28 דצמבר 2012, 18:30
28 דצמבר 2012, 18:34
שמואל1 כתב:felix_r כתב:כי אין לכך שום הבנה במשחק. תמיד שאתה מנסה להתווכח איתי, ואחר כך יש הוכחה חד משמעית, אני יוצא צודק ואתה יוצא קבב.
בשנים האחרונות ראינו את זה עשרות פעמים, אפילו פעם הבטחת לעזוב את הפורום אם אתה מפסיד, והפסדת. אבל זה לא לימד אותך לא להתווכח איתי.
איזו הוכחה חד משמעית הבאת לי בדיוק במקרה הזה?
יש דבר כזה שנקרא דיון, ודעות שונות. לכל אחד יש דעה שנה והוא מוזמן להציג אותה. לא כולם חושבים כמוך והדעה שלך לא קדושה שאי אפשר להתווכח איתה. תתפלא, גם אתה אומר דברים שהם לפעמים שגויים, אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.
28 דצמבר 2012, 18:39
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:כי אין לכך שום הבנה במשחק. תמיד שאתה מנסה להתווכח איתי, ואחר כך יש הוכחה חד משמעית, אני יוצא צודק ואתה יוצא קבב.
בשנים האחרונות ראינו את זה עשרות פעמים, אפילו פעם הבטחת לעזוב את הפורום אם אתה מפסיד, והפסדת. אבל זה לא לימד אותך לא להתווכח איתי.
איזו הוכחה חד משמעית הבאת לי בדיוק במקרה הזה?
יש דבר כזה שנקרא דיון, ודעות שונות. לכל אחד יש דעה שנה והוא מוזמן להציג אותה. לא כולם חושבים כמוך והדעה שלך לא קדושה שאי אפשר להתווכח איתה. תתפלא, גם אתה אומר דברים שהם לפעמים שגויים, אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.
1) אפשר לנהל דיון עם מישהו שמבין. ואיתם אני כן מנהל דיון. אתה לא כלול בחבורה הזאת. מצטער, אני לא חייב לנהל איתך דיון על כל שטות שתכתוב.
2) במקרה הספציפי הזה, כמובן אין הוכחה חד משמעית. אבל יש דוגמא לא רעה בכלל מן העבר. אם אתה כל כך רוצה לדעת, אז אני אתן לך את הדוגמא:
אתה יודע איזו קבוצה מחזיקה בשיא יורוליג של נסיונות לשלוש במשחק אחד? סיינה, 45 נסיונות לשלוש במשחק אחד. אתה יודע איזה משחק זה היה? המשחק בחצי הגמר נגד מכבי של צביקה שרף. אתה יודע מי ניצח במשחק הזה? אתה יודע... אז נכון, זה לא מוכיח בצורה חד משמעית, ששרף היה מנצח את סיינה אתמול אם הוא היה המאמן במקום בלאט, אבל זה בהחלט מוכיח, שההגנה האישית של צביקה שרף כן עובדת מול קבוצות שמרבות להפציץ משלוש.
03 ינואר 2013, 21:25
03 ינואר 2013, 21:27
03 ינואר 2013, 21:37
LIAV10 כתב:הזוי שאתה מאשים את המאמן במצב..
03 ינואר 2013, 21:40
felix_r כתב:LIAV10 כתב:הזוי שאתה מאשים את המאמן במצב..
אם הקבוצה שלו לא יודעת לשחק הגנה נורמאלית, וסופגת מפלות מקבוצות שהנשק היחידי שלהן זה שלשות, אז מי אשם?
03 ינואר 2013, 21:55
03 ינואר 2013, 22:22
jol9 כתב:בלאט הוא לא האשם העיקרי במצב, אבל אי אפשר להתעלם מכמה דברים:
- הקבוצה לא משתפרת במהלך העונה
- הקבוצה משחקת התקפה מזעזעת
- הקבוצה יודעת לשמור וללחוץ על הכדור, אבל בדר"כ היא לא מפתיעה את היריבות שלה עם ההגנה שלה, ולכן גם לא ראינו את מכבי מביסה קבוצות אחרות.
לזכותו של בלאט ייאמר שהוא בכל זאת מצליח להוציא מקבוצת היורוקאפ הזאת, בסה"כ כדורסל סביר יחסית, וכנראה שלא נראה
כאן התרסקות והתפרקות כמו שהיה בעונת פיני האחרונה.
03 ינואר 2013, 22:46
gliuk כתב:jol9 כתב:בלאט הוא לא האשם העיקרי במצב, אבל אי אפשר להתעלם מכמה דברים:
- הקבוצה יודעת לשמור וללחוץ על הכדור, אבל בדר"כ היא לא מפתיעה את היריבות שלה עם ההגנה שלה, ולכן גם לא ראינו את מכבי מביסה קבוצות אחרות.
לזכותו של בלאט ייאמר שהוא בכל זאת מצליח להוציא מקבוצת היורוקאפ הזאת, בסה"כ כדורסל סביר יחסית, וכנראה שלא נראה
אתה באמת מאמין בזה?
בלאט אינו מוצציא אפילו חצי.....השנה הוא פשות out לגמרי!!!!
03 ינואר 2013, 23:07
שמואל1 כתב:gliuk כתב:jol9 כתב:בלאט הוא לא האשם העיקרי במצב, אבל אי אפשר להתעלם מכמה דברים:
אתה באמת מאמין בזה?
בלאט אינו מוצציא אפילו חצי.....השנה הוא פשות out לגמרי!!!!
בלאט מוציא יחסית הרבה מהקבוצה הזאת. תשים מאמן אחר במקום בלאט, והכל היה נראה יותר גרוע. מאמן אחר לא היה מוביל את מכבי למקום הראשון בשלב הראשון.
03 ינואר 2013, 23:41
04 ינואר 2013, 09:35
felix_r כתב:צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.
04 ינואר 2013, 10:20
gliuk כתב:מקום הראשון קיבלנו לא בזכות אלא במקרה...
מה בדיוק הוא הוציא ממדלי? 0 גדול ושמן..
רוט?
פניני?
...
היום אוחיון מחצית שלמה חירב את המשחק (ובסוף, כבר אותו, למה רוט - רכז טבעי לא קיבל אפילו שניה?)
04 ינואר 2013, 10:25
שמואל1 כתב:felix_r כתב:צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.
פיני גרשון לא צודק ולא נעליים. זה היה תרגיל פשוט שמטרתו הייתה לפנות את הצבע לחדירה. התרגיל לא כל כך הצליח כי אוחיון נתקל ביער מתחת לסל.
04 ינואר 2013, 11:19
felix_r כתב:צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.
06 ינואר 2013, 13:11
06 ינואר 2013, 14:08
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944
כתבה ביקורתית על דייויד בלאט...
איכשהו בסוף כולנו מתיישרים לפי פליקס...
רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...
06 ינואר 2013, 14:16
06 ינואר 2013, 14:47
felix_r כתב:יוני, דרך אגב, בזמנו כשלאמפה היה במכבי, ופיני גרשון לא ממש ידע מה לעשות איתו, פורסם טור דעה שלי באתר כדורסלע, ושם טענתי, שלאמפה בכלל אמור לשחק בציוות עם יניב גרין (ונתתי הסבר מלומד). עכשיו, כשאני קורא את לאמפה אומר, שהוא 4 ולא סנטר, אני נותן לעצמי טפיחה על השכם