקן זה הימור. זה יכול להתחבר ויכול ליפול. שהביאו לכאן את וונטיגו התגובות הראשוניות בפורומים היו טובות ושהבאנו יורש למקדונלד וכד' ובסוף קיבלנו שחקן פח, שהביאו את ג'רמי אמרו שחקן מהגליל, לא קרע זוג נעליים ובסוף קיבלנו שחקן NBA.
דיוויד חיפש שחקן עם מאפיינים מסוימים (במקרה שלנו אתלטי, מהיר, חוסם) ונראה שהוא הגיע למסקנה שתומאס הזה הוא הכי מתאים (נכון להיום כמובן)

איך אתה יכול להגיד שדיוויד לא רצה את לוגאן? לוגאן זה שחקן שכבר 3 שנים מועמד למכבי. אז נכון שלאנגפורד היה עדיף עליו, אבל ברגע שלאנגפורד הלך טבעי שהוא יחזור להיות מועמד.
לגבי מאריץ'- עד כמה שהבנתי הוא דחה את מכבי למרות שהיא הציעה לו הצעה יפה , אם זכרוני לא מטעני אז פורסם שוויואקס מעדיף להישאר ביוון בזמן שהוא היה מועמד. אי אפשר להאשים את ההנהלה בכל הצרות בעולם.
לגבי הנדריקס אני באמת לא מבין מה קרה שם, אם אני זוכר נכון זה כבר כמעט היה סגור אבל מכבי ירדה מהעסקה בשלב מסוים, שזה מביא אותי לנקודה הבאה- אנחנו לא יודעים את כל הנתונים. אז נכון, אנחנו צורכים תקשורת וכל פיסת ידיעה על מכבי, אבל אנחנו באמת לא יודעים את כל הדברים.

אני לא אשקר, הייתי בונה את הקבוצה אחרת, אבל אני לא ממהר להספיד את הקבוצה עוד לפני שראיתי אותה משחקת, בניגוד לאנשים כאן.

29 ספטמבר 2012, 19:15

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

מישהו שאל אותו מה הצעד הבא שלו, הוא ענה שמשהו מעבר לים, אותו אחד שאל אותו לאן בדיוק, והוא ענה שישראל. אפשר לקוות שהוא התכוון לראשון לציון או משהו, אבל לא נראה לי.

לא לזה התכוונתי. הוא מחק את זה, אבל מישהו שאל אותו (מתישהו הלילה, אחרי מה שהוא כתב על ישראל) אם זה נכון שהוא עובר למכבי ושאם זה נכון הוא עשה החלטה מצוינת, כי זה מועדון מצויין, ותומאס ענה לו שזה אכן נכון. אבל הוא מחק את זה מהטוויטר שלו, אולי זה נותן תקווה לאלה שמקווים שבסוף הוא לא ינחת פה (או שהסוכן שלו אמר לו למחוק את זה).

29 ספטמבר 2012, 19:17

זוכרים שירדנו על הקו האחורי שלנו ביחס לקדמי? אני כבר לא בטוח מה היחסי כוחות ביניהם כיום..
אוחיון, היקמן, לוגאן, רוט, לאנדסברג, פניני וסמית' נגד אליהו, מדלי, שרמדיני, ג'יימס ותומאס..

צמוד ובינוני, מקווה שלפחות יתחבר..

29 ספטמבר 2012, 19:22

ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.

שוב, סביר להניח שלוגאן היה במקום כלשהו ברשימה של בלאט, אבל לפניו היו שחקנים אחרים.

בסופו של דבר מאריץ' מצא את עצמו בקובאן, וגם וויוקאס כבר לא ביוון. אי אפשר להאשים את ההנהלה בזה שהם לא פה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שקבוצה כמו מכבי לא מסוגלת להחתים פה שחקנים כאלה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שאנחנו 10 ימים לפני תחילת העונה ואפילו שחקן כמו תומאס עוד לא חתם?

אני יודע שזה מאוד פופולארי( שלא נאמר פופוליסטי) מצד אוהדים כאן לראות כל גרם של ביקורת כנגד ההנהלה, או הקבוצה כ" הספדה שלה, או של העונה". אז לא, מותר לבקר את הבנייה, ומותר להגיד שנבנתה כאן קבוצה לא טובה, מבלי להספיד את העונה. אי אפשר לדעת איך הדברים יתפתחו, אבל על הנייר, למכבי אין קבוצה טובה השנה.
פרסם תגובה