המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:משום מה הוא לא סובל את מכבי.
Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום רשום שמכבי הציעו ללאנדסברג חוזה לשלוש שנים אבל שהוא לא רוצה להתעסק עם זה כרגע
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום רשום שמכבי הציעו ללאנדסברג חוזה לשלוש שנים אבל שהוא לא רוצה להתעסק עם זה כרגע
או בתרגום חופשי - הסכומים לא מספיק גדולים. המספרים פר דקה של לנדסברג הם די מטורפים. קרוב ללודאי שמספיק טובים בשביל שאחת הרוסיות/טורקיות תפתח את הארנק. נראה לי שאפשר כבר להכין את שון דאוסן בתור מחליף.
jol9 כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום רשום שמכבי הציעו ללאנדסברג חוזה לשלוש שנים אבל שהוא לא רוצה להתעסק עם זה כרגע
או בתרגום חופשי - הסכומים לא מספיק גדולים. המספרים פר דקה של לנדסברג הם די מטורפים. קרוב ללודאי שמספיק טובים בשביל שאחת הרוסיות/טורקיות תפתח את הארנק. נראה לי שאפשר כבר להכין את שון דאוסן בתור מחליף.
בוא נראה מה הוא יעשה ביורוליג. הרוסיות והטורקיות לא ייקחו אותו על סמך סטטיסטיקה מול נס ציונה ואשדוד.
rc4991 כתב:אני מאמין שהוא דווקא יעדיף להישאר במכבי כל עוד לא יקבל בצעה הרבה יותר גבוהה ובמידה והוא ישחק יותר השנה
אני מאמין שהוא לא רוצה לחתום עכשיו בעיקר כי חשוב לו לראות איזה תפקיד מייעדים לו בסגל
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני מאמין שהוא דווקא יעדיף להישאר במכבי כל עוד לא יקבל בצעה הרבה יותר גבוהה ובמידה והוא ישחק יותר השנה
אני מאמין שהוא לא רוצה לחתום עכשיו בעיקר כי חשוב לו לראות איזה תפקיד מייעדים לו בסגל
מה גורם לך לחשוב דבר כזה? הוא יילך למקום שיציעו לו הכי הרבה כסף.
rc4991 כתב:לא נראה לי שהוא מאלה שמעדיפים כסף על פני קריירה
הוא כבר במכבי ומבין שזה מועדון מסודר שגם די מצליח
כמובן שלכסף תהיה השפעה אבל נראה לי שפחות מזהות הקבוצה והתפקיד שלו בה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לא נראה לי שהוא מאלה שמעדיפים כסף על פני קריירה
הוא כבר במכבי ומבין שזה מועדון מסודר שגם די מצליח
כמובן שלכסף תהיה השפעה אבל נראה לי שפחות מזהות הקבוצה והתפקיד שלו בה
על מה אתה מבסס את זה?
אביהוא כתב:נהיה לי ממש קשה לסמוך על אנשים שלא ילכו לכסף היותר גדול..וזה רק מחמיר
אביהוא כתב:נהיה לי ממש קשה לסמוך על אנשים שלא ילכו לכסף היותר גדול..וזה רק מחמיר
אביהוא כתב:אני סתם לוקח ללב ת'משפט "זה או מכבי או מוות"
Asf כתב:אביהוא כתב:אני סתם לוקח ללב ת'משפט "זה או מכבי או מוות"
כמה מוות מציעים לעונה בנטו?
roy1000 כתב:Asf כתב:אביהוא כתב:אני סתם לוקח ללב ת'משפט "זה או מכבי או מוות"
כמה מוות מציעים לעונה בנטו?
הייתרון במוות זה שאין מיסים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA, עידן ו־22 אורחים