MTA2311 כתב:לא מבין איך אתה קובע שטיוס מעולם לא שיחק 4. ראית משחקים שלו בקאנטו? בקולג'? הוא פינישר טוב קרוב לסל, הוא ריבאונדר מצויין, חוסם טוב ויכול לשמור מצויין גם על מספרי 4 מאסיביים יותר, וגם על כאלה שמשחקים יותר בחוץ. אז נכון, אין לו קליעה מחצי מרחק ומעלה, אבל "שום תכונה של 4"? הגזמה פראית.
סופו, שכבר נבחר לחמישיית היורוליג, הוא הרבה יותר כוכב מהשחקן שנתן ממוצע קריירה ביורוליג של 4.6 נקודות. גם סמית' וג'יימס נתנו עונות הרבה יותר טובות משלו.
שוב, יש פה פוטנציאל לשחקן נחמד. אבל הוא רחוק מלהיות הכי כשרוני בסגל, והוא גם לא הדבר הכי קרוב לכוכב שיש לנו. בסך הכל פליט מקבוצת יורוליג טובה, שלא עשה בה שום דבר משמעותי, למרות שקיבל 20 דקות במשחק.
ראיתי את טיוס מספיק, ובשום מקום - אשדוד, נבחרת, קאנטו שבו הוא שיחק בשנים האחרונות, הוא לא שיחק כ-4. אבל זה באמת נתון לויכוח. זוהי דעתי בסה"כ.
הוא פינישר טוב, אבל אני מזכיר לך את היחס שקיבל כאן בפורום ובאופן כללי שחקן טוב יותר מטיוס, גם הגנתית וגם בריבאונד, וגם התקפית, ואני מדבר על לאזמה.
שחקנים מהסוג הזה נוטים להיכשל במכבי, כי נגריות זאת לא תכונה שאוהדי מכבי אוהבים במיוחד (תשאל את יניב גרין שעל הנייר היה סנטר מחליף מצויין).
אני מקווה שטיוס יצליח, אבל יש לי תחושה שהמוגבלות ההתקפית שלו, תגרום לו לירידה בביטחון, למיעוט דקות ולחוסר רלוונטיות.
לגבי אינגלס, בוא ננסח אחרת - הוא השחקן הכי מסקרן שיש לנו ויש לו בהחלט אפסייד גדול להצליח. בכל אופן, החמישייה הכי חזקה שלנו היא רייס, היקמן, סמית', אינגלס וג'יימס (או סופו
במקרים מסויימים). אני מניח שעל זה אין לך השגות. ולכן אני גם מעדיף שזאת תהיה החמישייה המובילה מבחינה היררכית וגם תפתח את המשחקים.