פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

מי עוזר המאמן שתרצו לראות לצדו של גיא גודס?

פיני גרשון- כי הרכב ״מנצח״ לא מחליפים
1
5%
דן שמיר- מנוסה, מבריק ומכיר את המועדון היטב
11
58%
שרונאס יסיקביצ׳וס- מוח ולב ענק כשחקן- אפס קבלות כמאמן
3
16%
אבי אבן- כי הוא גם ככה כאן, אז למה לא לחסוך?
2
11%
אחר- כאוות נפשכם
2
11%

סך הכול הצבעות : 19

Re: גודס מאמן. מי הצוות שלידו?

19 יולי 2015, 00:04

אני מאמינה שההיפרדות מקובלסקי והקידום של רגב נובע בעיקר ממטרה אחת - ניסיון לקצץ כמה שיותר בתקציב כל מה שאינו "תקציב שחקנים" בשביל להגדיל את תקציב השחקנים (בלי להגדיל יותר מידי את התקציב הכולל)

19 יולי 2015, 02:23

מעניין אם גם בקליבלנד פיטרו את מאמן הכושר בגלל גל הפציעות?

19 יולי 2015, 08:50

פיטרו את קובלסקי כי פשוט לא סבלו אותו מבחינת האישיות. הוא בן אדם שרבים במערכת מגדירים כמגעיל ותוקפן. לא הבן אדם הכי נחמד בעולם בלשון המעטה... מעבר לזה, כשפיני גרשון הלך, גם הוא הלך כי הם היו צמד חמד. פדרמן הצעיר פשוט לא סבל את קובלסקי. לגודס לא בדיוק שינה כי הוא מסתדר עם כולם, אז הכותרות שזה נעשה בניגוד לדעתו של גודס לא נכונות. לגודס לא היתה למעשה ממש דעה בענין...

19 יולי 2015, 09:35

למרות ההודעה הרשמית התומכת של הצהובים, ל-ynet ספורט נודע כי הפרידה מקובלסקי לא נעשתה בשל חוסר שביעות רצון מקצועית, אלא בשל מתיחות בין ראשי הקבוצה, לקובלסקי עצמו. במועדון הצהוב שומרים על שתיקה בכל הקשור לנושא אך ברור שהקרבה לפיני גרשון והעובדה כי קובלסקי ומנהל הקבוצה ניקולה וויצ'יץ' התעמתו במהלך העונה הביאו להחלטה המפתיעה.

אני חושב שגם בוואלה ראיתי טיעון כזה.

19 יולי 2015, 09:50

אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד מה הסמכויות של ניקולה? איך הוא משתחל לכל דיון?

19 יולי 2015, 11:26

ניקולה השחקן וניקולה ה"איש מקצוע" ממש שונים אחד מהשני ולא בא לי שזה מה שאנחנו נזכור ממנו בסוף

19 יולי 2015, 11:45

וואי נפל לי אסימון...
אם פיני עוזב, יש מצב שאנחנו נפטרים מגור שלף בעמדת הפרשן? :rabbi

19 יולי 2015, 11:46

rc4991 כתב:ניקולה השחקן וניקולה ה"איש מקצוע" ממש שונים אחד מהשני ולא בא לי שזה מה שאנחנו נזכור ממנו בסוף

אני לא מאמין לכלום שנאמר בתקשורת בהקשר אליו...

19 יולי 2015, 12:55

הכל מומצא?

19 יולי 2015, 13:16

MTA2311 כתב:הכל מומצא?

הכל מוצג בצורה אינטרסנטית...עד שאני לא אשמע ריאיון של אחד מבפנים שמספר באמת מה הולך שם יהיה לי קשה לקבל...

19 יולי 2015, 13:30

my man כתב:

הכל מוצג בצורה אינטרסנטית...עד שאני לא אשמע ריאיון של אחד מבפנים שמספר באמת מה הולך שם יהיה לי קשה לקבל...

מה האינטרס?

19 יולי 2015, 19:45

http://maccabi.co.il/Team.asp?cYear=2016
אבן רשמית בצוות האימון על תקן העוזר. מעניין מי השני. בסוף, כמו תמיד- זה ייגמר בשאראס.

19 יולי 2015, 19:55

אגב ריענון בצוות המקצועי, צריך להזכיר שגם רפי וירשובסקי הפיזיותרפיסט עזב את מכבי בקיץ הקודם אחרי 10 שנים.

19 יולי 2015, 20:33

MTA2311 כתב:
my man כתב:

מה האינטרס?

אתה לא שמת לב שרק מאז ההדחה בחצי הגמר כל הכתבות שמדברות על חולאים בקבוצה מקושרות אליו? זה נראה לי כאילו מכוונים אליו את האש או משהו כזה...

20 יולי 2015, 08:18

cannon כתב:פיטרו את קובלסקי כי פשוט לא סבלו אותו מבחינת האישיות. הוא בן אדם שרבים במערכת מגדירים כמגעיל ותוקפן. לא הבן אדם הכי נחמד בעולם בלשון המעטה... מעבר לזה, כשפיני גרשון הלך, גם הוא הלך כי הם היו צמד חמד. פדרמן הצעיר פשוט לא סבל את קובלסקי. לגודס לא בדיוק שינה כי הוא מסתדר עם כולם, אז הכותרות שזה נעשה בניגוד לדעתו של גודס לא נכונות. לגודס לא היתה למעשה ממש דעה בענין...

היום בישראל היום כתוב (אלי סהר) שגם שטיין וגם קובלסקי פוטרו ללא ידיעתו של גיא.
מבחינתי אין בעיה שאנשי מקצוע עוזבים או מועזבים. זה חלק מהעניין וזה בסדר, אבל אם זה נכון, וגיא באמת לא ידע, אז זה לא תקין..

במכבי אין כביכול GM באופן רשמי, אז או שיחליטו על שינוי מבני, ואז נוכל לשפוט את ניקולה ואת דני פדרמן גם מבחינה מקצועית, או
שייתנו למאמן להחליט מי יהיה הצוות שלו.

שני דברים עולים לי מהסיפור הזה:
1 - הצוות הניהולי לא סופר את גודס. אף אחד לא היה עושה את זה לבלאט ולגרשון
2 - ניקולה ופדרמן הבן מסתתרים מאחורי תפקידים לא קשורים, כשבפועל הם אחראיים על כל דבר שקורה מקצועית במועדון. אין לי בעיה
עם זה, רק שזה יהיה חשוף וידוע ולא מוסתר.

20 יולי 2015, 08:29

האמת שזאת פעם ראשונה שלא אכפת לי שלא סופרים את המאמן
הוא בטח יעוף אם הקבוצה תצבור הפסדים מביכים

20 יולי 2015, 08:32

גישה מעט צינית הייתי אומר.
אפשר להחזיק מגודס או לא, כנראה שלא, אבל אם הוא נכשל כל הקבוצה נכשלת. אף אחד לא תוקע לידנו שבאמצע העונה יגיע משיח שכן יצליח, לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
אפשר להביא את הדוגמא של שרף שלכאורה הצליח ( נניח , לא עד הסוף ) אחרי קטש, אבל הוא הגיע מתוך המערכת והיה שותף לבניית הקבוצה.
אתה לא יודע איזה מאמן יהיה פנוי באמצע העונה בכלל. כבר אין את פיני או שרף שיצילו אותנו.

בעצם, אם זה יקרה , ניקולה צריך לאמן. ככה הוא גם יוכל לתת לבנדר לשחק 30 דקות כל משחק. :) ( וגם זו גישה מעט צינית ).

20 יולי 2015, 09:18

מה שאני אומר זה שעדיף שלא יסמפטו אותו משנגיע למצב שהקבוצה משחקת רע אבל ממשיכים לתת צ'אנסים בלי סוף

20 יולי 2015, 09:20

אדגר פו כתב:גישה מעט צינית הייתי אומר.
אפשר להחזיק מגודס או לא, כנראה שלא, אבל אם הוא נכשל כל הקבוצה נכשלת. אף אחד לא תוקע לידנו שבאמצע העונה יגיע משיח שכן יצליח, לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
אפשר להביא את הדוגמא של שרף שלכאורה הצליח ( נניח , לא עד הסוף ) אחרי קטש, אבל הוא הגיע מתוך המערכת והיה שותף לבניית הקבוצה.
אתה לא יודע איזה מאמן יהיה פנוי באמצע העונה בכלל. כבר אין את פיני או שרף שיצילו אותנו.

בעצם, אם זה יקרה , ניקולה צריך לאמן. ככה הוא גם יוכל לתת לבנדר לשחק 30 דקות כל משחק. :) ( וגם זו גישה מעט צינית ).

אני מסכים.
לטוב או לרע גודס הוא המאמן, וכולנו צריכים לקוות שיצליח.
מה שקורה זה שמצד אחד נותנים בו אמון אחרי עונה רעה, ומצד שני מייצרים מצב שבו הראש שלו בסכנה קבועה.

אני מקווה שהכשרון שמתאסף בקבוצה יספיק בשביל לעשות פתיחה טובה לעונה, ולבנות ביטחון דרך זה.

21 יולי 2015, 20:24

מתוך ראיון עם דריקס
צריכים להיות הוגנים כלפי גיא שקיבל את הבמה וברגע שדמות כמו פיני יושבת על הספסל לפעמים הפוקוס ממנו בורח

למה דברים שכל כך ברורים לכולם בתחילת השנה מתגלים לאנשים שעושים את ההחלטות רק בסופה?
פרסם תגובה