שמואל1 כתב:נחשף השותף הפוטנציאלי שכרגע במו"מ מתקדם עם מכבי. מדובר בבן אשכנזי, איש נדל"ן מניו יורק.
http://one.co.il/Article/215527.html
יש לנו כבר איש עסקים אחד סגור ובשבועיים הקרובים נראה בכמה אחוזים, אם בכלל, אשכנזי יכנס לקבוצה".
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:נחשף השותף הפוטנציאלי שכרגע במו"מ מתקדם עם מכבי. מדובר בבן אשכנזי, איש נדל"ן מניו יורק.
http://one.co.il/Article/215527.html
יש לנו כבר איש עסקים אחד סגור ובשבועיים הקרובים נראה בכמה אחוזים, אם בכלל, אשכנזי יכנס לקבוצה".
Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
מה שאתה מוציא זה מה שאתה מכניס
זאת אומרת שבשביל שהתקציב יגדל מכבי צריכים להעלות עוד את מחירי המנויים שבמילא הם בין היקרים אם לא היקרים ביותר באירופה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
זאת אומרת שבשביל שהתקציב יגדל מכבי צריכים להעלות עוד את מחירי המנויים שבמילא הם בין היקרים אם לא היקרים ביותר באירופה
הכי יקרים בפער פסיכי
Chen כתב:מעניין כמה מתוך התקציב של מכבי הולך למשכורות של שחקנים, נגיד ו10 מיליון אז בעיקרון אפשר להביא לפה 10 שחקנים במיליון דולר כל אחד לא?
Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
אז למה להכניס עוד שותפים? הרי זה לא מגדיל את ההכנסות, אלא רק מקטין את ההוצאות של כל אחד (כי הן מתחלקות בין יותר אנשים).
מוזר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
אז למה להכניס עוד שותפים? הרי זה לא מגדיל את ההכנסות, אלא רק מקטין את ההוצאות של כל אחד (כי הן מתחלקות בין יותר אנשים).
מוזר.
ענית לעצמך
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
מוזר.
ענית לעצמך
אז בעיני זאת חדשה לחלוטין לא רלוונטית...
אם זה מה שיהיה לדעתי זה תחילת הסוף של פדרמן במכבי. יש גבול לספינים ולבינוניות
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי וואלה מכבי ימשיכו בתורת ה-BREAK EVEN
מוזר.
ענית לעצמך
אז בעיני זאת חדשה לחלוטין לא רלוונטית...
אם זה מה שיהיה לדעתי זה תחילת הסוף של פדרמן במכבי. יש גבול לספינים ולבינוניות
תחילת הסוף של פדרמן במכבי, תגיע כשמכבי תתחיל להיכשל מקצועית. בינתיים, אנחנו ממשיכים להשיג את המטרות שנקבעו בתחילת העונה, למרות שהוא בונה לנו סגלים בזיונייים.
אני עדיין טוען שהיה עדיף לא לעלות להצלבה, ואני מניח שעוד חודשיים, כשנראה שלא הולך להיות שינוי רציני בסגל, גם אתה תסכים איתי.
Allan Turing כתב:רק הדרה של קהל האוהדים מהמגרשים יגרמו להם להבין שהם טועים.
כל עוד נמשיך לשלם אלפי שקלים בשביל לראות את הפח הזה, הם לא יפסיקו.
הקבוצה היא לא באמת שלהם (בטח כשהם לא מזרימים כספים), אלא של האוהדים.
אז אולי כדאי להעיף את בלאט כדי שלא יהיה מי שיעשה קסמים עם סגלים בינוניים??
rc4991 כתב:אז אולי כדאי להעיף את בלאט כדי שלא יהיה מי שיעשה קסמים עם סגלים בינוניים??
זה יהיה המהלך הכי רע לעשות
מכבי תקרוס בלעדי בלאט ולא תמצאי אחרי זה אף מאמן שישקם אותה
אז אולי כדאי להעיף את בלאט כדי שלא יהיה מי שיעשה קסמים עם סגלים בינוניים??
MTA2311 כתב:אז אולי כדאי להעיף את בלאט כדי שלא יהיה מי שיעשה קסמים עם סגלים בינוניים??
אני מדבר פה על כישלון נקודתי וכואב, שיבהיר להנהלה שהם עושים משהו לא בסדר. אם את רוצה לבלות גם את השנים הבאות בציפייה לסוף העונה כבר בנובמבר, שיהיה לך בכיף. אני מוכן "להקריב" עונה שתיגמר בטופ 16, שתכאיב קצת לפדרמן בכיס, בשביל הסיכוי שמשהו פה ישתנה. אין לנו סיכוי יותר טוב, ועובדה שכבר עכשיו מדברים על הישארות של מדלי, ובמקביל זורקים שמות של איזה גארד בינוני מהליגה האיטלקית.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אז אולי כדאי להעיף את בלאט כדי שלא יהיה מי שיעשה קסמים עם סגלים בינוניים??
אני מדבר פה על כישלון נקודתי וכואב, שיבהיר להנהלה שהם עושים משהו לא בסדר. אם את רוצה לבלות גם את השנים הבאות בציפייה לסוף העונה כבר בנובמבר, שיהיה לך בכיף. אני מוכן "להקריב" עונה שתיגמר בטופ 16, שתכאיב קצת לפדרמן בכיס, בשביל הסיכוי שמשהו פה ישתנה. אין לנו סיכוי יותר טוב, ועובדה שכבר עכשיו מדברים על הישארות של מדלי, ובמקביל זורקים שמות של איזה גארד בינוני מהליגה האיטלקית.
תקרא את ההסבר שלי תגטבה אחת למעלה.
אני ממש לא רוצה את מה שאתה מתאר, אבל בלאט לא נותן להנהלה את האופציה הזו כשהוא מצליח להוציא פלאים מסגלים יותר ויותר בינוניים, כך שבמובן מסוים בלאט כביכול "אשם" בסגלים הד]וקים שההנהלה נותנת לו, בשל ההצלחה שלו להוציא מעל ומעבר.
מה לא חכם בזה?? ולמה להעליב??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים