פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמי: דיוויד בלו חתם במכבי לעונה

26 אוקטובר 2013, 22:33

מה קשור נתונים "מדעיים"?

מה אתה בעצם רוצה לומר? שהוא עצלן, לא אוהב את המשחק, מפונק וכ'? לצערי יש בזה משהו. הוא מאכזב יחסית לפוטנציאל שלו

אבל הוא לטעמי שחקן התקפה מאוד חכם. אחד הבודדים בשנים האחרונות שעניין אותי לצפות בו.

26 אוקטובר 2013, 22:41

גיא כתב:מה קשור נתונים "מדעיים"?

מה אתה בעצם רוצה לומר? שהוא עצלן, לא אוהב את המשחק, מפונק וכ'? לצערי יש בזה משהו. הוא מאכזב יחסית לפוטנציאל שלו

אבל הוא לטעמי שחקן התקפה מאוד חכם. אחד הבודדים בשנים האחרונות שעניין אותי לצפות בו.

כן, זה בדיוק מה שאני אומר, מאכזב.
אצל מאמן כמו בלאט רק התקפה זה לא מספיק.

נתונים מדעיים בגלל שאמרת לא לשלול בלי לתת נתונים, מצטער, אין לי אתר באינטרנט עם נתונים שכאלה על גיל ממוצע של איבוד האתלטיות של ספורטאי בריא.
זה common sense.

27 אוקטובר 2013, 07:25

ההבדל בין בלו לליאור זה שבלו מוציא מהמעט כישרון שלו 100% וזה תמיד נראה שהוא בא לעבוד . ברור שבהגנה יש לו בעיה לשמור על שחקנים גדולים ממנו אבל לעומת ליאור זה נראה שהוא מנסה ולא מפחד לעשות עברות חזקות כשצריך...
ליאור הוא מסוג אלו שתמיד יגידו עליו שיש לו כשרון אבל הוא לא מנצל אותו . זה הכל אצלו עניין מנטאלי ובגילו אני חושב שזה קצת קשה לשנות את זה . הייתי בטוח שהעונה בויטוריה קצת תשנה אותו ( ואולי היא קצת שינתה אבל לא מספיק...) אבל זה שהוא לא במכבי העונה מראה שהוא לא אוהב לעבוד קשה ולהתמודד על המקום שלו וחבל...

27 אוקטובר 2013, 08:01

ממש לא הייתי אומר שלבלו יש מעט כישרון.
כמה קלעים ברמה הזאת אתה מכיר?
פרסם תגובה