אני לא מציע את זה באופן גורף אלא מדבר באופן נקודתי וספציפי.
אמרתי דברים דומים גם על קאמינגס לפני כמה שנים.
סמית' בניגוד למדלי נתן כמה משחקים מצויינים במדי מכבי בהכנה, ולכל אורך הזמן שלו במכבי, הוא נתן הגנה טובה. בכל הזמן הזה הוא גם הראה פוטנציאל.
זה נכון שחלק מהפורום רצה להעיף אותו (ואני בינהם), אבל מדובר כאן על מקרה שונה.
ראשית, לסמית' לא היה שחקן איכותי וטוב בהרבה ממנו על הראש ושנית, כמו שציינתי סמית' ידע להצטיין בחלק מהמשחקים, גם אם בשלב הראשון, זה לא היה במשחקי
היורוליג.
מדלי לעומתו תקוע מאחורי אליהו, והוא טרם נתן משחק אחד טוב במדי מכבי (אולי פרט לאיזה משחק הכנה איזוטרי).
אפשר כמובן להמתין ולתת עוד הזדמנות ועוד הזדמנות, אבל זה פוגע מאוד בסיכויים של מכבי למצוא שחקן אחר שאולי יתאים יותר וייתן תפוקה טובה יותר.
אני חושב שמדלי לא נתן יכולת מספיק טובה עד עכשיו, אבל היו הרבה שחקנים שלא הצליחו להתאקלם במכבי מיידית.
אתה מדבר על סמית' שנתן משחקים טובים בהכנה, אני מזכיר לך שאת אותו המשפט אפשר להגיד גם על מדלי (ואת זה לא אני אמרתי אלא הצוות המקצועי..)
מדלי נפצע ומאז שהוא חזר הוא לא נותן כלום, בגלל שליאור פתח את העונה נהדר וגם לדעתי בגלל ההתאקלמות והחזרה מהפציעה, אי אפשר לומר שאין לו כדורסל כי רק שנה שעברה כל הפורום עקב אחריו ואחרי דולמן והיו דיונים מי מהם עדיף, הוא החתמה שכולם אמרו שהיא החתמה טובה.
בדיעבד לא בונים ככה סגל (2 שחקנים יקרים באותה עמדה) אבל את הנעשה נכון לעכשיו אין להשיב אם זה אומר שזה יפגע במכבי תקציבית בשנתיים הקרובות.
לגבי זה שיש לו את ליאור על הראש- גם לבלו בשנה שעברה (ואני לא משווה לרגע) היה את ליאור על הראש והם ידעו להסתדר ולחלק את הדקות יפה מאוד בסופו של דבר.
אני זוכר שדיברו על מדלי כשחקן שעולה מהספסל וניזון מאנרגיות, אין שום סיבה שהוא לא יהיה המחליף של ליאור וישחק את איזור ה15-20 דקות למשחק (כמובן, לפי מהלך המשחק ולפי היכולת של השניים יכול להיות שאפשר גם לנסות ששניהם ישחקו ביחד...דבר שיכול להפתיע יריבות כמו שבלו וליאור בשנה שעברה ניצחו את לובליאנה)
בכל מקרה- אני מעריך שיתנו לו הזדמנויות בחודש הקרוב, ינסו להכניס אותו לקבוצה דרך הליגה ודרך משחקי היורוליג הקרובים ואם זה לא יצליח אז יחפשו לו מחליף (ברור לי שמחלקת הסקאוטינג עובדת על מציאת שחקנים מתאימים כבר מלפני כמה שבועות...)
אני כמובן מכבד את דעתך שאתה אומר שאין זמן וצריך לגבש את הקבוצה כבר עכשיו אבל אני עדיין משוכנע שלא ראינו ממנו הכל ואפשר לנסות להוציא את זה ממנו.
המבחן הקרוב הוא אם יהיה ליכולת הטובה נגד חולון המשך נגד שאלון ונגד הפועל.