12 נובמבר 2014, 00:39
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אז דריק היה חיובי, אז מה? עם חיובי בלבד לא מגיעים רחוק. אני זוכר איך פיני היה יורד עליו ואומר לו ללמוד ממארק בריסקר.
לתת הגנה חזקה ולפעמים לקלוע שלשה גם לינהארט יכול.
אז אתה בעצם אומר שכל אחד יכול להיות כמו דרק? הוא רק צריך הזדמנות....
זה מה שאני אומר - דרק היה חיית משחק. בכל עונה ועונה, עד שהוא נהיה דרק שארפ הגדול, הוא היה מתחיל את העונה בתחתית הרוטציה ומסיים אותה בחמישייה
או על סף החמישייה. לינהארט לא מצליח לשכנע את המאמנים לתת לו 2 דקות ביורוליג... יחי ההבדל הקטן.
אני אומר את מה שכתבתי ולא צריך לנחש מה, צריך רק לקרוא.
כמו דריק או לא כמו דריק זה בכלל לא עצם העניין פה.
העניין הוא שיש הרבה שחקנים שלא מנסים אפילו לקבל מהם את המינימום האפשרי.
גם פניני בעונה שעברה לא הצליח לשכנע את בלאט לשתף אותו עד אשר באמצע המשבר מזרחי אמר לבלאט להכניס אותו.
ואני מקווה מאוד שלא תתחיל עכשיו להשוות בין לינהארט לפניני, כמו שהתחלת להשוות לדריק. כי זה בכלל לא קשור!
12 נובמבר 2014, 00:45
felix_r כתב:jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
זה לא רק לינהארט, אלא גם כהן ומאריץ'.
אתה מבין לא פחות טוב ממני, שאנחנו לא צסקא ואין לנו אפשרות לקנות את נבחרת אירופה מחוזקת באמריקאים יקרים.
אז במצב של היום יש לך רק 2 אפשרויות:
1) לבכות על הסגל סטייל אכלו לי שתו לי, ולהמשיך להפסיד.
או
2) לקחת את מה שיש ולנסות להוציא את המקסימום האפשרי מכל שחקן ושחקן שיש לך בסגל.
תבחר מה אתה מעדיף.
12 נובמבר 2014, 00:48
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
לאנדסברג אחד השחקנים הכי לא מגוונים שהיו פה בשנים האחרונות ובנוסף לזה החסרונות שלו עולים על היתרונות
12 נובמבר 2014, 00:49
12 נובמבר 2014, 00:53
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
לאנדסברג אחד השחקנים הכי לא מגוונים שהיו פה בשנים האחרונות ובנוסף לזה החסרונות שלו עולים על היתרונות
תראי, זה נכון.
אפשר לנסות להבין למה הוא מקבל את כל ההזדמנויות האלה. תארי לעצמך שיושב לך על הספסל דורון ג'מצ'י, ורק מחכה לפרוץ ולהפוך לסקורר הטוב באירופה.
הפוטנציאל הוא גדול, הוא באמת סקורר מחונן. הבעיה אצלו זה לא ההגנה ולא חוסר הגיוון, אלא המחוייבות.
ג'מצ'י, אמיר כץ וסקוררים גדולים נוספים, היו מחוייבים באופן מלא למה שהם צריכים לעשות על המגרש. הם היו מסתובבים על המגרש ומריחים כל הזדמנות לשים את הכדור בסל.
האדישות של לאנדסברג זה דבר שקשה היה לצפות ולחזות מראש, ולכן הוא גם קיבל את כל ההזדמנויות האלה.
12 נובמבר 2014, 00:54
felix_r כתב:אני הבאתי את דריק בתור דוגמא לשחקן שהובא משום מקום רק בגלל האזרחות הישראלית שלו ולא בגלל איזה כשרון מטורף, אבל בכל זאת תרם כי קיבל הזדמנות לתרום. אתה זה שהתחלת להשוות בינו לבין לינהארט, וזה למרות שאתה אפילו לא יודע מה יש ללינהארט לתרום כי הוא לא קיבל הזדמנות.
בשבוע שעבר קיבלת בראש מקבוצה בשני שקל שאין לה אף שחקן שהיית רוצה לראות במכבי, מה שמוכיח, שהבעיה היא פחות בכשרון ופחות בסגל אלא בעיקר בניצול נכון של הסגל הקיים.
12 נובמבר 2014, 01:02
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
תראי, זה נכון.
אפשר לנסות להבין למה הוא מקבל את כל ההזדמנויות האלה. תארי לעצמך שיושב לך על הספסל דורון ג'מצ'י, ורק מחכה לפרוץ ולהפוך לסקורר הטוב באירופה.
הפוטנציאל הוא גדול, הוא באמת סקורר מחונן. הבעיה אצלו זה לא ההגנה ולא חוסר הגיוון, אלא המחוייבות.
ג'מצ'י, אמיר כץ וסקוררים גדולים נוספים, היו מחוייבים באופן מלא למה שהם צריכים לעשות על המגרש. הם היו מסתובבים על המגרש ומריחים כל הזדמנות לשים את הכדור בסל.
האדישות של לאנדסברג זה דבר שקשה היה לצפות ולחזות מראש, ולכן הוא גם קיבל את כל ההזדמנויות האלה.
היה קשה למי? זאת לא השנה הראשונה שלו במכבי ואלה לא בעיות שאנחנו מכירים מהיום
גם לא צריך להקל ראש באדישות כי יש שחקנים שפספסו קריירה בטופ בגלל אדישות והגנה גרועה ודישדשו בקבוצות בינוניות
לאנדסברג גם לא סקורר ברמה כזאת גבוהה כמו שהוא חושב וכמו שאחרים חושבים פה
לקלוע 30 נקודות נגד אשדוד..תסלח לי אבל זה לא מרשים אותי, ביורוליג ובמשחקים קובעים הוא פוגע רק בטבעת
12 נובמבר 2014, 01:11
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
תראי, זה נכון.
היה קשה למי? זאת לא השנה הראשונה שלו במכבי ואלה לא בעיות שאנחנו מכירים מהיום
גם לא צריך להקל ראש באדישות כי יש שחקנים שפספסו קריירה בטופ בגלל אדישות והגנה גרועה ודישדשו בקבוצות בינוניות
לאנדסברג גם לא סקורר ברמה כזאת גבוהה כמו שהוא חושב וכמו שאחרים חושבים פה
לקלוע 30 נקודות נגד אשדוד..תסלח לי אבל זה לא מרשים אותי, ביורוליג ובמשחקים קובעים הוא פוגע רק בטבעת
אני חושב שכל מה שכתבת זה 100% נכון. בכל זאת היה רציונל לתת ללאנדסברג את ההזדמנות, והוא גם הוכיח בהכנה שההזדמנות מגיעה לו בצדק.
בכל מקרה, לא לאנדסברג ולא לינהארט צריכים להיות במכבי בעונה הבאה.
12 נובמבר 2014, 01:13
jol9 כתב:felix_r כתב:אני הבאתי את דריק בתור דוגמא לשחקן שהובא משום מקום רק בגלל האזרחות הישראלית שלו ולא בגלל איזה כשרון מטורף, אבל בכל זאת תרם כי קיבל הזדמנות לתרום. אתה זה שהתחלת להשוות בינו לבין לינהארט, וזה למרות שאתה אפילו לא יודע מה יש ללינהארט לתרום כי הוא לא קיבל הזדמנות.
בשבוע שעבר קיבלת בראש מקבוצה בשני שקל שאין לה אף שחקן שהיית רוצה לראות במכבי, מה שמוכיח, שהבעיה היא פחות בכשרון ופחות בסגל אלא בעיקר בניצול נכון של הסגל הקיים.
אוקיי. אני לא מסכים.
זה שהסגל לא מנוצל, לא אומר שאם כן היה מנוצל, היינו נראים יותר טוב. יש לך 80% מהסגל שהם שחקנים לא מספיק טובים / לא מנוצלים / לא בכושר.
את המשוואה הזאת צריך לשנות, ולדעתי הדרך הכי יעילה לשנות אותה הוא לחזק את הסגל.
בלי קשר, עם הפציעה של פניני, אתה חייב לחזק עכשיו את הסגל. חייב.
ולגבי הדוגמא של דרק - אני מבין את מה שאתה אומר. אני רק באמת מקווה שהוא יקבל את ההזדמנות, שמגיעה לכל שחקן שמגיע לקבוצה.
12 נובמבר 2014, 01:19
12 נובמבר 2014, 01:24
jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
בכל מקרה, כבר הסכמתי שמגיעה לו הזדמנות, ולדעתי אחת כזאת גם תגיע ואולי אפילו בחמישי הקרוב.
12 נובמבר 2014, 01:27
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני הבאתי את דריק בתור דוגמא לשחקן שהובא משום מקום רק בגלל האזרחות הישראלית שלו ולא בגלל איזה כשרון מטורף, אבל בכל זאת תרם כי קיבל הזדמנות לתרום. אתה זה שהתחלת להשוות בינו לבין לינהארט, וזה למרות שאתה אפילו לא יודע מה יש ללינהארט לתרום כי הוא לא קיבל הזדמנות.
אוקיי. אני לא מסכים.
זה שהסגל לא מנוצל, לא אומר שאם כן היה מנוצל, היינו נראים יותר טוב. יש לך 80% מהסגל שהם שחקנים לא מספיק טובים / לא מנוצלים / לא בכושר.
את המשוואה הזאת צריך לשנות, ולדעתי הדרך הכי יעילה לשנות אותה הוא לחזק את הסגל.
בלי קשר, עם הפציעה של פניני, אתה חייב לחזק עכשיו את הסגל. חייב.
ולגבי הדוגמא של דרק - אני מבין את מה שאתה אומר. אני רק באמת מקווה שהוא יקבל את ההזדמנות, שמגיעה לכל שחקן שמגיע לקבוצה.
בדיוק את אותם הדברים אמרו גם בשנה שעברה, כשהיינו ברצף של הפסדים.
יותר מזה! אני זוכר איך בתחילת העונה חלק לא מבוטל בפורום טען שפניני הוא שחקן גמור ואין לו מה לעשות במכבי.
כולנו יודעים מה קרה אחר כך. וגם אם לא היינו זוכים ביורוליג, עדיין זאת הייתה עונה אירופית טובה מאוד. וזה עם אותם השחקנים + ז'יז'יץ' האיום![]()
אפשר לטעון שזה היה בלאט הגאון, ועכשיו יש לנו את גיא גודס הבינוני. אבל עם כל הגאונות בלאט היה רחוק הפסד אחד מלעוף הביתה. ולא רק הוא. גם רייס היה אמור לעוף ואני אפילו יודע מי כבר ארז את המזוודות על מנת לטוס לתל-אביב כדי להחליף אותו.
נכון, זה שהמצב דומה לשנה שעברה לא אומר שבסוף נזכה ביורוליג. אבל זה כן אומר, שגם בסגל בינוני אפשר לעשות עונה טובה אם רק עובדים נכון ומנצלים את המשאבים הקיימים.
12 נובמבר 2014, 01:28
12 נובמבר 2014, 01:31
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
בכל מקרה, כבר הסכמתי שמגיעה לו הזדמנות, ולדעתי אחת כזאת גם תגיע ואולי אפילו בחמישי הקרוב.
בלאט היה נותן לשחקנים דקות בארץ אם הם לא היו מקבלים דקות באירופה
גם לאנדסברג שהטריף אותו קיבל 17 דקות בארץ שזה 17 דקות יותר ממה שלינהארט קיבל כל השנה
12 נובמבר 2014, 01:34
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
גם לאנדסברג שהטריף אותו קיבל 17 דקות בארץ שזה 17 דקות יותר ממה שלינהארט קיבל כל השנה
תראי, אני חושב שהשחקן הזה הגיע לכאן כסוג של הנחתה של הסקאוטים. גודס לא רצה אותו, ואני בטוח גם שהוא לא הכיר אותו.
למה לא רשמו אותו לליגה? כי ידעו שרוצים לשחרר אותו כנראה... קשה להבין את ההתנהלות עם השחקן הזה באמת.
12 נובמבר 2014, 01:38
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
תראי, אני חושב שהשחקן הזה הגיע לכאן כסוג של הנחתה של הסקאוטים. גודס לא רצה אותו, ואני בטוח גם שהוא לא הכיר אותו.
למה לא רשמו אותו לליגה? כי ידעו שרוצים לשחרר אותו כנראה... קשה להבין את ההתנהלות עם השחקן הזה באמת.
יודע מה? אם אני רואה מה שראינו מהקבוצה שלנו בשלושת המשחקים האחרונים ויש לי על הספסל את חג'ג' אני זורקת אותו למגרש העיקר לנסות משהו שיעזור
זה שגודס ממשיך עם אותו דבר שהוא רואה שמוביל אותו לאבדון..אני לא מבינה את זה
עכשיו כשפניני הלך בכלל אין לנו שחקן שייקלע שלשות אז למה לא לנסות את לינהארט?
12 נובמבר 2014, 01:39
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
יודע מה? אם אני רואה מה שראינו מהקבוצה שלנו בשלושת המשחקים האחרונים ויש לי על הספסל את חג'ג' אני זורקת אותו למגרש העיקר לנסות משהו שיעזור
12 נובמבר 2014, 01:40
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את זה גודס לא המציא. בלאט היה עושה את זה יפה מאוד בעצמו.
את זה גודס לא יכול לעשות- הוא אפילו לא רשום...
12 נובמבר 2014, 01:42
12 נובמבר 2014, 01:46
my man כתב:צודקת נגד צדביטה היה אפשר. פשוט כבר הספקתי לשכוח תמשחק הזה...זה נראה שהוא היה לפני עשור...