פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 ספטמבר 2013, 11:52
MTA2311 כתב:זה ממש לא ברור שיש גירעון גדול.
אך אחד לא מכיר את החוזים של השחקנים ששוחררו ואף אחד לא יודע מה היו הסכמי השחרור איתם.
עצוב מאוד אם הסגלים שנבנו פה בשנתיים האחרונות הכניסו את הקבוצה לגירעון גדול. וגם אם כן, לא נורא. גירעון בקבוצות ספורט זה מצב נתון
מסכים איתך
לדעתי זה אפילו הפוך.
מכבי שיחררה שחקנים על רקע מקצועי ולא כספי, ככה שאנח באמת לא מבין על איזה גירעון מדברים.
24 ספטמבר 2013, 12:13
חנו'ש כתב:בספורט 5 כתוב שהדד ליין להודיע לכהן שהוא מושאל עבר כבר לפני כמה ימים, כך שלהשאיל אותו זו קצת בעיה....
אני חושב שאם יחתימו את בלו זה צריך להיות אינטרס של כהן להיות מושאל. אין מקום לכל כך הרבה שחקנים בקו הקידמי.
24 ספטמבר 2013, 15:18
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה ממש לא ברור שיש גירעון גדול.
אך אחד לא מכיר את החוזים של השחקנים ששוחררו ואף אחד לא יודע מה היו הסכמי השחרור איתם.
עצוב מאוד אם הסגלים שנבנו פה בשנתיים האחרונות הכניסו את הקבוצה לגירעון גדול. וגם אם כן, לא נורא. גירעון בקבוצות ספורט זה מצב נתון
מסכים איתך
לדעתי זה אפילו הפוך.
מכבי שיחררה שחקנים על רקע מקצועי ולא כספי, ככה שאני באמת לא מבין על איזה גירעון מדברים.
וגם אם למרות שתקציב השחקנים בירידה מתמדת בשנים האחרונות עדיין יש גירעון, רק לפני כמה חודשים הכניסו שני שותפים חדשים כדי לחלק את הנטל. הרי בשביל העלאת תקציב הם בטוח לא הגיעו.
25 ספטמבר 2013, 17:36
מעניין מה הגירעון בפאנאתנייקוס ובאולימפיאקוס, ומעניין האם הבעלים שם בוכים על זה כל היום. זה קבוצת כדורסל, לא השקעה בבורסה. זה לא אמור להניב תשואה כספית. אם פדרמן לא מבין את זה, שייקח את הרגלייים שלו מפה. רובנו לא נבכה בגלל זה.
ואגב, איך מגיעים לגירעון כשהשחקן הכי יקר בקבוצה זה ליאור אליהו? אולי כדאי שפדרמן יפסיק לשלם לשחקנים שלא משחקים בקבוצה כמו שרמדיני או פלאניניץ', או באופן כללי יעיף לכל הרוחות את "צוות הסקאוט" שהביא פלופים נוראיים. למה קאחה עם תקציב לא גדול בהרבה מזה של מכבי אם בכלל יכולה להביא שחקן יעיל כמו פלייס ומכבי נתקעה עם פח אמיתי כמו מלקולם תומאס השנה?
25 ספטמבר 2013, 19:43
לפי ספורט 5, ג'ייק כהן לא יושאל ו"אם בלו יחזור למכבי, זה יהיה כתוספת לסגל או על חשבונו של יובל נעימי, שחתם עם האופציה לצאת לתקופת השאלה בקבוצה אחרת."
25 ספטמבר 2013, 20:03
זה גם הכי הגיוני, בלו על חשבון נעימי.
עמדות 1-2 עם רייס, אוחיון, היקמן, לאנדסברג ואינגלס זה מספיק רחב (לא מספיק איכותי, אבל כן רחב)
25 ספטמבר 2013, 21:39
מסכים עם הנאמר מעליי. נעימי מיותר בסגל הזה, ואילו בעמדה 4 יש חוסר בשחקן איכותי ובלו בהחלט יכול לסייע משמעותית בעמדה הזאת.
חוץ מזה, אני כלל לא מחזיק נעימי שלדעתי הוא גארד חלש שלא מתאים לרמות הגבוהות.
25 ספטמבר 2013, 21:47
אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
25 ספטמבר 2013, 21:49
MTA2311 כתב:אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
לא מסכים. טיוס כנראה הולך להתברר כנפילה גדולה, וכהן נחוץ לסגל. הוא גם יכול לתרום בעמדה 5.
25 ספטמבר 2013, 22:43
זה תלוי אם ממשיכים ליורוקאפ
25 ספטמבר 2013, 23:59
גם אני לא מסכים איתך, כמו ששמואל אמר, אם טיוס התברר כנפילה במקרה הרע או כאחד שמסוגל לשחק רק חמש במקרה הפחות רע (והדי הגיוני)?
נעימי בכל מקרה חסר משמעות, יהיה על תקן רוט רק שמאז קיבלנו את אינגלס שגם יגזול דקות מהדקות של הגארדים וגם התקווה שלאנדסברג ישתפר ויגזול דקות.
לבסוף, מי נראה לך הזר שישב בחוץ בליגה רוב הזמן? רייס והיקמן הגארדים? ברור שסופו, צריך יותר גבוהים.
26 ספטמבר 2013, 08:58
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
גם אני לא מסכים איתך, כמו ששמואל אמר, אם טיוס התברר כנפילה במקרה הרע או כאחד שמסוגל לשחק רק חמש במקרה הפחות רע (והדי הגיוני)?
נעימי בכל מקרה חסר משמעות, יהיה על תקן רוט רק שמאז קיבלנו את אינגלס שגם יגזול דקות מהדקות של הגארדים וגם התקווה שלאנדסברג ישתפר ויגזול דקות.
לבסוף, מי נראה לך הזר שישב בחוץ בליגה רוב הזמן? רייס והיקמן הגארדים? ברור שסופו, צריך יותר גבוהים.
גם אם טיוס יתברר כנפילה, הוא עדיין יישאר בסגל. אין מקום לחמישה שחקנים בקו הקדמי.
צריך לזכור שגם סמית ייתן בוודאות דקות בעמדה הזאת.
26 ספטמבר 2013, 11:17
אם כבר מיותר, אז פניני. אני מעדיף את בלו בעמדה 3
26 ספטמבר 2013, 13:22
סילבר כתב:MTA2311 כתב:אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
ואתה מתאר לעצמך את בלו רודף אחרי מספרי 3 ביורוליג?? לא נראה לי כמו רעיון טוב.
26 ספטמבר 2013, 17:12
jol9 כתב:סילבר כתב:MTA2311 כתב:אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
מיסמצ' עובד לשני הצדדים. אתה תופס מפניני שומר דגול בעמדה 3? פניני במצבו לא עולה בפרמטר אחד על בלו.
26 ספטמבר 2013, 17:34
לבלו יש יתרון גדול בעמדה 4. למספרי 4 הרבה יותר קשה לרדוף אחריו בשוטרס פליי, וגם בהגנה הוא יוכל להסתדר הרבה יותר טוב מול pfs.
הוא תמיד היה יותר 4 בעיני.
26 ספטמבר 2013, 17:56
סילבר כתב:jol9 כתב:סילבר כתב:MTA2311 כתב:אם בלו חותם כהן הרבה יותר מיותר
מיסמצ' עובד לשני הצדדים. אתה תופס מפניני שומר דגול בעמדה 3? פניני במצבו לא עולה בפרמטר אחד על בלו.
במקרה הזה אין ממש מיסמץ' לצד השני כי בלו לא ממש משחק בצבע ויכול לנצל את הכוח שלו על השומרים שלו. הוא כן יכול לעשות פוסט אפ בשביל קליעה, אבל זהו בערך.
29 ספטמבר 2013, 15:29
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2681035אני לא חושב שצריך לשנות את שיטת המשחק במידה והוא יגיע
הוא בסך הכל יהיה עוד שחקן רוטציה שיתן לנו אלמנט קליעה חשוב מהשלוש
29 ספטמבר 2013, 19:06
דיוויד בלאט אמר כרגע בחדשות הספורט שהעניין נמצא בבדיקה ובקרוב הם יגיעו להחלטה
29 ספטמבר 2013, 19:12
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט אמר כרגע בחדשות הספורט שהעניין נמצא בבדיקה ובקרוב הם יגיעו להחלטה
הוא על המטוס בתוך 24 שעות.