המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:רייס מזכיר לי את אנקראם - יכול היה לדפוק גם 40 נקודות, אבל אחד המסריחים
קודי כתב:עוד משחק שמזכיר לכולם שהשנה האליפות מונחת על הרצפה ויש אפילו כמה קבוצות שיכולות להרים אותה משם. טייריס רייס אמנם קלע לא מעט נקודות אבל גארד סקורר סביר כבר יש לקבוצה הזו (היקמן) ואין צורך בעוד אחד. לרייס שתי בעיות עיקריות - הוא לא רכז ולא עושה את השחקנים שלידו טובים יותר אלא להיפך והוא שומר איום ונורא. מעבר לזה, ברמת היורוליג הוא מתקשה מאוד לקלוע גם בשל גובהו (הוא נחסם לא מעט) וגם בשל יכולת הקליעה הרעה שלו. ההבדל בין הכדורסל הקבוצתי וניצול המיס מאצ'ים של מכבי כשאינגלס על המגרש לעומת הכדררת הבלתי נגמרת כשרייס משחק פשוט מדהים. אני חושב שכל דקה שרייס לוקח מאוחיון היא בעייתית מאחר שהאחרון פשוט רכז הרבה יותר טוב ממנו.
מה שמאוד הפתיע אותי הוא שבלאט יצא מרוצה ממשחק ביתי נגד קבוצה חלשה שהוכרע בעיקר על ידי השופט. מתוך חמישה משחקי ליגה עד עכשיו, מכבי הפסידה שניים וניצחה שניים בבית ב-2 ו-3 נקודות הפרש, ובארבעה מהם לא הגיעה ל-80 נקודות. זה בהחלט צריך להטריד. אני רק מנסה לחשוב מה היו הכותרות היום אם היינו מפסידים בוילנה (וזה ממש לא היה רחוק) וגם אתמול להרצליה. בדיוק עם אותה היכולת רק עם טיפה פחות מזל וכולם היו מדברים אחרת.
דבר נוסף - בלאט מתלונן על העומס שהיה למכבי שמקשה עליה לנצח. אז לידיעתו - לפחות עד עכשיו, העומס של מכבי לא גדול יותר משל חיפה וירושלים שמשחקות שני משחקים בשבוע ולפני שבועיים שיחקו גם 3. אז נכון שבשבוע הקרוב יש למכבי גם משחק בשבת, אבל הרי רק לפני שנתיים סיפרו לנו שאין בעיה עם עוד משחק בשבוע, לא? אז אולי שיפסיק כבר לזרוק תירוצים הזויים לאוויר וידאג לאיך שהקבוצה שלו נראית.
שחף כתב:יש למכבי שלושה או ארבעה שחקנים שהאיכויות שלהם אמורות להיות מעל הליגה. במשחק בית מול פאקינג בני השרון זה אמור להספיק.
אם אני פדרמן, אני קונס את בלאט על איך שהקבוצה נראית בליגה. אפשר לחשוב שבשנים קודמות הקבוצה לא שיחקה בחוץ אף פעם, שלא לדבר על עונת האדריאטית. בולשיט אחד גדול
er79 כתב:קצת נסחפת עם ההאדרה של איבי לעומת ג'יימס. לגבי רייס, גם עמי נאווי יותר טוב ממנו.
er79 כתב:שטויות, ואין לי כח אפילו להסביר לך למה.
MTA2311 כתב:נו באמת.
סמית, אינגלז, גיימס והיקמן השחקנים הכי טובים בליגה בלי ספק בכלל
MTA2311 כתב:בליגה יותר קשה מביורוליג? לא נשמע לי הגיוני
מכבי מתקשה בליגה כי היא זורקת זין
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2693578&m=1
אני לא ממש מבינה על מה בלאט מתלונן, הרי גם למגדל ולחיפה היו 3 משחקים בשבוע לא מזמן.
פחות הבנתי מה הלחץ של הליגה לדחוף עוד משחק ליגה לאותו שבוע ולא פשוט להשאיר את זה עם מחזור אחד לשבוע (או מקסימום להשאיר את המחזור הזה לסוף העונה כשהעונות האירופיות הסתיימו)
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2693578&m=1
אני לא ממש מבינה על מה בלאט מתלונן, הרי גם למגדל ולחיפה היו 3 משחקים בשבוע לא מזמן.
פחות הבנתי מה הלחץ של הליגה לדחוף עוד משחק ליגה לאותו שבוע ולא פשוט להשאיר את זה עם מחזור אחד לשבוע (או מקסימום להשאיר את המחזור הזה לסוף העונה כשהעונות האירופיות הסתיימו)
תירוצים די עלובים של בלאט. גם חיפה ירושלים משחקות בדיוק אותה כמות משחקים עם אותו העומס, ולאף אחת מהן אין 14 שחקנים בכירים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים