המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:טיקי חוזר כתב:יוני , הרי כבר הבנובאוגוסט 2010 :
1. תהיה עונה גרוע ויהיה טוב אם נעבור טופ 16
2. יש לנו סנטר שהוא שחקן ספסל שמסתבך בעבירות , מתעייף ומשמין ב15 קילו לפחות במהלך העונה (בנתיים הוא הוריד 15 מספטצבר אבל יש לנו עוד 30 שעות שהוא כן ישקול 170 קילו ).
3. אין לנו מה לחפש מול קבוצות גדולות כמו צסק"א, קחא , ריאל וכו' .
4. אין לנו קליע בכלל
5. פראגו לןא מתאים לרמות הגבות של אירופה.
6. הנהלה שלנו בזיון וקמצנית
7. הקו אחורי של י-ם טוב בהרבה משלנו .
8. למכבי אין "שחקן לדקות האחרונות"
9. למכבי אין רכז.
10. רק שאראס יציל את מכבי.
11. הנדריקס לא שחקן.
12. למגדל יש את קבוצת ההגנה הטובה ביותר בליגה.
טיקי חוזר כתב:13 . למכבי חוץ מפרקינס אין שחקן הגנה אחד נורמלי .
14 עניין הביצים של איידסון .
חביב אורנג'ד כתב:15. מגדל מחתימה שחקן "אנ.בי.אי לגיטימי" כמו שון וויליאמס ושחקן "יורוליג לכל דבר" כמו וויל סולומון, בעוד שמכבי מביאה את ג'רמי "החתמה גרועה" פארגו.
16. דאוול שחקן טוב יותר מאידסון.
ביבו כתב:אנשים האם לדעתכם צריך להשאיל את הנדריקס או מצ'באן
למרות שמשחקים בשלוש מסגרות?- מה שאומר שסופו לא ישותף לפחות במסגרת אחת(ליגה?)
וג'ימס יהיה הסנטר הפותח באותה מסגרת. לדעתי להשאיר את שניהם.
yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.
חוץ ממנו הייתי הולך על מרטינס פוצ'יוס המצויין. תזכרו מה שאני אומר מדובר בשחקן שיהיה אחד מהמובילים באירופה עוד כמה שנים (פליקס בטוח זוכר אותו מהפנטזי).
ביבו כתב:תיח
asafb96 כתב:yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.
חוץ ממנו הייתי הולך על מרטינס פוצ'יוס המצויין. תזכרו מה שאני אומר מדובר בשחקן שיהיה אחד מהמובילים באירופה עוד כמה שנים (פליקס בטוח זוכר אותו מהפנטזי).
השאלה, לאיפה תדחוס אותם?
יש לך כבר את פארגו, פרקינס (כנראה), הלפרין (כנראה) בורשטיין ואיידסון, וגם לא ברור מה עם שארפ. לאיפה אפשר להכניס את שניהם?
פוצ'יוס יכול לבוא בחשבון רק אם אידסון לא נשאר, שייר צריך להגיע אם איכשהו הלפרין לא יגיע למכבי
yellowaura כתב:asafb96 כתב:yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.
השאלה, לאיפה תדחוס אותם?
יש לך כבר את פארגו, פרקינס (כנראה), הלפרין (כנראה) בורשטיין ואיידסון, וגם לא ברור מה עם שארפ. לאיפה אפשר להכניס את שניהם?
פוצ'יוס יכול לבוא בחשבון רק אם אידסון לא נשאר, שייר צריך להגיע אם איכשהו הלפרין לא יגיע למכבי
פרקינס לעולם לא יהיה כשיר לתחילת העונה. במיוחד בעונה עמוסה של 3 מסגרות לא נראה לי הגיוני לא למצוא לו מחליף.
אני הייתי מעדיף את שייר על הלפרין. שייר הנהיג מכללה גדולה, הוא מוכשר וחכם ויש לו מקום להתפתח לשחקן עתיד במכבי.
בקיצור
IN: פוציוס, שייר
OUT: פרקינס
לא להביא: הלפרין.
אני מאוד אוהב את אדלשטיין (שגם הרעיף הכי הרבה מחמאות על פארגו שהוא היה בגליל) והוא אמר משהו נכון מאוד. עודד קטש טעה שאסף קבוצה של שחקנים שהצליחו יחסית בארץ בניגוד לגליל שבנו משחקנים פחות מוכרים שיתאימו לשיטה. בקיצור לא צריך להביא את הלפרין רק בגלל שמכירים אותו.
שייר מתאים יותר לסגנון ריצה.
jol9 כתב:שייר רק העונה נחשף לכדורסל המקצועני. הלפרין נמצא בקלחת כבר הרבה שנים. מבחינתי כרגע הם לא באותו הלבל בכלל.
הלפרין זה שחקן שאתה מביא שייתן לך 25 דק' למשחק ביורוליג, את שייר אתה מביא בשביל לבנות אותו להיות שחקן יורוליג בעתיד.
טיקי חוזר כתב:למיטב זיכרוני הוא חתם לפני מס' חודשים על חוזה חדש בחימקי , פליקס יודע הכי טוב .
טיקי חוזר כתב:פליקס הרי אתה עוקב אחרי ליגה רוסית ומאוד בכיר בפורומים רוסיים . אני מדפדף פעם בה שמשעמם לי וזהו . על קבוצות רוסיות אני עוקב רק שהם משחקים ביורוליג , מה עוד שבבית ברה"ם תמיד הינו בעד ז'לגריס בכלל כאבא של מקובנה בצד של אישתי דווקא אוהבים את הסוסים של צסק"א המגעילה . אבל בבית שלנו שנינו אוהדים רק מכבי , אחרת אשתי לא היתה מוכנה להתחתן בכלל . :
yellowaura כתב:asafb96 כתב:yellowaura כתב:בגזרת הגארדים חייבים להביא את שייר. שחקן שהוביל מכללה מהטובות בארה"ב לאליפות והיה חלק מרכזי מאוד. שחקן חכם ומוכשר. כמובן גם יחשב כישראלי.
השאלה, לאיפה תדחוס אותם?
פרקינס לעולם לא יהיה כשיר לתחילת העונה. במיוחד בעונה עמוסה של 3 מסגרות לא נראה לי הגיוני לא למצוא לו מחליף.
אני הייתי מעדיף את שייר על הלפרין. שייר הנהיג מכללה גדולה, הוא מוכשר וחכם ויש לו מקום להתפתח לשחקן עתיד במכבי.
בקיצור
IN: פוציוס, שייר
OUT: פרקינס
לא להביא: הלפרין.
אני מאוד אוהב את אדלשטיין (שגם הרעיף הכי הרבה מחמאות על פארגו שהוא היה בגליל) והוא אמר משהו נכון מאוד. עודד קטש טעה שאסף קבוצה של שחקנים שהצליחו יחסית בארץ בניגוד לגליל שבנו משחקנים פחות מוכרים שיתאימו לשיטה. בקיצור לא צריך להביא את הלפרין רק בגלל שמכירים אותו.
שייר מתאים יותר לסגנון ריצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־18 אורחים