פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה

08 מרץ 2014, 18:42

אני לא מבין, מה דאנקן הוא ה-4 היחיד בעולם? אם המחיר שלו הוא יותר מ400K (והוא יהיה יותר) אז מה כ"כ קורץ לכם בו?

אתם צריכים להבין שכשמעמיסים סגלים ארוכים, יהיו שחקנים שלא יימצאו את מקומם. דאנקן נראה כתפור לזה שיילך באיבוד בתוך סגל של 6-7 גבוהים,
כשגם פניני וגם סמית' יישחקו פה ושם 4.
דאנקן הוא מחליף של אליהו, שחלק גדול מהגולשים כאן לא רצה בכלל, אז איך פתאום המחליף של אליהו נראה לכם כזה סטיל גדול?

08 מרץ 2014, 18:50

דאנקן אמנם עולה אחרי ליאור אליהו, אבל המספרים שלו הרבה יותר טובים.
אם כבר הזכרת את ליאור, בינתיים הוא ממש לא נותן עונה שאמורה לגרום למישהו להצטער שהוא לא במכבי. דאנקן כן.

08 מרץ 2014, 19:04

החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תלך על דאנקן בדיוק כמו שהלכה על שון ג'יימס ("המועמד לברצלונה וריאל מדריד").
הוא פרפקט פיט לעמדה 4 לקבוצה שמאוד צריכה אחד כזה.

אני לא רואה מצב שמכבי שמה על דאנקן מליון דולר לעונה (עם מיסוי ישראלי). הוא פיט טוב, אבל הוא יקר מדי למכבי ובסכום הזה אפשר להביא מישהו לא פחות טוב.

08 מרץ 2014, 19:08

MTA2311 כתב:דאנקן אמנם עולה אחרי ליאור אליהו, אבל המספרים שלו הרבה יותר טובים.
אם כבר הזכרת את ליאור, בינתיים הוא ממש לא נותן עונה שאמורה לגרום למישהו להצטער שהוא לא במכבי. דאנקן כן.

נכון.

אני לא מצטער שדאנקן לא במכבי. אני מאוד נהנה מקו הפורוורדים שלנו.

08 מרץ 2014, 19:11

בסדר האמת מה שחשוב הוא הקו האחורי עם נשפר אותו בפארגו ודראגיץ ונוסיף עוד שחקן זול בעמדה 4 שיתן הגנה טובה אנחנו מספיק טובים לפיינל פור אם היום אנחנו לא כל כך רחוקים משם

08 מרץ 2014, 20:39

אני חושב שהמטרה הראשונה לעונה הבאה צריכה להיות השארת דייויד בלו, מיד לאחר מכן הארכת החוזים של פניני ואוחיון ורק אח״כ אפשר להתפנות לרכש, עם קדימות לקו האחורי.

08 מרץ 2014, 20:53

תגידו, אתם רציניים? קו קדמי של סופו ות'יוס? מה נעשה אם אחד מהם נפצע, נביא שוב תרח זקן כמו זיזיץ' באמצע העונה? נשחק עם בלו בעמדה 5(מה שהיה כל כך יעיל במשחק במוסקבה)?
דאנקן לא כזה מלהיב אותי. מצידי שמכבי תביא סנטר ותסיט את ת'יוס לעמדה 4. הוא מביא בדיוק מה שבלו לא מביא(ריבאונד, חסימות וכו'). בליגה כנראה אותו סנטר ישחק יותר מסופו גם ככה.

08 מרץ 2014, 21:05

שחף כתב:תגידו, אתם רציניים? קו קדמי של סופו ות'יוס? מה נעשה אם אחד מהם נפצע, נביא שוב תרח זקן כמו זיזיץ' באמצע העונה? נשחק עם בלו בעמדה 5(מה שהיה כל כך יעיל במשחק במוסקבה)?
דאנקן לא כזה מלהיב אותי. מצידי שמכבי תביא סנטר ותסיט את ת'יוס לעמדה 4. הוא מביא בדיוק מה שבלו לא מביא(ריבאונד, חסימות וכו'). בליגה כנראה אותו סנטר ישחק יותר מסופו גם ככה.

מסכים בעניין הסנטר הנוסף. טיוס גם מוכיח שוב ושוב שהוא ענק נגד הקטנות אבל לא אפקטיבי נגד קבוצות מהדרג הגבוה. טיוס לא יכול לשחק בעמדה 4 כך שזה לא ממש ישים. אפשר גם לחפש 4 שיכול לשחק גם כסנטר כמו הגבוה של ויטוריה שנפצע (המילטון?). בכל מקרה, צריך קודם לסגור את החוזים של הישראלים המובילים שאמורים לסיים חוזה הקיץ (קודם כל בלו ואחריו אוחיון ופניני) ומיד לאחר מכן לסגור את הקו האחורי שכרגע אין בו יותר מדי.

08 מרץ 2014, 21:13

סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
מבחינתי, מספיק יהיה אם ימצאו את התאום האובד של שון ג'יימס הבריא (אגב, לא היה לו איזה אח ששיחק בבני השרון לפני כמה שנים??)

08 מרץ 2014, 22:05

חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
מבחינתי, מספיק יהיה אם ימצאו את התאום האובד של שון ג'יימס הבריא (אגב, לא היה לו איזה אח ששיחק בבני השרון לפני כמה שנים??)

עוסמאן סיסה? :D

08 מרץ 2014, 22:14

itai7 כתב:
חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.

עוסמאן סיסה? :D

לא טעיתי, קראו לו דלרוי ג'יימס.
שיחק בבני השרון בעונת 11'-12' ושוחחר משום מה באמצע העונה.... :)

08 מרץ 2014, 22:38

דלרוי אם אני לא טועה משחק באיטליה, בברינדיסי או משהו כזה

08 מרץ 2014, 22:46

דווקא היה לא רע.
אבל יותר פורוורד מאשר סנטר.

08 מרץ 2014, 22:57

LIAV10 כתב:דווקא היה לא רע.
אבל יותר פורוורד מאשר סנטר.

גם פורוורד אנחנו צריכים.... :grin

09 מרץ 2014, 04:15

האח התאום של שון ג'יימס הבריא זה שחקן של מליון דולר.

09 מרץ 2014, 08:13

roy1000 כתב:

האח התאום של שון ג'יימס הבריא זה שחקן של מליון דולר.

אם יהיו גארדים טובים יותר שטובים בפיק אנד רול לא צריך סנטר על אלא גבוה יעיל. כרגע יש פער גדול מדי בין מכבי עם סופו (במוסקבה הקבוצה הובילה איתו ובקובאן הובילה ב-17!) מול הקבוצה בלעדיו.

09 מרץ 2014, 08:37

הפער הזה הוא בעיקר בגלל שהקו האחורי שלנו חלש מאוד.

09 מרץ 2014, 09:15

אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.

09 מרץ 2014, 09:21

er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.

אני לא חושב שרועי התכוון לאחיו האמיתי של ג'יימס אלא לשחקן ברמה של שון ג'יימס הבריא, שמחירו בשוק הוא באזור המיליון דולר. לגבי הקו האחורי - אתה צודק לחלוטין. אם היו גארדים טובים עם קצת חוכמה ויכולת פיק אנד רול סבירה אז גם גבוה כמו דאנסטון היה מספיק לדקות בהן סופו בחוץ.

09 מרץ 2014, 10:02

קודי כתב:
er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.

אני לא חושב שרועי התכוון לאחיו האמיתי של ג'יימס אלא לשחקן ברמה של שון ג'יימס הבריא, שמחירו בשוק הוא באזור המיליון דולר. לגבי הקו האחורי - אתה צודק לחלוטין. אם היו גארדים טובים עם קצת חוכמה ויכולת פיק אנד רול סבירה אז גם גבוה כמו דאנסטון היה מספיק לדקות בהן סופו בחוץ.

ברור שהכוונה לא הייתה לאח האמיתי של שון ג'יימס אלא לשחקן ברמתו. שחקן ברמה של ג'יימס הבריא קשה מאוד למצוא, ואלו שחקנים יקרים מאוד. אני בדעה שצריך ללכת על 4 שיכול לשחק 5, ולא על סנטר. מישהו כמו ג'וש דאנקן שיכול לתת גיוון להתקפה וגם לשמור על גבוהים. אני דווקא מרגיש מסדר עם הצמד סופו/טיוס בעמדה 5.

לגבי הקו האחורי - יהיה קשה לשדרג אותו בצורה משמעותית מכיוון שאוחיון הולך לקבל העלאה משמעותי לקראת השנה הבאה ואם ירצו לזרוק את רייס יצטרכו לתת לו פיצוי. אני לא רואה מצב שדני פדרמן מוציא סכום של מליון דולר על חקן שהוא לא פארגו וזה כבר תלוי בצסק"א וכמה כסף פארגו מוכן להשאיר על השולחן. אם בסופו של דבר זה כן יקרה, מכבי יכולה ללכת על שילוב של פארגו היקר עם קרלון בראון הזול יותר במקום היקמן ורייס.
נושא נעול