MTA2311 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:לא צריך לעניין אותי בתור אוהד, למה הגענו למצב הזה. בשורה התחתונה, שחררנו שחקן ב950 אלף, והבאנו סוג של פורוורד צעיר שעוד לא קרע זוג נעליים ב450 אלף. ככה, שגם ההחתמה צריכה לזכות את ההנהלה בביקורת.
אם עוד חודש היו מביאים את ג'וש דאנקן, גם לא היית מבקר את ההחתמה כי הוא היה הכי טוב בשוק? לא קונה את התירוצים האלה.
+
זה התירוץ שאני הכי אוהב: "לא קרע זוג נעליים"
ג'רמי פארגו וויל ביינום קרעו זוג נעליים לפני שהם באו למכבי? הם הביאו אותך לגמר היורוליג.
פארקר בקדנציה הראשונה הגיע לכאן אחרי ממוצעים מזוויעים בNBA והוא השחקן הכי טוב ששיחק כאן אי פעם.
אני לא מת על ההחתמה, אבל אני בהחלט אומר שאם זה מה שדיוויד רצה (כמו שרשמו כאן, השחקן הוזכר עוד לפני פופס) אז אני שמח שהוא הגיע.
אני מת על כדורסל ורואה לא מעט (וגם מאמן) אבל כל הקיץ אתם בוכים על זה שבונים קבוצה בלי לשאול את דעתו של דיוויד, עכשיו שדיוויד בחר שחקן אתם בוכים למה השחקן חלש (וזה עוד לפני שמישהו ראה אותו משחק בכלל)
רק שיתחיל כבר.
עוד 15 יום למנאייק

אתה רוצה שאני אתן לך רשימה של שחקנים שהגיעו לפה בלי שום קבלות ולא שרדו פה חצי שנה? על כל פארגו אחד, יש 10 גף פוט.
זה התירוץ שאני הכי אוהב:" אם זה מה שבלאט רצה, אז אני שמח שהוא כאן". בוא אני אחדש לך, בלאט רצה את הנדריקס, ואת מאריץ, ואת וויוקאס. לא את תומאס. גם את לוגאן הוא לא רצה. ממש חוכמה מצד ההנהלה להביא את העדיפות העשירית של בלאט ואז להגיד " אין בקבוצה אף שחקן שבלאט לא רצה". מאכילים את האוהדים בשקרים, והאוהדים אוכלים הכל בתיאבון רב.
אני מכיר טוב מאוד את ההיסטוריה של מכבי. תודה.
בכל מקרה הבאת שחקן זה הימור. זה יכול להתחבר ויכול ליפול. שהביאו לכאן את וונטיגו התגובות הראשוניות בפורומים היו טובות ושהבאנו יורש למקדונלד וכד' ובסוף קיבלנו שחקן פח, שהביאו את ג'רמי אמרו שחקן מהגליל, לא קרע זוג נעליים ובסוף קיבלנו שחקן NBA.
דיוויד חיפש שחקן עם מאפיינים מסוימים (במקרה שלנו אתלטי, מהיר, חוסם) ונראה שהוא הגיע למסקנה שתומאס הזה הוא הכי מתאים (נכון להיום כמובן)
איך אתה יכול להגיד שדיוויד לא רצה את לוגאן? לוגאן זה שחקן שכבר 3 שנים מועמד למכבי. אז נכון שלאנגפורד היה עדיף עליו, אבל ברגע שלאנגפורד הלך טבעי שהוא יחזור להיות מועמד.
לגבי מאריץ'- עד כמה שהבנתי הוא דחה את מכבי למרות שהיא הציעה לו הצעה יפה , אם זכרוני לא מטעני אז פורסם שוויואקס מעדיף להישאר ביוון בזמן שהוא היה מועמד. אי אפשר להאשים את ההנהלה בכל הצרות בעולם.
לגבי הנדריקס אני באמת לא מבין מה קרה שם, אם אני זוכר נכון זה כבר כמעט היה סגור אבל מכבי ירדה מהעסקה בשלב מסוים, שזה מביא אותי לנקודה הבאה- אנחנו לא יודעים את כל הנתונים. אז נכון, אנחנו צורכים תקשורת וכל פיסת ידיעה על מכבי, אבל אנחנו באמת לא יודעים את כל הדברים.
אני לא אשקר, הייתי בונה את הקבוצה אחרת, אבל אני לא ממהר להספיד את הקבוצה עוד לפני שראיתי אותה משחקת, בניגוד לאנשים כאן.