פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דייויד בלאט

28 דצמבר 2012, 18:30

אין שום קשר בין חילופים לבין סוג הגנה. אפשר לשמור אישית עם חילופים, ויש גם המון סוגי איזוריות עם חילופים.
להגיד שלמכבי אין שומרים אישיים טובים זה בדיחה. יוגב היקמן וסמית שומרים מעולים. מהטובים באירופה. ליאור שומר רע מאוד, אבל ג'יימס יכול להתמודד מצויין עם כל סנטר שסיינה יכולה להעמיד מולו. זה בסיס טוב מאוד לשמירה אישית אגרסיבית.

אני באופן אישי הייתי משתמש במץ' אפ זון שמתחיל ב2-3 ומשתנה לאישית לוחצת אחרי החסימה הראשונה, או אחרי תנועה של שחקן מהוויק סייד. ככה הגארדים יכולים ללחוץ על כל שחקן שנמצא בחוץ ומאיים בקליעה, והגבוהים סוגרים את הצבע. זאת הגנה מתוחכמת, אבל מאוד יעילה.

28 דצמבר 2012, 18:34

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:כי אין לכך שום הבנה במשחק. תמיד שאתה מנסה להתווכח איתי, ואחר כך יש הוכחה חד משמעית, אני יוצא צודק ואתה יוצא קבב.
בשנים האחרונות ראינו את זה עשרות פעמים, אפילו פעם הבטחת לעזוב את הפורום אם אתה מפסיד, והפסדת. אבל זה לא לימד אותך לא להתווכח איתי.

איזו הוכחה חד משמעית הבאת לי בדיוק במקרה הזה?
יש דבר כזה שנקרא דיון, ודעות שונות. לכל אחד יש דעה שנה והוא מוזמן להציג אותה. לא כולם חושבים כמוך והדעה שלך לא קדושה שאי אפשר להתווכח איתה. תתפלא, גם אתה אומר דברים שהם לפעמים שגויים, אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.

1) אפשר לנהל דיון עם מישהו שמבין. ואיתם אני כן מנהל דיון. אתה לא כלול בחבורה הזאת. מצטער, אני לא חייב לנהל איתך דיון על כל שטות שתכתוב.

2) במקרה הספציפי הזה, כמובן אין הוכחה חד משמעית. אבל יש דוגמא לא רעה בכלל מן העבר. אם אתה כל כך רוצה לדעת, אז אני אתן לך את הדוגמא:
אתה יודע איזו קבוצה מחזיקה בשיא יורוליג של נסיונות לשלוש במשחק אחד? סיינה, 45 נסיונות לשלוש במשחק אחד. אתה יודע איזה משחק זה היה? המשחק בחצי הגמר נגד מכבי של צביקה שרף. אתה יודע מי ניצח במשחק הזה? אתה יודע... אז נכון, זה לא מוכיח בצורה חד משמעית, ששרף היה מנצח את סיינה אתמול אם הוא היה המאמן במקום בלאט, אבל זה בהחלט מוכיח, שההגנה האישית של צביקה שרף כן עובדת מול קבוצות שמרבות להפציץ משלוש.

28 דצמבר 2012, 18:39

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:כי אין לכך שום הבנה במשחק. תמיד שאתה מנסה להתווכח איתי, ואחר כך יש הוכחה חד משמעית, אני יוצא צודק ואתה יוצא קבב.
בשנים האחרונות ראינו את זה עשרות פעמים, אפילו פעם הבטחת לעזוב את הפורום אם אתה מפסיד, והפסדת. אבל זה לא לימד אותך לא להתווכח איתי.

איזו הוכחה חד משמעית הבאת לי בדיוק במקרה הזה?
יש דבר כזה שנקרא דיון, ודעות שונות. לכל אחד יש דעה שנה והוא מוזמן להציג אותה. לא כולם חושבים כמוך והדעה שלך לא קדושה שאי אפשר להתווכח איתה. תתפלא, גם אתה אומר דברים שהם לפעמים שגויים, אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.

1) אפשר לנהל דיון עם מישהו שמבין. ואיתם אני כן מנהל דיון. אתה לא כלול בחבורה הזאת. מצטער, אני לא חייב לנהל איתך דיון על כל שטות שתכתוב.

2) במקרה הספציפי הזה, כמובן אין הוכחה חד משמעית. אבל יש דוגמא לא רעה בכלל מן העבר. אם אתה כל כך רוצה לדעת, אז אני אתן לך את הדוגמא:
אתה יודע איזו קבוצה מחזיקה בשיא יורוליג של נסיונות לשלוש במשחק אחד? סיינה, 45 נסיונות לשלוש במשחק אחד. אתה יודע איזה משחק זה היה? המשחק בחצי הגמר נגד מכבי של צביקה שרף. אתה יודע מי ניצח במשחק הזה? אתה יודע... אז נכון, זה לא מוכיח בצורה חד משמעית, ששרף היה מנצח את סיינה אתמול אם הוא היה המאמן במקום בלאט, אבל זה בהחלט מוכיח, שההגנה האישית של צביקה שרף כן עובדת מול קבוצות שמרבות להפציץ משלוש.

מה הקשר בין סיינה של עונת 07-08 לבין סיינה של עונת 12-13? אין שום קשר, אז הדוגמה הזאת לא רלוונטית.

03 ינואר 2013, 21:25

אוי-ווי דיוויד בלאט... מתי כבר תבין שזה לא חוכמה גדולה לשחק את הגנת החילופים עם קירילנקו וחריאפה + גארדים גבוהים כמו פונקראשוב ופרידזון. מתי כבר תבין: זה לא עובד עם שחקנים אחרים! :(

03 ינואר 2013, 21:27

הזוי שאתה מאשים את המאמן במצב..

03 ינואר 2013, 21:37

LIAV10 כתב:הזוי שאתה מאשים את המאמן במצב..

אם הקבוצה שלו לא יודעת לשחק הגנה נורמאלית, וסופגת מפלות מקבוצות שהנשק היחידי שלהן זה שלשות, אז מי אשם?

03 ינואר 2013, 21:40

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:הזוי שאתה מאשים את המאמן במצב..

אם הקבוצה שלו לא יודעת לשחק הגנה נורמאלית, וסופגת מפלות מקבוצות שהנשק היחידי שלהן זה שלשות, אז מי אשם?

מי שהביא שחקנים שלא יודעים לשחק הגנה ומי שממן את אותם אלה שמביאים את אותם שחקנים שזה אבא שלי ועוד 11,000 פראיירים..

03 ינואר 2013, 21:55

בלאט הוא לא האשם העיקרי במצב, אבל אי אפשר להתעלם מכמה דברים:
- הקבוצה לא משתפרת במהלך העונה
- הקבוצה משחקת התקפה מזעזעת
- הקבוצה יודעת לשמור וללחוץ על הכדור, אבל בדר"כ היא לא מפתיעה את היריבות שלה עם ההגנה שלה, ולכן גם לא ראינו את מכבי מביסה קבוצות אחרות.

לזכותו של בלאט ייאמר שהוא בכל זאת מצליח להוציא מקבוצת היורוקאפ הזאת, בסה"כ כדורסל סביר יחסית, וכנראה שלא נראה
כאן התרסקות והתפרקות כמו שהיה בעונת פיני האחרונה.

03 ינואר 2013, 22:22

jol9 כתב:בלאט הוא לא האשם העיקרי במצב, אבל אי אפשר להתעלם מכמה דברים:
- הקבוצה יודעת לשמור וללחוץ על הכדור, אבל בדר"כ היא לא מפתיעה את היריבות שלה עם ההגנה שלה, ולכן גם לא ראינו את מכבי מביסה קבוצות אחרות.

לזכותו של בלאט ייאמר שהוא בכל זאת מצליח להוציא מקבוצת היורוקאפ הזאת, בסה"כ כדורסל סביר יחסית, וכנראה שלא נראה

אתה באמת מאמין בזה?

בלאט אינו מוצציא אפילו חצי.....השנה הוא פשות out לגמרי!!!!

03 ינואר 2013, 22:46

gliuk כתב:

אתה באמת מאמין בזה?

בלאט מוציא יחסית הרבה מהקבוצה הזאת. תשים מאמן אחר במקום בלאט, והכל היה נראה יותר גרוע. מאמן אחר לא היה מוביל את מכבי למקום הראשון בשלב הראשון.

03 ינואר 2013, 23:07

שמואל1 כתב:
gliuk כתב:

אתה באמת מאמין בזה?

בלאט מוציא יחסית הרבה מהקבוצה הזאת. תשים מאמן אחר במקום בלאט, והכל היה נראה יותר גרוע. מאמן אחר לא היה מוביל את מכבי למקום הראשון בשלב הראשון.

מקום הראשון קיבלנו לא בזכות אלא במקרה...

מה בדיוק הוא הוציא ממדלי? 0 גדול ושמן..
רוט?
פניני?
...

היום אוחיון מחצית שלמה חירב את המשחק (ובסוף, כבר אותו, למה רוט - רכז טבעי לא קיבל אפילו שניה?)

03 ינואר 2013, 23:41

צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.

04 ינואר 2013, 09:35

felix_r כתב:צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.

פיני גרשון לא צודק ולא נעליים. זה היה תרגיל פשוט שמטרתו הייתה לפנות את הצבע לחדירה. התרגיל לא כל כך הצליח כי אוחיון נתקל ביער מתחת לסל.

04 ינואר 2013, 10:20

gliuk כתב:מקום הראשון קיבלנו לא בזכות אלא במקרה...

מה בדיוק הוא הוציא ממדלי? 0 גדול ושמן..
רוט?
פניני?
...

היום אוחיון מחצית שלמה חירב את המשחק (ובסוף, כבר אותו, למה רוט - רכז טבעי לא קיבל אפילו שניה?)

אתה באמת חושב שמורן רוט יכול וצריך לשחק ביורוליג? אולי אפשר להביא שחקני קט סל ולהתלונן שבלאט "לא מוציא" מהם דברים.
מכבי זו קבוצה בשקל וחצי שמשחקת כמו קבוצה בשני שקל. אם אתה חושב שיש איזשהו קוסם בעולם שהיה הופך את מדלי העב"ם, פניני השמן ורוט הנגר לכוכבי יורוליג, אז אתה חי בעולם מקביל.

04 ינואר 2013, 10:25

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:צודק פיני גרשון! מה לעזאזל צייר בלאט בפסק הזמן שלפני ההתקפה האחרונה? שרטוט של תוכנית הפינוי של מגדלי עזריאלי בזמן שריפה? מה זה התרגיל הזה עם 800 חצים? צריך דוקטוראט כדי להבין את זה. לא פלא שאוחיון הסתבח.

פיני גרשון לא צודק ולא נעליים. זה היה תרגיל פשוט שמטרתו הייתה לפנות את הצבע לחדירה. התרגיל לא כל כך הצליח כי אוחיון נתקל ביער מתחת לסל.

טוב, שמואל, אתה תלמד את פיני גרשון מה זה תרגילי התקפה טובים. בסדר.

04 ינואר 2013, 11:19

צודק ,במקום ללכת על תרגיל פשוט שיודעים בסוף למי הכדור צריך ללכת, הוא סיבך אותם עם 80 אופציות ,ובסוף לא נשאר זמן והשחקן שהכי פחות אתלטי חדר לסל.

06 ינואר 2013, 13:11

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944

כתבה ביקורתית על דייויד בלאט...

איכשהו בסוף כולנו מתיישרים לפי פליקס... :-)

רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...

06 ינואר 2013, 14:08

jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944

כתבה ביקורתית על דייויד בלאט...

איכשהו בסוף כולנו מתיישרים לפי פליקס... :-)

רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...

אני אתבע אותך תביעת דיבה ;)

06 ינואר 2013, 14:16

יוני, דרך אגב, בזמנו כשלאמפה היה במכבי, ופיני גרשון לא ממש ידע מה לעשות איתו, פורסם טור דעה שלי באתר כדורסלע, ושם טענתי, שלאמפה בכלל אמור לשחק בציוות עם יניב גרין (ונתתי הסבר מלומד). עכשיו, כשאני קורא את לאמפה אומר, שהוא 4 ולא סנטר, אני נותן לעצמי טפיחה על השכם :)

06 ינואר 2013, 14:47

felix_r כתב:יוני, דרך אגב, בזמנו כשלאמפה היה במכבי, ופיני גרשון לא ממש ידע מה לעשות איתו, פורסם טור דעה שלי באתר כדורסלע, ושם טענתי, שלאמפה בכלל אמור לשחק בציוות עם יניב גרין (ונתתי הסבר מלומד). עכשיו, כשאני קורא את לאמפה אומר, שהוא 4 ולא סנטר, אני נותן לעצמי טפיחה על השכם :)

אני זוכר את עצמי כאחד התומכים בלאמפה. אף פעם לא הצלחתי להבין, איך אי אפשר היה להפיק משחקן כזה יותר. הוא באמת שחקן התקפי ברמה גבוהה מאוד, ואפילו
נתן כמה משחקים טובים עם מכבי ביורוליג.
דווקא פיני, שאיננו פדנט הגנתי, היה יכול להצליח עם שחקן כזה...
פרסם תגובה