המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה שברור לכולם חוץ ממך, זה שמכבי היתה מנצחת בהפרש גדול יותר, ולא היתה מתקשה מול קבוצת אמצע הטבלה.
עשית טובה? פשוט ניסית להעלים עובדות שלא מתאימות לך על מנת להוכיח טענה שלא ניתנת להוכחה בצורה ישרה.
אתה לא רוצה לחשוב כמה הינו סופגים? אני מצטער מאוד, אבל אתה צריך לקחת את כל הנתונים, ולא רק את אלה שנראים לך. אם לקחת את ממוצע הקליעה, אתה צריך לקחת גם את ממוצע הספיגה.
בקיצור, איך שלא תסובב את זה, הטענה שלך לא ניתנת להוכחה, כי היא פשוט מנותקת מהמציאות, ומנוגדת לעובדות בשטח.
באירופה לדעה שלך יש זכות קיום, כי באירופה יש שחקנים יותר מוכשרים, ואז תמיד נשאלת השאלה האם התרומה של אליהו בהתקפה עולה על חסרונות שלו בהגנה. אבל בליגה המקומית זה פשוט לא רלוונתי, כי ליאור הוא תמיד יותר מוכשר מיריבו.
מכביסט28 כתב:חצי הגמר של מגדל-חיפה מוציא נתון שאני בספק אם יש לו תקדים: 47 איבודים לשתי הקבוצות!!! (26 חיפה, 21 ירושלים)
ועדיין מגדל הצליחה להיות מובסת. איזה עלובים..
מצד שני, היכולת של חיפה מאוד מטרידה אותי לקראת הגמר. זה לא יהיה דמיוני אם אני אגיד שחיפה משחקת כדורסל יותר טוב מאיתנו בשלב הזה, למרות כל האיבודים היום.. אני מקווה שמכבי תזכור את המעמד ושתצוגות כמו שראינו היום לא יחזרו..
MTA2311 כתב:מה שברור לכולם חוץ ממך, זה שמכבי היתה מנצחת בהפרש גדול יותר, ולא היתה מתקשה מול קבוצת אמצע הטבלה.
עשית טובה? פשוט ניסית להעלים עובדות שלא מתאימות לך על מנת להוכיח טענה שלא ניתנת להוכחה בצורה ישרה.
אתה לא רוצה לחשוב כמה הינו סופגים? אני מצטער מאוד, אבל אתה צריך לקחת את כל הנתונים, ולא רק את אלה שנראים לך. אם לקחת את ממוצע הקליעה, אתה צריך לקחת גם את ממוצע הספיגה.
בקיצור, איך שלא תסובב את זה, הטענה שלך לא ניתנת להוכחה, כי היא פשוט מנותקת מהמציאות, ומנוגדת לעובדות בשטח.
באירופה לדעה שלך יש זכות קיום, כי באירופה יש שחקנים יותר מוכשרים, ואז תמיד נשאלת השאלה האם התרומה של אליהו בהתקפה עולה על חסרונות שלו בהגנה. אבל בליגה המקומית זה פשוט לא רלוונתי, כי ליאור הוא תמיד יותר מוכשר מיריבו.
עובדות שלא מתאימות לי? דווקא העובדה שאם ליאור היה משחק היום, היינו גם סופגים יותר, ולא רק קולעים יותר מתאימה לי מאוד.
גם את את הדעה שלך אי אפשר להוכיח. ליאור אכן יותר מוכשר מכל שחקן שישחק נגדו בליגה, אבל זה ממש לא מוכיח שאיתו היינו נראים טוב יותר היום. היכולת היום לא הייתה שונה מהיכולת שראינו כל העונה.
בשורה התחתונה, תוצאת משחק הכדורסל, נמדדת על ידי הנקודות שקלעת, לעומת כמה נקודות היריבה קלעה
חנו'ש כתב:כל השדרנים בשקל של ערוץ 1 יכולים להפסיק לחרטט על העניין שיש למכבי יתרון ענק בשל הביתיות.
כי קשה מאוד למכבי העונה לנצח במשחקי חוץ בליגה....
אופס....
felix_r כתב:MTA2311 כתב:[. ote]מהר לכולם חוץ ממך, זה שמכבי היתה מנצחת בהפרש גדול יותר, ולא הי. מתקשה מול קבוצת אמצע הטבלה.
עובדות שלא מתאימות לי? דווקא העובדה שאם ליאור היה משחק היום, היינו גם סופגים יותר, ולא רק קולעים יותר מתאימה לי מאוד.
גם את את הדעה שלך אי אפשר להוכיח. ליאור אכן יותר מוכשר מכל שחקן שישחק נגדו בליגה, אבל זה ממש לא מוכיח שאיתו היינו נראים טוב יותר היום. היכולת היום לא הייתה שונה מהיכולת שראינו כל העונה.
בשורה התחתונה, תוצאת משחק הכדורסל, נמדדת על ידי הנקודות שקלעת, לעומת כמה נקודות היריבה קלעה
MTA2311 כתב:זה ממש לא מה שאני אומר יוני. בדיוק כמו שהדוגמה שלך היה קיצונית, גם חלק ממה שאני אמרתי פה היה קיצוני.
כל מה שאמרתי, זה שעל סמך המשחק היום, אי אפשר להגיד שליאור היה חסר, או שאיתו היינו נראים יותר טוב.
קודי כתב:אגב, לא סתם יותר מחצי מהאולם היה היום ריק. אלה מקומות שבדרך כלל אוהדי מכבי קונים, אבל אין להם העונה שום סיבה לבוא כי הקבוצה הזאת פשוט משעממת ולא מזיז לאף אחד אם היא תיקח גביע או לא. אני לא הפסדתי חצי גמר וגמר גביע כבר עשר שנים והפעם אפילו לא שקלתי לבוא.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:כל השדרנים בשקל של ערוץ 1 יכולים להפסיק לחרטט על העניין שיש למכבי יתרון ענק בשל הביתיות.
אופס....
לא הבנתי
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:כל השדרנים בשקל של ערוץ 1 יכולים להפסיק לחרטט על העניין שיש למכבי יתרון ענק בשל הביתיות.
אופס....
לא הבנתי
שלא הפסדנו העונה אף משחק חוץ בליגה??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:כל השדרנים בשקל של ערוץ 1 יכולים להפסיק לחרטט על העניין שיש למכבי יתרון ענק בשל הביתיות.
אופס....
לא הבנתי
שלא הפסדנו העונה אף משחק חוץ בליגה??
את זה שלא הפסדנו, אני יודע.
אבל אמרת "כי קשה מאוד למכבי העונה לנצח במשחקי חוץ בליגה."
מה זה?
jol9 כתב:קודי כתב:אגב, לא סתם יותר מחצי מהאולם היה היום ריק. אלה מקומות שבדרך כלל אוהדי מכבי קונים, אבל אין להם העונה שום סיבה לבוא כי הקבוצה הזאת פשוט משעממת ולא מזיז לאף אחד אם היא תיקח גביע או לא. אני לא הפסדתי חצי גמר וגמר גביע כבר עשר שנים והפעם אפילו לא שקלתי לבוא.
תכלס... אני לא זכרתי אפילו שיש משחק
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אגב, לא סתם יותר מחצי מהאולם היה היום ריק. אלה מקומות שבדרך כלל אוהדי מכבי קונים, אבל אין להם העונה שום סיבה לבוא כי הקבוצה הזאת פשוט משעממת ולא מזיז לאף אחד אם היא תיקח גביע או לא. אני לא הפסדתי חצי גמר וגמר גביע כבר עשר שנים והפעם אפילו לא שקלתי לבוא.
תכלס... אני לא זכרתי אפילו שיש משחק
אני חושב שהעובדה שהקהל לא היה מוכן להשקיע כסף וזמן כדי להגיע למשחק חצי הגמר, היא רמז דק (או עבה) למנהלי מכבי שלא יקחו את הקהל כמובן מאליו לעונה הבאה. אם הם חושבים שלא משנה מה יעשו בקיץ עדיין יוכלו למכור את כל המנויים הם טועים טעות מרה. הקהל בהחלט מתחיל לאבד עניין ולא בטוח ימשיכו להגיע שחקנים כאלה שלא נחזור לשנות ה-90 אז אפילו במשחקי היורוליג היה חצי מההיכל ריק. בכל זאת מדובר על השקעה לא קטנה של כסף (הרבה כסף) וזמן (פקקים, חניה וכד') והאוהדים לא יבואו אוטומטית לחדש את המנויים. אם אוהד כמוני, שהיה בכל פיינל פור ישראלי מאז ומעולם, בכל פיינל פור יורוליג בו מכבי השתתפה ובכל חצי גמר וגמר גביע ב-10 השנים האחרונות, לא שוקל אפילו לבוא למשחקי הגביע או לגמר הליגה אז אני מניח שיש עוד כמה שנוהגים באותה הצורה. אני לא יודע אם זה יגרום לי לא לחדש את המנוי אבל זה בהחלט יגרום לכך שאני אשקול זאת ברצינות וכנראה אחכה לראות איך נבנית הקבוצה לפני שאחדש.
אני חושב שמנהלי מכבי יצטרכו לעבוד קשה מאוד בקיץ הקרוב על מנת לשכנע את האוהדים, הספונסרים וערוצי הטלוויזיה ששוב יאמינו בהם. זה אומר לא רק "לעבוד מהבוקר עד הלילה" אלא להביא כסף מהבית ולהשקיע סכומים משמעותיים בשחקנים טובים. אם פדרמן חושב שהוא ישקיע באיזה גארד אחד טוב או יחזיר את כספי וכולם יתרצו הוא טועה. האנשים לא טיפשים וכבר לא קונים את כל הסיפורים על קבוצות גדולות. היום כל ילד יכול לקרוא סטטיסטיקות, חוות דעת מקצועיות ולראות סרטונים על כל שחקן שמגיע ולכן מנהלי מכבי יצטרכו לעשות כמה צעדים משמעותיים מאוד בשביל להחזיר את אמון הקהל ויתר הגורמים האראיים לתקציב.
yzafrir כתב:האמת שהגמר הזה זו הזדמנות מעולה למחאת אוהדים . מצד אחד ההנהלה תראה את החוסר אמון שהקבוצה מקבל מהקהל ומצד שני לא יהיה מיזה נזק כלכלי לקבוצה (הנזק לאיגוד זה דווקא מיצווה) .
אני בטוח שההנהלה לא תישאר אדישה כשהקהל לא יגיע ויבינו שאם לא יצהירו על הכוונות שלהם לעונה הבאה אז גם במשחק האליפות הם ישחקו בלי הקהל של מכבי .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־11 אורחים