מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - ג'יימס סגר במכבי

הודעהעל ידי ביבו » 25 מאי 2011, 17:02

אנשים האם לדעתכם צריך להשאיל את הנדריקס או מצ'באן
למרות שמשחקים בשלוש מסגרות?- מה שאומר שסופו לא ישותף לפחות במסגרת אחת(ליגה?)
וג'ימס יהיה הסנטר הפותח באותה מסגרת. לדעתי להשאיר את שניהם.
ביבו

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מאי 2011, 17:12

חביב אורנג'ד כתב:
טיקי חוזר כתב:יוני , הרי כבר הבנובאוגוסט 2010 :
1. תהיה עונה גרוע ויהיה טוב אם נעבור טופ 16
2. יש לנו סנטר שהוא שחקן ספסל שמסתבך בעבירות , מתעייף ומשמין ב15 קילו לפחות במהלך העונה (בנתיים הוא הוריד 15 מספטצבר אבל יש לנו עוד 30 שעות שהוא כן ישקול 170 קילו ).
3. אין לנו מה לחפש מול קבוצות גדולות כמו צסק"א, קחא , ריאל וכו' .
4. אין לנו קליע בכלל
5. פראגו לןא מתאים לרמות הגבות של אירופה.
6. הנהלה שלנו בזיון וקמצנית
7. הקו אחורי של י-ם טוב בהרבה משלנו .

8. למכבי אין "שחקן לדקות האחרונות"
9. למכבי אין רכז.
10. רק שאראס יציל את מכבי.
11. הנדריקס לא שחקן.
12. למגדל יש את קבוצת ההגנה הטובה ביותר בליגה.

טיקי חוזר כתב:13 . למכבי חוץ מפרקינס אין שחקן הגנה אחד נורמלי .
14 עניין הביצים של איידסון .

חביב אורנג'ד כתב:15. מגדל מחתימה שחקן "אנ.בי.אי לגיטימי" כמו שון וויליאמס ושחקן "יורוליג לכל דבר" כמו וויל סולומון, בעוד שמכבי מביאה את ג'רמי "החתמה גרועה" פארגו.
16. דאוול שחקן טוב יותר מאידסון.

וזה רק משמואל... :eek
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מאי 2011, 18:03

ביבו כתב:אנשים האם לדעתכם צריך להשאיל את הנדריקס או מצ'באן
למרות שמשחקים בשלוש מסגרות?- מה שאומר שסופו לא ישותף לפחות במסגרת אחת(ליגה?)
וג'ימס יהיה הסנטר הפותח באותה מסגרת. לדעתי להשאיר את שניהם.

למכור את הנדריקס, אולי אפשר לקבל כמה גרושים..
מאצ'בן שחקן אדיר, מזכיר לי את טומיץ' בסיטואציה. בא מקבוצה קטנה לקבוצת יורוליג גדולה באמצע העונה, לא קיבל הרבה צ'אנסים אמיתיים והיה די חסר ביטחון. אבל אני מאמין שעונה הבאה, כשהוא יתחיל כמו כולם, מנקודת פתיחה שווה, ויהיה כבר חלק אמיתי מהקבוצה, הוא יראה מה שהוא יודע, בדיוק כמו טומיץ' העונה בריאל
אליהו, בלו, מאצ'באן, סופו וג'יימס אמור להספיק ל3 מסגרות
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2011, 18:51

בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.

חוץ ממנו הייתי הולך על מרטינס פוצ'יוס המצויין. תזכרו מה שאני אומר מדובר בשחקן שיהיה אחד מהמובילים באירופה עוד כמה שנים (פליקס בטוח זוכר אותו מהפנטזי).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מאי 2011, 19:07

yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.

חוץ ממנו הייתי הולך על מרטינס פוצ'יוס המצויין. תזכרו מה שאני אומר מדובר בשחקן שיהיה אחד מהמובילים באירופה עוד כמה שנים (פליקס בטוח זוכר אותו מהפנטזי).

השאלה, לאיפה תדחוס אותם?
יש לך כבר את פארגו, פרקינס (כנראה), הלפרין (כנראה) בורשטיין ואיידסון, וגם לא ברור מה עם שארפ. לאיפה אפשר להכניס את שניהם?
פוצ'יוס יכול לבוא בחשבון רק אם אידסון לא נשאר, שייר צריך להגיע אם איכשהו הלפרין לא יגיע למכבי
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 25 מאי 2011, 19:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי ביבו » 25 מאי 2011, 19:10

תיח
ביבו

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מאי 2011, 19:14

ביבו כתב:תיח

:duh
asafb96

הודעהעל ידי גל גל » 25 מאי 2011, 19:33

תשמעו אם גיא גודס באמת הולך ...אני חושב שדן שמיר ישמח לבוא להיות עוזר מאמן
אולי אפילו שארפ :)
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2011, 19:57

asafb96 כתב:
yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.

השאלה, לאיפה תדחוס אותם?
יש לך כבר את פארגו, פרקינס (כנראה), הלפרין (כנראה) בורשטיין ואיידסון, וגם לא ברור מה עם שארפ. לאיפה אפשר להכניס את שניהם?
פוצ'יוס יכול לבוא בחשבון רק אם אידסון לא נשאר, שייר צריך להגיע אם איכשהו הלפרין לא יגיע למכבי

פרקינס לעולם לא יהיה כשיר לתחילת העונה. במיוחד בעונה עמוסה של 3 מסגרות לא נראה לי הגיוני לא למצוא לו מחליף.
אני הייתי מעדיף את שייר על הלפרין. שייר הנהיג מכללה גדולה, הוא מוכשר וחכם ויש לו מקום להתפתח לשחקן עתיד במכבי.

בקיצור

IN: פוציוס, שייר
OUT: פרקינס

לא להביא: הלפרין.

אני מאוד אוהב את אדלשטיין (שגם הרעיף הכי הרבה מחמאות על פארגו שהוא היה בגליל) והוא אמר משהו נכון מאוד. עודד קטש טעה שאסף קבוצה של שחקנים שהצליחו יחסית בארץ בניגוד לגליל שבנו משחקנים פחות מוכרים שיתאימו לשיטה. בקיצור לא צריך להביא את הלפרין רק בגלל שמכירים אותו.
שייר מתאים יותר לסגנון ריצה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2011, 20:06

yellowaura כתב:
asafb96 כתב:

השאלה, לאיפה תדחוס אותם?

פרקינס לעולם לא יהיה כשיר לתחילת העונה. במיוחד בעונה עמוסה של 3 מסגרות לא נראה לי הגיוני לא למצוא לו מחליף.
אני הייתי מעדיף את שייר על הלפרין. שייר הנהיג מכללה גדולה, הוא מוכשר וחכם ויש לו מקום להתפתח לשחקן עתיד במכבי.

בקיצור

אני מאוד אוהב את אדלשטיין (שגם הרעיף הכי הרבה מחמאות על פארגו שהוא היה בגליל) והוא אמר משהו נכון מאוד. עודד קטש טעה שאסף קבוצה של שחקנים שהצליחו יחסית בארץ בניגוד לגליל שבנו משחקנים פחות מוכרים שיתאימו לשיטה. בקיצור לא צריך להביא את הלפרין רק בגלל שמכירים אותו.

שייר רק העונה נחשף לכדורסל המקצועני. הלפרין נמצא בקלחת כבר הרבה שנים. מבחינתי כרגע הם לא באותו הלבל בכלל.
הלפרין זה שחקן שאתה מביא שייתן לך 25 דק' למשחק ביורוליג, את שייר אתה מביא בשביל לבנות אותו להיות שחקן יורוליג בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מה מכבי » 25 מאי 2011, 20:11

הלפרין גם נבחר בדראפט למרות שלא שיחק ב"קולג'" גדול. בעוד שייר שהוביל את הקולג' הגדול שלו אפילו לא נבחר בדראפט.
מה מכבי

הודעהעל ידי itay92 » 25 מאי 2011, 20:40

גם בלו סגר היום:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1826829
שלושה שחקנים ביומיים
itay92

הודעהעל ידי misha » 25 מאי 2011, 21:04

jol9 כתב:שייר רק העונה נחשף לכדורסל המקצועני. הלפרין נמצא בקלחת כבר הרבה שנים. מבחינתי כרגע הם לא באותו הלבל בכלל.
הלפרין זה שחקן שאתה מביא שייתן לך 25 דק' למשחק ביורוליג, את שייר אתה מביא בשביל לבנות אותו להיות שחקן יורוליג בעתיד.

+1. שייר הוא שחקן נחמד ואני אשמח לראות אותו במכבי, אבל לא על חשבון הלפרין. עבר גדול במכללות לא מבטיח כלום לגבי כדורסל מקצועני, ויש מספיק דוגמאות לכאן או לכאן.
השנה הוא עבר פציעה בעין, שיחק חצי עונה בדי ליג ונתן מספרים בינוניים. לוותר על הלפרין, שאתה יודע בדיוק מה הוא ייתן לך ביורוליג, בשביל שייר - זה הימור גדול מדי.

itay92 כתב:גם בלו סגר היום:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1826829
שלושה שחקנים ביומיים

כמו שצריך :thumbup לא היה לי ספק שבלו יישאר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 26 מאי 2011, 02:04

איך משווים שחקן של 30 אחוז ל3 ו40 ל2 שככל הנראה עדיין לא הולך לו לשחקן כמו הלפרין שקולי 68 ל2 ו45-50 לשלוש ? על נסיון אני בכלל לא מדבר . הדבר היחיד שיכול לא להביא את הלפרין בחזרה זה שהוא ישאר שם וזה הכל .
אם לא הוא צריך לחפש מתאזרח או ישראלי אחר , רצוי קומבו גארד .....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 26 מאי 2011, 06:31

לאנפורד מסיים חוזה השנה?כי ראיתי שהוא ברשימת השחקנים החופשיים אם כן כדאי למכבי ללכת עליו בכל הכח כי הוא ישלים קו אחורי מצויין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 26 מאי 2011, 06:34

למיטב זיכרוני הוא חתם לפני מס' חודשים על חוזה חדש בחימקי , פליקס יודע הכי טוב .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי felix_r » 26 מאי 2011, 07:32

טיקי חוזר כתב:למיטב זיכרוני הוא חתם לפני מס' חודשים על חוזה חדש בחימקי , פליקס יודע הכי טוב .

נכון, סגר.
נכון, פליקס יודע הכי טוב :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 26 מאי 2011, 07:48

פליקס הרי אתה עוקב אחרי ליגה רוסית ומאוד בכיר בפורומים רוסיים . אני מדפדף פעם בה שמשעמם לי וזהו . על קבוצות רוסיות אני עוקב רק שהם משחקים ביורוליג , מה עוד שבבית ברה"ם תמיד הינו בעד ז'לגריס בכלל כאבא של מקובנה בצד של אישתי דווקא אוהבים את הסוסים של צסק"א המגעילה . אבל בבית שלנו שנינו אוהדים רק מכבי , אחרת אשתי לא היתה מוכנה להתחתן בכלל . : :insist
טיקי חוזר

הודעהעל ידי felix_r » 26 מאי 2011, 09:22

טיקי חוזר כתב:פליקס הרי אתה עוקב אחרי ליגה רוסית ומאוד בכיר בפורומים רוסיים . אני מדפדף פעם בה שמשעמם לי וזהו . על קבוצות רוסיות אני עוקב רק שהם משחקים ביורוליג , מה עוד שבבית ברה"ם תמיד הינו בעד ז'לגריס בכלל כאבא של מקובנה בצד של אישתי דווקא אוהבים את הסוסים של צסק"א המגעילה . אבל בבית שלנו שנינו אוהדים רק מכבי , אחרת אשתי לא היתה מוכנה להתחתן בכלל . : :insist

שלום בית זה הדבר הכי חשוב :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 26 מאי 2011, 09:23

yellowaura כתב:
asafb96 כתב:

השאלה, לאיפה תדחוס אותם?

בקיצור

אני מניח שלא אתה, ולא אף אחד בפורום ראה את שייר משחק באמת,אולי מישהו ראה פעם משחק שלו, לבנות על שייר שיבוא ו"ינהיג" על חשבון הלפרין כSG הפותח זה יהיה מהלך מפגר
ואם אתה מביא את פוצ'יוס במקום פרקינס, מי ירכז חוץ מפארגו לאורך העונה? פוצ'יוס?
פרקינס כנראה יחזור עד הטופ 16, בשלב הבתים אני לא רואה בעיה לשחק עם אידסון\בורשטיין כשפארגו על הספסל, גם הלפרין יכול לעזור בהובלת הכדור
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־18 אורחים