13 דצמבר 2013, 17:46
rc4991 כתב:האמת ששניכם צודקים
אין מה לעשות,מכבי משחקת רע וממש לא כיף לראות אותה והקבוצה הזאת נבנתה בקמצנות ובבעיות שידועות לנו
מצד שני ברור גם שיש שם הרבה "אוהדים" שבאים להיכל בתור הופעה
14 דצמבר 2013, 19:30
felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת ששניכם צודקים
אין מה לעשות,מכבי משחקת רע וממש לא כיף לראות אותה והקבוצה הזאת נבנתה בקמצנות ובבעיות שידועות לנו
לא יודע אם הבעיה היא בסגל. מתוך שתי הקדנציות של בלאט במכבי רק בעונה אחת היה די כייף לראות את מכבי. בכל שאר העונות תמיד סבלנו מכדורסל מאוס.
15 דצמבר 2013, 00:31
LIAV10 כתב:מקובי, יש מצב אתם מתחילים לשיר גם לשער 1 שיעמדו ולא רק ל10 ו12?
משהו זוועתי פשוט, אחד משחק באייפון, השני מדבר עם חבר שלו והשלישי בא לאכול פופקורן.
15 דצמבר 2013, 00:34
15 דצמבר 2013, 00:39
LIAV10 כתב:כן, שמעתי, זה לא היה ספציפי מספיק בשביל שער 1
האמת זה ממש נורא, שערים 2 ו-3 הם פנאטיים לעומת מה שהולך ב-1.
לא ידעתי האמת שיש שם טור שלך, אבל החוברת אצלי בבית (כמו כולן), אני אקרא מחר.
15 דצמבר 2013, 00:53
מקובי כתב:LIAV10 כתב:כן, שמעתי, זה לא היה ספציפי מספיק בשביל שער 1
זה לא טור קבוע, אני סוג של אחראי על זה אז אם בא לך לכתוב משהו על האוהדים אתה מוזמן לשלוח פרטית.
כתבתי שבוע שעבר והשבוע...
נ.ב. ממתי התחלת לאסוף חוברות? יש לי כאן בערך עשור כבר...
15 דצמבר 2013, 00:56
LIAV10 כתב:מקובי כתב:LIAV10 כתב:כן, שמעתי, זה לא היה ספציפי מספיק בשביל שער 1
זה לא טור קבוע, אני סוג של אחראי על זה אז אם בא לך לכתוב משהו על האוהדים אתה מוזמן לשלוח פרטית.
כתבתי שבוע שעבר והשבוע...
נ.ב. ממתי התחלת לאסוף חוברות? יש לי כאן בערך עשור כבר...
האמת זה משהו שהתחלתי רק משנה שעברה (או יותר נכון הסוף של לפני שתי עונות).
איפה אתה מאחסן עשור?
15 דצמבר 2013, 01:35
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת ששניכם צודקים
לא יודע אם הבעיה היא בסגל. מתוך שתי הקדנציות של בלאט במכבי רק בעונה אחת היה די כייף לראות את מכבי. בכל שאר העונות תמיד סבלנו מכדורסל מאוס.
אני חושב שזה ההבדל ביננו
אתה חושב שזה בגלל המאמן ואני (ועוד הרבה אחרים) חושבים שזה בגלל ההנהלה
אני מסכים שלבלאט יש גם מגרעות אבל הוא מאמן נהדר והוא הראה שאין לו בעיה עם משחק ריצה ועם שחקנים חכמים
15 דצמבר 2013, 01:58
15 דצמבר 2013, 02:07
LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
15 דצמבר 2013, 12:03
LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
15 דצמבר 2013, 12:41
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
אני זוכר שראיתי את ווצ'יץ' שנה/שנתיים לפני שהגיע למכבי במשחק של ספליט מול רעננה ביורוליג. כבר אז כשהוא היה בן 21 הוא היה שחקן מדהים עם טכניקה מושלמת שעשה מה שהוא רוצה על המגרש. להביא את וויצי'ץ' בזמנו היה no brainer, בערך כמו להביא את מירוטיץ' לפני שנתיים. הבעיה זה שמכבי כבר לא באמת מתחרה על השחקנים האלה.
אני לא חושב שמגיע קרדיט גדול למישהו על וויצי'ץ' להבדיל מבאסטון או האפמן לדוגמא). הוא לא היה איזה מציאה עלומה, הוא היה הגבוה האירופאי הצעיר הכי טוב בנמצא.
15 דצמבר 2013, 13:16
felix_r כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
אני זוכר שראיתי את ווצ'יץ' שנה/שנתיים לפני שהגיע למכבי במשחק של ספליט מול רעננה ביורוליג. כבר אז כשהוא היה בן 21 הוא היה שחקן מדהים עם טכניקה מושלמת שעשה מה שהוא רוצה על המגרש. להביא את וויצי'ץ' בזמנו היה no brainer, בערך כמו להביא את מירוטיץ' לפני שנתיים. הבעיה זה שמכבי כבר לא באמת מתחרה על השחקנים האלה.
אני לא חושב שמגיע קרדיט גדול למישהו על וויצי'ץ' להבדיל מבאסטון או האפמן לדוגמא). הוא לא היה איזה מציאה עלומה, הוא היה הגבוה האירופאי הצעיר הכי טוב בנמצא.
תשמע, גם באסטון שיחק ביורוקאפ במדי חובנטוד בדלונה ועשה שם מספרים נהדרים.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2002
לטעמי הקרדיט הגדול מגיע דווקא למי שמצא את פרקר בקבוצת CBA
15 דצמבר 2013, 13:28
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
תשמע, גם באסטון שיחק ביורוקאפ במדי חובנטוד בדלונה ועשה שם מספרים נהדרים.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2002
לטעמי הקרדיט הגדול מגיע דווקא למי שמצא את פרקר בקבוצת CBA
יש בזה משהו, למרות שהסיכון בבאסטון היה קצת יותר גבוה לדעתי. פארקר היה שחקן עם כישרון גדול שבגלל פציעות נפלט מה- NBA. זה ללא ספק היה הימור, אבל הימור עם אפסייד גדול, להבדיל מהימורים על שחקנים כמו רייס, היקמן וסמית' שהתקרה שלהם הרבה יותר נמוכה. קשה לי להבין למה מכבי לא הולכת על הימורים בסגנון פארקר ובמקום זה מעדיפה שחקני יורוקאפ כמו היקמן. יש שחקנים שנבחרו בסיבוב הראשון של הדראפט ולא מצאו את עצמם ב- NBA.
אם נס ציונה מצליחה להביא את טיילר האניקאט, גם מכבי יכולה להביא הימורים קצת יותר טובים מהיקמן ורייס.
15 דצמבר 2013, 13:47
felix_r כתב:לי זה דווקא ברור למה. שחקן שהיה כבר ב NBA בדרך כלל מחזיק מעצמו ולא נותן יותר מדי כבוד למאמן, לעומתו שחקנים כמו היקמן או רייס מוכנים לאכול את כל החרא שמאמן יאכיל אותם על מנת להרים את הקריירה מדרגה אחת למעלה. בלאט מעדיף את הסוג השני.
15 דצמבר 2013, 14:09
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:פליקס, וויצ׳יץ׳ של בלאט מיליון אחוז, באסטון גם אמר שבלאט הביא אותו.
ברור, וויצ'יץ הגיע בקיץ בו בלאט היה מאמן ראשי.
בדיוק כמו שפרקינס ואיידסון שפרחו בעונת 10'-11', הובאו ע"י פיני שנה קודם לכן.
אבל, בשורה התחתונה פליקס צודק בדבריו.
את הקבוצות הגדולות של תחילת ואמצע המילניום פיני בנה כי הוא היה המאמן הראשי, גם אם בלאט המליץ על שמות כאלה ואחרים, בדיוק כמו שבלאט אחראי על הקבוצות שלו כמאמן ראשי כי הוא המאמן הראשי גם אם על כל מיני שמות המליצו גודס או אבי אבן או אפילו דני פדרמן.
15 דצמבר 2013, 15:12
15 דצמבר 2013, 17:31
15 דצמבר 2013, 17:34
15 דצמבר 2013, 18:34