21 יוני 2013, 06:59
0ved1212 כתב:הרי ידוע שפדרמן שומע את השם שארס והוא משפריץ ניתים
אולי שארס הוא השם הגדול בעמדת הגארד
21 יוני 2013, 08:10
roy1000 כתב:0ved1212 כתב:הרי ידוע שפדרמן שומע את השם שארס והוא משפריץ ניתים
אולי שארס הוא השם הגדול בעמדת הגארד
אפשר להבין למה אדון דני כל כך מתלהב משאראס? הוא חושב שאוהדי מכבי כל כך מטומטמים שהשם שאראס בגיל 37 יריץ אותם לקנות מנויים? בהנאדם באמת חושב שכולם טפשים?
21 יוני 2013, 08:58
מקאדו 3 כתב:אתה צודק בנוגע לדני שובבני אבל אני שהייתי נגד החזרת שאראס בשנים האחרונות חושב שלאור ההיתנהלות והאופציות שמוזכרות עדיף כבר את שאראס , בכל זאת ראינו שכוחו במותניו עדיין בגמר הספרדי , אם לא נקבל איזה אסטרואיד מהדיי ליג או מהליגה הבלגית .
21 יוני 2013, 09:03
אדגר פו כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:felix_r כתב:אתם יודעים מה הכי עצוב באשכול הזה?
הכי עצוב זה שיש עדיין אנשים שאשכרה מדברים פה על שחקנים.
כאילו מה? עד כמה אופטימיסט חסר תקנה הבן אדם כבר יכול להיות? יש גבול לכול דבר.
לדעתי, אפשר לסגור את האשכול ואת הפורום כולו. לחזור באוקטובר ל 5 דקות, לקרוא את הסגל, ולפרוש לעוד 3-4 שנים.
בוא נדייק, מדברים של שחקני עבר של מכבי.
אבל ברצינות, גם לי מתחשק לפרוש ולחזור באוקטובר, אנחנו מדברים על אוויר, ממש בזבוז של מקום בשרתים. כל קיץ זה נהיה מגוחך יותר ויותר.( וגם אלו שהיו לא ציניים ותומכים בהנהלה בכל צעד כבר נעלמו עם הרוח , פחות או יותר ).
איפה יובל איפה. הבחור היה חותף אולקוס כבר בתחילת הקיץ... היום אנחנו כבר די אדישים (הרי כבר יש לנו שני שחקני חמישייה חתומים, לא?)
יובל הוא אבדה לפורום בכל מובן, לא יודע מדוע הוא הפסיק לכתוב כאן כי אני יודע שהוא כן פעיל בפורום אחר של כדורסל.
21 יוני 2013, 09:05
שחף כתב:אני מסכים עם רוי. מה בתצוגות ההיחנקות מול ריאל או מול חיפה גרם לכם לחשוב שסמית' הוא איזה סופרסטאר?
21 יוני 2013, 09:44
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אתה צודק בנוגע לדני שובבני אבל אני שהייתי נגד החזרת שאראס בשנים האחרונות חושב שלאור ההיתנהלות והאופציות שמוזכרות עדיף כבר את שאראס , בכל זאת ראינו שכוחו במותניו עדיין בגמר הספרדי , אם לא נקבל איזה אסטרואיד מהדיי ליג או מהליגה הבלגית .
21 יוני 2013, 10:13
21 יוני 2013, 10:23
21 יוני 2013, 10:29
21 יוני 2013, 10:33
0ved1212 כתב:לא יקרה אין מצב שבלאט יסכים לזה עם שראס יגיע מה שאני לא מאמין יגיע עוד גארד אחד טוב.
כי אם לא זוהי התאבדות של בלאט
וזה גם סותר את מה שרקנטי אמר שיגיעו רק חמישה זרים
21 יוני 2013, 10:42
21 יוני 2013, 11:44
21 יוני 2013, 12:28
חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
כי אני לא בהכרח הייתי מתנגדת ( ועכשיו לחזור למציאות בה היקמן הוא גארד הבכיר...)
21 יוני 2013, 13:35
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
ברור,אבל זה גם ברור שזה לא יקרה
21 יוני 2013, 13:42
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
אני מאמין שנראה משהו דומה.
היום כבר ברור שההתעקשות של בלאט לא להחזיר את שארס היתה עוד טעות בשרשרת הטעויות שהוא עשה בקיץ החולף ככה שלא כל כך ברור לי מה הבהלה פתאום מחזרה של שארס .
אם זה יבוא במקום גארד בכיר אז הבעיה היא בכסף שמוזרם לבניית הסגל וזה כבר בעיה של ההנהלה .
מה שכן כל ההשתפכויות על אלו שהתכיינו על סגל עם לאנגפורד , סופו , אליהו ,סמית ופארמר או פארגו , אידסון , פרקינס ,אליהו וסופו קצת מוזרות לי .
21 יוני 2013, 13:51
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
היום כבר ברור שההתעקשות של בלאט לא להחזיר את שארס היתה עוד טעות בשרשרת הטעויות שהוא עשה בקיץ החולף ככה שלא כל כך ברור לי מה הבהלה פתאום מחזרה של שארס .
אם זה יבוא במקום גארד בכיר אז הבעיה היא בכסף שמוזרם לבניית הסגל וזה כבר בעיה של ההנהלה .
מה שכן כל ההשתפכויות על אלו שהתכיינו על סגל עם לאנגפורד , סופו , אליהו ,סמית ופארמר או פארגו , אידסון , פרקינס ,אליהו וסופו קצת מוזרות לי .
רק לך זה ברור. לשאראס אין מקום בקבוצה כמו מכבי, ובטח לא כשזה רק עם אוחיון.
המשפט האחרון שלך הוא אחד המשפטים הכי לא ברורים שקראתי בפורום הזה. פעמיים אליהו בקבוצה אחת? "השתפכויות על אלה שהתכיינו"?
21 יוני 2013, 13:57
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
רק לך זה ברור. לשאראס אין מקום בקבוצה כמו מכבי, ובטח לא כשזה רק עם אוחיון.
המשפט האחרון שלך הוא אחד המשפטים הכי לא ברורים שקראתי בפורום הזה. פעמיים אליהו בקבוצה אחת? "השתפכויות על אלה שהתכיינו"?
21 יוני 2013, 14:10
21 יוני 2013, 14:29
MTA2311 כתב:להתכיין או להשתפך זה הגיוני, אבל להשתפך על אלה שהתכיינו... תודה ליוסי שהרס לי את השנ"צ של שישי עם החידה הזאת. לא אשקוט ולא אנום עד שאצליח לפצח אותה.
תכלס זה אפילו חכם לשים את אליהו פעמיים באותה קבוצה. כנראה שרק שני אליהו יכולים לשמור על שחקן אחד.
21 יוני 2013, 14:33