ליגת ווינר: מכבי vs ברק נתניה - ראשון, 19:10, פריצות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי vs ברק נתניה - ראשון, 19:10, פריצות

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 15:46

jol9 כתב:הדיבורים כאן על להשאיל את אליהו הם הזויים במקרה הטוב.
זה מעולם לא קרה שהשאילו שחקן ישראלי בסטטוס הזה בשביל לחסוך בהוצאות. כמובן שלא מדברים בכלל על זה שזה יהיה בניגוד לרצונו ב-99%
מהקבוצות שיוכלו לקחת חלק מהשכר של ליאור או את כולו.

הדבר הנכון והפשוט יותר הוא לנסות ולהפיק מליאור את המקסימום, במקום לחפש כל מיני סידורים לא קשורים למציאות.

מבחינתי השאלה/הצעה מפתה מקבוצה אחרת זה היינו הך. אם יש אפשרות לוותר עליו מבלי להינזק כלכלית באופן מהותי, אני בעד. אבל איש באמונתו יחיה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 16:18

er79 כתב:
זה מעולם לא קרה שהשאילו שחקן ישראלי בסטטוס הזה בשביל לחסוך בהוצאות. כמובן שלא מדברים בכלל על זה שזה יהיה בניגוד לרצונו ב-99%

הדבר הנכון והפשוט יותר הוא לנסות ולהפיק מליאור את המקסימום, במקום לחפש כל מיני סידורים לא קשורים למציאות.

מבחינתי השאלה/הצעה מפתה מקבוצה אחרת זה היינו הך. אם יש אפשרות לוותר עליו מבלי להינזק כלכלית באופן מהותי, אני בעד. אבל איש באמונתו יחיה.

אבל זהו שאתה חושב שמדובר בנזק כלכלי, ובמכבי חושבים שמדובר בנכס (אחרת לא היו ממנים אותו לקפטן).

לא כל שחקן שנותן עונה לא טובה, צריך להעיף אותו מהמועדון. לא מדובר כאן באיזה מדלי או תומאס, אלא בשחקן מצויין, שנמצא בתקופה לא טובה ואחרי פציעה,
ובאופן כללי, בעונה לא משהו.

אותו בלו הגדול, היה בסה"כ המחליף של אותו אליהו הנוראי, בעונה שבה מכבי הגיעה לגמר היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מרץ 2013, 16:35

jol9 כתב:
er79 כתב:

אבל זהו שאתה חושב שמדובר בנזק כלכלי, ובמכבי חושבים שמדובר בנכס (אחרת לא היו ממנים אותו לקפטן).

לא כל שחקן שנותן עונה לא טובה, צריך להעיף אותו מהמועדון. לא מדובר כאן באיזה מדלי או תומאס, אלא בשחקן מצויין, שנמצא בתקופה לא טובה ואחרי פציעה,
ובאופן כללי, בעונה לא משהו.

אותו בלו הגדול, היה בסה"כ המחליף של אותו אליהו הנוראי, בעונה שבה מכבי הגיעה לגמר היורוליג.

דווקא העונה הנוכחית יותר טובה מבחינתו מהעונה שעברה.
בקיץ שנינו הסכמנו( בלא מעט דיונים עליו), שהשנה זאת שנת המבחן בשבילו. יכול להיות שזה בגלל הפציעה, יכול להיות שזה שוב בגלל בלאט, אבל בשורה התחתונה הוא לא עמד במבחן. הוא לא הצליח להיות גורם משמעותי כמו ששחקן במעמד שלו אמור להיות. בהנחה שבלאט נשאר במכבי, מה יהיה הלאה? שוב תגיד שאתה מאמין שהשידוך הזה עוד יכול לעבוד? שוב נראה מליאור יכולת שמתדרדרת משלב לשלב?
אז סבבה, כנראה שהוא ישאר פה עוד הרבה שנים, וכנראה שבאמת אין טעם להשקיע יותר מדי ב4 זר, אבל הגיע הזמן להודות שזה לא זה. בטח לא מבחינת בלאט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 16:39

אוקיי, אני הסכמתי שהוא לא נותן עונה טובה. עדיין הוא הגבוה השני הכי טוב בקבוצה (לא שמול תומאס ומדלי זה כזה הישג).

אני אישית מקווה שלפחות הוא יחזור לעצמו וליכולת שלו לפני הפציעה. מבלאט הייתי מצפה שיוציא את הקמע שלו (מדלי פותח בחמישייה מחריב
את המשחק במשך 5 דקות, ויותר לא רואה דקה) אחרי דקת משחק, וייתן את שאר הדקות לשחקנים האחרים, כשברור שסמית' הוא האופציה הטובה ביותר
לעמדה 4, לפחות עד שליאור לא יוכיח אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 18:36

יוני, אין שום קשר בין זה שבלו החליף אותו לבין יכולות, בלו היה שחקן יותר טוב ויותר משמעותי למכבי מאליהו. אני אהיה עוד יותר קיצוני: גם קלאתיס עולה לרוב מהספסל והוא נותן מספרים הרבה יותר טובים מאליהו. ולגבי קפטן, אילולא השטות של פניני הוא לא היה מקבל את הסרט. אני לא יודע איך שנינו רואים דברים שונים בהקשר של התרומה של השחקן על המגרש, אני לא רואה שום תועלת. אני מדגיש, אני לא סובייקטיבי ואין לי שום דבר נגד אליהו, תסתכל על דעות שלי עליו לפני שנה ותראה שהחמאתי לו המון, אבל כדורסל זה ביזנס ואני מסתכל על טובת הקבוצה, והשנה הבחור לא מועיל בכלום. אני מסתכל רק על משחקי היורוליג האחרונים ואנחנו אשכרה נראים טוב יותר בלעדיו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 20:32

er,
אמרתי והסכמתי, שעוברת עליו עונה לא טובה. את היכולת שלו בחודש האחרון לא צריך לשפוט יותר מדי לחומרה, כי הוא נפצע, ועדיין לא כשיר ב100%.
לפני הפציעה הוא דווקא היה בסדר.
זה שהקבוצה מסתדרת בלעדיו, ואפילו משחקת טוב מאוד לאחרונה, לא אומר שאיתו בכושר טוב, זה לא היה קורה.
החברה התחברו, הכדורים נכנסים משלוש, ג'יימס בתקופה מטורפת, גם סמית'... זה מספיק בינתיים.

בכל אופן, אתה חייב לזכור שלא מדובר בNBA LIVE או איזה משחק מנג'ר כזה או אחר. יש כאן מעבר לכמות הנקודות ולביזנס, ובראש ובראשונה חוזה מחייב, ותעודת הזהות הכחולה.

זה אולי לא נראה לך הרבה, אבל כנראה שבהנהלה לא חושבים כמוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים