כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2014, 22:54

LIAV10 כתב:איך דווין ללא ספק פחות טוב מדונטה?
לא פחות מ״ללא ספק״.
מתחיל להיות פה פטתי יותר ויותר, צ׳ה השתלט על צהבת..

היו להם מספיק קרבות ישירים העונה שהוכיחו את זה מעל לכל ספק. אני צריך להתנצל כל פעם שאני מבקר את מכבי? מה, פדרמן השתלט גם על הפורום? אולי די כבר. עכשיו נזכרתי למה עזבתי את הפורום הזה לשנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2014, 23:02

כשהבקורות שלך יפסיקו להיות 90% מהתגובות שלך זה יהיה נורמאלי.
מגוחך הקטע של נציג של פדרמן, על גבול המביך, לא נראה לי שיש פה מעריץ אחד של פדרמן.
בקרבות הישירים האלה סולומון ניצח את שראס ועוד דוגמאות רבות, דרך אידיוטית להשוואה.
בגדול, דווין מרוויח יותר באלופת אירופה ממה שדונטה מרוויח במגדל.
בזמן שסמית׳ לוקח את היורוליג, זוכה למצטיין של חודשים ביורוליג ומגיע לחמישיית היורוקאפ דונטה לוקח כל מיני אם וי פי בונצואלה, ישראל ושאר הליגות המביכות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי עגל הזהב » 20 יוני 2014, 23:10

דונטה סגר בירושלים תוך פחות משבוע
אפשר להגיד על ירושלים הרבה דברים
אבל החבר'ה שם מתקתקים עניינים
עגל הזהב

הודעהעל ידי misha » 20 יוני 2014, 23:12

איך האנשים פה אוהבים להגזים, אפשר לחשוב שהם החתימו את לברון או את לאונרד לכל הפחות. בסדר, הוא שחקן מצוין לליגה ומאוד דומיננטי פה אבל לתת לו חוזה כזה לשלוש שנים, במיוחד בגילו ועם אופי לא הכי יציב שלו, זה גם סיכון לא קטן. אולי זה יעבוד במגדל אבל אני לגמרי יכול להבין למה מכבי לא הלכה על חוזה כזה. מכבי לא הייתה בונה את הקבוצה סביבו ואצלנו הוא בטח לא היה מקבל את המפתחות כמו שהוא רגיל לאורך כל הקריירה בקבוצות קטנות.

וזה די מצחיק והזוי שכבר מתחילים לדבר שמגדל תהיה קבוצה יותר טוב וכל הבולשיט זה. אנחנו השארנו את הבסיס של קבוצה שזכתה בטרבל ויש לנו אפשרות לבנות קבוצה הרבה יותר טובה אם נשלים את הסגל בשחקנים הנכונים (בעונה שעברה היינו למעשה עם 4 זרים שבאמת תרמו). אז להתחיל לבכות מעכשיו לפני שעשינו אפילו החתמה אחת?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 יוני 2014, 23:17

הכי יפה זה שחלק מהבכיינים מופיעים תמיד בעונת המלפפונים , מספרים לכולם איך מכבי קבוצה חלשה שחקני החיזוק חלשים הישראלים אפסים וההנהלה סתם חרטטנים , איך מגדל בונים קבוצה גדולה סוגרים פערים זרים נהדרים הנהלה נהדרת ואז הם נעלמים ונאלמים עד לעונת המלפפונים הבאה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2014, 23:20

זה לא רק העניין שמדובר בדונטה סמית' אלא בזה שהם החתימו שחקן ב650 אלף ועוד לתקופה ארוכה . לא רק זה , זה שחקן שמכבי רצו ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 יוני 2014, 23:26

דונטה הוא שחקן דומיננטי שבשביל להוציא ממנו את המקסימום צריך שהקבוצה תהיה בנויה סביבו ותעבוד איתו ובשבילו, במובן הזה הוא אחלה החתמה עבור מגדל שבה הוא יהיה שחקן מרכזי שכל המשחק יעבור דרכו. במכבי לעומת זאת סביר להניח שלא יהיה לו תפקיד כל כך מרכזי כי כבר יש כמה שחקנים דומיננטיים כמו סופו ורייס ואמור להגיע עוד סקורר כמחליף להיקמן, בניגוד לדונטה לפחות שניים מהם יהיו שחקנים מוכחים ברמת יורוליג וייתכן שגם השלישי כך שלא חושב שיהיה לו תפקיד כל כך משמעותי בקבוצה. לטעמי דונטה גם לא בדיוק ההתאמה הכי טובה מבחינת עמדות אצלנו כי הריווח הנוסף שנוצר כתוצאה משחקן 4 שקולע מבחוץ עוזר מאד לחודר טוב כמו רייס וסנטר שמצריך דאבל-טים תמידי כמו סופו - שניהם שחקנים מרכזיים אצלנו.

כשמוסיפים לכל זה את הגיל שלו אז אפשר להבין למה מכבי לא בדיוק ששה להציע לו את הסכומים שמגדל נתנה ועוד חוזה מובטח ל-3 שנים. לדעתי מכבי הציעו לו משהו כמו חצי מיליון לעונה בחוזה לשנתיים עם אופציית יציאה באמצע, ברור שבמקרה כזה בהתחשב בגיל שלו עדיף היה לו לבחור ביותר כסף מובטח במגדל מאשר לקחת את הסיכון שיחתך אחרי עונה אחת רעה במכבי ועוד ירוויח פחות על הדרך.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2014, 23:32

מקאדו 3 כתב:הכי יפה זה שחלק מהבכיינים מופיעים תמיד בעונת המלפפונים , מספרים לכולם איך מכבי קבוצה חלשה שחקני החיזוק חלשים הישראלים אפסים וההנהלה סתם חרטטנים , איך מגדל בונים קבוצה גדולה סוגרים פערים זרים נהדרים הנהלה נהדרת ואז הם נעלמים ונאלמים עד לעונת המלפפונים הבאה .

זה בדיוק מה שקורה כל שנה.
כל פעם מחדש אני מבטיח לעצמי לא להתעצבן מזה, וכל פעם מחדש אני לא מצליח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2014, 23:34

EulGam05 כתב:דונטה הוא שחקן דומיננטי שבשביל להוציא ממנו את המקסימום צריך שהקבוצה תהיה בנויה סביבו ותעבוד איתו ובשבילו, במובן הזה הוא אחלה החתמה עבור מגדל שבה הוא יהיה שחקן מרכזי שכל המשחק יעבור דרכו. במכבי לעומת זאת סביר להניח שלא יהיה לו תפקיד כל כך מרכזי כי כבר יש כמה שחקנים דומיננטיים כמו סופו ורייס ואמור להגיע עוד סקורר כמחליף להיקמן, בניגוד לדונטה לפחות שניים מהם יהיו שחקנים מוכחים ברמת יורוליג וייתכן שגם השלישי כך שלא חושב שיהיה לו תפקיד כל כך משמעותי בקבוצה. לטעמי דונטה גם לא בדיוק ההתאמה הכי טובה מבחינת עמדות אצלנו כי הריווח הנוסף שנוצר כתוצאה משחקן 4 שקולע מבחוץ עוזר מאד לחודר טוב כמו רייס וסנטר שמצריך דאבל-טים תמידי כמו סופו - שניהם שחקנים מרכזיים אצלנו.

כשמוסיפים לכל זה את הגיל שלו אז אפשר להבין למה מכבי לא בדיוק ששה להציע לו את הסכומים שמגדל נתנה ועוד חוזה מובטח ל-3 שנים. לדעתי מכבי הציעו לו משהו כמו חצי מיליון לעונה בחוזה לשנתיים עם אופציית יציאה באמצע, ברור שבמקרה כזה בהתחשב בגיל שלו עדיף היה לו לבחור ביותר כסף מובטח במגדל מאשר לקחת את הסיכון שיחתך אחרי עונה אחת רעה במכבי ועוד ירוויח פחות על הדרך.

אם אתה מצליח לשכנע את עצמך שמכבי לא ממש רצתה אותו אז אני שמח בשבילך. אלה הסכומים שמכבי משלמת ובכל הסגל של השנתיים האחרונות היה רק שחקן אחד (דווין סמית) שהרוויח יותר. הרי גודס אמר רק אתמול שהוא רוצה את דונטה, אז למה לחשוב שהוא לא באמת התכוון לזה?!
מכבי לא תמצא ב-700 אלף דולר שחקן טוב יותר מדונטה, שהוא הזר הטוב ביותר בליגה בשנים האחרונות. מאצ'יוליס, שהוזכר כאלטרנטיבה של מכבי בעמדה, פחות טוב ומגוון ממנו בכמה דרגות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2014, 23:36

אפרופו קיץ שעבר - אני עדיין חושב שמכבי בנתה סגל מאוד בינוני ולולא ההצטרפות הלא צפויה של בלו, הקבוצה הזו לא היתה עוברת טופ 16 וגם לא זוכה באליפות.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2014, 23:39

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:הכי יפה זה שחלק מהבכיינים מופיעים תמיד בעונת המלפפונים , מספרים לכולם איך מכבי קבוצה חלשה שחקני החיזוק חלשים הישראלים אפסים וההנהלה סתם חרטטנים , איך מגדל בונים קבוצה גדולה סוגרים פערים זרים נהדרים הנהלה נהדרת ואז הם נעלמים ונאלמים עד לעונת המלפפונים הבאה .

זה בדיוק מה שקורה כל שנה.
כל פעם מחדש אני מבטיח לעצמי לא להתעצבן מזה, וכל פעם מחדש אני לא מצליח.

יחזרו כשמכבי יזכו פעם הבאה בתארים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 20 יוני 2014, 23:44

קודי כתב:
EulGam05 כתב:דונטה הוא שחקן דומיננטי שבשביל להוציא ממנו את המקסימום צריך שהקבוצה תהיה בנויה סביבו ותעבוד איתו ובשבילו, במובן הזה הוא אחלה החתמה עבור מגדל שבה הוא יהיה שחקן מרכזי שכל המשחק יעבור דרכו. במכבי לעומת זאת סביר להניח שלא יהיה לו תפקיד כל כך מרכזי כי כבר יש כמה שחקנים דומיננטיים כמו סופו ורייס ואמור להגיע עוד סקורר כמחליף להיקמן, בניגוד לדונטה לפחות שניים מהם יהיו שחקנים מוכחים ברמת יורוליג וייתכן שגם השלישי כך שלא חושב שיהיה לו תפקיד כל כך משמעותי בקבוצה. לטעמי דונטה גם לא בדיוק ההתאמה הכי טובה מבחינת עמדות אצלנו כי הריווח הנוסף שנוצר כתוצאה משחקן 4 שקולע מבחוץ עוזר מאד לחודר טוב כמו רייס וסנטר שמצריך דאבל-טים תמידי כמו סופו - שניהם שחקנים מרכזיים אצלנו.

אם אתה מצליח לשכנע את עצמך שמכבי לא ממש רצתה אותו אז אני שמח בשבילך. אלה הסכומים שמכבי משלמת ובכל הסגל של השנתיים האחרונות היה רק שחקן אחד (דווין סמית) שהרוויח יותר. הרי גודס אמר רק אתמול שהוא רוצה את דונטה, אז למה לחשוב שהוא לא באמת התכוון לזה?!
מכבי לא תמצא ב-700 אלף דולר שחקן טוב יותר מדונטה, שהוא הזר הטוב ביותר בליגה בשנים האחרונות. מאצ'יוליס, שהוזכר כאלטרנטיבה של מכבי בעמדה, פחות טוב ומגוון ממנו בכמה דרגות.

גודס אמר שמכבי רצתה אותו ב2.1 מיליון מובטחים לשלוש שנים? אולי רצו אותו בחוזה של 1+1 אבל לא בתנאים שהוא קיבל במגדל. ובצדק כי מכבי לא צריכה לקחת את הסיכון הזה עם שחקן כמו דונטה, שכבר בן 31 ואף פעם לא שיחק בקבוצה גדולה (וכנראה אף פעם לא ישחק) ואפשרות טובה להיתקע עם החוזה הזה במקרה שלא ימצאו חן בעיניו להיות עוד שחקן בקבוצה גדולה במקום טופ דוג שהוא רגיל עד עכשיו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי NY boy » 20 יוני 2014, 23:52

קודי כתב:אפרופו קיץ שעבר - אני עדיין חושב שמכבי בנתה סגל מאוד בינוני ולולא ההצטרפות הלא צפויה של בלו, הקבוצה הזו לא היתה עוברת טופ 16 וגם לא זוכה באליפות.

+1

אנשים שוכחים שבלו כנראה לא ממשיך בשנה הבאה. גם היקמן השנוא לא ממשיך שנה הבאה ולמרות ששונאים אותו פה אני בספק אם נקבל שחקן טוב ממנו. בנוסף אליהם כמובן בלאט לא ממשיך.

כבר השנה עם כל הדברים האלה ירושלים הייתה ראש בראש איתנו בליגה לכל האורך.

עכשיו הם קיבלו את השחקן שבשנתיים שלו פה הוא לקח אליפות אחת ושנייה הוא איבד רק בהתקפה האחרונה של המשחק.

זה חתיחת שידרוג ואם היה פעם החתמה שהיו צריכים בהנהלה לעצור זאת בהחלט החתמה כזאת. יש שחקנים ששווה להחתים בשביל עצמך ויש שחקנים ששווה יותר להחתים גם כי הם טובים לך וגם כי הם ימנעו מאחרים להתחזק.

כרגע פוטנציאלית על הנייר החיזוק הצפוי פה הוא שחקנים פחות טובים מאלו שהיו השנה. בירושלים עם הלפרין, אליהו, סמית ובטח אם הם ישאירו את דאנקן ורייט יהיה בסביב שהוא לא פחות טוב ממה שיהיה פה.
NY boy

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2014, 00:04

אה נכון , בלו פורש ירושלים לוקחת ...

ועוד משהו , לא הגזמתם כבר עם הניסים ? פעם ניסים היו כשמשה הוציא מיים מהסלע וחצה את ים סוף במקל , היום כל ניצחון על קבוצה חזקה הופך לנס , כי בלו בא במפתיע , רייס קלע בפוקס , לאאנגפורד החטיא עונשין , חרייפה איבד כדור ...
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 21 יוני 2014, 00:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי NY boy » 21 יוני 2014, 00:10

בלי בלו אני בספק אם ירושלים לא לוקחת אליפות כבר השנה כי הם היו מסיימים במקום הראשון
NY boy

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 00:14

מגדל לא עברו את הפועל אפילו בנוקאאוט.
היתרון ביתיות לא עזר לעבור את חיפה, אז מה זה משנה ראשון או שני?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2014, 00:18

קודי כתב:אפרופו קיץ שעבר - אני עדיין חושב שמכבי בנתה סגל מאוד בינוני ולולא ההצטרפות הלא צפויה של בלו, הקבוצה הזו לא היתה עוברת טופ 16 וגם לא זוכה באליפות.

אבל גם אחרי שבלו הצטרף אמרת את זה ....לא סתם נעלמת לעונה שלמה...

לגבי סמית' , מבחינתי זה לא העניין שפיספסנו את דונטה שהוא שחקן אדיר כי בעמדה 4 יש אחלה אלטרנטיבות , העניין זה שאיבדנו אותו לירושלים שזו הצהרת כוונות גדולה מבחינתה .
אם היה להם שכל לחזק את הספסל ואת סגל הישראלים אז הם באמת יכולים להתחיל לחלום אבל כרגע דונטה עדיין לא יספיק להם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2014, 00:20

גם אליהו ויותם היו הצהרת כוונת.
לא יודע, יש מצב שהצהרת כוונת שווה לתחת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2014, 00:21

NY boy כתב:בלי בלו אני בספק אם ירושלים לא לוקחת אליפות כבר השנה כי הם היו מסיימים במקום הראשון

מה זה 'בלי בלו ' ? הוא היה חלק מהקבוצה לא ? או שהורידו אותו החייזרים ממאדים נתן עונה גדולה ומיד בסיומה העמיסו אותו חזרה וטסו איתו למאדים ? אין לזה סוף הריי , בלי מיקי ברקוביץ לא הינו זוכים ב 77 וב81 בלי האפמן ב 2001 בלי פארקר לא ב 04 ו 05 .

אפשר להגיד אם ואם ואם בלי סוף אתה צודק , אם מכבי לא היתה אלופת אירופה אז אולי ריאל מדריד , אם היא לא היתה אלופת ישראל אז אולי חיפה , אם היא לא היתה מחזיקת גביע המדינה אז אולי מגדל ... בעצם גם בזה אני לא בטוח .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 00:43

בשורה התחתונה- אנחנו רואים בהפועל ירושלים דרך וניהול נכון.
כל השחקנים חתומים על חוזים ארוכי טווח, הקבוצה משתדרגת, מו"מים נסגרים תוך ימים ספורים ובשקט תקשורתי מוחלט, עוברים לשחק בארנה.
כל הסימנים מצביעים על תהליך חיובי מבחינתם, בעוד מכבי בירידה תלולה (מבחינה ניהולית, לא הישגית).
רבותיי, אנחנו חייבים להתעורר ומהר. הזכייה ביורוליג עיוורה את חלקכם. אל לנו להיות שאננים, כי היריבה מתחזקת משמעותית ומצהירה כוונות בעוד אנחנו דורכים במקום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים