המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תלך על דאנקן בדיוק כמו שהלכה על שון ג'יימס ("המועמד לברצלונה וריאל מדריד").
הוא פרפקט פיט לעמדה 4 לקבוצה שמאוד צריכה אחד כזה.
MTA2311 כתב:דאנקן אמנם עולה אחרי ליאור אליהו, אבל המספרים שלו הרבה יותר טובים.
אם כבר הזכרת את ליאור, בינתיים הוא ממש לא נותן עונה שאמורה לגרום למישהו להצטער שהוא לא במכבי. דאנקן כן.
שחף כתב:תגידו, אתם רציניים? קו קדמי של סופו ות'יוס? מה נעשה אם אחד מהם נפצע, נביא שוב תרח זקן כמו זיזיץ' באמצע העונה? נשחק עם בלו בעמדה 5(מה שהיה כל כך יעיל במשחק במוסקבה)?
דאנקן לא כזה מלהיב אותי. מצידי שמכבי תביא סנטר ותסיט את ת'יוס לעמדה 4. הוא מביא בדיוק מה שבלו לא מביא(ריבאונד, חסימות וכו'). בליגה כנראה אותו סנטר ישחק יותר מסופו גם ככה.

חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
מבחינתי, מספיק יהיה אם ימצאו את התאום האובד של שון ג'יימס הבריא (אגב, לא היה לו איזה אח ששיחק בבני השרון לפני כמה שנים??)
itai7 כתב:חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
מבחינתי, מספיק יהיה אם ימצאו את התאום האובד של שון ג'יימס הבריא (אגב, לא היה לו איזה אח ששיחק בבני השרון לפני כמה שנים??)
עוסמאן סיסה?

LIAV10 כתב:דווקא היה לא רע.
אבל יותר פורוורד מאשר סנטר.

חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:סנטר נוסף צריך יהיה להביא, רק שזה לא משהו שצריך כוכב על עבורו או השקעה כספית גדולה.
האח התאום של שון ג'יימס הבריא זה שחקן של מליון דולר.

er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.
קודי כתב:er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.
אני לא חושב שרועי התכוון לאחיו האמיתי של ג'יימס אלא לשחקן ברמה של שון ג'יימס הבריא, שמחירו בשוק הוא באזור המיליון דולר. לגבי הקו האחורי - אתה צודק לחלוטין. אם היו גארדים טובים עם קצת חוכמה ויכולת פיק אנד רול סבירה אז גם גבוה כמו דאנסטון היה מספיק לדקות בהן סופו בחוץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־23 אורחים